- 30 Nisan 2016
- 1.139
- 2.345
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birini bulmaya da çalışmıyor ki? Şikayet ediyor.yoksa bulan var.Bu yaşınıza kadar hiç kimse ile muhabbetiniz olmadı mı ? Sosyal mi değilsiniz? Bizde doktora gidiyoruz ama eklemiyoruz ayrıca Instagram'dan soru sormak yerine hastaneye gidiyoruz. Kendinizi kandırmayın yaşınız kaç olmuş hala sosyal medya dan birini bulma çabasında iseniz çok uğraşırsınız böyle.
Yirmi yaşında olsanız cidden hadi ergenlik derdim de siz baya zor durumdasınız.
Ayıp etmiş. Ben size hak verdim. Bu erkekler de iyice premses oldu yarın çık bu şehre gel ne demek ya yarın kalkıp geleyim demesi daha şık olurdu.Bulundugum sehirde bir dr vardi daha onve muayene olmustum .Ben zaten tanidik tanimadik drlari takip ederim proflar vs hastsneye gidiyorum cunku.Her neyse bu dr bulumdugum sehirden yakin bir sehre gecti ozel hastaneye oraya da gitmistim zamaninda taniyordum muayene icin.Dun birkac arkadasimin bu doktoru takip ettigini gorunce ben de istek attim instagramdan.Bu silmis ama beni takip etmis.Sonra mesaj yazdi merhaba tanisiyor muyuz diye muhtemelen hocam dedim.Nerde calisiyorsun deyince falanca yer dedim cayini icmeye gelirim dedi.Sesimi cikarmadim.Siz sizi ekleyen herkesi taniykrmusunuz ki benim istegimi kabul etmediniz dedim rahatsiz oluyorsaniz eklemiyeyim dedim.Hayir tabiki de ne rahatsizligi demis.sahte hesap sanmismis.Simdi baktim imstagramdan mesaj olarak bir reel paylasmis bir film.Benim de hosuma gitmedi daha once de izlemedim felan yazdim.Dedigine bakar misiniz yarin cik bu sehre gel de beraber izleyelim filmin ismi bu demis ,bu adam beni ne zannediyor yaa.cok sinirlendim.Hani hastasiydim da boyle oldugunu bilsem ekler miydim.
Herkes bana aşık sananlar gibi olmuş biraz sankiBirini bulmaya da çalışmıyor ki? Şikayet ediyor.yoksa bulan var.
Biliyorum eskisi gibi cok nete girmiyorum ben bu dr u taniyorun ayni sehirdeydik farkli sehre gecti hastasiydim arkadaslarin takibini gorunce ben de takip ettim diger dr lar gibi yanlis anladi sanirinkonuyu tam okumadım ama sizin sosyal medya internet muhabbetiniz bitmedi mi? biraz gercek dunyaya ciksaniz nasil olur cunku hayat ordakilerden cok farklı
Ay Ceren başka yanlış anlayan doktorlar da mı varBiliyorum eskisi gibi cok nete girmiyorum ben bu dr u taniyorun ayni sehirdeydik farkli sehre gecti hastasiydim arkadaslarin takibini gorunce ben de takip ettim diger dr lar gibi yanlis anladi sanirin
Beraner izleyelim gel buraya demis bulundugu sehre daha ne desindoktorda bisey dememis aslinda filmin ismini soylemis sadece gel ikimiz izleyelim dememiski kendi kendinize gelin guvey olmuşsunuz