• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim ve ablam..

Ne varki bu konuda herkes bu kadar bu kadar ayağa kalkmış..
ne mi var dur yazayım
yatmadan önce yüz boynuz darbesi...abladan enişteye baldızdan görümceye çok çetrefilli çok dikenli sapkın ilişkiler..
sonra biri girdi hayatımıza durun benim kocamda ablamla ilşki yaşadı ama ben affettim biri kanım biri canım birde meyvemiz oldu dedi..
bizde bir yaşımıza daha girdik:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:
aa nickide çok manidar lut_ran
neymiş efenim babayı sarhoş edip cinsel ilişkiye giren iki kardeş çıktılar mı kendileri..
tevrattan destekli.

Bence eşini de al baska bir sehre git her sey yoluna girer. Eşin de suclu ama ablan baskin taraf oldugu icin esini affedebilecegini dusunuyorm. Baska sehirde yasamayi kabul ederse barış derim. Belki de adam safligindan bu duruma düştü
tabii, hatta başka şehirde bir de çocuk yapsın adama, onlar ermiş muradına değil mi, tee allahım yaaa

'Tevrat'ın ilk bölümünü oluşturan Tekvin’de Lut’un kızlarının, içki içirerek sarhoş ettikleri babalarıyla ilişkiye girdikleri
anlatılmaktadır.'
Senden sonra araştırdım da evet aynı zamanda Kuran'da da Lut kavminden de bahsediyor o da ayrı bir olay.
Ama iki durum da sapkın tabii.

Kendine Sapkın ismi koyduğuna göre niyet ortada,
bir kadın bu ismi koymaz

kocası 70 yaşında ve ablası kocasını mı ayartmış? ablanın kafası iyiymiş herhalde :KK53: dede la bu :KK53:

Lut-ran'ın oradan geldiği de kesin değil tabi. Varsayım sadece. Ama Lut ve ran'ı ayrı yazması o yöne çekiyor sanki. Buna benzer saçma pc oyun kahramanı falan var mı acaba erkeklerin esinlenebileceği acaba?:KK45:

Evet, kesin değil, bir erkek veya kadın olduğunu da bilmiyoruz iki cins de aynı kitabı okuyabilir, hiç bir alakası da olmayabilir ama algımız böyle manipüle edilebilir bir şey işte. Lütfiye'nin internete göre kısaltılmış halidir belki ne biliyoruz?

Bu arada ordaki kadınlar lanetlenirken babaya suç bulunmaz, oysaki kadınların niyeti de soylarını devam ettirmekti. Her niyetim iyi diyene inanmayalım yeter, kendi iyi niyetimizin de nelere yol açabileceğini kestirebilelim hep :D din kültürü ahlak bilgisi gibi oldu akdaksdjasd

Meraklisiniz milleti bosamaya.Zaten dikkat ediyorum bu siteye medeni hali evli girip bosanmis olarak çikiyolar bir derdim vara konu açinca. Görüslerim sizlerinkiyle ayni olmayabilir. Yasanmislik ve öngörü beni sizden bir adim önde tutar. Demek ki herkes ayni seyi söylüyorsa, kimse yeterince düsünmüyor demektir.

arkadaşlar ince bir detay var bu mesajda..
ilk mesajında sırf bu konu için üye oldum demişti..ama burada "dikkat ediyorumda bu siteye..." diye bir yorum yapmış alıntıda..yani daha önce ziyaretçi olarak girmiş ve konu sahibi ile ilişiği yoksa ıp den bulunur bu..adminlerde mevcuttur bu.
kendisine seni şikayet ediyorum deyince mesaj yazmaz oldu.
bu ruh hastası kim cıkacak cidden merak ediyorum :p

Konu sahibi bugün hiç gelmedi
Lut-ran diye yeni üye gelip kocana sarıl ablanı sevindirme didi
Lut-ran denen kişinin böyle bir giriş ve de çıkış yapması konu sahibin kendisine destekçi aradığı için açtığı bir üyelik olduğu düşünülemez bence.

Zaten çok uzun kalmadı ki trajik hikayeleri olan birileri çıkıp da bize akıl verse hemen dediğini yapar mıyız? Ya da konuya nasıl bir ahenk kazandırmak ister ki konu sahibinin kendisi olsa.

Bence bu konunun son günlerde reyting aldığını gören sözlükçülerin bir oyunu Lut-ran denen şahış. Biz de daha önce bildiğimiz için durumu sözlükte bahsedilmemiş olması çok doğal değil mi?

Lut-ran denen kişinin böyle bir giriş ve de çıkış yapması konu sahibin kendisine destekçi aradığı için açtığı bir üyelik olduğu düşünülemez bence.

Zaten çok uzun kalmadı ki trajik hikayeleri olan birileri çıkıp da bize akıl verse hemen dediğini yapar mıyız? Ya da konuya nasıl bir ahenk kazandırmak ister ki konu sahibinin kendisi olsa.

Bence bu konunun son günlerde reyting aldığını gören sözlükçülerin bir oyunu Lut-ran denen şahış. Biz de daha önce bildiğimiz için durumu sözlükte bahsedilmemiş olması çok doğal değil mi?
ekşiye lut_ran yazıp bakmak lazım bi du bi gidip geleyim ben...

Gene şükretmişlerdir belki ya kızları 'Dudağımdan öp beni gıdıklanayım hoşnut kalayım' şarkısını yollamamış diye.
:KK75:
bunun tırmala beni kaşı beniside var ooooooooooo oooooohhh daha ne şarkılar gitmiştir ne şarkılar gitmiştir..iki kadın bir adamlar mı uçuşmamıştır o içki sofralarına ne yıldız Tilbeler meze olmuştur ne arabeskler pişmiştir...eniştenin bacak arasına ayaklar uzatıldığında ne çamlar devrilmiştiiiir ne çamlar devrilmiştir.

Back