- 27 Ağustos 2022
- 5.364
- 9.002
- 128
Yani ergen olsanız 'çok mu çinirlendin çen' yazardım .bu adam beni ne zannediyor yaa.cok sinirlendim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani ergen olsanız 'çok mu çinirlendin çen' yazardım .bu adam beni ne zannediyor yaa.cok sinirlendim.
Tabi canım hiç!Ya hani mesaj atarsin da attigi mesaj gel beraber film izleyelim resmen sapiklik bu yani
İzlemeden hoşunuza nasıl gitmedi?Benim de hosuma gitmedi daha once de izlemedim
Evet yaşla değil ,başla alakası var .Örneğinide görmüş olduk39 dedim yaa Allahaskina yasla ne alakasi var bunun .
Arkadaslarim da eklemisEvet şimdi tekrar okudum ve gördüm mesaj olarak atmış size. Sizin adamı takip etmenizdeki amaç neydi. Ben doktorlarımin ismini randevu anında görürüm muayeneden çıkınca aklımda adı sanı kalmaz kaldı ki instegramda arkadaşlık isteği göndereyim. Siz de olası bir flört için eklediniz sanırım beklediginiz bu olmayınca sinirlendiniz. Tanıdık tanımadık doktorların özel paylaşım alanına neden dahil olmak istiyorsunuz ki istek gönderiyorsunuz. Sağlık hastalık bilgisi içinse adamlar zaten bunu herkese açık hesaplardan yaparlardı, arkadaşlık isteği göndermenize gerek kalmazdi o zamanda.
Ne münasebet ne münasebetEski konularına bir bak, hep bu tarz konular açıyor yani açıkçası 39 yaşında bir kadın olduğunu hiç sanmıyorum.
arladaslarim takip ediyordu ben de orda denk geldim ben de zamaninda gittig icin takip ettin nerden bileyim boyle olacaginiÇok yazan olmuş da ben de yazam: o kadar doktora gittim, bazılarına düzenli gittim, hiçbirini de instadan bulup eklemek aklıma gelmedi…
Arkadaşınız akrabanız değil, özel profil yapmış adam demek tanıdıklarını / ilgilendiklerine özel bir hesap, ne mana diye sorarlar adama yani![]()
Al benden de o kadar...yıllarca tel tedavisi gördüm hatta aynı doktor ağzıma kelebep plak taktığı için 1ay boyunca her gün gitmem gerekiyordu kliniğe ama bir kere aklıma gelmedi eklemek.Çok yazan olmuş da ben de yazam: o kadar doktora gittim, bazılarına düzenli gittim, hiçbirini de instadan bulup eklemek aklıma gelmedi…
Arkadaşınız akrabanız değil, özel profil yapmış adam demek tanıdıklarını / ilgilendiklerine özel bir hesap, ne mana diye sorarlar adama yani![]()
Eeee o zaman çok ayıp etmiş.o kadar kadın arasında sana yazmak ne münasebet?.Sanal suçlara şikayet et bence.hatta birkaç mesaj at karşılık verince suç delili olarak kullanırsın.Arkadaslarim da eklemis
Siz sizi ekleyen herkesi taniykrmusunuz ki benim istegimi kabul etmediniz dedim rahatsiz oluyorsaniz eklemiyeyim dedim.
Başlıktan anladığım kadarıyla adamları ekleyip ekleyip sonra herkes bana yürüyor diye tribe giriyorsunuz belli ki. Her doktor niye takibe alınsın ki? Faydalı şeyler paylaşan doktorların profili zaten açık oluyor herkese. Bunun gizliyse kişisel hesabı demek ki. Ne umuyorsunuz da istek yolluyorsunuz? Derdiniz gayet açık. Adam da ona göre davranmış işte. Bıktım diyor bir de.![]()
Başlıktan anladığım kadarıyla adamları ekleyip ekleyip sonra herkes bana yürüyor diye tribe giriyorsunuz belli ki. Her doktor niye takibe alınsın ki? Faydalı şeyler paylaşan doktorların profili zaten açık oluyor herkese. Bunun gizliyse kişisel hesabı demek ki. Ne umuyorsunuz da istek yolluyorsunuz? Derdiniz gayet açık. Adam da ona göre davranmış işte. Bıktım diyor bir de.![]()
Adamları gözünde ne kadar büyütmüşse doğa üstü bir varlık gibi görüyordu herhalde.Valla ne güzel dedin sanki erkek değil birtane doktor eklemediğim halde ekleyip yazan doktorlar var tabi gittiğim doktorlar değildi hiç hastahaneye giden biri de değilim birtane medeni hoş sohbetli doktor bey başka şehirdeyim diye üzülmüştü birkez olsun bide doktor olcak bana yürüyor demedim sanki bana peygamber hahshsjsjjsjd ego tatminli bir konucuk.
Sureli mesaja döndürmüsEeee o zaman çok ayıp etmiş.o kadar kadın arasında sana yazmak ne münasebet?.Sanal suçlara şikayet et bence.hatta birkaç mesaj at karşılık verince suç delili olarak kullanırsın.
Imstagram ozelden mesaj atmis bana videoyu sayfasinda paylasmamisÇelişki dolusunuz. Sadece "doktor" olduğu için, ihtiyacım olur da soru sorarım diye eklediyseniz paylaştığı videoya yorum yapma amacınız ne?
Belli ki adamın reklam için kullandığı hesap da değil özel hesabi. E tanışmak muhabbet etmek istediyseniz de adam sizi davet etmis. Yanlış bunun neresinde
işi de biliyor bak.evli olmasın?Sureli mesaja döndürmüs