- 19 Mayıs 2020
- 46.514
- 208.371
Kocanızı dövüyor musunuz? Eliniz kalkabiliyor mu ona? Siz ondan haber verin. Gerisi boşşş.Siz nerden biliyosunuz bnm evimdeki ne mücadeleler verdiğimi hakikaten millet olarak ön yargiliyiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kocanızı dövüyor musunuz? Eliniz kalkabiliyor mu ona? Siz ondan haber verin. Gerisi boşşş.Siz nerden biliyosunuz bnm evimdeki ne mücadeleler verdiğimi hakikaten millet olarak ön yargiliyiz
Orayı okumadım. Ama bunu demesi de psikolojisinin normal olmadığını gösterir.Doktora gitmeyi gereksiz buluyo okudunuz mu bilmiyorum insan kendi kendinim doktoru olmalı diyor psikolojim bozuk dediği halde
O iğrenç kocan el kadar kız çocuğuna buraya yazamacağın iğrenç iğrenç küfürler edecek, dövecek, vuracak, tükürecek. Kim bilir nasıl kolundan tutup hırpalıyordur.
Sen de çocuğu acımadan döveceksin.
Sonra çocuk sorunlu. Saygısız. Seni annen doğuracağına keşke taş doğursaymış taş. Vicdansız merhametsiz. Sen böyle anne olmayı hak etmiyorsu
Senin bu yaptığına psikolojik şiddet deniyor farkın yok yani benden madem bu kadar kötü görüyorsun beni yazık diyorum pesO iğrenç kocan el kadar kız çocuğuna buraya yazamacağın iğrenç iğrenç küfürler edecek, dövecek, vuracak, tükürecek. Kim bilir nasıl kolundan tutup hırpalıyordur.
Sen de çocuğu acımadan döveceksin.
Sonra çocuk sorunlu. Saygısız. Seni annen doğuracağına keşke taş doğursaymış taş. Vicdansız merhametsiz. Sen böyle anne olmayı hak etmiyorsun.
Çocuk döven bir kadını savunmuyorum. Bunun savunulacak bir yanı mı var ? Psikolojisi normal değil daha da bozulacak suçlayarak konuşunca. Ve olan yine çocuklara olacak. Lanet kadın rezil anne mi demeliyim ?Herkes konu açmakta özgür, herkes de fikrini belirtmekte özgür. Siz çocuk döven kadınları savunun bizler de ailesinden şiddet gören çocukların hakkını arayalım. Herkes kendine yakın bulduğuyla ilgili yorum yapsın. Hadi kendini kontrol edemiyor psikolojisi çökmüş vicdanıyla yüzleşiyor; kocasının çocuğuna vurmasına tükürmesine niye göz yumuyor? Bir annenin gözünün önünde çocuğu dövülüyor ve engel olmuyor. Bunun bahanesi ne size göre?
Hatasının farkında mı? Her yoruma bahane buluyor, ikinci çocuktan sonra böyle oldu diyor sonra da şimdiye kadar hep kocamdan korudum kızımı diyor. Niye korumuş ki durduk yere, hani önceden yoktu dövmesi tükürmesi? Kocasını kaybetmemek için kocasının ailesinin 2. çocuğu yapacaksın emrini yerine getirmiş. Ya çocuk ya boşan demişler, niye boşanmayı seçmemiş? Çocuklarım babasıyla büyüsün diyor. Bu ne demek, ben kocamdan olmak istemiyorum döver de sever de demek değil mi?
Evimde kocaman kitaplığım çocuk gelişim kitaplarım var diyor atar gider yapıyor. Vicdanıyla yüzleşmiyor polise şikayet etmekle tehdit ediyor üyeleri. Çocuğunu pedagoga götürdüğü bile yalan. İlk bir iki seansta anlaşılır çocuğun niye böyle davrandığı. Koşun hemen duyarınızı kasın. Ben herkesten farklı düşünüyorum siz en iyisi beni dinleyin diye sempatik olun. Çocuğundan utanmayan, çekinmeden vuran, vurulmasına izin veren kadın sizi dinler belki.
Belki bir umut anlar.Sevgili neva, kadın 10 seneden daha uzun süredir kendisine şiddet gösteren bir adamla evli. Bu süreçte kızı olmuş. Kadının mesleği, işi var ama çalışmamış. Kpss ile öğretmen olarak çalışabilirmiş isteseymiş. Kocası kadını döverken küçük kızları araya girip annesini savunmaya çalışırken arada yine dayak yiyor.
10 sene çok uzun bir süre. İsteseydi çok şeyi değiştirebilirdi. Ama bu kadın maalesef arada böyle kendini acındırarak "elimden bir şey gelmiyor" "ama çok üzülüyorum" diyerek kendince vicdanını rahatlatıyor.
Kaç kere yazdım git kızının saçını öp, git özür dile yok hala kızı suçluyor. Kızım yaramaz çocuk beni zorluyor kıskanç yazıp durmuş.
Siz iyi niyetle yazıyorsunuz ama bu kadın anlamaz.
Şiddet gören 9 ve 1 yaşında iki çocuk var.Buraya dert konusu açmak da inan ki ayrı dert, üstüne dert ekliyorlar , psikoloğa gittiğimizde psikolg sen ne biçim annesin der mi ? Ama buradakiler diyor , ne biçim anne olsan zaten kızına davranış şeklini dert edip burda konu açmazsın
Saçma sapan sadece saldırmak İçin bekleyen o kadar çok kişi var ki ! Sen için yanarak konu açarsın , senin üzüldüğün şey onun egosunu tatmin eder , ego tatmini için yorum yapar
Düşmez kalkmaz bir Allah , saldırıp durmayın şurda insanlara , bir akıllı bir merhametli bir en iyi sizsiniz de mi !
En gazla psikolojik yardım al der geçilir ! Ne kötüsünüz
Siz mücadele verdiniz ama yazmadınız öyle mi?Siz nerden biliyosunuz bnm evimdeki ne mücadeleler verdiğimi hakikaten millet olarak ön yargiliyiz
Buraya dert konusu açmak da inan ki ayrı dert, üstüne dert ekliyorlar , psikoloğa gittiğimizde psikolg sen ne biçim annesin der mi ? Ama buradakiler diyor , ne biçim anne olsan zaten kızına davranış şeklini dert edip burda konu açmazsın
Saçma sapan sadece saldırmak İçin bekleyen o kadar çok kişi var ki ! Sen için yanarak konu açarsın , senin üzüldüğün şey onun egosunu tatmin eder , ego tatmini için yorum yapar
Düşmez kalkmaz bir Allah , saldırıp durmayın şurda insanlara , bir akıllı bir merhametli bir en iyi sizsiniz de mi !
En gazla psikolojik yardım al der geçilir ! Ne kötüsünüz
+Şiddet gören 9 ve 1 yaşında iki çocuk var.
Şiddet gören 9 ve 1 yaşında iki çocuk var.
Şimdi anlamışsınızdır belki
Aynen, rabbim guzel ebeveynler nasip etsin herkese.Allah iyi insanlarla karşılaştrsin duası çok güzel bir dua.
Ona vuramaz, agzini burnunu dagitir adam. Büyüklüğünü cocuga gosteriyor, çocuğu korkutmaya yetiyor gücü.Kocanızı dövüyor musunuz? Eliniz kalkabiliyor mu ona? Siz ondan haber verin. Gerisi boşşş.
Kızım beni çok seviyor ve bir dakija bile yanından ayrılmıyor o biraz fazla kıskanıyor beni ve paylaşamiyo kardeşiyle
Bir çiçeğin yetişmesi için gerekirse budarsın, gerekirse yerini toprağını değiştirirsin. Değişim şart ama böyle yerinizde bekleyerek değil. Eşinizden ayrılırsanız size zarar vereceğinden falan mı korkuyorsunuz ? Neden ortamınızı iyileştirmek için adım atmıyorsunuz ?Ben en iyi doktorun insanın kendisi olduğunu düşünüyorum ben mutlu olsam çocuklarımı da mutlu yetiştiririm yani bunun için tedaviye gerek yok ortamımın iyi olması lazım yoksa faydasiz
Tabi canım değişmez kural o. Aylar yıllarca içinde yaşarken bi sıkıntı yok, biz deyince kötü oluyoruz.gücü yeten gücü yetene ama kötü biziz
Sizin şu an bana yaptığınız psikoloj şiddet lütfen olumsz yorumları kendinize saklayim ben yapıcı yorumlarla motive olup cesaretleniyorum.