Eşim sinirlenince tükürüyor !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gerçekten saçmalıyorsunz kabul etmediğini nerden çıkardınız ay çok negatif insanlarsbz şunları bir ingilize anlatsam elimden tutar bizim insanlra bak ne farkınz kaldı kocamdan szn gibi insanlar yüzünden korkuyorum hayattan
Elinizden tuttugu gibi aile sosyal birimini kapinizda bulur,cocuklarinizdan olurdunuz

Gerçekten saçmalıyorsunz kabul etmediğini nerden çıkardınız ay çok negatif insanlarsbz şunları bir ingilize anlatsam elimden tutar bizim insanlra bak ne farkınz kaldı kocamdan szn gibi insanlar yüzünden korkuyorum hayattan

Kocam tahammulu bitirdi, cocugumu dövüyorum .
Bosanamiyorum cunku beni hayata karsi korkutuyorsunuz.

Neden sürekli baskalarini sucluyorsunuz?
Bu sizin hayatiniz, kendi tercihlerinizin sonucunu yasiyorsunuz.
10 senedir bosanmamayi kendiniz tercih etmissiniz.
Bosanmamayi garantilemek icin 2.cocugu yapmissiniz.
Cocugunuzu sevmemeyi kendiniz tercih ediyorsunuz.
Cocuk siddete ugrayinca polise sikayet edip, uzaklastirma karari cikarmamak sizin tercihiniz.
Calismayip evde oturmak sizin tercihiniz
Hayatınızın sorumlusu sizsiniz. Baskalarini suclayip kendinizi hatasiz goremezsiniz.

Ya sen çok fenasın biliyor musun? İnsanın gözünün önünde yapacağını yapıp, sonra ben naptım kiii hüğğğ diye fıyıtıp kaçıverirsin, bu adamın yerine normal biri olsa bu sefer o ziyan olurmuş senin elinde. Bu adam çirkef ya buna yapamıyorsun.
Elinizden gelse eşimi haklı görüp beni harcayacaksnz kendini iyi ifade edebilmek fenaliksa okey

Yani hic mi iyi insan kalmadi diye düşünürken ilaç gibi geldi beni gerçekten anladığınızı düşünüyorum çok teşekkür ederim ben kötü bir anne olsam zaten buraya yazıp yardım istemem ki ..
Siz iyi bir insan mısınız da milleti kötü diye yaftalıyorsunuz?
Çocuğunuzu dövüyorsunuz, bilmem farkında mısınız?
Bir sosyal mecrada bir konu başlığı vardı, çocukken annesinden dayak yiyenler anılarını yazmışlardı. O yazanların hepsi annesinden nefret ediyordu biliyor musunuz? Birçoğu ölmek için dua etmiş gece yatmadan önce çocuk aklıyla. İş güç sahibi olup büyüyünce evlat kıymete binmiş tabi sonra. Ama bu sefer de çocuklar onları reddetmiş. Çok değil bir 7-8 yılınız var, bekleyin, o çocuk 18 yaşına gelir gelmez sizden kaçacaktır. Asla aranız iyi olmayacak, açtığınız yaraları kapatamayacaksınız. 10 yaşında bir çocuğu döverken bunları hiç düşünmediniz sanırım. Ama travma dediğimiz şeyler öyle hop diye silinip giden şeyler olmuyor.

Ayy sinir oldum benim kocam 9 ay karnımda sevgiyle taşıdığım çocuğa el kaldiracak öyle mi o eli alırım artık neler yaparım tahmin bile edemezsiniz savunmasız küçücük masumun karşısında değil evladinizin yanında olun benim cocuguma vurduğu an kendini kapıda bulur atın dışarı ne yaparsa yapsın kendinizi de toparlamaya çalışın o masumun ne suçu var benim oğlum koltuk tepelerinde geziyor ev darmadağın ama o mutlu oluyor kızsam benden korkacak ama yine yapacak neden kendimi yipratayim gece yatarken topluyorum tamam lütfen bi daha el kaldirmak yerine o el kaldıranlari kapı dışa yapın

Antidepresan diye bir şey keşfetmişler. İçiyorsun, pamuk gibi oluyorsun.
O vurduğun sabi sübyan var ya, ilerde senden nefret edecek. Velev ki bir gün bakıma muhtaç kalırsan sana 1 bardak su vermeyecek.
Kocan senden yüz bulup çocuğu dövüyor. Yazık çocukta sizin gibi vicdansızların kum torbası olmuş. Rabbim ıslah etsin sizi.
Bakamayacaksan yetimhaneye ver çocukları. En kötü ihtimal orda da dayak yerler. Evde zaten yiyorlar.

Ben ayrılacağım gidecek yerim yok yardım edin dediğiniz an size buradan uzatılacak yardımın haddi hesabı olmaz. Sizin derdiniz kocanızdan ayrılmamak

Çocuğun anasını bellemişsiniz bi de ne yapabilirim diyorsunuz, yuh. İnsanlar sizin gibi insanlar görmedik diyemedikleri için böyle çocuk görmedik diyorlar haberiniz olsun, sizler hakkında da sağlam sallıyorlardır arkadan ama bunların bir tanesi olsun neden şikayet etmez böyle insanları, en azından sizin gibilerin kapısına bir kere polis gelse tırsarsınız. Devlet olacak ki o çocuğu alacak sizden işte ama yok yok yok!!!!

Eliniz de şiddet ve dayak becerisi dilinizden laf cambazlıgı var tutulacak yeriniz yok!

bu yorumu yaptığım için kendime şaşırmakla birlikte konu sahibine üzüldüm ben. normalde evet kesinlikle linçlenecek bir post ama yazım şekli, yaşadıkları, saçmasapan eşi göz önüne alındığında berbat bir psikolojide olduğu belli. yani iyi bir ruh sağlığına sahip biri olmadığı için yaptıkları da tabii ki normal değil. ilk çocuğa tahammül edememek çok kırıcı bir üslup olmuş. üstüne plansız ikinci gebelik, ben hala depresyonda olduğunuzu düşünüyorum. çocuklara da çok üzüldüm bir de çevrenin çocuğa laf söylemesi falan ay her yönden çok kötü bir durum. inşallah o ruh hastası kocanızdan ayrılıp tedavi gördükten sonra çocuklarınıza daha ılımlı yaklaşabilirsiniz.

Antidepresan diye bir şey keşfetmişler. İçiyorsun, pamuk gibi oluyorsun.
O vurduğun sabi sübyan var ya, ilerde senden nefret edecek. Velev ki bir gün bakıma muhtaç kalırsan sana 1 bardak su vermeyecek.
Kocan senden yüz bulup çocuğu dövüyor. Yazık çocukta sizin gibi vicdansızların kum torbası olmuş. Rabbim ıslah etsin sizi.
Bakamayacaksan yetimhaneye ver çocukları. En kötü ihtimal orda da dayak yerler. Evde zaten yiyorlar.
Maya öyle düşünmüyor.
En iyi doktor kişinin kendisiymiş!
Mutlu yuvası olsa çocuğa da yansıtırmış
Mutsuzluk sebebi kendi yanlış seçimleri anlamadı gitti

Şunları bir ingilize anlatsan o saat kapına sosyal hizmetler gelir, çocuğu alır. Sen de kendini mahkemede bulursun. Her ülkeyi burası gibi zannettin herhalde.

Çocuğun anasını bellemişsiniz bi de ne yapabilirim diyorsunuz, yuh. İnsanlar sizin gibi insanlar görmedik diyemedikleri için böyle çocuk görmedik diyorlar haberiniz olsun, sizler hakkında da sağlam sallıyorlardır arkadan ama bunların bir tanesi olsun neden şikayet etmez böyle insanları, en azından sizin gibilerin kapısına bir kere polis gelse tırsarsınız. Devlet olacak ki o çocuğu alacak sizden işte ama yok yok yok!!!!
Devlet elinde kamera evleri gözetlemiyor
Elinden alması için komşusu,çevresi şikayetçi olacak ki polise bu laf cambazlıgını yapacak.
Bir de İngilize anlatsaymış elinden tutarmış.
Sana ve kocan olacak kişiye bir polis ve avukat lazım.

Devlet elinde kamera evleri gözetlemiyor
Elinden alması için komşusu,çevresi şikayetçi olacak ki polise bu laf cambazlıgını yapacak.
Bir de İngilize anlatsaymış elinden tutarmış.
Sana ve kocan olacak kişiye bir polis ve avukat lazım.
Bi de güzel safa ve mağdura yatıyor ki tadından yenmiyor zaten. Diliyle kurtulur bu. Doğuştan avukat maşallah.

Suçunuzu çirkeflikle, ajitasyonla, insanları suçlayarak hafifletmeye çalışmayın. Annelik kolay mı, herkes pamuk gibi mi geçiriyor süreçlerini, günlerce uykusuz kalarak, tuvalete çıkmaya vakit bulamayarak, yemek yemeyi bile unutarak, sinirleri mahvolarak aman dişiydi, aman iki yaş kriziydi, aman kreş zamanıydı derken sabrediyorlar; ama çocuklarının saç teline kıyamıyorlar, normalde sesini fazla yükseltip çocuklarını korktuklarında vicdan azabı çekiyorlar, önce kendilerini sonra sarılıp çocuklarını sakinleştiriyorlar, bir hâl ve çaresine bakıyorlar destek alıyorlar.

Çevremde anne olan arkadaşlarım psikiyatrik destekle süreci ilerlettiler. Kendine güvenmeyen zaten yapmamalı çocuk. Siz ne yaptınız bu on yıllık süreç içerisinde ve bizden nasıl bir yardım bekliyorsunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X