• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim ve ablam..

yo kocasından çocuk yapmış bunların üstüne hemde kocayla ablanın banyo serüveninin akabinde artık al sen hesap et arkadaşım ..bayılacaksan da söyle su getireyim : )
Edit:Lut_ran adlı üyeden bahsediyoruz bak konu sahibinden değil:KK66:
bu abla wc ye girmiş adam da girmiş 15 dk kalmılar olayı kimin peki..
konusahibinn mi

Sayfada hata varmış, ziyaretçileri göstermiyormuş.
Ohoo ucuz dizilere dondu bu eksi mevzusu o zaman.
Neyse 200 sayfa kazenin de dikkatini cekmistir herhalde :D bir sonuca ulasir elbet.
Konu sahibinin destek psikolojik almasi cok iyi olur aslinda.
Durur durur icine oturur insanin. Simdi olayin sicakligiyla agir gelmiyordur belki.

Aynen ben de öyle dedim palin. Benim de cebimde, evimde internet var. Artık hayatın her noktasında var. Ama iş dışında insanın canı girmek istemiyor zaten günde 10 saat internet başındayız. Kaldı ki bizim bilmediğimiz ciddi bir şey de olmuş olabilir. Belki kaza geçirdi. Olamaz mı?
yani benim olmasına rağmen girmiyorum demek istedim orada. "aynen ben de öyle dedim " derken de konu sahbinin konuya gelmemesinden dolayı fake olduğunu düşünenler oldu ya ben de hemen kötüye yormayın belki neti yoktur falan dedim. keza konunun başında demiş zaten "bir tek işten girebiliyorum" diye.

İpek'in devreler yandı galiba :)
Konudan çıkıp bi soluk almak lazım ara ara
benim devreler son derece yerinde de bu sayfa konunun miladı geldi bence. daha önce yazdığım şeyle çok bağlantılı aslında ama sayfalar hızlı ilerleyince herkes her mesajı okuyamıyor demek.

hahaha :KK70: ee o kadar tuvalet dikizleyen adam her türlü bağırsak aktivitesi hakkında bilgi sahibi olmuştur :KK53:

Yalnız ablalar ve tuvalet maceraları karıştı

Wc ye gidip 15 dk gelmeyen el ele tutuşan konu sahibnin ablası ile kocası

Ablası banyo yaparken kapıdna dikizleyen Lutran'ın ablası ve kocası

Arkadaslar, istermisiniz konu sahibi ilk üyeligiyle sefasini sürsün biz burda olayi cözmeye calisirken... Artik bana konu fake gibi gelmeye basladi. Lut_ran da konu sahibiymis.. Hepsi bi komplo. Aman yarabbi aldatildik:eek:

kazen veya mune bu kadar yorum alan bir konuyu görmezden gelemezler ki zaten arkadaşlar.. biliyorlardır.. birazdan gelirler etiketlendikleri için

bu abla wc ye girmiş adam da girmiş 15 dk kalmılar olayı kimin peki..
konusahibinn mi
o konu sahibinin bacım..abla ben tuvalete yalnız gitmem eniştemde gelsin demiş o da zevkle diyip çıkıp gitmişler 15 dk sonra dönmüşler..ha birde abla o kadar yer varken gitmiş konu sahibi ile kocasının ortasına kurulmuş enişteye beden diliyle sohbet ediyomuş falan filan..

o konu sahibinin bacım..abla ben tuvalete yalnız gitmem eniştemde gelsin demiş o da zevkle diyip çıkıp gitmişler 15 dk sonra dönmüşler..ha birde abla o kadar yer varken gitmiş konu sahibi ile kocasının ortasına kurulmuş enişteye beden diliyle sohbet ediyomuş falan filan..
kaçırmışım buraları....
pes vallaaa:KK57:
bu kadın nasıl bu kadar sabredebildi ya.... :KK43:

Back