- 7 Şubat 2025
- 9
- 24
- 1
- 20
- Konu Sahibi kitapkurdu1991
-
Oooo paşama bak maç izliyor, yanına çerez cikolata da olsun mu? Bu ne ya, sanki evde 15 yaşında velet bakıyonuz.Evet haklısınız beni de aynı psikolojiye sokuyor. Bugün ben vileda yaptım o bilgisayarında çalışıyordu. Sonra baktım maç izliyor. O kadar sinirliyim ki şuan konuşsak ona ters ters örnekler vereceğim. Sakinleşmeyi bekliyorum. Zaten yolumuz ayrılacaksa da birbimizi daha fazla kırmadan ayrılsın diye düşünüyorum. Çünkü ben zaten kırgınım.
Bu mesaj beni çok güldürdüOooo paşama bak maç izliyor, yanına çerez cikolata da olsun mu? Bu ne ya, sanki evde 15 yaşında velet bakıyonuz.
Çok mu yoğun işlerin, iki vilada bi süpürge yapamaz mısın, çok çalışıp steve jobs mı olcan çenn^^. Ehh, iyi madem. Hesapla bakalım akıllı bıdık, normalde bi haftada kaç saat iş bölümü sende, bulduğun rakamı aya oranla, onu da güne uyarla bakim. Heh! işte o kadar saat eve gündelikci çağıracak paranı da kendi cebinden ödeyeceksin seni minik dahi. Cok ümitlisin ya kendinden kafada hep planlar planlar iki bez tutunca potansiyelin ölüyomuş falan ya, şimdi hiçbi şeycik olmaz. Ordan gelen parayla ödeyiverirsin işte. Seni küçük sinsi ergen seni
Kıyafet yıkama ve yemek konusunda diyor ki ee işte kendine yaparken bana da yapıyor olmuyor musunBir süre güzel gitti sonra bozuldu demişsiniz. Olayı kökten çözmezseniz yine bi işlerin ucundan tutuyormuş gibi yapacak sonra yine bırakıcak sizi döngüye sokacak bence. Çünkü anlık idare etmelerle sürdürüyor hayatını çoğu erkek. Sorunu anlasa da çözenini hiç görmedim diyemem ama çok nadir. Yoruluyorum sen de bırak yapma, yardımcı daha sık gelsin deseydi yine yapıcı davranmış olurdu ama kafa yapısının değişmesi lazım anlattıklarınıza göre. Ben olsam ilişki terapistine giderdim. Siz de kıyafetlerinizi ayrı yıkayın tek kişilik bir şeyler yapın mutfakta. Kıymet bilmez nankör eşinizin aklı başına gelir umarım. Kadının emeği bedava sanıyorlar . Sanki ona hizmet borcun var. Sinir oldum. Eve bir şey aldığınızda faturasını önüne koyun lafını edin madem. Düzen böyle giderse çok yıpranırsınız. Kolaylıklar diliyorum. <3
Offf bi de bu "bi terapiste götüreyim de. benim ne kadar önemli isleri olan önemli bi şahsiyet oldugumu söylesinler hıh" diye kendi kendine hülyalara dalıyosa var ya ne patlarım, daha kendi donunu yıkayamıyo PUAHHAHAHHAHA.Ben bu arada ona işinde manevi her desteği de veriyorum yaparsın, başarırsın diye. Işi yoğunlaştı, zorlaştı diye beni günah keçisi belledi. Bu arada konunun ilk sayfalarında bahsettiğim arkadaşından ilişki terapisti numarası almış. Ilişki terapisti benim fikrimdi ama bu temizlik konusu için değil, farklı bir sorunumuz vardı onun için düşünmüştüm. Sapla samanı da ayıramıyor sunduğu çözüme de kuruldum.
Keşke ev hanımı olsaydın diyor bana. Yani ne alâka?
Eşiniz sizin her ay aldığınız maaşı ödeyip, sigortanızı da yatıracak sonra da kalan parayla evi geçindirecek kadar çok mu para kazanıyor ?Evet hiç merhametin yok mu diyince de ev hanımı olmaya bağladı meseleyi. Sen her şeyi yap, ben de hayatını finanse edeyim şeklinde konuştu. Böyle bir riske girmem ya ben. Ne malum yarın aklının karışmayacağı.
Ah prensesimize bak .Kadınlara gelince hem kendi kıyafetlerini düşünsün hem evdeki diğer kişilerin.Yemekler kadında olsun temizliği de o düşünsün camların hali bile beter olsa erkekler dokunmasın.Bir arkadaşı var haftada 2-3 kere görüştüğü o da hep ev işlerinden dolayı eşiyle tartışan biri. Acaba ondan mı akıl alıyor diyorum çünkü yaptıkları iş aynı. Bir de diyor ki temiz kıyafetim var mı diye düşünmesem, yemek var mı diye aklıma takılmasa daha başarılı olabilirim. Ay kaç yaşındasın temiz kıyafetini de sen takip edebil dedim. Kadınlar insan değil sanki.
Neden aklının karişacağından şüpheleniyorsunuz?Evet hiç merhametin yok mu diyince de ev hanımı olmaya bağladı meseleyi. Sen her şeyi yap, ben de hayatını finanse edeyim şeklinde konuştu. Böyle bir riske girmem ya ben. Ne malum yarın aklının karışmayacağı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?