eşim ve ablam..

Lut ran rumuzunun manidar olduğunu düşünen bir ben miyim?
Yaşlı babalarını sarhoş edip koynuna giren iki kız kardeşin hikayesi - Tevrat'ta yazar
'Tevrat'ın ilk bölümünü oluşturan Tekvin’de Lut’un kızlarının, içki içirerek sarhoş ettikleri babalarıyla ilişkiye girdikleri
anlatılmaktadır.'
Senden sonra araştırdım da evet aynı zamanda Kuran'da da Lut kavminden de bahsediyor o da ayrı bir olay.
Ama iki durum da sapkın tabii.

Kendine Sapkın ismi koyduğuna göre niyet ortada,
bir kadın bu ismi koymaz

Lut-ran'ın oradan geldiği de kesin değil tabi. Varsayım sadece. Ama Lut ve ran'ı ayrı yazması o yöne çekiyor sanki. Buna benzer saçma pc oyun kahramanı falan var mı acaba erkeklerin esinlenebileceği acaba?

konu başını almış gitmiş yahu
konu sahibi ortada yok
konuyu sabote etmeye çalışan da
sürekli kocanı affet dediğine göre
k.sahibinin kocası olabilir
valla konu kapansa iyi olacak

Lut_ran değil Voltran yazaymış şu nicki iyimiş baksana bi bu üye voltranı birleştirdi teee gitti Tevratlardan meşhur iki sapığı çıkardı getirdi aramıza atttı hooop kaçtı gitti daha da cevap yazmadı ilginci...

O değil de anne babaya şaştım ben
Ama başlı başına şu şarkı bile 'haydi söyle' şarkısını bile sen nasıl kızkardeşinin kocasına yollarsın demez mi insan

Ben artik iyice paranoyak olmaya basladim... Aranizda olmayan varsa bi aydinlativersin beni. Tam olarak durum ne???

Birisi şu babaya 'haydi ösyle' yi yüksek sesle dinletsin
Sözlerini mi bilmiyo nedir

O değil de anne babaya şaştım ben
Ama başlı başına şu şarkı bile 'haydi söyle' şarkısını bile sen nasıl kızkardeşinin kocasına yollarsın demez mi insan
bacısına gönderecekmiş bu şarkıyı haydi söyle onu nasıl sevdiğimi derken git herkese söyle kocanı nasıl sevdiğimi der gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…