• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim sosyal medyadan aldattı

Tuşlu telefon kullanıcam istediğin arabayı alıcam aylık ne kadar istersen vericem bir sözünü ikiletmicem gibi şeyler söyledi ama benim içim yandı bir kere
İmam istediğin arabayı alacak parayı nerden buluyor . Bu ekomomide imam maaşıyla zar zor ev geçinir

Merhaba 5 yıldır evliyim eşim imam 24 yaşımdayım bir tane 1.5 yaşında oğlum var eşimin kendi hesabı hariç fake bir hesabı olduğunu öğrendim kendi resimleri var ve ismi sahte burdan olgun kadınlara cinsel içerikli mesajlar gönderdiğini bir kaç kadınla görüntülü konuştuğunu öğrendim, kadınların tipine baksam tövbe çekeceğim o derece kötü ve kapalı 30-40 yaş üzeri abaza kadınlar, dünyam başıma yıkıldı meğer eşim bir bağımlıymış nerdeyse 3-4 yıldır o hesap varmış şimdi köpekler gibi pişman boşanacağım ama çocuğuma kıyamıyorum babasını çok seviyor ben çirkin bir kadında değilim çekiciyim, fiziğim olsun her şeyimle ona yettiğimi düşünüyordum ne yapmalıyım ikilemde kaldım..
Bu arada o kadınların yaptığını eleştirebilirsiniz ama tipini ve yaşını değil. Sizde hep 24 kalmayacaksınız kendinize güvenmeyin o kadar. Zaman su misali akıp gidiyor bir bakmışsınız sizde 40 olmuş güzelliğiniz grnçliğiniz gitmiş. Hep yerinde kalacakmışsınız gibi övünmeyin yaşınız ve fiziğinizle

Bu arada o kadınların yaptığını eleştirebilirsiniz ama tipini ve yaşını değil. Sizde hep 24 kalmayacaksınız kendinize güvenmeyin o kadar. Zaman su misali akıp gidiyor bir bakmışsınız sizde 40 olmuş güzelliğiniz grnçliğiniz gitmiş. Hep yerinde kalacakmışsınız gibi övünmeyin yaşınız ve fiziğinizle
+1 demeye geldim.

+1 demeye geldim.

Merhaba 5 yıldır evliyim eşim imam 24 yaşımdayım bir tane 1.5 yaşında oğlum var eşimin kendi hesabı hariç fake bir hesabı olduğunu öğrendim kendi resimleri var ve ismi sahte burdan olgun kadınlara cinsel içerikli mesajlar gönderdiğini bir kaç kadınla görüntülü konuştuğunu öğrendim, kadınların tipine baksam tövbe çekeceğim o derece kötü ve kapalı 30-40 yaş üzeri abaza kadınlar, dünyam başıma yıkıldı meğer eşim bir bağımlıymış nerdeyse 3-4 yıldır o hesap varmış şimdi köpekler gibi pişman boşanacağım ama çocuğuma kıyamıyorum babasını çok seviyor ben çirkin bir kadında değilim çekiciyim, fiziğim olsun her şeyimle ona yettiğimi düşünüyordum ne yapmalıyım ikilemde kaldım..
İmam olması birşey ifade etmiyo sizin güzel olmanız da esiniz için birşey ifade etmiyo adam heyacan değişik fantezileri olan biri demekki bundan vazgeçemiyor ileride bunlarda kendisini tatmin etmeyecektir bir sonraki level de erkek erkeğe geçecektir esiniz cocugundan utanmıyor bunları yaparken siz neden düşünüyorsunuz boşandıktan sonra da babalık görevi bitmiyor 3 4 yıldır nasıl anlamadınız çocuk olmadan erkek milletine asla guvenmiyeceksiniz boşanma taraftarı hiç olmam fakat bu iş mide bulandırıcı bir durum kimse kabul etmez

kadınların tipine baksam tövbe çekeceğim o derece kötü ve kapalı 30-40 yaş üzeri abaza kadınlar,
Ne kadar igrenc bir uslubun var. Sorsan en guclu maneviyat sendedir ama. Iste ayni bu sekilde din adami olan kocan da bal gibi aldatmis. Bi uye sormus; neden kocanin meslegini belirttin ki demis.
Ben cevap vereyim o uyeye: bu yuzden belirtti. Hani maneviyati guclu ya guyaaa, yapmaz kocasi, seytana uymustur bi kereligine hahah. Kotu haber: yine aldatacak, aldatma bi kerede kalmaz. Yanlis evlilik yapmissin nokta

aldatılan kadınların savunma mekanizması böyle işliyor.

kadınlar suçlu. kadınlar abazan. mesela geçenlerde bir konu daha vardı. eşi kadını dul azgın! kadınlarla aldatmıştı. tüm suç boşanmış azgın! kadınlardaydı. kadın, kocasını zorla yatağa atmıştı!

bu konu da aynı. başlık sahibine göre yaşlı ve azgın kadınlar kocasının aklını çelmiş! yoksa kocası aslında onu aldatmaz...

gün gelir siz de 40 yaşında azgın dul! olabilirsiniz büyük konuşmayın..

Back
X