- 4 Nisan 2014
- 244
- 194
- 83
- Konu Sahibi sevmesendebeni
- #2.001
kızının ne mal olduğunu da biliyor ama işte 2 yuva var. herkes sessiz kalıverse de sorun olmasa derdinde. aynen otobüste tacize uğrayan kadın gibi.. susuyor.....
kesinlikle..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızının ne mal olduğunu da biliyor ama işte 2 yuva var. herkes sessiz kalıverse de sorun olmasa derdinde. aynen otobüste tacize uğrayan kadın gibi.. susuyor.....
anladım canım.. anne de kızını yalnız bırakmıs desene..Öyleydi
sonra iş ciddiye dökülünce öyle bişey olamaz ablana nasıl böyle şeyler yakıştırırsın demiş babaısnın yanında
konunun ılk basındakılerı normal karsılıyorumŞarkı olayı mı?
Normal hayatlara göre abartı ama neler var gerçek hayatta bilmediğimiz.
Lut ran rumuzunun manidar olduğunu düşünen bir ben miyim?
Yaşlı babalarını sarhoş edip koynuna giren iki kız kardeşin hikayesi - Tevrat'ta yazar
Lut ran rumuzunun manidar olduğunu düşünen bir ben miyim?
Yaşlı babalarını sarhoş edip koynuna giren iki kız kardeşin hikayesi - Tevrat'ta yazar
bilmiyordum ilginçmiş..Lut ran rumuzunun manidar olduğunu düşünen bir ben miyim?
ya 2 gündür öyle. siteyle alakalı olmalı.ziyarteçi sıfır...ben bir sözlüğe bakayım ,belki onlardır konu açanlar..ziyarteçi olanlar da...
Profosore gittin oda affet dedi, sende affettin profosor affet dedi diye. Yani profosor sana affetme desesdi affetmicektin sirf profosor affetme dedi diye...Yas farkida var bizde.profosore gittim affer dedi.tedavilik bi hastalikmis
o kadar olaya tepkisiz kalan biri için evet olabilir.konunun ılk basındakılerı normal karsılıyorum
fakat esıyle yuzlesmesı aılesıyle yuzlesmesı
sarkıdan sonra dan dıye ablasını aramasını normal kemıklerı derıyle kaplı ınsanların yapabılecegı seyler degıl bunlar,
bu kadar basit değil yani o kdar kolay ilerlediki herşey konuyu açtı 24 saat sonra kocasını terk etti
Senin için üye oldum. Senin yasadiklarini benzerini maalesef ben de yasadim. Ablam esime özel sirt masaji yaptirir.Öpüstügü erkekleri bile anlatirdi. Ortak noktamiz o da çogunu alkollüyken yapti. Ayikken de laubalilerdi. Ben de senin gibi iyi niyetimden hiç müdahale etmiyordum..
Ama taa ki o gün gözlerimle görecegim igrenç ani yasayana kadar....
Detaylari yazip yarami kanatmak istemiyorum. Sen yolun çok basindasin. Ve esin seni tercih edip, ablandan uzak durmak istiyor. Bunu da dile getirmis.Esini birakma derim ben..Ablandan uzak dur. Hayatini maffedecek kisilige sahip.
Ben enistemin yaninda sort bile giymedim. Olur da ev hali oram buram açilabilir diye.Ablama saygimdan... oturusuma her zaman dikkat ederdim. Ben böyle bir insanken bunlari yasadim... Çok hastalik sahibi oldum.Konu sahibi bir önceki yorumumu oku lütfen. Yolunu ona göre çiz.Yalniz degilsin. Ben çok daha kötüsünü yasadim... insanlara karsi her zaman kararli ve sert ol. Merhamet iyi niyet bunlar gereksiz seyler. Hiçbirseyin altinda kalma. Esini asla birakmaa. Adam bile bikmis içinde oldugu durumdan. Senden el uzatmani bekliyor bu ise.
Son durumunu da okudum.Geceden beri seni okuyorum. Ailene kizma.Unutma ki sen nasil baslarda konduramadiysan ablana. Onlarda evladini korur konduramaz.Ama en azindan annenin, kendine çeki düzen ver demesi gerekirdi ablana.Muhtemelen kenara çekip birgün yalniz olduklari vakit uyaracaktir. Sen tepkilerilerinde haklisin. Durumun inan ki vahim degil. Tamir eder ve esinle düzelirsin.Burdakiler meraklidir bosan bosan demeye. Ablana büyük bir mesafe koyman yeterli. Canim benim esinde ailenin yaninda ablana bisey diyemezdi. Annesi babasi bi yanda ablanin esi.Kan çikar konussa.Bir de böyle düsün. Emin ol bundan sonra herkes haddini bilecektir.O ablan özellikle. Sen hadleeini bildirmissin.Haydi simdi güçlen! Hayata ve esine saril.
Yarami kanatmak istemiyorum...
Konuda kaçirdigim önemli cinsel bir detay varsa hepsini unutsun. Ben ilgi duyan bir abla ve tepkisiz duran bir es tablosunu gözlemleyerek yazdim yorumumlarimi. Tabi ki herseyi yasayan bilir ve karar onun.
Ablasinin amaci onlari ayirmak. Kina yaktirmasin diye. Sanki sevismisler mi? Cinsel bisey mi olmusta ayrilsin? Dusman mi sevindirsin ki?Ha o sarkiyii ablasi degilde kocasi gondermis olsaydi hemen ayrilmaliydi. Ama bunlar en fazla gece içki alemi ve saçma sapan muhabbet döndurmusler.
Benim acimi dilinize dolamayin. Konu sahibiyle ilgilenin.yazdigima pisman etmeyin bazilari çok sagduyulu.Bazilariniz hala olgunlasamamis. Yasadiklarimla dalga geçmeyin bedduam tutar emin olun.Aynisini yasamaniz için beddua ederim icimden. Dikiz mikiz yazmayin öyle yorumlar. Ben soran arkadasa yazmistim siz dalga gecin diye degil. Ayrica konu sahibinin yasadiklari sizin basiniza gelse emin olun kiymetli kocalarinizi birakmazdiniz. Bu aldatmak degill! Bu mesafesizlik sadece.
Yok ben ablasiyim. Bosanir bosanmaz enistemle kaçicam. Bavulum hazir.
Meraklisiniz milleti bosamaya.Zaten dikkat ediyorum bu siteye medeni hali evli girip bosanmis olarak çikiyolar bir derdim vara konu açinca. Görüslerim sizlerinkiyle ayni olmayabilir. Yasanmislik ve öngörü beni sizden bir adim önde tutar. Demek ki herkes ayni seyi söylüyorsa, kimse yeterince düsünmüyor demektir.
Lütfen bu yazimi kalbinizle okuyun. Psikolojim hala saglam degil.
Bosandim yazmadim ben.Ayrildim yazdim.
Bu dediginiz gerçek olsun o kadar isterdim ki.Hayat acilarla dolu bir yer. Allah kimseye yasatmasin.Varsin adimiz yalanciya çiksin
Son
Evet tesekkür ederim.Ben artik konuya dahil olmak istemiyorum. Arkadaslar rahatsiz oldular. Konu sahibinin Allah yardimcisi olsun.Daha fazla yazip konunun boyutunu degistirmeyeyim. Son sözüm nasill affettin ayy deyip kinayanlar, kinadiginizi yasamadan ölmeyin.
Ha birde kocam 70 yasinda bense 29
Yas farkida var bizde.profosore gittim affer dedi.tedavilik bi hastalikmis
Niye inanmiyorsunuz.ciddiyim!18 yasinda evlendim. Sevkatine sigindim.
Ohh içimi doktum burasi iyi geldu
70 mi :) 47 canim. Elim kaydi.ne var fark çok mu?
cute valla daha önce de anlatmışlığım vardır kk da bunu. ben liseye gidiyordum o zaman. Bizim komşularımızdan biri doğuma gitti, doğum sonrası da bebeğe kız kardeşi baksın diye onu getirmişti. Ve sözüm ona çok dindar insanlar kapalılar falan... Doğuma gittiği gece bu enişteyle tam bir birliktelik yaşıyor. Artık bakire miydi bilemiyoruz. Sonra devam ediyor bu cinsellikler. Kız hamile kalıyor, ve bir erkek doğuyor. nikahlı karısının üstünden hastaneye yatırıp kendi karısını annesi gösteriyor nufusta. teyzesi oldu mu sana annesi.konunun ılk basındakılerı normal karsılıyorum
fakat esıyle yuzlesmesı aılesıyle yuzlesmesı
sarkıdan sonra dan dıye ablasını aramasını normal kemıklerı derıyle kaplı ınsanların yapabılecegı seyler degıl bunlar,
bu kadar basit değil yani o kdar kolay ilerlediki herşey konuyu açtı 24 saat sonra kocasını terk etti
anladım canım.. anne de kızını yalnız bırakmıs desene..
taaa oradan esinlendiyse artık ne denir ki..Lut ran rumuzunun manidar olduğunu düşünen bir ben miyim?
cute valla daha önce de anlatmışlığım vardır kk da bunu. ben liseye gidiyordum o zaman. Bizim komşularımızdan biri doğuma gitti, doğum sonrası da bebeğe kız kardeşi baksın diye onu getirmişti. Ve sözüm ona çok dindar insanlar kapalılar falan... Doğuma gittiği gece bu enişteyle tam bir birliktelik yaşıyor. Artık bakire miydi bilemiyoruz. Sonra devam ediyor bu cinsellikler. Kız hamile kalıyor, ve bir erkek doğuyor. nikahlı karısının üstünden hastaneye yatırıp kendi karısını annesi gösteriyor nufusta. teyzesi oldu mu sana annesi.
Çocuk baldızın birebir kopyası ancak bu kadar olur. 2 yıl falan kaldı bu baldız bunlarda.Bu olay üstüne kızın ailesi kızı alıyor memlekete.
Çocuk her şeyin farkında diyormuş: biliyorum benim annem X(baldız) büyüyünce gideceğim onun yanına.
Kimse kimseye de küsmedi cute aile içinde bu olaydan sonra. Mahalle dedikodu kazanı oldu bunlar “tuhaf mıyız?” demedi.
Neler var şu hayatta neler.
Ama öyle olsaydi coktan el atarlardi diye düsünüyorum. Sonucta kac gündür burasi tiklim tiklim. Mutlaka bakarlar ne olup bitiyo diye. Yaniliyomuyum acabaama sadece konu sahibi izin ile üyelik aldığını dile getirmişti yönetim bunu doğruladı mı hayır bu durumda yönetimden doğrulama beklemek hakkımız sanırım..kazen ve mune açıklığa getirecekler konuyu şu an ne desek boş..
LUTRAN KİMDİR
A)konu sahibinin kocası
B)konu sahibinin ablası
C)konuyu sabote etmeye çalışan ve bunda başarılı olan insanımsı mahlukat
D)gerçekten bu konuyu yaşamış ve başkalarınında bu tarz acılarda kavrulmasını destekleyen psikopat
E)kocasına döndüğü için konunun kapatılmasını sağlamaya çalışan konu sahibi....[/QUOT
c diyorum :)