Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok canım eskıde boyle degıldı..sevıyordu en azında sevdıgıne ıananıyordum ama sımdı ınanacagım bısey kladım...9 ay once boyle donem gecırdım yıne aynı gunler benı beklıyor herhalde
5 dk once aradı oteldeymıs...yorgunmus uyayacakmıs 1 dk konustuk,bende dedımkı yarın kredı kartını yatır alısverısı yapacam dedım neyse sonra konusuruz dedı ve kapattı..
konuyu baştan sona kadar okudum
söyleyecek söz çokkk ama yazamıyorummm:mymeka::mymeka:
canım sen çalışmıyormusun
laborant yazmışsın meslegine .....
arkadaşların dedigi gibi umursama sende ilgisiz oll
yeterince ilgili olmuşsun zaten bu sana bişey kazandırmadıgına göre ilgisiz davranki bundan sonuç alacakmısın bakalım
baktın buda sonuç vermiyor koyver gitsinnn
sana deger vermeyene sende vermeyeceksinnn
biliyorum konuşmak basitt ama inan hayat böyle geçimsizlerle geçmezz
zehir zıkkım olurrr
canım sana katılıyorum yor5um cını tesekkurler ben esıme cok yuz verdım donunda ne oldu tepeme cıktı...hıc umurasamıyorum..arama geregi bile duymuyor...bılıyorum bu kadar erken bu kadar kısa mı bende bırakacaktı.oysa ben onu cok sevdım..yaralarımı sarar ve aglatmaz zannettım ona sııgındım ama yanlıs ınsan secmıssım yıne....
uff canim benim yaa...biliyorum kendini uzeceksin biz ne kadar uzulme desek bile. diger arkadaslarin yazdiklarini okudum. bazilari sen de gez, onu cok arama, aradiginda uzuldugunu belli etme ve gelince kendisini affettirmeye calisacak o zaman yapacagini yap diyorlardi. dogru soylemisler canim, esin gelince burnundan getirirsin artik bu tatili ne yapalim degil mi :teselli:
burnundan getirse bile bu adam yine gider yine gider.. daha akıllıca davranmak gerekiyor.. bence telefonunu kapatma ama ararsa açma, 2-3 saat sonra geri ara.. mutlaka merak edecektir aklı kalacaktır sende.. aradığında dışarda ol.. evdeysen de pencereye çık dışardaymış gibi konuş.. onu onun silahıyla bvurman lazım, ilgisizlik olsun vurdumduymazlık olsun.. yoksa ağlaarak, konuşarak bu iş çözülmez..
sen biraz fazla şımartmışsın sevginle, kendine çok güveniyor..bir arkadaşın sana anlatsa kocam böyle bir hafta ortadan kayboluyor vs diye senin yaşadıklarını yaşadığını anlatsa ne dersin? bu işi düzeltmek lazım dersin dimi? çünkü hiççç normal diil..
elinden gelen bişey de illa ki vardır.. önce dengeleri normale çevirmey çalışacaksın elbette ki.. bu yüzden boşanmak filan olmaz.. ama adam iflah olmuyorsa ne yapmak gerekir, onu sonra konuşmak lazım.. sen önce bi bunu yap da, bakalım nasıl etki edecek... çok da üzme kendini yazık canına..
ay cildirmamak mumkun degil bu ne yaa aptalmidir nedir
aramamak cok zor biliyorum, ama tut kendini, elin telefona gittigi anda baska seyle ugras, bilgisayarda vakit cabuk gecer dolan internetde, disari cik, komsuna arkadasina git, en azindan bi dus falan al, oyala kendini.. birak o arasin, öyle hemende acma, hevesli olma, ac isim var birazdan aricam de cevap vermesine izin vermeden kapat iki saat sonra ara, hatta arama unuttum de..
kimi insan sevgisiyle cok bogar insani, elinde olmadan cok gösterir sevgisini, sende böyleysen eger tatilinden döndügü ilk zamanlar en azindan yaptiklarini getir aklina ve sarilma öpme, böyle davrandigi sürece haketmiyor cünkü sevgini..
Ben olsam senin yerinde aynen o sekilde gitmis olsaydi esim evden, hemen isyerinden izin ayarlar sehirdisina hatta yurtdisina arkadasima giderdim, yoksa bile yalniz gezerdim..
Daha fazla tepene cikarma, kendinide üzme!
bence bu evlilik bitmiş.sen boşan en iyisi.
yaz bir mesaj yarın adliyeye gidicem boşanmak için.çalışmalarına mani olmayayım sana iyi çalışmalar.[/
mafoldumben
bugun cıktım dısarı cıktım sımdı geldım eve..krdei kartını aldım kıyafet elbse sac bas degısıtı..sac modellim degısıtırdım sen ıyı geldı baana hemde kendıme guvenım geldı..sexsi gecelıkler aldım...sıze guvenıyorum ve sızın dedıklerınız yapacam...onun sılahıyle onu vuracam...esımde degısım yok bugun herhalde telı kapalıydı..2 kere aradım kapalı..ne halt edıyorsa etsın..
sen arama, zaten kapatmış teli.. yahu birine bişey olsa allah korusun, adamın haberi olmayacak.. bu ne zevk-ü sefa düşkünlüğü bu ne bencillik pesss! hiç arama, arasa da açma, bikaç saat sonra ara.. delirtti beni, laptopu yiyecem sinirden kötükedihüso[/QU:gitme:
sen arama, zaten kapatmış teli.. yahu birine bişey olsa allah korusun, adamın haberi olmayacak.. bu ne zevk-ü sefa düşkünlüğü bu ne bencillik pesss! hiç arama, arasa da açma, bikaç saat sonra ara.. delirtti beni, laptopu yiyecem sinirden kötükedihüso[/QU:gitme:
zevkıne ve safasına cok dusukun tam 12 de vurdun bı bana duskun degıl
cnm ya gercekten cok uzuldum
dugun resımlerıne baktım
masallah nekadar da guzel bır kızsın
hıc bu yasananları haketmıyorsunnn
cnm belkıde sevıyordur
bır terapıste gıtsenız beraber
ıletısım sorununuz var bece
ıkna olmaz mı gıtmez mı?