- 27 Ağustos 2012
- 933
- 435
- 133
- Konu Sahibi sevmesendebeni
-
- #2.061
ne mi var dur yazayım
yatmadan önce yüz boynuz darbesi...abladan enişteye baldızdan görümceye çok çetrefilli çok dikenli sapkın ilişkiler..
sonra biri girdi hayatımıza durun benim kocamda ablamla ilşki yaşadı ama ben affettim biri kanım biri canım birde meyvemiz oldu dedi..
bizde bir yaşımıza daha girdik
aa nickide çok manidar lut_ran
neymiş efenim babayı sarhoş edip cinsel ilişkiye giren iki kardeş çıktılar mı kendileri..
tevrattan destekli.
bahsedilmemiş olabilir yani keyfini sürmek için KK kadınları kesin bakar diye.ekşiye lut_ran yazıp bakmak lazım bi du bi gidip geleyim ben...
nasıl yaaa, ne zaman olmuş bu, akıl alır gibi değilCanım abla wcye gitmek istiyor enişteye söylüyor beraber gidelim diye 15 dakkika gelmiyorlar
Gene şükretmişlerdir belki ya kızları 'Dudağımdan öp beni gıdıklanayım hoşnut kalayım' şarkısını yollamamış diye.
ne arapsaçı...arabın saçı bu konunun yanında nagazakiden çıkmış Japonya kadar masum kalır..Arapsaçı olmuş.
sen de iyice fırına verdin valla mercimeğibunun tırmala beni kaşı beniside var ooooooooooo oooooohhh daha ne şarkılar gitmiştir ne şarkılar gitmiştir..iki kadın bir adamlar mı uçuşmamıştır o içki sofralarına ne yıldız Tilbeler meze olmuştur ne arabeskler pişmiştir...eniştenin bacak arasına ayaklar uzatıldığında ne çamlar devrilmiştiiiir ne çamlar devrilmiştir.
İpek sen konu sahibini tanıyor musunbahsedilmemiş olabilir yani keyfini sürmek için KK kadınları kesin bakar diye.
En son bir konuda baya deşifre olmuşlardı.
Ama tam onlara göre bir nick.
Bende konunun sahte olduğunu düşünmeye başladım. Konu sahibi 2 güne bir bi şeyler yazıyo sonrada ortadan kayboluyo bizde burda öylemiydi böylemiydi diye meraktan ölüyoruz. Kazen bu olayada bi açıklık getirse konu daha fazla uzamadan. Bu hesap fake mi, gerçekten izin alınarak mı açıldı 2.hesap ve karşımızdaki kadınmı? Kaç gündür takip ediyorum konuyu sonucuda çok merak ediyorum. Napsak Kazene mesajmı atsak ilgilenmesi için?hande öğretmendi kocası tarafından aldatılıyordu ve en son hamile olduğunu öğrenmişti.önce boşanıcam derken sonra kk kadınlarına döndü konu yemediğimiz hakaret kalmadı..meğer hande erkekmiş şu malum sözlüklerden gelip bizi işlettiğini sanan öküzün tekiymiş.kazen adını falan açıkladı fotosunu kimliğini açıkladı.gerçek adı cengizmiş aslında. o konuda sayfalarca sürmüştü 1-2 ay neredeyse.
napayım konuya bir lut_ran girdi hayatımızın merkezine Tevrat oturdu baksana tövbe estağfurullah...sen de iyice fırına verdin valla mercimeği
yok canım nereden tanıyayım.İpek sen konu sahibini tanıyor musun
Allah muhafazayok canım nereden tanıyayım.
en azından ben kendim değilim
Hem Tevrat'ta hem de Kur'an da nasıl geçtiğini detaylı biliyorum Lut konusunun ama böyle bir çağrışım hiç gelmedi aklıma cidden.napayım konuya bir lut_ran girdi hayatımızın merkezine Tevrat oturdu baksana tövbe estağfurullah...
Belki hemoroidi azmıştır kadının içkidenbelki wc ye gittiklerinde ablası afedersiniz kabız olmuştur ondan gecikmişlerdir 15 dakika
Lut kavminin boyunu posunu biliyordum ama Ran denilince Lut'taki kızlar hiç aklıma gelmemişti manidarlığı ortaya çıkaran üyeyede teşekkürleri bir borç bilirim..Hem Tevrat'ta hem de Kur'an da nasıl geçtiğini detaylı biliyorum Lut konusunun ama böyle bir çağrışım hiç gelmedi aklıma cidden.
neyyy ben bu şarkı yollama kızmınıda kaçırmışım... şu 15 dk süren wc macerası aklım da ama bu şarkı vay be anasına
belki wc ye gittiklerinde ablası afedersiniz kabız olmuştur ondan gecikmişlerdir 15 dakika
Haaa ayrılmakla boşanmak size göre farklı yani.. tövbe tövbe...Bosandim yazmadim ben.Ayrildim yazdim.
Belki hemoroidi azmıştır kadının içkiden
Hemen de kötü düşünüyoruz değil mi?
İçmiş içmiş
İçince insanın aklına kara sevdalısı gelmez mi
Bunun ne hikmetse konu sahibinin kocası gelmiş aklına
Whatsapptan 'haydi söyle onu nasıl sevdiğimi' şarkısının linkini yollamış
Anne baba da hala ortada bişey yok diyomuş
Giderken de ama ya koluna girmiş ya elini tutmuş, konu sahibi görmüş
Haaa ayrılmakla boşanmak size göre farklı yani.. tövbe tövbe...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?