Yine bir sosyal medya olayi bıktim.

Burdaki herkes doktora gidiyordur ama kimse adamı eklemiyordur eminim. Muayenemi oluyorun, reçetemi alıp çıkıyorum o kadar .
Ben kızımın devamlı gittiğim psikiyatri dr. takip ediyorum hiç aklıma yanlış anlayabileceği gelmedi. Ama bu bahsettiğim ünlü bir prof zaten binlerce takipçisi var, muhtemelen asistanı yönetiyordur insta hesabını.
Yani yanlış mı yaptım diye sorguladım şu an🤣

Eeee o zaman çok ayıp etmiş.o kadar kadın arasında sana yazmak ne münasebet?.Sanal suçlara şikayet et bence.hatta birkaç mesaj at karşılık verince suç delili olarak kullanırsın.

Sureli mesaja döndürmüs

işi de biliyor bak.evli olmasın?

A Aysenimi Burdaki suç nedir ? "Adamın sosyal medya hesabına takip isteği attım, o da benimle flört etti vb" diye mi şikayetçi olacak ?

Taciz edici ama beraber film izleyelim ne yaa ne münasebet .Daha bu adama muayene de olmam bir daha yaptigi hos degil.

Arkadaslarim eklemis ordan gordum ben de ondan istek attim ne bileyim ben yanlis anlasildigimi cay icme dedi ok o masum da hic gorusmedigin birine beraber film izleyelim gel bu sehre ne yaa

Derdim neymis benim

Hangi filmi izleyelim dedi sahi ?

C ceren_gs adam hangi filmi izleyelim dedi ?

Ya hani mesaj atarsin da attigi mesaj gel beraber film izleyelim resmen sapiklik bu yani
Bunu sana söylemesi için senden bir ışık alması lazım :)
Ayrıca bizi trollediğini düşünüyorum yaş konusunda
Çünkü açtığın konular üzülerek belirtiyorum ki yaşına uygun davranışlar değil.
Geçmiş konularınız da hep aynı şeyler.
Doktor olması erkek olduğunun gerçeğini değiştirmiyor :p
O siz eklemiş gibi de davranmayın kapalı hesapları da eklemeyin bir zahmet
İnsanlar isteselerdi açık hesap yapardı zaten.

3 farklı şehirde yaşadım şimdiye kadar. devlet hastanesi, aile hekimi, özel hastane vs vs. Gittiğimiz her doktoru sosyal medyadan eklersek işimiz var.

Bulundugum sehirde bir dr vardi daha onve muayene olmustum .Ben zaten tanidik tanimadik drlari takip ederim proflar vs hastsneye gidiyorum cunku.Her neyse bu dr bulumdugum sehirden yakin bir sehre gecti ozel hastaneye oraya da gitmistim zamaninda taniyordum muayene icin.Dun birkac arkadasimin bu doktoru takip ettigini gorunce ben de istek attim instagramdan.Bu silmis ama beni takip etmis.Sonra mesaj yazdi merhaba tanisiyor muyuz diye muhtemelen hocam dedim.Nerde calisiyorsun deyince falanca yer dedim cayini icmeye gelirim dedi.Sesimi cikarmadim.Siz sizi ekleyen herkesi taniykrmusunuz ki benim istegimi kabul etmediniz dedim rahatsiz oluyorsaniz eklemiyeyim dedim.Hayir tabiki de ne rahatsizligi demis.sahte hesap sanmismis.Simdi baktim imstagramdan mesaj olarak bir reel paylasmis bir film.Benim de hosuma gitmedi daha once de izlemedim felan yazdim.Dedigine bakar misiniz yarin cik bu sehre gel de beraber izleyelim filmin ismi bu demis ,bu adam beni ne zannediyor yaa.cok sinirlendim.Hani hastasiydim da boyle oldugunu bilsem ekler miydim.
DELİHA SENDROMU DİYE YORUMLADIM :KK45:
sddefault.webp

Bulundugum sehirde bir dr vardi daha onve muayene olmustum .Ben zaten tanidik tanimadik drlari takip ederim proflar vs hastsneye gidiyorum cunku.Her neyse bu dr bulumdugum sehirden yakin bir sehre gecti ozel hastaneye oraya da gitmistim zamaninda taniyordum muayene icin.Dun birkac arkadasimin bu doktoru takip ettigini gorunce ben de istek attim instagramdan.Bu silmis ama beni takip etmis.Sonra mesaj yazdi merhaba tanisiyor muyuz diye muhtemelen hocam dedim.Nerde calisiyorsun deyince falanca yer dedim cayini icmeye gelirim dedi.Sesimi cikarmadim.Siz sizi ekleyen herkesi taniykrmusunuz ki benim istegimi kabul etmediniz dedim rahatsiz oluyorsaniz eklemiyeyim dedim.Hayir tabiki de ne rahatsizligi demis.sahte hesap sanmismis.Simdi baktim imstagramdan mesaj olarak bir reel paylasmis bir film.Benim de hosuma gitmedi daha once de izlemedim felan yazdim.Dedigine bakar misiniz yarin cik bu sehre gel de beraber izleyelim filmin ismi bu demis ,bu adam beni ne zannediyor yaa.cok sinirlendim.Hani hastasiydim da boyle oldugunu bilsem ekler miydim.
Ben ne okudum yahu

Tanimadan etmeden gel beraber film izleyelim diyen adam agina dusurur sonra da tekmeyi vurur belli deil mi adamin amaci.
Tanımıyım da ne diye teklif gönderiyorsun be yahu bir de hikayesine yorum yapmış sen bulaşıyorsun farkında mısın ne sapıgı be

Bu da çağımızın hastalığı oldu tacizi ayırt edemiyor ayy sapık ay sapık

Siz varya insanın başına çorap örersiniz evlerden Irak

Bu yaşınıza kadar hiç kimse ile muhabbetiniz olmadı mı ? Sosyal mi değilsiniz? Bizde doktora gidiyoruz ama eklemiyoruz ayrıca Instagram'dan soru sormak yerine hastaneye gidiyoruz. Kendinizi kandırmayın yaşınız kaç olmuş hala sosyal medya dan birini bulma çabasında iseniz çok uğraşırsınız böyle.
Yirmi yaşında olsanız cidden hadi ergenlik derdim de siz baya zor durumdasınız.

ben de tanıdığım doktorları takip ediyorum => canan karatay, ahmet rasim küçükusta, vb

bir kere iki kere muayene olduğunuz doktoru -eğer sosyal medyada açık hesapta tıbbi paylaşımlar yapmıyorsa- takip etme gereği duymak çok basit ve ucuz bir hareket kusura bakmayın. her hastası takip etsin öyleyse? aradığınızı bulmuşsunuz, şikayet neden?

bir doktora yakistiramiyorum.
Niye kız, doktorların canı yok mu? Çekmiştir.
Evli değilse sorun yok.
Ayrıca adamın paylaştığı film reelsine yorum yapıp sonra "beni film izlemeye çağırdı ırz düşmanı" tavrınız çok nostaljik.
Erkek olmak da zor bazen 😅

canim bazi doktorlar boyle.ozellikle peşlerinden cok kosan oluyo hatta bir kismiyla yatiyorlar felan.sende oylemisin diye yoklamis seni.yani dusun o derece alismislar

Üşenmedim 2014'ten itibaren okudum konularınızı.
Kpss kursundaki hoca
Hemşir çocuk (?)
Kitap uygulamasından biri
Üniversiteden iki hoca (aynı kişi de olabilir emin olamadım)
Enstitüdeki memur
Arap prensi diye bir şey
Instagramdan ekleyen amcalar
şimdi de doktor
obje değişiyor ama suje değişmiyor. bir de "felan" var değişmeyen.
İflah olacak gibi durmuyorsunuz.

Yok valla calisiyorum telefonu hic elime almadim aksam gordum adamin mesajini hayal kirıkligina ugradim.sapik midir nedir adami da taniyordum hani o beni hâtirlamiyor ekledigim icin yanlis bir dusunce olustu diycem sizi takip edenleri taniyor musunuz dedim ucu ucuna dedi yani tanimafigini da ekliyor garip.

Ne munasebet zamaninda hastasiydim zaten hastasi oldugum icin ekledim sadece onu degil tanidigim diger drlari da takip ediyorum.Her ekleyene bu sekilde mi davranilir bir doktora yakistiramiyorum.

Valla burdan bakınca sapık gibi görünen sizsiniz
İnstagramdan muayene olamayacağınıza göre eklemenize de gerek yoktu

Instagram'dan ekledin, bir sürü etkileşim yolladın, o da gel bir akşam takılalım dedi. Bir daha böyle şeyler yapma

Back
X