- 27 Ağustos 2012
- 933
- 435
- 133
- Konu Sahibi sevmesendebeni
- #2.121
ya başta inanmıştım ama şimdi çok kolpa geliyor bu konu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hande yi hiç unutmuyorum ,ne çok üzülmüştüm .hande öğretmendi kocası tarafından aldatılıyordu ve en son hamile olduğunu öğrenmişti.önce boşanıcam derken sonra kk kadınlarına döndü konu yemediğimiz hakaret kalmadı..meğer hande erkekmiş şu malum sözlüklerden gelip bizi işlettiğini sanan öküzün tekiymiş.kazen adını falan açıkladı fotosunu kimliğini açıkladı.gerçek adı cengizmiş aslında. o konuda sayfalarca sürmüştü 1-2 ay neredeyse.
gerçekse bilemem beynimin sadece %10 nu bilemedin 15 ini kullanan sıradan bir bireyim..sahteyse fantezi dünyası nirvanaya kaçak kat çıkmış arkadaşınkaçırmışım buraları....
pes vallaaa
bu kadın nasıl bu kadar sabredebildi ya....
konu sahibinin isteği üzerine konu ziyaretçilere kapalı benim fikrimce... yoksa mümkün değil 0 ziyaretçi
bu abla wc ye girmiş adam da girmiş 15 dk kalmılar olayı kimin peki..
konusahibinn mi
bırısı ozet gecsın yahu bu ne hız yetısemedım sayfalara..
Zaten çok uzun kalmadı ki trajik hikayeleri olan birileri çıkıp da bize akıl verse hemen dediğini yapar mıyız? Ya da konuya nasıl bir ahenk kazandırmak ister ki konu sahibinin kendisi olsa.
gerçekse bilemem beynimin sadece %10 nu bilemedin 15 ini kullanan sıradan bir bireyim..sahteyse fantezi dünyası nirvanaya kaçak kat çıkmış arkadaşın
tıpatıp aynı durumdayım...Hep ablam olmasini istemisimdir bu hayatta ama iyiki yokmuş bu konudan sonra durduk yere gidip ablama saldirirdim....( galiba kafayi yiyorum) bu konu beni manyak yaptı....
Aksamdan beri dilime dolanan haydi şöyle sarkisida cabasi. Esim nerden cikti o şarki diyor ama ben istemsiz şekilde haydi şöyle onu nasil sevdiğimi deyip duruyorum. Kisacasi beynim infilak etti ben ben degilim bugün.
evet konu shaibnin ama şöyle oluyo abla girince konu sahibnin eşi de girmiyo wc ye
Tatildeyken abla diyo ki ben tek gitmeye korkarım
Ay beni wc ye götür
Konu sahibnin kocası da götürüyo
Konu sahibi arkadalarından bakıyo ya koluna girmiş ya da elini tutmuş o karanlıkta
15 dk sonra dönüyolar
Bu ilk aşamalar diye daha kondurma aşamasında konu shaibi, ondan tepki vermiyo
Hep ablam olmasini istemisimdir bu hayatta ama iyiki yokmuş bu konudan sonra durduk yere gidip ablama saldirirdim....( galiba kafayi yiyorum) bu konu beni manyak yaptı....
Aksamdan beri dilime dolanan haydi şöyle sarkisida cabasi. Esim nerden cikti o şarki diyor ama ben istemsiz şekilde haydi şöyle onu nasil sevdiğimi deyip duruyorum. Kisacasi beynim infilak etti ben ben degilim bugün.
Ben takip ettiğim kadarını özet geçeyim
Konu sahibine kimse inanmamış ne annesi ne babası
Ablasına iftira atan kıskanç küçük kızımız diye düşünmüşler
Eşi de sesini çıkarmıyo
Bunun üzerine konu sahibi herkesi silip başka şehire tayin isteyeceğini söylüyo
Sonra da gelmiyo
Birden Lut-ran diye biri buraya kayıt oluyo
Ah kardeş sırf senin için üye oldum aynısını bende yaşadım ayrıldım ama sen ayrılma ablanı sevindirme kocana sarıl diyo
Tepki görüyo
Sonracıma sahte midir değil midir tahminleri sürüyo
ay inanılmaz ilginçç....
ablanın koca da angutun önde gideni