Bunlar nasıl yorumlar böyle.. Okurken hayretler içinde kaldım. Kendi hatasının farkında olan, vicdanıyla yüzleşen psikolojisi çökmüş bir kadını aşağılayıp daha da dibe çekiyorsunuz. Onun elinden tutulup bu çukurdan çıkartılmaya ihtiyacı var. Yaptığı son derece yanlış ama bu yorumlar da çok korkunç..
T Time01 En kötü karar bile kararsızlıktan iyidir. Evlatlarınız için vereceğiniz en güzel karar kangren olmuş bu kolu (evliliğiniz) kesmek. İlk yapmanız gereken bu..
Onlar size Allah'ın emaneti. Masum savunmasız iki yavru.. Hayattaki rehberleri sizsiniz.
Güçsüz bir canlıya eziyet ettirecek acizliğe düşüren etkenleri ortadan kaldırmalısınız İlk önce..
Her çocuk şımarır yaramazlık eder. Ama şiddet gören çocuk daha hırçın olur. Şiddet gördükçe kontrolden çıkar.
Lütfen şu andan itibaren onlara birdaha el kaldırmayın.. Ben zaten kötü anneyim diyerek, hiç iyi olamayacağım diyerek nefsiniz sizi kandırmaya çalışır.. Bir adım atın ve çıkın yola.. Kızınızdan özür dileyerek..
Özelden yazın bana konuşalım
O zaman kocanız hakkında da bu yazıya bakarak yorum yapmayalımNe kadar acımasız bir yorum yardım istiyorum zaten psikolojik yardım da almaya çalıştım kızim için .Siz benim nasıl baktığımi nasıl ilgili bir anne olduğumu bu yazıya bakarak yorum yapamazsınız lütfen empati yapın
Almaya çalışmayın almaya devam edin.Ne kadar acımasız bir yorum yardım istiyorum zaten psikolojik yardım da almaya çalıştım kızim için .Siz benim nasıl baktığımi nasıl ilgili bir anne olduğumu bu yazıya bakarak yorum yapamazsınız lütfen empati yapın
Niye bilemeyelim ki?Siz benim nasıl bır anne olduğumu bilemezsijiz lütfen buradan destek almak ii cin fikir almak için yazdım neden acımasızsınz bu kadr
Çare var.Benim hayatımı bilmiyorsunuz mesleğimi hakkımda hiç birşey burada yazdıklarımdan yola cikarak acımasızca yorum yapamazsınız ben eğitimli bir anneyim çaresizim diyorum size burda iyi insanlarda destek bekliyorum sizin gibi ön yargılı insanlardan deil
Ailecek psikolojik tedavi görmeniz gerekiyor gibi görünüyor. Eşiniz yatarak tedavi görse iyi olur, belli ki akli dengesi yerinde değil. Size burada boşan diyenler çıkacaktır, onları kaale almayın ve lütfen boşanmayın.Arkadaşlar delirmek üzereyim lütfen bana yardım edin 9 yaşında kızım var ve 16 aylık bir bebeğim ikinci bebeğim plansız bir gebelik hamileliğimde tedavi olamadığım bir depresyon geçirdim.Kizim bebekten önce de hareketli ve şımarık bir çocuktu ben hep babaya karşı onu korur savunurdm çok ilgiliydim ama bebek doğunca tamahhul seviyem azaldı. Kızımın vher hareketine kızıp bazen vuruyorum sonra da vicdanım beni çok rahatsız ediyor ama kızım acayip değişti insanları sürekli rahatsız eden kötü kelimeler söyleyen bir çocuğa dönüştü bazı inslanlar bu nasıl çocuk hayatımızda böyle bir çocuk görmedik falan diyolar psikiyatri götürdüm bir kaç kes ama pek bir faydası olmadı ya da ben dediklerini tam uygulayamadim .Gel gelelim babaya o hep bir problem sürekli küfür edip bana kızıma vuruyor. Bazen de sinirlenince tükürüyor kızıma ve bana yerlere.. tiksiniyorum ne yapacağımı nasıl tepki vereceğimi şaşırdım çok zor durumdayım kızım zor, babası kötü bana yardımcı olun çaresiz kaldım .....
Buraya dert konusu açmak da inan ki ayrı dert, üstüne dert ekliyorlar , psikoloğa gittiğimizde psikolg sen ne biçim annesin der mi ? Ama buradakiler diyor , ne biçim anne olsan zaten kızına davranış şeklini dert edip burda konu açmazsınNereden biliyorsunuz evimdeki kitaplığa bir bakın çocuk gelişim kitapları dolu ama bazen hayata geçirmek zor oluyor kimseden destek olmayınca size laf anlatamam derdim yeter bana
Eşin pislik olduğundan sen de senlikten çıkmışsın, şiddete başvurmaya başlamışsın, evin içi kabus gibi, çocuk saçma davranmasın da ne yapsın?Ben eşime güvenerek önlem almadim hamile kaldığımi öğrenince depresyon tedavisi gördüm zaten bir süre. Zaten zor bir hayatım vardı hep zorlaştı üstüne böyle bir eş .. kendimi taniyamiyorum bazen ne hale geldim vicdanım çok rahatsız ediyor beni
napayım napayım napayım. Off sıktınız artık. Madem bu kadar eğitimlisiniz naapmanız gerektiğini siz bilirsiniz. Mesela kızınızı bir pedagoga götürebilirsiniz. Eşiniz ve siz de bu şiddet uygulama ve için bir terapiye gidebilirsiniz. İlkokul mezunu gibi konusuyorsunuz alınmayın ama. Eşinizi karşınıza alıp şiddet ve tükürme konusunda ve bunun cocuga ileride açabileceği psikolojik yaralar konusunda hiç ciddi ciddi konustunuz mu, tedavi görelim diye önerdiniz mi? Baktınız olmuyor boşanıcaksınız tabi. Yani kusura bakmayın ama hem eğitimlisiniz hem de o kadar kitap okudum diyorsunuz.. Ülkenin eğitim sistemi ne hallere gelmiş...Napaym peki ? Kendine söz veriyorum kızıma mükemmel davranicam sesimi bile yükseltmicem ama sabrim kalmiyo davranışları değişmiyor .tam hirçinlasinca uzaklaştırıyorm dikkatini dağıtıyorum ama yok takıntı yapıyor hatta oyunla czomeye çalışıyorum duygularını anlamak için oyun oynuyorm faydası yok ben sakın davrandikca daha da şımarık oluyor akıl verjn bana akıl akıldan üstündür
pedagog a götürdünüz mü? çocuk yardıma ihtiyacım var diye bağırıyor resmen siz karı koca başedemiyoruz diye dövüyorsunuz..Kimseye şiddet gösteren bir çocuk deil tek sorunu aykiri bir çocuk yolda normal yürümez zıplar falan evde sürekli bir uğraş bulması lazım eşyalara zarar verir yeni icatlar yapayım derken. yani anlatınca baş edilebilir gibi ama inanın çok zor okulda da hep dikkat çekmek için uğraşıyomus ve aşırı tırnak yiyor
Yazık o kızcağıza küçücük yaşında katlanmak zorunda olduğu hayata bak, tutunmaya çalıştığı anneye bakKocası kızına şiddet uyguladıkça asla sesi çıkmıyor, bana vuruyorsa ona da vursun diye düşünüyor. Çocuğa karşı annelik hissi yok. Onu çocuğu, evladı olarak görmüyor. Benim canım yanım yanıyorsa onun da yansın mantığında yaşıyor. Bu adam küçük kıza kim bilir ne küfürler ediyor, öyle basit lanlı lunlu konuşmuyordur. İleride de kızı büyüdüğünde hep kendini kızına acındıracak, kızına hizmet ettirecek hep.
Evet kurban rolünü mükemmel oynuyor, küçücük kızında bile hata buluyor da kendine toz kondurmuyorSorumluluktan kaçıyor, azcık kendisine bi iş düşse aman öyle oldu böyle oldu, öyle ise ne yapabilirim ki falan filan. Kendisinde hata olması ihtimali biraz ürküttü onu, bi kabullenemedi, sütte leke olur kendinde olamaz çünkü. O hep masum hep kurban, ne yaşıyorsa iyi niyetinden hep..
Eee sizin yaptığınız da eleştirmek degil mi?Buraya dert konusu açmak da inan ki ayrı dert, üstüne dert ekliyorlar , psikoloğa gittiğimizde psikolg sen ne biçim annesin der mi ? Ama buradakiler diyor , ne biçim anne olsan zaten kızına davranış şeklini dert edip burda konu açmazsın
Saçma sapan sadece saldırmak İçin bekleyen o kadar çok kişi var ki ! Sen için yanarak konu açarsın , senin üzüldüğün şey onun egosunu tatmin eder , ego tatmini için yorum yapar
Düşmez kalkmaz bir Allah , saldırıp durmayın şurda insanlara , bir akıllı bir merhametli bir en iyi sizsiniz de mi !
En gazla psikolojik yardım al der geçilir ! Ne kötüsünüz
Yok kocasından başlasın yeterli çakmaya ama yapamaz çünkü gücü yetmez!tamam ya ozaman sinirlendiğimiz zaman herkese bir tane cakalim bana uyar, git patronuna cak bakalim bitane, sana laf sokan kaynanana cak bakalim bitane, cakamazsssiiin! Ama cocuguna cakiverirsin iki tane!
Valla herkesin bin tane derdi sıkıntısı var giriselim o zaman cocuklara pata küte, o kadar zorlanıyorum ki bazen iki erkek cocukla, alayim çarpayim duvardan duvara madem, ne kadar zor şartlarda olursan ol cocuga vurmayacaksin bitti, bunun izahati falan yok, tartismaya acik bir konu da değil.
Kocasıyla dövüşürse anlarım ki hakikaten sıkıntılı, hakikaten psikoloji gitmiş derdim üstüne varana ben de kızabilirdim. Ama adam vuruyor, lama gibi tükürüyor onun gözüne bakamıyor, çocuğu bi güzel silkeliyor gücü ona yetiyor. Demek ki basit kâr zarar denklemi yapacak kadar kafa çalışıyor hala, kendi canı tatlı. Kusura bakmasın kimse.Burda gelipte ne acimasiz yorumlar var diye de sacmalamayin. Cocuguna vuran anneye de hak verilmez ama abartmayin. Karisina vuran herifleri de guzelleyin madem.
Kimse kimseye vuramaz kardesim, vuramaz bitti. Hele ki çocuğuna ya, en guvendigi en sevdigi kisiden sille yiyor, ve bazıları gelip acimasiz yorumlar yapiliyor diyor.
Psikolojisi bozuk olan alsin kendini vursun duvardan duvara, kimseye zarar vermesin.
Doktora gitmeyi gereksiz buluyo okudunuz mu bilmiyorum insan kendi kendinim doktoru olmalı diyor psikolojim bozuk dediği haldeİyi dilekler sunmuyorum çok üzücü bir durum..
Ama çocuklar için bu annenin doğru yolu bulması için elimden geleni yapmaya çalışıyorum hepsi bu..
Siz nerden biliyosunuz bnm evimdeki ne mücadeleler verdiğimi hakikaten millet olarak ön yargiliyizKocasıyla dövüşürse anlarım ki hakikaten sıkıntılı, hakikaten psikoloji gitmiş derdim üstüne varana ben de kızabilirdim. Ama adam vuruyor, lama gibi tükürüyor onun gözüne bakamıyor, çocuğu bi güzel silkeliyor gücü ona yetiyor. Demek ki basit kâr zarar denklemi yapacak kadar kafa çalışıyor hala, kendi canı tatlı. Kusura bakmasın kimse.
Çünkü bir selilde kızıma yansitmadan geçinip gidiyorduk o zamanlar daha kolaydı hayatım daha kolay idare ediyodum etmeye çalışıyodum
Maya28,Ben en iyi doktorun insanın kendisi olduğunu düşünüyorum ben mutlu olsam çocuklarımı da mutlu yetiştiririm yani bunun için tedaviye gerek yok ortamımın iyi olması lazım yoksa faydasiz