Eşimin tutarsız davranışları

Geliriniz hiç yok mu?
Maalesef şu an ondan bir daha bir şey almak istemiyorum hiçbir bağım kalmaması adına o ömür boyu sana bakarım evinde otur falan bunlar boş hikaye hiçbir zaman rahat bırakmaz beni çünkü bir de onun mahallesi onun çevresi burada kalmam da hata bir yol izlemem lazım kafamda bir sürü soru var ne yapacağımı bilmiyorum

Çocukları yurda verip bende sığınma evine gitsem geçici bir süre bu durumu çocuklarıma nasıl açıklayacağım onlar için nasıl olacak kafam çok karışık yapacağım ne var ne olabilir diye düşünüyorum

Maalesef şu an ondan bir daha bir şey almak istemiyorum hiçbir bağım kalmaması adına o ömür boyu sana bakarım evinde otur falan bunlar boş hikaye hiçbir zaman rahat bırakmaz beni çünkü bir de onun mahallesi onun çevresi burada kalmam da hata bir yol izlemem lazım kafamda bir sürü soru var ne yapacağımı bilmiyorum
Ya bakın böyle oluyor kendi çocuğu ne yaparsa yapsın melek oluyor siz nasıl cesaret ettiniz kız yalan söyleyip kayınvalidenizle aranızı bozmuş bunu yapabilen bir çocuk sizin ergen oglunua Allah korusun bana cinsel olarak yaklaştı bile diyebilir aklı erince biran önce kendinizi bu adamdan kurtarın yavrularımıza sahip çıkacaksaniz tabi

Kaos gibi görünüyor belki size şu an ama o kadar iyiye gidiyor ki hayatınız buna inanıyorum bu ahlaksız soysuz iğrenç karakter yoksunu adamdan geç olmadan kurtuluyorsunuz. Kürtaj kararınıza saygı duyuyorum. Kızı ve kendisi sizi intihara sürükleyecek bir şeytan ikilisi gibiler çok kaotik ve arızalılar. Maddiyatı iyi bir planla çözersiniz kimse aç açıkta kalmıyor emin olun.

İtiraf edin fakesiniz değil mi? Tam bunların üstüne bugün hamilelik testi yapıp hamile olduğunuzu öğrenmek Türk filmi gibi olmuş çünkü. Kaldı ki günde 3,5 saat uyuyan bir adam parmağını bile kıpırdatamaz, nasıl çocuk yapacak? Kontrol edin adamın ölmüş olması lazım. Eğer fakeyse güzel yediniz bizi tebrikler 🙃🙃

Ya bakın böyle oluyor kendi çocuğu ne yaparsa yapsın melek oluyor siz nasıl cesaret ettiniz kız yalan söyleyip kayınvalidenizle aranızı bozmuş bunu yapabilen bir çocuk sizin ergen oglunua Allah korusun bana cinsel olarak yaklaştı bile diyebilir aklı erince biran önce kendinizi bu adamdan kurtarın yavrularımıza sahip çıkacaksaniz tabi
Zaten bugün oğluma bunu yapan yarın kızıma sapıklıkta yapr dedi kızın yaptıklarını söyledim sosyal medya kullandığını canlı sohbetlere girdiğini yalan söylüyorsun dedi zaten desem de inanmazdı bunu anlatmak istedim size senin çocukların yuvanı dağıtıyor dedi bende senin kızın oldukça sen daha çok evlenip boşanırsın dedim kendimi çok yorgun hissediyorum nasıl yatacağımı ne yapacağımı bilmiyorum beni çocuklarımı ne bekliyor hiç kestiremiyorum ama ne olursa olsun bu hayattan çok daha iyidir

Çocukları yurda verip bende sığınma evine gitsem geçici bir süre bu durumu çocuklarıma nasıl açıklayacağım onlar için nasıl olacak kafam çok karışık yapacağım ne var ne olabilir diye düşünüyorum
Çocuklardan ayrılmadan düzen kurmanız lazım
Zaten bugün oğluma bunu yapan yarın kızıma sapıklıkta yapr dedi kızın yaptıklarını söyledim sosyal medya kullandığını canlı sohbetlere girdiğini yalan söylüyorsun dedi zaten desem de inanmazdı bunu anlatmak istedim size senin çocukların yuvanı dağıtıyor dedi bende senin kızın oldukça sen daha çok evlenip boşanırsın dedim kendimi çok yorgun hissediyorum nasıl yatacağımı ne yapacağımı bilmiyorum beni çocuklarımı ne bekliyor hiç kestiremiyorum ama ne olursa olsun bu hayattan çok daha iyidir
Adamın günde 3 buçuk saat sadece uyumak için geldiği yer yuva mıymış gerçekten saçmalığa bakın bakında görün

Yurttan geri biraz zor alırsınız özellikle küçüğü geri vermeyebilirler. 33 yaşındasınız çalışıp bir düzen kurmak zaman alabilir ama imkansız değil. Önce kendi yapınıza uygun eşyalı bir evde oda tutabilirsiniz. Bi ev arkadaşı arayışına girebilirsiniz yani. Hazır yaz mevsimi okul yok, büyük küçüğe baksın siz çalışın. Ev arkadası bulmak sizin ev kurma derdinizi bir süre bile olsa(ki uzun da sürebilir kafanıza göre bi ev bulursanız) ortadan kaldırır. Maaşınızla kira ve faturaları ödersiniz. Bazı taksitli yerler var ev eşyası alınabilen herkes bilir. Sonrasında bu kalemlerden destek alırsınız. Bilmiyorum aklıma gelenler bunlar. Ümitsiz olmayın hiç.

Çocuklardan ayrılmadan düzen kurmanız lazım

Adamın günde 3 buçuk saat sadece uyumak için geldiği yer yuva mıymış gerçekten saçmalığa bakın bakında görün
Ben konuşmamayı tercih ettim konuşacak bir şey kalmadı şayet sen engelledim çok haklısınız ama diyorum ya ona bir şey anlatamazsınız o hep haklı hep iyi narsist bir kişilik konuşmaktan vazgeçtim her şeyden vazgeçtim

Yurttan geri biraz zor alırsınız özellikle küçüğü geri vermeyebilirler. 33 yaşındasınız çalışıp bir düzen kurmak zaman alabilir ama imkansız değil. Önce kendi yapınıza uygun eşyalı bir evde oda tutabilirsiniz. Bi ev arkadaşı arayışına girebilirsiniz yani. Hazır yaz mevsimi okul yok, büyük küçüğe baksın siz çalışın. Ev arkadası bulmak sizin ev kurma derdinizi bir süre bile olsa(ki uzun da sürebilir kafanıza göre bi ev bulursanız) ortadan kaldırır. Maaşınızla kira ve faturaları ödersiniz. Bazı taksitli yerler var ev eşyası alınabilen herkes bilir. Sonrasında bu kalemlerden destek alırsınız. Bilmiyorum aklıma gelenler bunlar. Ümitsiz olmayın hiç.
Bir şeyler düşünüyorum ama çocuklarla da benimle kim oturmak ister inanın bilemiyorum ne kadar güvenebilirim üstelik bu sorunlardan badirelerden sonra

Merhaba arkadaşlar 33 yaşında 3 çocuğum var ev hanımıyım eşimle ikinci evliliklerimiz benim ilk evliliğimden 2 tane oğlum onun da bir kızı var. Sorunum şu eşimle defalarca konuşmama rağmen sorun çözülmüyor gittikçe ben evde delirme noktasına geliyorum sizlerden yardım istiyorum. Akıl akıldan üstündür neticede. Akşama kadar çocuklar neticede kavgaları gürültüleri sesleri hepsini tolere ediyorum ve çoğu kez haksız olmasına rağmen kızımı oğullarıma karşı koruyorum ki çocuk yanlış anlamasın. Akşam saat 1,2,3 kızım uyumak istemiyor ve sürekli büyük oğlumun yanına gidiyor vuruyor tükürüyor. Aralarını bulacağım diye arada kalıyorum ve eşime söylemek istemiyorum. Söylediğim şeyler oldu ama kesinlikle düzelmiyor. Bugün yine aynısı oldu evimiz iki katlı kızımın odası yukarıda ben o uyuyana kadar da uyumuyorum oğullarım aşağıda yatıyorlar sorunsuz şekilde de uykuya geçiyorlar. Ne zaman ki kızıma uyku vakti diyorum başlıyor babamı alana kadarmış üvey annesin kötüsün iki yüzlüsün vs diyor çocuk diyorum ciddiye almıyorum eşime bunları demiyorum söylemiyorum uyumasın diyor ver kumandayı eline tv izlesin ama söz konusu gündüz ellerinde internet telefon tv görünce de başından atmak için çocuklara internet aşılıyorsun diyor. Bende bugün sen ayrımcılık yapıyorsun resmen dedim sırf kız sesini kessin diye her şeyine tamam diyorsun peki ya çocuk böyle mi yetişir. Söyleyemiyorum babasıyla ne konuşsam dinliyor kapıyı bile dinliyor konuştum defalarca onu çokta seviyorum doğum gününü bile babası kutlamadı ben kutladım ama sorun çocuk değil bunun farkındayım yetiştirme tarzı çok yanlış her şeyine tamam denilmiş şımartılmış. Bana her gün niye banyo yaptığıma kadar hesap soruyor. Ben makyaj yapamıyorsam sende yapamazsın diyor. Bir çözüm önerisi bekliyorum sizlerden nasıl bir yol izlemeliyim. İnanın bazen çocuğun sorumluluğunu almayacağım o zaman istediğin gibi yetiştir ama bana bişey sorma beni suçlama diyesim geliyor kendimi zor tutuyorum
O çocuk şımartılmış diye size de şımarma hakkı olmamalı.
Kızıp bağırmak çağırmaktan bahsetmiyorum.
Mesela makyajınıza duşunuza siz karıştırmışsınız. Yoksa o hakkı kendinde bulamazdı

Konu güncellenmiş
O nankör eşiniz sizi mumla ararda
Başınıza b iş getirmese bari

Son düzenleme:
Linclenecegim ama soylemek zorundayim bence. Siz o cocugun oz annesi degilsiniz. Babasindan yaptigi yanlislari saklayamazsiniz. Kendi cocugunuzun yaptigini kendi babasindan saklasaniz gun sonunda sen sakladin da oldu denmez ama uvey cocugunuzun yaptigini oz babasindan saklarsaniz kiz aklanir siz kotu uvey anne olursunuz. O sizin cocugunuz degil basedemiyosaniz sorumlulugu komple babasina vereceksiniz. Baba da şam babasi mubarek

Neden annesiyle değil? Hem kız çocuğu anneye o kadar ihtiyacı var ki..
bu tavırlarının hepsi anne eksikliğinden..
Öfkesi aslında size değil annesine ancak çocuk olduğu için sizlerden çıkarıyor.
Aklım almıyor böyle çocuğunu bırakan anneleri, siz de annesiniz ve çocuklarınız yanınızda

Hayır annesi ile hiç görüşmüyor bebekken bırakmış bizimle kalacak amacım zaten şikayet değil ben oğullarımı da mesela söylüyorum olumlu olumsuz yanlış anlamasın diye ama çok ben merkezci biri benim ailemde bende benim sülalemde hata olmaz kafasında birisi suçu başkalarına atmakta usta kendisi yani onunla konuşmak derdini anlatmak suya yazı yazmak gibi bişey zaten evde de durmuyor gece gündüz yok hep işleri var hep meşgul bunu sorun etmiyorum ama şu an bu durum hayli sorun ileriyi göremiyorum çocuklar için endişe ediyorum ve kendi akıl sağlığımı kaybetmekten korkuyorum sürekli sinir stres halindeyim uyku bile uyuyamıyorum sabah akşama kadar ses gürültü ev işi yemek gece de kızın başında nöbet tutuyorum inanın en son ne zaman tv kumandası alıp baktım hatırlamıyorum ne zaman bir kitap alıp okudum kendim için ne yaptım bilmiyorum
sizi kızına bakıcı olarak almış

İyi geceler bugün son nokta koyuldu bugün eve yemek için geleceğini söyledi amcasını da getirdi dün büyük oğlumla kızım kavga etmişler birbirlerine vurmuşlar kızın yüzünde de iz kalmış bana da düştüm demişti haberim bile yoktu babaannesine söylemiş kız o da kayınbabama derken eşimin amcası olaya el atıyor onunla birlikte bize geliyor ve olayı birden açıkladı inanın eşim bile demek istemiyorum direkt ben istemiyorum bu çocukları hemen aşağı inin eşyalarını topluyorsun tabi çocuklara aşağılık küfürler falan ediyor bende dedim böyle konuşamazsın ikisi de birbirine vurmuş sonuçta hayır diyor benim kızım el bebek gül bebek yetişti ağzına ….sa bile senin çocuklarının ona bişey diyemezler ben seni istemiyorum dedim artık ölmek mi istiyorsun dedi hele bir adım at bu evden falan saatlerce çocuğu amcasını bırakıp bana çocukları bırakmam için baskı yaptı en son evden kovdum gitti hiçbir maddi gücüm yok kimsem yok her ay nafakanı veririm evinde otur dedi engelledim telefondan falan da sürekli arayıp yazıyordu konuşmak ve onunla bir daha irtibata geçmek istemiyorum ondan para da almak istemiyorum aramızda menfaat ilişkisi bile kalmasın boşanalım bitsin istiyorum bir an önce çok kötüyüm saatlerce çocuklarımla oturmuş düşünüyorum kendime gelemiyorum dediği sözler yenilir yutulur gibi değildi senin çocukların babası belli o ne ki çocuklar ne olsun dedi çocuklarımın psikolojisini düşünemiyorum nasıl bir hata yapmışım bunun böyle olduğunu nasıl görememişim bir çocuğa babası sahip çıkar diyor atmış başına ikisini de sen enayi misin bak yuvanı da dağıtıyorlar neler yazdı neler engelledim en son dayanamadım çünkü kötü konuşuyorum ve inanın buna takatim bile yok hamile olduğumu da söylemedim maalesef son vermek istiyorum gebeliğe de onunla kopmaz bir bağ olursa iş daha kötü olacak
Yani günaha girmek istemem elhamdüllillah müslümanım ama bu şartlarda çocuğu aldırmanız ve barışsanız dahi bin tane korunma yöntemi ile korunmanız en mantıklısı

Babasina soylemiyorum soylemiyorum… soyleyin neden soylemiyorsunuz. Kiz da dinlerse dinlesin, duysun. Yetiskinler olarak elbette dedikodu yapar gibi konusmayacaksiniz ki konuyu. Nasil yardim edilir, ne kadar sert durulmali onu konusacaksiniz. Ogullariniz acisindan da kiziniz acisindan da saglikli degil.

11 yasinda kizin basinda da beklenmez uyku saati diye. Alirsin elinden tum dijital aletleri hadi odana diye gonderirsin.

X