• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim sosyal medyadan aldattı

Kardeş boşanmayacaksan bu sapıktan çocuk yapma . Kenera para at çocuk büyünce çalış . İnşallah ailen arkanda olur . Aileler gel diyor ama sonra masraftan sonra istemiyor . Bir aile her zaman evladının yanında durmalı yoksa en iyi koca bile arkasında kimse yok diye eziyor karısını

Ben en çok imam olmasına takıldım 😅 bazen bana da muhafazakar eş perileri geliyor da yok ya ahlakın bu durumla çok da ilgisi yok sanırım
Ahlak muhafazakar olmakla olmuyor işte. Ne namaz kılan, ibadet eden, kendisini Allah korkusu olan birisi olarak tanıtıp her haltı yiyen de var. "Ummadık taş baş yarar" demişler. O yüzden ahlaklı eş istiyorsanız bence illa muhafazakar eşim olsun diye düşünmeyin. Karakteri, huyu,suyu güzel mi kalbi temiz birisi mi, merhametli mi ona bakmak lazım .

Aslında hiç bir zaman tartışmamız olmaz tatile her yere götürür hiç beklemezdim. Ailemin evine bıraktığında beni oğlum baba diye ağladı sızlandı eşim de ağlarak gitti
Aklı sıra manüpül ediyor orda burda hesaplar açıp kadınlarla konuşurken oğlu aklına geliyor muydu hayır nefret ediyorum bu tür adamlardan siz yakalamasaydınız devam edecekti yaptığı şeye.Evli değilim ama böyle bişey başıma gelse asla midem kaldırmazdı böyle bir adamla evli kalmayı.Bide imam olacak sobhetlerde de kesin eşiniz çok sevin kıymet verin falan diyordur

1.5 yaşında bebek üzerinden dram yaratmayın yahu. Çok babacıymış da ayrılırken baba babaaa diye ağlamış da. Verirsiniz eline bir anahtar, oyuncak, cüzdan vs. ona dikkatini verir hiç ağlamazdı. Boşuna çocuğum için tribine girmeyin. Gayet belli rahatım bozulmasın derdinde olduğunuz. Babanızın evi sıkıcı gelir doğru, koca evi bu kadar atraksiyonlu olunca.

Üç senedir sanal ya da gerçek, kadınlarla ilişkiye giren bir abazanın pişman olup değişeceğine inanmak bana gerçekçi gelmiyor. Siz de biliyorsunuz değişmeyeceğini. Sadece bundan sonra bana çaktırmasın, yakalamayayım istiyorsunuz.

köpekler gibi pişman boşanacağım ama çocuğuma kıyamıyorum babasını çok seviyor ben çirkin bir kadında değilim çekiciyim, fiziğim olsun her şeyimle ona yettiğimi düşünüyordum ne yapmalıyım ikilemde kaldım..
Farketmeseydiniz "pişmanlığın emaresini" bile görmeyecektiniz. 3-4 yıldır bu naneyi yinenin pişmanlığına inandınız mı? Hem bağımlı diyorsunuz hem pişman diyorsunuz.

Nedense hep çocuklarına kiyamiyor aldatılan kadınlar. Kocan olacak herif çocuğundan utanmadan başka kadınlarla görüşüyor kiyamiyor da sen mi kiyacaksin?

Fizik ve güzellik isterse dünya alem güzel olsun erkekler için bu bir aldatmama sebebi değil. Tamamen karakter bozukluğu ve nefse düşkünlükle alakalı bir durum.

İmam imiş. İmam böyle ise cemaat ne yapsın demeyeceğim. Çünkü herkes kendi eylemlerinden sorumlu. Baska insanlara hesap bir ise böyle hem dini anlatip hem bu naneyi yiyenlere de hesap 2 dir.

Kiyamadiginiz çocuğunuz için en tez zamanda bosanmalisiniz. Ama bence çocuk bahane. Tamamen maddi durumdan dolayi ve "dul" damgası yemek istemediğiniz için boşanmak istemiyorsunuz. Unutmayın ki bir kez yapan bir daha bir daha yine bir kez daha yapar.

Hiç kimseyle bulaşmadığını öylesine sanaldan boşluktan yazdığını söylüyor ailemin evindeyim şuan babam en ufak bir hatanda seni öldürürüm katil olurum gibi şeyler söyledi sinirle, asla öyle bir şey olursa kendimi falezlerden atarım diye sızlandı baya
Falezlerden atarım mi😅 falezi de bilirmiş beyimiz. Demek ki tek ilgi alanı kadınlar değilmiş 👀

Farketmeseydiniz "pişmanlığın emaresini" bile görmeyecektiniz. 3-4 yıldır bu naneyi yinenin pişmanlığına inandınız mı? Hem bağımlı diyorsunuz hem pişman diyorsunuz.

Nedense hep çocuklarına kiyamiyor aldatılan kadınlar. Kocan olacak herif çocuğundan utanmadan başka kadınlarla görüşüyor kiyamiyor da sen mi kiyacaksin?

Fizik ve güzellik isterse dünya alem güzel olsun erkekler için bu bir aldatmama sebebi değil. Tamamen karakter bozukluğu ve nefse düşkünlükle alakalı bir durum.

İmam imiş. İmam böyle ise cemaat ne yapsın demeyeceğim. Çünkü herkes kendi eylemlerinden sorumlu. Baska insanlara hesap bir ise böyle hem dini anlatip hem bu naneyi yiyenlere de hesap 2 dir.

Kiyamadiginiz çocuğunuz için en tez zamanda bosanmalisiniz. Ama bence çocuk bahane. Tamamen maddi durumdan dolayi ve "dul" damgası yemek istemediğiniz için boşanmak istemiyorsunuz. Unutmayın ki bir kez yapan bir daha bir daha yine bir kez daha yapar.
Maddi durum, aile baskısı vs. dese hak vereceğim ama ailesi iyi hoşmuş da sıkıcı, kasaba tarzı yerde yaşıyorlarmış, imamla da deniz kenarında merkezi yerde oturuyormuş. Bahaneye bak. Hee tamam o zaman boynuzlarla gezilebilir yani ahsjdjs bu kafada bir kadına ne anlatabilirsin

Boşanmaya niyetinin olmadığı belli
O yüzden süründürüp affet bari
Sonrasında unutmuş gibi yap yoksa hayat zehir olur
Telefonlarını falan da karıştırma yapıyorsa da bilme görme
İlle boşanmayacaksan anca bu şekilde sürdürebilirsin

İkilemde kaldım dediğinizi okuduktan sonra yorumu sildim.
Silin hafızanızdan o bölümü madem 👩‍🦯

Hiç kimseyle bulaşmadığını öylesine sanaldan boşluktan yazdığını söylüyor ailemin evindeyim şuan babam en ufak bir hatanda seni öldürürüm katil olurum gibi şeyler söyledi sinirle, asla öyle bir şey olursa kendimi falezlerden atarım diye sızlandı baya
Olay Antalya’da geçiyor galiba

Antalya’nın sapık imamı

Ayyy kiyamisuuuu

Merhaba 5 yıldır evliyim eşim imam 24 yaşımdayım bir tane 1.5 yaşında oğlum var eşimin kendi hesabı hariç fake bir hesabı olduğunu öğrendim kendi resimleri var ve ismi sahte burdan olgun kadınlara cinsel içerikli mesajlar gönderdiğini bir kaç kadınla görüntülü konuştuğunu öğrendim, kadınların tipine baksam tövbe çekeceğim o derece kötü ve kapalı 30-40 yaş üzeri abaza kadınlar, dünyam başıma yıkıldı meğer eşim bir bağımlıymış nerdeyse 3-4 yıldır o hesap varmış şimdi köpekler gibi pişman boşanacağım ama çocuğuma kıyamıyorum babasını çok seviyor ben çirkin bir kadında değilim çekiciyim, fiziğim olsun her şeyimle ona yettiğimi düşünüyordum ne yapmalıyım ikilemde kaldım..
😒 Hayret birsey hala cümle icindr bile adami savunuyorsun yapma düzelmez ikk fırsatta yinr yapar

Merhaba 5 yıldır evliyim eşim imam 24 yaşımdayım bir tane 1.5 yaşında oğlum var eşimin kendi hesabı hariç fake bir hesabı olduğunu öğrendim kendi resimleri var ve ismi sahte burdan olgun kadınlara cinsel içerikli mesajlar gönderdiğini bir kaç kadınla görüntülü konuştuğunu öğrendim, kadınların tipine baksam tövbe çekeceğim o derece kötü ve kapalı 30-40 yaş üzeri abaza kadınlar, dünyam başıma yıkıldı meğer eşim bir bağımlıymış nerdeyse 3-4 yıldır o hesap varmış şimdi köpekler gibi pişman boşanacağım ama çocuğuma kıyamıyorum babasını çok seviyor ben çirkin bir kadında değilim çekiciyim, fiziğim olsun her şeyimle ona yettiğimi düşünüyordum ne yapmalıyım ikilemde kaldım..
Kadınları “abaza” kırk yaş üstü diye kötüleyeceğinize eşinize bakın önce. O kadınların ne olduğu belli en azından, ya eşinizin?

Boşanma. Çatır çutur parasını ye. Krizi fırsata çevir. Araba aldır. Ye iç gez. Nasıl olsa boşanmayacaksın... fake at da boşanacaksın sansın. Parasını sömür ki pişmanlıktan gebersin..

Tuşlu telefon kullanıcam istediğin arabayı alıcam aylık ne kadar istersen vericem bir sözünü ikiletmicem gibi şeyler söyledi ama benim içim yandı bir kere
bak bak uyanığa bak, laflara bak. erkek diyince bismillah çekiyorum artık neymiş bunlar ya, erkekler kapatılsın.

Adam, adam diyorum da lafın gelişi, sizi aldattığı için pişman değil, yakalandığı için zor durumda. Yakalamasaydınız yıllarca devam edecekti belki. Sizi arabayla, parayla evde tutmaya çalışıyor, bu ekstra hakarettir. Beyefendi mıçmış, bir de sıvıyor ya.

Back
X