• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim sosyal medyadan aldattı

Ama babamdan da çok korkuyor, ve bir tane arabamız var satalım bi sana bi bana alalım dedi kesinlikle istemiyor boşanmayı, şrfsz ayağıma kapandı tekmeledim sırtına yumruk attım çığlık çığlığa dövdüm biraz içim az da olsa soğudu sayılır ama gerçeği asla değiştirmez
Araba alma teklifini kabul ettiniz inşallah ? Bir tane de size alsın . Mali olarak alabildiğiniz herşeyi yaptırın

Ama babamdan da çok korkuyor, ve bir tane arabamız var satalım bi sana bi bana alalım dedi kesinlikle istemiyor boşanmayı, şrfsz ayağıma kapandı tekmeledim sırtına yumruk attım çığlık çığlığa dövdüm biraz içim az da olsa soğudu sayılır ama gerçeği asla değiştirmez
Allah'tan korkmayan babandan korksa ne olur. Senin attığın tekme ona sinek vızıltısı gibi gelir😅
Deniz kenarını sevmenden ötürü boşanmayacaksın belli. O zaman her istediğini aldir. O yine tiktok gacıları ile dans ederken sen bari falezden arabanla manzara seyredersin😅

Merhaba 5 yıldır evliyim eşim imam 24 yaşımdayım bir tane 1.5 yaşında oğlum var eşimin kendi hesabı hariç fake bir hesabı olduğunu öğrendim kendi resimleri var ve ismi sahte burdan olgun kadınlara cinsel içerikli mesajlar gönderdiğini bir kaç kadınla görüntülü konuştuğunu öğrendim, kadınların tipine baksam tövbe çekeceğim o derece kötü ve kapalı 30-40 yaş üzeri abaza kadınlar, dünyam başıma yıkıldı meğer eşim bir bağımlıymış nerdeyse 3-4 yıldır o hesap varmış şimdi köpekler gibi pişman boşanacağım ama çocuğuma kıyamıyorum babasını çok seviyor ben çirkin bir kadında değilim çekiciyim, fiziğim olsun her şeyimle ona yettiğimi düşünüyordum ne yapmalıyım ikilemde kaldım..
Boşanınca adam sadece kocalıktan düşer,babalıktan düşmez

Bu devirde 19 yaşında evlenmişsiniz , iş yok meslek yok , eteğinizde 1,5 yaş bebe, dönün evinize babanızı da boşu boşuna şişirmeyin.
Herkes boşanacak diye bir şey yok.

Allah önce sana hidayet versin bacım.
Sonrasında da kocana....

Tencere kapak mı desek? Ne desek bilemedim açıkçası.

Diyecek bir şey bulamadım.
Şarkı söyleyeyim bari.

Of yine kapalı tüm kapılar, sor beni en uzak meyhaneye.
Sor da al cevabı varmıymış başkası, sahibi olsun yüreğimin.
Hatam var elbet ama asla büyük aşk ezdirmez kendini ezilmez.

Affet ne olur bu saf deli yüreğimi,
Ağla, ağlaki sula kurak bedenimi.
Olmadım ki senden başkasıyla asla.
Kastın mı var söyle bu cana.

Olmadı mı kalamadım mı yanında,
Sensiz bir hiçmişim ben aslında,
Hadi gel, gel kurtar acından,
Sıcaklığın hep benimle yanımda.
Konuya yorumum yokta bu şarkı bana çocukluğumu hatırlattı ya klibi gözümün önüne geldi teşekkürler Merve 🥹🥰

Back
X