• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim ve ablam..

benim amacım ortadaki her neyse ondan emin olmak zaten
ama emin olmadan hareket etmek istemiyorum.
emin misiniz herşeyi öğrenmek istediğiniz? yani çok çirkin bir durumla karşılaşma ihtimaliniz de var biliyorsunuz..
eğer kesin kararınız buysa ,flash disk şeklinde dinleme cihaız diyorum,5 saat kaydediyor,net...

Yalniz enisteye mide küçültme ameliyati yapmak lazım.
Gözümde ortaminizi canlandirdim da..
Çok igrenc cidden. Abla adama sirnasiyo sarhoş, adam karisina sariliyo..
Aman ya Rabbi..
Neyse..
Bu arada neden ablayi tamamen hayatınızdan cikarmayi büyük bir olay gibi gosteriyorsunuz?
Kan bağı olmasi sahsiyetsiz olmasini engellemiyor.
Ha kocaya zaten çoktan tekmeyi basmistim.

ben kimsenin günahını almak istemedim.
çünkü bence bu çok ağır bi olay.
böyle biseyle hayatımdan cıkarırsam bidaha son nefesime kadar görüsmemem gerekir.

evet eşim de suçlu onla da bugün gidip kavga edicem tekrar.amaçları neyse söylesin.
gayet hatırlıyo tabi canım hatırlamaz olur mu.
eğer kanıt bulup ,net sonuçlara ulaşmak istiyorsanız,kavga falan etmeyin sakın,normal davranın....kavga etmeniz birşeyi değiştirmez,değiştirseydi,bu zamana kadar değişirdi zaten eşiniz..

kocanın daha önce flörtöz hareketleri oldu mu??? aldatma ya da şüphelendiğin bir olay yaşadın mı???

hayır hic olmadı.benim kocam asosyal bile sayılabilir bu açıdan.
benden önce hayatı cok renkliymis ama.
ne bilim su an is yerinde kız arkadası bile yok.
selam bile vermez kızlara yani.

emin misiniz herşeyi öğrenmek istediğiniz? yani çok çirkin bir durumla karşılaşma ihtimaliniz de var biliyorsunuz..
eğer kesin kararınız buysa ,flash disk şeklinde dinleme cihaız diyorum,5 saat kaydediyor,net...

evet..üstünü örterek nereye kadar devam edebilirim.bugün olmasa bu insanlar bana bunu yapıyolarsa yarın baska biseyde arkamdan vurmazlar mı zaten.bende bitane kamera kaydı yapan alet var.kalem görünümlü.onu mu koysam bu hafta görüşüp

Ya bişey sorucam sana,
Ablan eşinin kucağına bacaklarını uzatırken sen aval aval izledin mi onları? Sen o arada ne yapıyodun?
Yada onlar dans ederken sen ne yapıyordun?
Ben ablanla eşini geçtim, seni merak ediyorum.

evet..üstünü örterek nereye kadar devam edebilirim.bugün olmasa bu insanlar bana bunu yapıyolarsa yarın baska biseyde arkamdan vurmazlar mı zaten.bende bitane kamera kaydı yapan alet var.kalem görünümlü.onu mu koysam bu hafta görüşüp
görüntülü hem de..hmmmm olabilir tabii,ama çakmasınlar dikkat edin..sonra paranoyak konumuna siz düşersiniz..
bence de tüm gerçeği öğrenmek en mantıklısı ama yine de kardeş var işin içinde..yoksa kocayı boşa gitsin ne diyim..ama işte ....

Ya bişey sorucam sana,
Ablan eşinin kucağına bacaklarını uzatırken sen aval aval izledin mi onları? Sen o arada ne yapıyodun?

evet aval aval izledim.
onlar aralarında gülerken iyice sapıttınız bıktım sizden dedim.
arkamdan güldüler agresifleşti gene fln dediler.
sinirimden içeri gittim mutfağa oturdum sigara yaktım.
onlar dans ederken de aval aval izledim.
aynen böyle mal mal baktım yani.

Ya bişey sorucam sana,
basireti bağlanmıştır,afedersiniz ama mal gibi bakıp kalmıştır bence...biri ablası biri kocası,konduramaz insan hemen öyle..

Çok mide bulandırıcı bir olay, Allah kimseye böyle abla vermesin ama eşiniz de masum mu tabi ki değil kanaatimce o gerekli yüzü vermese kimse elini tutmaya cesaret edemez. Ortada aldatma var mıdır yok mudur bilinmez (hoş cilveleşme de bir nevi aldatma) yapılacak en güzel şey ablayla araya çok ciddi mesafe koymak, eşi de anlayacağı dilde ikaz etmek. Anneniz de size hak vermiş gerekli tavsiyeleri ondan almanız daha faydalı olur bence.

kayıda filan ne gerek var.
anlattığın kadarına bile çoktan müdahele etmeliydin hakettiği ölçüde.
ben de hayret ediyorum çoğu kişi gibi hem sana hem de eniştene.
illa aldatmaları gerekmiyor ki sizin onları uyarmanız ve onların da hizaya gelmeleri için.
bugüne kadar yaptıkları hareketler başlı başına anormal zaten.
aldatma olsun olmasın kabul edilemez.
daha da ne ispatlanacak anlayamadım.

evet aval aval izledim.
onlar aralarında gülerken iyice sapıttınız bıktım sizden dedim.
arkamdan güldüler agresifleşti gene fln dediler.
sinirimden içeri gittim mutfağa oturdum sigara yaktım.
onlar dans ederken de aval aval izledim.
aynen böyle mal mal baktım yani.

alkol tüm kötülüklerin babasıdır

Telefonunuzun kayıt özelliği var ise onların yanlız bulundğu ortamda onlar görmeyecek şekilde açık bulundurarak yatın mesela.Siz yokken abla daha rahat olacaktır muhtemelen. Baktınız konuşmalar seviyesiz. Ablanıza dinletirsiniz. Yok sarhoştum falan derse bidaha benim yanımda kocamla sarhoş olma der kesin sınırı koyarsınız Konuşmalar normal ise daha sonra yeni çareler düşünürsünüz.Şuanda kocanızla kavga etmenin bir yararı yok sanırm. Öncelikle niyetten bir emin olun.

görüntülü hem de..hmmmm olabilir tabii,ama çakmasınlar dikkat edin..sonra paranoyak konumuna siz düşersiniz..
bence de tüm gerçeği öğrenmek en mantıklısı ama yine de kardeş var işin içinde..yoksa kocayı boşa gitsin ne diyim..ama işte ....

Böyle bi durum varsa bence öz abla bile silinmeli Q..

Back