Eşim şehir dışına gidiyor , ama...

canım dusuncelerını ve yorumunu ıcın tesekkurler..esım 1 ay boyunca boyledı ılgısız sevgisiz cekti gitti insan bı arar esım evde tek bı ıhtıyacı var mı hasta mı sagmı oldumu hocc kocam bı hıc...arkadasım dıyorsun benım esımde oyle yapsa ceker baska ıle gıderım ekonmık bakımda ıyı olman lazım onları yapman ıcın esım bana 1 hafta ıcın 10 yt harcılık bıraktı yemın ederımkı ve kredş kartı var 10 ytl ne yapılabılır...neye uzulecegım sasırıdım

Canım bu adamın hala nesini seviyorsun .Sana değer vermeyen , üstelik 10 lira gibi para bırakan bir insanın nasıl bir amacı olabilir.Bu evlilik olmaz.Bence sen geleceğini düşünerek bir plan yapmalısın .Bu ilşki bana bitmiş ve tak tarafli gibi geldi .Sorun seni götürmemesi değil , ama anladığım kadarı ile seni hiç umursamayan , kocalık bilincinde olmayan biriyle evlisin.

adamın itici bi çekiciliği var haral
gönül ya ota ya bo... konarmış seninki ikinci olmuş
allah korumuş beni valla erkekler evlenene kadar ne çıkacağı bellirsiz bi kutu gbler ya hediye çıkıyo ya ayıııııııııııııııııı
canım gönül bu kim sevmezse onu sever kim gider peşinden gider kim imkansızsa onu seçer allah yuvanızı bozmasın ama bunca şey olan adam bana bu saatten sonra kul köle olsa ben istemem çok pis huyum var unuttmammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

canım resimlerinie baktım da çok hoşsun bence sen bu adama 10 numara fazlasın salak heriff öffffffffff sinirimi bozuo bu erkekler ..ları kalkıyo ilgiden yularını gevşek bırakıcan canım sıkınca kafa hep dışarda salınca yuvaya alışıyolar

bence seni kesinlikle götürmemek istemesinin altında olumsuz bir sebep yatıyo ve ben bunu çok merak ettim doğrusu çaktırmadan gözetle kocanı telefonuna filan bak yap bişeyler

güzelim diğer yadıklarını da okudum..aynı olay benim başıma gelse ve eskien beri gelen bir anlaşamamazlığımızda varsa,adam bana 10 tl bırakmışsa geçinmem için ,teli kapalı ise,bu tatil için bana el kaldırma cesaretini göstermişse ,benim üzüntümü anlamak istemiyorsa yada anlıyorsa ama işine gelmiyorsa ,benimle başından savar gibi konuşuyorsa ben ,bana olan sevgisinin bittiğini düşünürdüm..geldiğinde de onunla muhatap olmazdım..ayrılmak olayına gelince ,belki başta zor bişi bu ,hep düzelir belki diye beklemek vardır..bende belki başta ayrılmazdım ama ya aynı evde 2 yabancı olurduk yada annemin yanına giderdim tabi uzakta ise...birde bence sen sen ol ,bir iş ara kendine..bu adamdan para filan isteme ..bu adam pek güvenilecek bir adam değil...çocuk olayına da bayağı bir ertele...bu şekilde çocuk olsa hayatın daha çekilmez olur...geldiğinde iyi bir süründür onu..seviyorsun diyede kendini onun kölesi yapma lütfen..

yazdıklarını okudukça daha da sinirleniyorum ya ne demek 10 TL bırakıp gitmek, telefonunu kapatmak
bu ne rahatlık ya
bu adam evli olduğunu unutmuş bence
oh iyi yapmışsın saçını değiştirmişsin, yeni ciciler almışsın kendine
kızlara katılıyorum bence sen bi iş bak kendine
kazandığın paradan da 1 kuruş bile koklatma o pis herife
sen ye iç gez toz yeni arkadaşlar edin kendine, arada gece dışarı çık
bakalım o nasıl tepki verecek tüm bu olanlara

durumuna gerçekten çok üzüldüm ,allah hakkında hayırlısını nasip etsin ama gerçekten eşinde sevgi bitmiş bence ,bu ilişki çok daha fazla yürümez gib igeliyor bana ama sana tavsiyem eşin yapıyor diye sen de onun yaptıklarını yapmaya kalkma ,bu mantıkla devam edersen ortaya şöyle bir şey çıkar : eşin seni aldatırsa sen de onu aldat .. bu sence doğru bir mantık mı bence çok yanlış ,kadın ahlak timsalidir ,başkası ahlaksızlık yapıyorsa bizde mi yapmalıyız ,hayır biz her durumda sakin olgun davranmalıyız ,kendine ait başka bir hayat kurabilirsin ama başkalarının yaptıklarını yaparak hele de intikam alma amaçlı bu tip işlere girişerek hiç bir şey elde edemezsin tek elde edeceğin kendine olan saygını kaybetmektir ,eşin zaten senden vazgeçmiş ,ne yaparsan yap onu döndürmen zor gibi ,o yüzden sen de onun yaptıklarını yap gibi bir mantığı asla dinleme ..bir de belki bunda da bir hayır vardır ,olaylara hep bu açıdan bak
inş. hayırlısı neyse o olur

hayat benı sınıyor...kesınlıkle bugun bunu gordumm...kızlar bı olay oldu ama ınanmıyacaksınız..

10 tl mi bırakmış ????????:1ninca:

Ne bu yaaa..

Ne saygısı var ne de sevgisi sana...:eek:klava:

Tüh onun suratına...:eek:klava:

Hangi ile gitti ?

Bu adamdan sana fayda yok........yasakkelime

hherşeye inanırım ben anlat şekerim

esım mersıne gıtmıs ve dun donmus malatyada bı otelde kalıyor..işe gidip ordan otele gecıyor..dun donmus ama benı haberım yok malatyada evıne gelmıyor otele gidiyor

ve eskı nısanlımı benle gorusmek ıcın bana mesaj yazıot kafayı ıyıecem

Ay ne kadar büyütmüşsünüz bu işi ya.Eşinizle sizin göbeğiniz birmi kesildi.Benim eşim şehir dışında çalışıyor sadece hafta sonları geliyor ne yapayım yani.Seninde eşin müfettiş olsaydı sürekli gitseydi ne yapardın.Hayret ya ne kadar sıkıyorsunuz bu adamları.Yapacak olan adam eşi öbür odada otururken bile kafasına koyduysa yapar zaten.Kendine uğraşlar bul biraz böyle bütün dünyan kocan olmasın ona sarma böyle.

esım mersıne gıtmıs ve dun donmus malatyada bı otelde kalıyor..işe gidip ordan otele gecıyor..dun donmus ama benı haberım yok malatyada evıne gelmıyor otele gidiyor

ve eskı nısanlımı benle gorusmek ıcın bana mesaj yazıot kafayı ıyıecem

Son cümleni anlamadım canım ...
Malatyaya gelmiş ve evine değil bir otele gidiyor..ilginç.......

Güveniyormusun hala bu adama ?

Bence herif il dışına gitmekle kalmamış senin elinden kayıp gitmiş
Bu evlilik çoktan bitmiş
1 hafta için 10 lira bırakan adamdan adam mı olurmuş
Biraz ağır olduysa kusura bakma ama
Böyle adamlardan nefret ediyorum

Ay ne kadar büyütmüşsünüz bu işi ya.Eşinizle sizin göbeğiniz birmi kesildi.Benim eşim şehir dışında çalışıyor sadece hafta sonları geliyor ne yapayım yani.Seninde eşin müfettiş olsaydı sürekli gitseydi ne yapardın.Hayret ya ne kadar sıkıyorsunuz bu adamları.Yapacak olan adam eşi öbür odada otururken bile kafasına koyduysa yapar zaten.Kendine uğraşlar bul biraz böyle bütün dünyan kocan olmasın ona sarma böyle.

Benim annem müfettişti..

Sanırım arkadaşın eşinin yaptığı kabalıkları okumadın canım...

X