Eşim sinirlenince tükürüyor !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizin şu an bana yaptığınız psikoloj şiddet lütfen olumsz yorumları kendinize saklayim ben yapıcı yorumlarla motive olup cesaretleniyorum.
Siz burdaki sizin hayatınızda hiçbir rolü, etkisi olmayan insanların doğru sözlerine dayanamayıp psikolojik şiddet diye ağlıyorsunuz da sizin o 9 yaşındaki minicik kızınız anne babasından gördüğü hem psikolojik hem fiziksel şiddetle ne yaşıyor????
Ne kadar tatlı canınız!

İçinden diyordur sen ne biçim annesin diye. Çünkü üniversite bitirmiş, öğretmen olmuş çalışmamış kocasının anne babası istediği için 2. çocuğu doğurmuş. Doktor da şaşırmıştır, eş ailesi ya çocuk ya boşanma diye nasıl tehdit eder diye. Hadi tehdit ettiler bu kadın nasıl kabul etti çocuk yapmayı demiştir.

Durumundan şikayetçi olan değiştirmek için bir şey yapar. Ya adamı evden kovar ya da çocuklarını alır gider. Dert ortağı yapmış yavrucağı. "Bana vuruyorsa ona da vursun" oldu, ne güzel.

Kocadan ayrılmak yerine kendinin ve çocuğunun dayak yemesini tercih etmiş. Psikolog ayrıca "hadi sen depresyondasın psikolojin bozuk vuruyorsun dövüyorsun da koca adamın çocuğuna vurmasına nasıl izin veriyorsun" da demiştir içinden.

Çocuk savunmak da ego olmuş iyi mi? Hem annesinden hem babasından sistematik dayak yiyen 9 yaşında çocuğa sizin içiniz yanmadı mı? Ya bu kocalar bazılarına ne kadar önemli yahu aklım almıyor. İstisnasız babalarından dayak yiyen çocukların annelerinin hepsi kocişçi.

Bende biri ergenliği atlatmaya yakın diğeri de ergenliğe yeni girmiş iki kız çocuğu var. Doğurmak beslemek bakmak vs bunlar değilmiş annelik. Ben şimdi anne olduğumun farkına vardım. Gayet sevgi dolu düzenli huzurlu evde bile çocukların nasıl canavarlaştığına şahit oldum. Benim baş edebileceğim bir durum olmadığını anlayınca derhal pedagoa koştum. Pedagog babasına ve bana da ödevler verdi hiç aksatmadım. Geçici bir durumun kalıcı travmaya dönüşmemesi için ne gerekiyorsa yaptım. Ben bu kadar sabırlı biri olduğumu bilmiyordum.

Ben de dayak yerdim annemden. Halalarıma babaanneme mık çıkaramadığı için ablamla bizi evire çevire döverdi annem. Okula bile gitmiyordum daha. O kadar net hatırlıyorum ki vurmalarını. Etrafta hiç bir şey yok boş, gözümün önüne sadece annemin kolumdan tutup vurması geliyor. O yüzden çocuklarıma fiske vurmadım, vurmaya yelteneni de -en başta öz babalarını- paralarım.

Kolayca çocuk sahibi olmak bu insanların laneti. Şurada yıllarca emek verip yıpranan bir sürü insan var. gerçekten çok üzülüyorum bu tip insanları görünce.

İzin verdiğimi sessiz kaldığımi nerden biliyorsunz eşim beni suçlar hep bu çocuğa sen yüz veriyosn sen simartiyosunuz der gerçekten ön yargılisnz

Niye bu kadar kötü bu insanlar .Konu siliniyor mu bana bilgi verir misiniz pişman oldum gerçekten kendimi o kadar suçlu hissediyorum ki intihar falan edersem bu insanalrin yüzünden
Ay git et ya uffff. Hep kendi duyguların ne bencil bir şeysin sen öyle. Az insanda utanma arlanma olur. Hem çocuğunu döv hem babasına dövdür hem de burada vicdansız diye millete salla. Empati yapın bana psikolojik şiddet yapmayın bana. Ulan sen niye çocuğuna yapmıyorsun empati, sen niye şiddet uyguluyorsun çok bilmiş. Toton yiyorsa git kocanı döv, psikolojin bozukmuş ya. Gücün çocuğa yetiyor Di mi. Senin neyine kim merhamet etsin. Elleriniz kırılsın. Kocanın da ağzına zıkkım girsin.

O yüzden bunu yazdım die beni ezmeye çalışıyorsunuz aslında şiddet görerek büyüğünnz için çok ofkelisnz ben de tam tersi hiç şiddet görmeden büyüdüm.bu arada kızıma vurduğun için aşırı vicdan yaptım derdimi yazdım gelin vurun beni kötü bir anne olsm asla uzulmezdim tıpkı sizin anneler gibi ...

o çocuğun ruhunda hayat boyu geçmeyecek izler bırakıyorsunuz...sonra travmalı yetişkinler derdine çare arıyorlar. madem vicdanın çok rahatsız, ilk iş tükürükçü manyak kocayı boşa, sonra hem kendin hem çocuğunun psikolojik destek almasını sağla. burda kimse sana bu koşullarda arka çıkmaz, haklı bulmaz. önce kızın, sonra 2.çocuğun için bir yerleden hayatını değiştirmeye çalışmakla başlaman lazım. o kocayı boşamadan da bu olmaz.

Konudan bağımsız merak ettim bilgi edinmek adına soruyorum dediniz ya sevgi dolu düzenli ailede çocuğun canavarlaştığına şahit oldum pedagoga götürdüm diye. Neden olmuş sebebi neymiş acaba

İzin verdiğimi sessiz kaldığımi nerden biliyorsunz eşim beni suçlar hep bu çocuğa sen yüz veriyosn sen simartiyosunuz der gerçekten ön yargılisnz
Izin vermeseniz esiniz 2.kez cocuga vurma cesaretini gosteremez. Yetmiyor bide siz cocuga vuruyorsunuz. Geceden beri yazdik, hala ayni noktadasiniz. Psikolojik siddet goruyorumm, banada tükürüyor ühüü ;((

Yahu bir yaşında çocuğum şiddet görüyor diye bir yazı okudnz mu çok acımasız insanlarsnz çok

Annenin tek derdi kocası. Çocukları umursamıyor ki? Bir arkadaş yazdı "git kızını öp sarıl okşa" diye onu bile kabul etmedi. 9 yaşındaki çocuğu suçlu görüyor. Kendi de cahil biri değil öğretmenmiş. Keşke gözünü açabilse

Yahu bir yaşında çocuğum şiddet görüyor diye bir yazı okudnz mu çok acımasız insanlarsnz çok

Ablası ve şiddet görürken babası size küfürler ederken 1 yaşındaki bebek nerde? Bu da şiddet oluyor. Çocuğu psikolojik şiddete maruz bırakıyorsunuz. Kaldı ki büyük kızınız da doğar doğmaz şiddet görmeye başlamadı. Önlem almazsanız bebeğin de şiddet görmesi muhtemel.

Ya sen çok fenasın biliyor musun? İnsanın gözünün önünde yapacağını yapıp, sonra ben naptım kiii hüğğğ diye fıyıtıp kaçıverirsin, bu adamın yerine normal biri olsa bu sefer o ziyan olurmuş senin elinde. Bu adam çirkef ya buna yapamıyorsun.

Böyle bir aile ortamında çocuklarınızın psikolojisinin normal kalmasınımı umuyordunuz?

Gerçekten saçmalıyorsunz kabul etmediğini nerden çıkardınız ay çok negatif insanlarsbz şunları bir ingilize anlatsam elimden tutar bizim insanlra bak ne farkınz kaldı kocamdan szn gibi insanlar yüzünden korkuyorum hayattan

Hep ne demek? Demek ki bir defa olan bir şey değil. Ya çok samimi soruyorum. Evet kocamı seviyorum kar zarar hesabı yapınca ona olan sevgim ağır basıyor, çocuklar büyüyüp evlenir gider ben kocasız kalmak istemiyorum deyin yemin ediyorum bin kere özür dileyeceğim sizden.

Ya nedir sizin somut planınız? Herkese çatır çatır cevap verip ben iyi anneyim taam mı diye çemkirmeyi bırakın artık. Çocuk gelişimi kitaplarıyla dolu kitaplık, bozuk psikoloji, zor şımarık anormal çocuk... Ee plan ne, çıkmak istiyor musunuz bu durumdan? İnşallahı maşallahı sormuyorum. Ama öyle olmasa böyle olmazdı, böyle olmasaydı şöyle olmazdı bla bla bla. Ortada net bir gerçek var. Ağır şiddete eğilimli bir adam var evinizde. Ağır dememin sebebi kendi yavrusuna bile vurabilecek tıynette. Karısını el kızı deyip döven hanzolar en azından çoluk çocuğa ilişmiyor, eşinin ağzını burnunu kırıyor. Bu adam sizi, 9 yaşında çocuğu ve bir zaman sonra 16 aylık bebeğinizi dövmeye devam edecek. Siz de anca gücünüz yetttiği için çocuklarınızı döveceksiniz. Nedir buna engel olacak plan?

Bir sürü avukat üye var, yol çizebilmek için fikir almayı düşünüyor musunuz? Varsa yardım isteğiniz kurtulma çabanız, oradan devam edelim. Yoksa da allah yardımcısı olsun o çocukların.

Bunun için yazıyorum ne sevgisi yaa mecburiyet ,

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…