- Konu Sahibi sevmesendebeni
- #2.041
Ne varki bu konuda herkes bu kadar bu kadar ayağa kalkmış..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben artik iyice paranoyak olmaya basladim... Aranizda olmayan varsa bi aydinlativersin beni. Tam olarak durum ne???
ne mi var dur yazayımNe varki bu konuda herkes bu kadar bu kadar ayağa kalkmış..
tabii, hatta başka şehirde bir de çocuk yapsın adama, onlar ermiş muradına değil mi, tee allahım yaaaBence eşini de al baska bir sehre git her sey yoluna girer. Eşin de suclu ama ablan baskin taraf oldugu icin esini affedebilecegini dusunuyorm. Baska sehirde yasamayi kabul ederse barış derim. Belki de adam safligindan bu duruma düştü
'Tevrat'ın ilk bölümünü oluşturan Tekvin’de Lut’un kızlarının, içki içirerek sarhoş ettikleri babalarıyla ilişkiye girdikleri
anlatılmaktadır.'
Senden sonra araştırdım da evet aynı zamanda Kuran'da da Lut kavminden de bahsediyor o da ayrı bir olay.
Ama iki durum da sapkın tabii.
Kendine Sapkın ismi koyduğuna göre niyet ortada,
bir kadın bu ismi koymaz
kocası 70 yaşında ve ablası kocasını mı ayartmış? ablanın kafası iyiymiş herhalde dede la bu
Lut-ran'ın oradan geldiği de kesin değil tabi. Varsayım sadece. Ama Lut ve ran'ı ayrı yazması o yöne çekiyor sanki. Buna benzer saçma pc oyun kahramanı falan var mı acaba erkeklerin esinlenebileceği acaba?
O olayi biliyorum da. Su lut ran veya konunun sahte olup olmadigi belli olmadi dimi...?Konu sahibi bugün hiç gelmedi
Lut-ran diye yeni üye gelip kocana sarıl ablanı sevindirme didi
O olayi biliyorum da. Su lut ran veya konunun sahte olup olmadigi belli olmadi dimi...?
Meraklisiniz milleti bosamaya.Zaten dikkat ediyorum bu siteye medeni hali evli girip bosanmis olarak çikiyolar bir derdim vara konu açinca. Görüslerim sizlerinkiyle ayni olmayabilir. Yasanmislik ve öngörü beni sizden bir adim önde tutar. Demek ki herkes ayni seyi söylüyorsa, kimse yeterince düsünmüyor demektir.
kızlar WC olayı nedir yaaa, ay ne çok konuşmuşsunuzz yetişemiyorum
Lut-ran denen kişinin böyle bir giriş ve de çıkış yapması konu sahibin kendisine destekçi aradığı için açtığı bir üyelik olduğu düşünülemez bence.Konu sahibi bugün hiç gelmedi
Lut-ran diye yeni üye gelip kocana sarıl ablanı sevindirme didi
bacısına gönderecekmiş bu şarkıyı haydi söyle onu nasıl sevdiğimi derken git herkese söyle kocanı nasıl sevdiğimi der gibi
ekşiye lut_ran yazıp bakmak lazım bi du bi gidip geleyim ben...Lut-ran denen kişinin böyle bir giriş ve de çıkış yapması konu sahibin kendisine destekçi aradığı için açtığı bir üyelik olduğu düşünülemez bence.
Zaten çok uzun kalmadı ki trajik hikayeleri olan birileri çıkıp da bize akıl verse hemen dediğini yapar mıyız? Ya da konuya nasıl bir ahenk kazandırmak ister ki konu sahibinin kendisi olsa.
Bence bu konunun son günlerde reyting aldığını gören sözlükçülerin bir oyunu Lut-ran denen şahış. Biz de daha önce bildiğimiz için durumu sözlükte bahsedilmemiş olması çok doğal değil mi?
bunun tırmala beni kaşı beniside var ooooooooooo oooooohhh daha ne şarkılar gitmiştir ne şarkılar gitmiştir..iki kadın bir adamlar mı uçuşmamıştır o içki sofralarına ne yıldız Tilbeler meze olmuştur ne arabeskler pişmiştir...eniştenin bacak arasına ayaklar uzatıldığında ne çamlar devrilmiştiiiir ne çamlar devrilmiştir.Gene şükretmişlerdir belki ya kızları 'Dudağımdan öp beni gıdıklanayım hoşnut kalayım' şarkısını yollamamış diye.
ekşiye lut_ran yazıp bakmak lazım bi du bi gidip geleyim ben...
Gene şükretmişlerdir belki ya kızları 'Dudağımdan öp beni gıdıklanayım hoşnut kalayım' şarkısını yollamamış diye.