Eşim şehir dışına gidiyor , ama...

esım mersıne gıtmıs ve dun donmus malatyada bı otelde kalıyor..işe gidip ordan otele gecıyor..dun donmus ama benı haberım yok malatyada evıne gelmıyor otele gidiyor

ve eskı nısanlımı benle gorusmek ıcın bana mesaj yazıot kafayı ıyıecem
Çok garip gerçekten .Malatya da otelde kaldığını nasıl öğrendin ?

otelmi?? evi dururken niye otelde kalıyor bu adam!!!!! benim aklıma mersinden birini getirip otele yerleştirdiği geliyor.sen nerden öğrendin gelip otelde kaldığını ?.bi de eski nişanlı o niye mesaj atıyor ağızım açık kaldı .

Ay ne kadar büyütmüşsünüz bu işi ya.Eşinizle sizin göbeğiniz birmi kesildi.Benim eşim şehir dışında çalışıyor sadece hafta sonları geliyor ne yapayım yani.Seninde eşin müfettiş olsaydı sürekli gitseydi ne yapardın.Hayret ya ne kadar sıkıyorsunuz bu adamları.Yapacak olan adam eşi öbür odada otururken bile kafasına koyduysa yapar zaten.Kendine uğraşlar bul biraz böyle bütün dünyan kocan olmasın ona sarma böyle.

neden buyutuyorum bu olayı bılıyormusun esım bır hafta il dısana cıkıyor ıs dolayısla degıl gezmek için
neden bu kadar buyutuyor esım sehır dısana gıdıyor ve ben kaldıgıı otelı bıle bılmıyorum
neden bu kadar buyutuyorum benı bır kere dahı aramıyor
neden bu kadra buyutuyorum esım 1 hafata boyunca 10 ytl para verdı geceınmem ıcın
neden bu kadar buyutuyor esım malatya ya gelıyor ve eve gelmıyor otelde kalıyor benım haberım yok
neden bu kadar buyutuyorum ben onun esıyım...

otelmi?? evi dururken niye otelde kalıyor bu adam!!!!! benim aklıma mersinden birini getirip otele yerleştirdiği geliyor.sen nerden öğrendin gelip otelde kaldığını ?.bi de eski nişanlı o niye mesaj atıyor ağızım açık kaldı .

evet var bence de karıştırdığı haltlar..insan kendi evi varken otelde mi kalırmış aynı şehirde...:eek:lmaz:

bi eski nisanlin eksikti..

sana esin kendisimi dedi döndüm otelde kaliyorum diye?

evinam çok enteresan gerçekten yaa
hani arkadaşlarıyla gezmeye gidiyordu bu adam
şimdi malatyaya dönmüş ama senin haberin yok
evi varken otelde kalıyor
bu adam bi hafta diye gitmemiş miydi ertesi gün neden dönüyor ki
çok ilginç valla anlam veremedim
nasıl öğrendin malatyaya döndüğünü otelde kaldığını canım

bide sana bi tavsiye sakın ama sakın eski nişanlının telefonlarına yanıt verme
bu bi tesadüf olamaz
bence kocanın parmağı var bu işte de

kayanama soyledı dun benı aradı nerdesın dıye bende evdeyım dedı nıye kocam otelde sen evdesın bnde dedımkı mersınde esım dedım kayanama dedıkı ne mersın dun gelmıs malatyada senın heberın yok mu dıye soyledı..

eskı nısanlımda mesaj atıyor bende anlamadım kafayı yıyevem

esım mersıne gıtmıs ve dun donmus malatyada bı otelde kalıyor..işe gidip ordan otele gecıyor..dun donmus ama benı haberım yok malatyada evıne gelmıyor otele gidiyor

ve eskı nısanlımı benle gorusmek ıcın bana mesaj yazıot kafayı ıyıecem

bence eşini iş çıkışı takip et gittigi oteli ögren ve odasına kadar git
bakalım ne ile karşılaşacaksın....
eşinin geldigini nerden ögrendin ayrıca????????????

eski nişanlının aradıgına eminmisin bu eşinin sana bir oyunu olmasınn
ne diyor msj da

bu bi tesadüf olamaz

walla arkadaslar fılmde gorsem bu kadarda olmaz derım sacma der kapatırım tv ama hepsı gercek ben bıle ınanmıyorum...bı yalanını ve oyununu ıcındeyım ne yaoacagımı bılmıyorum

bu bi tesadüf olamaz

aynen canım bencede eşiin bir parmagı varrrrr:eek:lmaz::eek:lmaz:

ben gelmeden eve gelme demiş..eve birini mi getircekti sen evde yokken diye içimden geçti bir an ..saçma geldi....

belkide bu yuzden az para birakti topu topu bir gun kalmisbaksana, nisanlinin adina msj yaziyordur otele cagircaktir seni, ay ne entrika bendekide neler geldi böyle aklima.. ama olabilir canim dikkatli ol

kesinlikle bu işin içinde iş var sakın eski nişanlının mesaj ve telefonlarına cevap verme hatta git direk olayı kayınvalidnlere ve ailene anlat, hiç iyi kokular gelmiyor bu işten

aynen canım bencede eşiin bir parmagı varrrrr:eek:lmaz::eek:lmaz:

bence esım benı bırakmak ıcın bu yolu denedı eskı nısanlımı kullanıyorkı bak onla gorusuyorsun demek ıcın kendını haklı gostermke için bıtsın ya bu ıs kalbım daralıyor

eski nişanlının telefonunu az çok hatırlıyorsundur numara o no mu.sinirden klavyeyi yiyecem ooff.

belkide bu yuzden az para birakti topu topu bir gun kalmisbaksana, nisanlinin adina msj yaziyordur otele cagircaktir seni, ay ne entrika bendekide neler geldi böyle aklima.. ama olabilir canim dikkatli ol

evet bence de..aklınca sana oyun oynuyor..zeki sanıyor kendini..telefon açmadığına göre başka hat almış ,bişeyler karıştırıyor.eski nişanlının da mesajlarını sil,cevap verme...

bu adamı boşa...yuvanı kurtar diyemeyeceğim malesef......

canım bu kadar yıpratma kendini.bende durumuna çok üzüldüm yazacak birşey bulamıyorum ama dan sana fayda yok artık

X