• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim sosyal medyadan aldattı

Afedersin ama buna inanan kadında enayidir🙃
Bir kere olan hep tekrarlanir şuan sizi alıştığı düzeni kaybetmemek için böyle söylüyor ilk boşlukta yine kaldığı yerden devam edicektir üzgünüm böyle anlarda tek çare boşanmaktır.
Ama babamdan da çok korkuyor, ve bir tane arabamız var satalım bi sana bi bana alalım dedi kesinlikle istemiyor boşanmayı, şrfsz ayağıma kapandı tekmeledim sırtına yumruk attım çığlık çığlığa dövdüm biraz içim az da olsa soğudu sayılır ama gerçeği asla değiştirmez

Ya bunlar hep dalavere bacım. Dünyaları alsa ne olur bir daha nasıl birlikte olucaksınız yemeğini içten yapıcaksın donunu yıkıcaksın afedersin ama hep tiksinti gelir aklında hep soru işareti nerede kiminle kim aradı kimden mesaj geldi böyle geçirmek ister misin hayatını???

Hiç kimseyle bulaşmadığını öylesine sanaldan boşluktan yazdığını söylüyor ailemin evindeyim şuan babam en ufak bir hatanda seni öldürürüm katil olurum gibi şeyler söyledi sinirle, asla öyle bir şey olursa kendimi falezlerden atarım diye sızlandı baya
Bacım saf mısın, hamile kaldığın dönem var, 1,5 yaşında çocuğun var ne boşluğu bulmuş insanların çocuk büyütürken bi yerinden ter akıyor seninki kadın peşine düşmüş.
Buluşsa zaten olacak olan belli ki bence yapmıştır. Fırsatını bulduğu an indirir bi tanesini.
Affedeceğin adamla neden yüzgöz oldun? Hiç haberin yokmuş gibi yapsaydın, şimdi ortalık sakinleşince seni sürekli aldatacak nasılsa affeder diye. Hiçbir ciddiyetin kalmadı.
Babanın korkusuna mı sana sadık kalacak?

İşte en çok bu kafama takılıyor dizimin dibinde ne kadar tutabilirim, kimseye aşık olmadığını o kadınları beğenmediğini biliyorum, beni seviyor aşık olarak evlendik, ben eşimi çok övmem kendini bir şey sanmasın diye cinsellikte zevk aldığımı belli etmiyorum, alıyor muyum çok bilmiyorum da, acaba bunları mı istiyor başka kadınlar bunu sanaldan çok mu yükseltiyor offf karmaşığım aşırı

Ama babamdan da çok korkuyor, ve bir tane arabamız var satalım bi sana bi bana alalım dedi kesinlikle istemiyor boşanmayı, şrfsz ayağıma kapandı tekmeledim sırtına yumruk attım çığlık çığlığa dövdüm biraz içim az da olsa soğudu sayılır ama gerçeği asla değiştirmez
Bu durumda olan hangi erkek istiyor ki zaten?Evde işini yapan herşeyi çekip çeviren çocuğuna bakan kadin var kaybetmek istermi hiç? Boş laflarina kanmayin birazcik size değer verseydi şimdi bunlar yaşanmazdı kendinizi değersizleştirmeyin affedilmeyi hak etmiyor böyle erkekler.

Bu durumda olan hangi erkek istiyor ki zaten?Evde işini yapan herşeyi çekip çeviren çocuğuna bakan kadin var kaybetmek istermi hiç? Boş laflarina kanmayin birazcik size değer verseydi şimdi bunlar yaşanmazdı kendinizi değersizleştirmeyin affedilmeyi hak etmiyor böyle erkekler.
Kesinlikle hak etmiyor, ama oğlum babacı ve kurulu düzenimi evimi çok seviyorum, en son mesaj attım keşke falezlerden atlayıp ölseydin dedim okadar istemiyorum yani, ailem iyi hoş ama onlar çok üzülüyor ailemin evi kasaba tarzı sıkıcı benim kendi evim merkezi deniz vs dibimde , ama boşanmasam bile eşimin eline bile dokunamam yani o derece tiksiniyorum

İşte en çok bu kafama takılıyor dizimin dibinde ne kadar tutabilirim, kimseye aşık olmadığını o kadınları beğenmediğini biliyorum, beni seviyor aşık olarak evlendik, ben eşimi çok övmem kendini bir şey sanmasın diye cinsellikte zevk aldığımı belli etmiyorum, alıyor muyum çok bilmiyorum da, acaba bunları mı istiyor başka kadınlar bunu sanaldan çok mu yükseltiyor offf karmaşığım aşırı
Sizede aşık değil sizide sevmiyor + sizin yerinize başka kadınları arzuluyor.
Daha cinsellikten haberiniz yok, karısı cinsellikten zevk alıp almadığını bilmiyor. Evdekine yettide dışardakiler kaldı.
Orgazm olsaydınız bilirdiniz.

Sana şöyle diyeyim. Şimdi çok pişmanım diyor ya senelerdir neden pişman değilmiş? O yakalandığı için pişman aldattığı için değil..
Çok çok haklısın süründürsem ne olacak insanoğlu her şeye alışıyor iki gün sonra unutur bizi, bugün ilk gün taze kanıyor yarası

Kesinlikle hak etmiyor, ama oğlum babacı ve kurulu düzenimi evimi çok seviyorum, en son mesaj attım keşke falezlerden atlayıp ölseydin dedim okadar istemiyorum yani, ailem iyi hoş ama onlar çok üzülüyor ailemin evi kasaba tarzı sıkıcı benim kendi evim merkezi deniz vs dibimde , ama boşanmasam bile eşimin eline bile dokunamam yani o derece tiksiniyorum
Erkeklerde biraz babalik adamlık olsa evden kendileri çıkar kadına çık demez sonucta orta da bir çocuk var ama illa çirkefleşecekler kadın gitmesin diye.😑

Kardeşim kocan sapık bak bir kadını sever onla birlikte olur . Ama onun yaptığı sapıklık boşanacaksan boşan ama boşanmayacaksan bu konuyu açma eşine karşı . Ailen arkanda olur mu . Eğer ailen arkandaysa boşan kendine bir hayat kur . Ama eşin bırakmaz alışmış artık . Ama sapık bir adam

Beni dinden imandan soğuttu Allahın belası onun namazı kabul olur mu münâfık tövbes
Karaktersizlik ve yaptigi işe hakaret saygısız adam kocanız.Bir an önce bu işi bırakmalı insan utanır biraz ya millete akil verirken kendi yaptigina bak Allahtan utanmayan kuldan zaten hiç utanmazda neyse.Herşey bir kenara dursun yaptigi büyük saygısızliktan dolayı affedilmeyi hiç hak etmiyor milletle dalga geçiyor hem imam ol hemde hayat kadinlariyla yat kalk sonra gel dinden konuş oldumu şimdi bu. 🤢

Back
X