- 9 Haziran 2012
- 15.512
- 8.653
- 248
- Konu Sahibi sevmesendebeni
-
- #2.021
okuyacam diye şaşı oldum
bişeyde anlamadım
konu sahtemi
yoksa sahte degil konu sahibi 2 üyelikle mi takılıyor
herşey karıştı yahu
evet canım bunlar gözlerimizin önünde olmasa "bu kadar da olmaz deriz artık". bir de 7 sülalesi kapalı bunların,erkekten falan kaçarlar nasıl işse.
tüylerim diken diken oldu ya.
denecek sözler kifayetsiz.
'Tevrat'ın ilk bölümünü oluşturan Tekvin’de Lut’un kızlarının, içki içirerek sarhoş ettikleri babalarıyla ilişkiye girdikleriLut ran rumuzunun manidar olduğunu düşünen bir ben miyim?
Yaşlı babalarını sarhoş edip koynuna giren iki kız kardeşin hikayesi - Tevrat'ta yazar
'Tevrat'ın ilk bölümünü oluşturan Tekvin’de Lut’un kızlarının, içki içirerek sarhoş ettikleri babalarıyla ilişkiye girdikleri
anlatılmaktadır.'
Senden sonra araştırdım da evet aynı zamanda Kuran'da da Lut kavminden de bahsediyor o da ayrı bir olay.
Ama iki durum da sapkın tabii.
Lut ran rumuzunun manidar olduğunu düşünen bir ben miyim?
Yaşlı babalarını sarhoş edip koynuna giren iki kız kardeşin hikayesi - Tevrat'ta yazar
Olaylar olaylar :)
kocası 70 yaşında ve ablası kocasını mı ayartmış? ablanın kafası iyiymiş herhaldedede la bu
bacısına gönderecekmiş bu şarkıyı haydi söyle onu nasıl sevdiğimi derken git herkese söyle kocanı nasıl sevdiğimi der gibiO değil de anne babaya şaştım ben
Ama başlı başına şu şarkı bile 'haydi söyle' şarkısını bile sen nasıl kızkardeşinin kocasına yollarsın demez mi insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?