Eşim sinirlenince tükürüyor !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Siz once cocugunuzu doven babasini sikayet edin.

Son üç aydır oğlumu psikoloğa götürüyoruz. Çocuk huzursuz ortamda değil ama neden böyle oldu diye çok düşündük çok üzüldük yıprandık eşimle. Çocuğun okulda içinden bir canavar çıkıyor resmen. Öğretmenin anlattığı çocuk benim çocuk olamaz diyorum. Yaşı 5 bu arada. Baktık çözemiyoruz götürdük psikoloğa. Sonuç olarak çocuğun okulda baskılanmış olduğu, zeka seviyesi yüksek olduğu halde standart kalıplara sokulmak istendiği ve çocuğa yaramaz diye etiket yapıştırılmasıyla çocuğun dengesi şaşmış. Biz süreci kolay atlattık ama daha ergenliği vs var ve gözüm korkmuyor değil.

Farkında değilsiniz ama sizin çocuklarınız da tacize uğruyor (şiddet tacizdir)ve biz buna sesimizi çıkarıyoruz hem de annesinden fazla çıkarıyoruz.

neye pişmansın?
kocayı boşayamayacak çocuklarını her türlü şiddetin olduğu evde yaşatmaya devam edecek kadar aciz olduğuna mı yoksa çocuğuna vurduğuna mı?
tam olarak doğru şeye bile pişman değilsin bence.
sen bir daha asla vurmasan bile iyi anne olamayacaksın o adamı kapının önüne koymadığın için.

İçerik ve yorumlar silinemez yasaktır, konunuzu yorumlara kapatıyorum.

Hanımlar üye bu yorumda beddua etmemiş, çocuk hasreti çeken üyeye Allah size de bebek sahibi olmayı nasip etsin demiş, bunu da bilgi olarak geçeyim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…