eşim ve ablam..

Arapsaçı olmuş.

sen de iyice fırına verdin valla mercimeği

Bende konunun sahte olduğunu düşünmeye başladım. Konu sahibi 2 güne bir bi şeyler yazıyo sonrada ortadan kayboluyo bizde burda öylemiydi böylemiydi diye meraktan ölüyoruz. Kazen bu olayada bi açıklık getirse konu daha fazla uzamadan. Bu hesap fake mi, gerçekten izin alınarak mı açıldı 2.hesap ve karşımızdaki kadınmı? Kaç gündür takip ediyorum konuyu sonucuda çok merak ediyorum. Napsak Kazene mesajmı atsak ilgilenmesi için?

Hem Tevrat'ta hem de Kur'an da nasıl geçtiğini detaylı biliyorum Lut konusunun ama böyle bir çağrışım hiç gelmedi aklıma cidden.
Lut kavminin boyunu posunu biliyordum ama Ran denilince Lut'taki kızlar hiç aklıma gelmemişti manidarlığı ortaya çıkaran üyeyede teşekkürleri bir borç bilirim..

neyyy ben bu şarkı yollama kızmınıda kaçırmışım... şu 15 dk süren wc macerası aklım da ama bu şarkı vay be anasına

İçmiş içmiş
İçince insanın aklına kara sevdalısı gelmez mi
Bunun ne hikmetse konu sahibinin kocası gelmiş aklına
Whatsapptan 'haydi söyle onu nasıl sevdiğimi' şarkısının linkini yollamış

Anne baba da hala ortada bişey yok diyomuş

belki wc ye gittiklerinde ablası afedersiniz kabız olmuştur ondan gecikmişlerdir 15 dakika

Giderken de ama ya koluna girmiş ya elini tutmuş, konu sahibi görmüş

Ya hu bende bu WC olayina taktim kafayi feci şekilde... İnsan kalkar gider bakar bi ne yapıyor bunlar 15 dk dir diye... Ablanin kocasindaki rahatlıktan birazcik konu sahibinde de var gibi geldi bana sabir değil bunun adi göz yummak kabullenmeye calismak.

demek bu abla çok oynak, kız kardeşte çok masum saf iyi niyetli.. vay be..bi de benim adam bana safsın der :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…