Eşim sinirlenince tükürüyor !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Senin bu yaptığına psikolojik şiddet deniyor farkın yok yani benden madem bu kadar kötü görüyorsun beni yazık diyorum pes

Çocuk döven bir kadını savunmuyorum. Bunun savunulacak bir yanı mı var ? Psikolojisi normal değil daha da bozulacak suçlayarak konuşunca. Ve olan yine çocuklara olacak. Lanet kadın rezil anne mi demeliyim ?

Belki bir umut anlar.

Şiddet gören 9 ve 1 yaşında iki çocuk var.

Şimdi anlamışsınızdır belki

Siz nerden biliyosunuz bnm evimdeki ne mücadeleler verdiğimi hakikaten millet olarak ön yargiliyiz
Siz mücadele verdiniz ama yazmadınız öyle mi?
Keşke verdiğiniz mücadeleyi yazıp milleti şaşkına çevirseydiniz.
Şaşkın millet olurduk.
Ama sizin üzerinize çok gitmeyeceğim yanınızda korunmasız çocuklara yansıtırsınız!

gücü yeten gücü yetene ama kötü biziz

+
9 yaşındaki kızın babasından duyduğu küfürler, gördüğü şiddet sonrası psikolojisi bozulmuş, böyle giderse bebeğin de bozulacak maalesef ve üzülerek yazıyorum, şu an için en aciliyetli olan 9 yaşındaki kızın psikolojisi zira ergenlikle beraber bu evlat şiddet uygulayan küfürbaz ve maalesef madde bağımlısı veya şiddet gördüğü için sevgiyi yabancılarda arayan evden kaçan bir çocuk haline dönüşebilir çünkü evde huzur yok sevgi yok mutluluk yok, bunların eksikliği çocuğu dışarıya yöneltecek.

Allah iyi insanlarla karşılaştrsin duası çok güzel bir dua.
Aynen, rabbim guzel ebeveynler nasip etsin herkese.
Kocanızı dövüyor musunuz? Eliniz kalkabiliyor mu ona? Siz ondan haber verin. Gerisi boşşş.
Ona vuramaz, agzini burnunu dagitir adam. Büyüklüğünü cocuga gosteriyor, çocuğu korkutmaya yetiyor gücü.

Burada bile okumuyor muyuz, koca koca kadinlar kucukken ailesinden yedigi dayaklari anlatip unutamadim, yaralandim, affedemiyorum diyor. Butun hayatimi etkiliyor bu dusunceler, cocukken ugradigim haksizliklar peşimi birakmiyor diyor
Senin ne hakkin var ya bir insanin hayatinin 30 yil sonrasini bile etkilemeye, kimsin sen!

10 yıldır çocuk hasreti çeken ben ,bunları okurken yarabbi kimlere çocuk veriyorsun dedim!!!!o daha bebek nasıl vurabiliyorsunuz? o ortamda yetişen bir çocuktan nasıl düzgün davranışlar bekliyorsunuz? Siz de eşiniz yüzünde psikolojik sorunlar yaşıyorsunuz belli ki.size ve çocuğunuza şiddet gösteren bir adamla evlilik sürdürmek doğru değil.Lütfen çocuğunuza vurmayın;(((((

Ben en iyi doktorun insanın kendisi olduğunu düşünüyorum ben mutlu olsam çocuklarımı da mutlu yetiştiririm yani bunun için tedaviye gerek yok ortamımın iyi olması lazım yoksa faydasiz
Bir çiçeğin yetişmesi için gerekirse budarsın, gerekirse yerini toprağını değiştirirsin. Değişim şart ama böyle yerinizde bekleyerek değil. Eşinizden ayrılırsanız size zarar vereceğinden falan mı korkuyorsunuz ? Neden ortamınızı iyileştirmek için adım atmıyorsunuz ?

Nesiniz siz pataküte ailesimi ??
Eşin denecek o hayvan lama mı da her yere tükürüyor??

Ve İnşallah sizin gibi ebeveynliğin esi olamamış insancıkların elinden o yavruları kurtarırlar..

Sizin şu an bana yaptığınız psikoloj şiddet lütfen olumsz yorumları kendinize saklayim ben yapıcı yorumlarla motive olup cesaretleniyorum.

ah kıyamam psikolojik şiddete mi maruz kaldınız.
koskoca kadın başedemediniz mi kendi gerçeğinizle?
siz gidin çocğunuz gelsin yapıcı yoruma ihtiyacı olan o el kadar çocuk. karı koca hayatının üstünde tepinmeye utanmayıp birde kalkmış yaptığınız psikolojik şiddet diye ağlaşıyorsunuz. insan utanır biraz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…