Elinizden tuttugu gibi aile sosyal birimini kapinizda bulur,cocuklarinizdan olurdunuzGerçekten saçmalıyorsunz kabul etmediğini nerden çıkardınız ay çok negatif insanlarsbz şunları bir ingilize anlatsam elimden tutar bizim insanlra bak ne farkınz kaldı kocamdan szn gibi insanlar yüzünden korkuyorum hayattan
Gerçekten saçmalıyorsunz kabul etmediğini nerden çıkardınız ay çok negatif insanlarsbz şunları bir ingilize anlatsam elimden tutar bizim insanlra bak ne farkınz kaldı kocamdan szn gibi insanlar yüzünden korkuyorum hayattan
Elinizden gelse eşimi haklı görüp beni harcayacaksnz kendini iyi ifade edebilmek fenaliksa okeyYa sen çok fenasın biliyor musun? İnsanın gözünün önünde yapacağını yapıp, sonra ben naptım kiii hüğğğ diye fıyıtıp kaçıverirsin, bu adamın yerine normal biri olsa bu sefer o ziyan olurmuş senin elinde. Bu adam çirkef ya buna yapamıyorsun.
Siz iyi bir insan mısınız da milleti kötü diye yaftalıyorsunuz?Yani hic mi iyi insan kalmadi diye düşünürken ilaç gibi geldi beni gerçekten anladığınızı düşünüyorum çok teşekkür ederim ben kötü bir anne olsam zaten buraya yazıp yardım istemem ki ..
Gerçekten saçmalıyorsunz kabul etmediğini nerden çıkardınız ay çok negatif insanlarsbz şunları bir ingilize anlatsam elimden tutar bizim insanlra bak ne farkınz kaldı kocamdan szn gibi insanlar yüzünden korkuyorum hayattan
Eliniz de şiddet ve dayak becerisi dilinizden laf cambazlıgı var tutulacak yeriniz yok!Gerçekten saçmalıyorsunz kabul etmediğini nerden çıkardınız ay çok negatif insanlarsbz şunları bir ingilize anlatsam elimden tutar bizim insanlra bak ne farkınz kaldı kocamdan szn gibi insanlar yüzünden korkuyorum hayattan
Dayaklık yaşa ne zaman ulaşılıyor sizin ailede bilemedik kusura bakmayın.Yahu bir yaşında çocuğum şiddet görüyor diye bir yazı okudnz mu çok acımasız insanlarsnz çok
Maya öyle düşünmüyor.Antidepresan diye bir şey keşfetmişler. İçiyorsun, pamuk gibi oluyorsun.
O vurduğun sabi sübyan var ya, ilerde senden nefret edecek. Velev ki bir gün bakıma muhtaç kalırsan sana 1 bardak su vermeyecek.
Kocan senden yüz bulup çocuğu dövüyor. Yazık çocukta sizin gibi vicdansızların kum torbası olmuş. Rabbim ıslah etsin sizi.
Bakamayacaksan yetimhaneye ver çocukları. En kötü ihtimal orda da dayak yerler. Evde zaten yiyorlar.
Şunları bir ingilize anlatsan o saat kapına sosyal hizmetler gelir, çocuğu alır. Sen de kendini mahkemede bulursun. Her ülkeyi burası gibi zannettin herhalde.Gerçekten saçmalıyorsunz kabul etmediğini nerden çıkardınız ay çok negatif insanlarsbz şunları bir ingilize anlatsam elimden tutar bizim insanlra bak ne farkınz kaldı kocamdan szn gibi insanlar yüzünden korkuyorum hayattan
can senden yüz bulup çocuğu dövüyor. Yazık çocukta sizin gibi vicdansızların kum torbası olmuş
Ne mecburiyeti elinizde işiniz varken çalışmayıp kocam da kocam derseniz böyle olurBunun için yazıyorum ne sevgisi yaa mecburiyet ,
Karı koca denginizi bulmuşsunuz da keşke çoğalmasaydınız.Elinizden gelse eşimi haklı görüp beni harcayacaksnz kendini iyi ifade edebilmek fenaliksa okey
Devlet elinde kamera evleri gözetlemiyorÇocuğun anasını bellemişsiniz bi de ne yapabilirim diyorsunuz, yuh. İnsanlar sizin gibi insanlar görmedik diyemedikleri için böyle çocuk görmedik diyorlar haberiniz olsun, sizler hakkında da sağlam sallıyorlardır arkadan ama bunların bir tanesi olsun neden şikayet etmez böyle insanları, en azından sizin gibilerin kapısına bir kere polis gelse tırsarsınız. Devlet olacak ki o çocuğu alacak sizden işte ama yok yok yok!!!!
Bi de güzel safa ve mağdura yatıyor ki tadından yenmiyor zaten. Diliyle kurtulur bu. Doğuştan avukat maşallah.Devlet elinde kamera evleri gözetlemiyor
Elinden alması için komşusu,çevresi şikayetçi olacak ki polise bu laf cambazlıgını yapacak.
Bir de İngilize anlatsaymış elinden tutarmış.
Sana ve kocan olacak kişiye bir polis ve avukat lazım.
Keşke ama keşke.Karı koca denginizi bulmuşsunuz da keşke çoğalmasaydınız