- 3 Aralık 2008
- 12.618
- 9
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kocam ve amacına ulastı gıttı....
aaaaaaaaaaa gitti mi akannehir
ay ben sinirimden kudururdum...artık bilmiyorum ne yapardım..
ayol adam işi gücüde bıraktı heeeCADIARZU
ah yaa keşke izin vermeseydin, engel olsaydın :çok üzgünüm:
madem gitti sürekli taciz et yarım saatte bir saatte bir ara :mymeka:
özellikle akşam geç saatlerde mutlaka ara korkuyorum de bişiler de seni özledim de konuşmaya çalış
rahat bırakma gittiği yerde
okudum baştan sonada keşke daha önce okusaymışım ya :a015:
benim eşim işinden dolayı gider hep görevlerede ben tabi iş gereği de olsa yinede ilk evlendiğimizde içim rahat etmezdi...(bu arada bu sabahta gitti göreve ama bu gece gelcek tekrar,umarım=) )
sanıyordum ki ozamanlar "yaramazlıklar" felan da yapıyordur bu şimdi, neyse
bir gün bunun ardından kalktım gittim, gittiği şehirde bastım bunu
odasını basıp yeidği naneleri bir bir yüzüne vurup ayrılcaktım göye, aklıma bir sürü kötü şeyler geliyordu bir yandan da gözümden yaşlar akıyordu oda kapısına yaklaştıkça kalp atışlarım hızlandı,kapıyı çaldım, açtı, zannettiğimin tersine garibim şaşkın bir yüz ifadesiyle ve elinde kitapla karşıladı beni:sm_confused:, beni görünce çok sevindi ama o biçim :asigim:
günahını boşa almışım dedim ogün bügündür içim çok rahat :icecream:
ama benim eşim zaten hep diyordu" iş için gidiyorum senin gelmen doğru olmaz, hiç bi iş arkadaşımın eşi gelmiyor zaten ama illde geleyim içim rahat etsin diyorsan gel" diyordu ...
böylşe seninki gbi yapsa iyice paranoyak olurdum yani, ne demek eğlence için ve sen gelme vs sözler, hele el kaldırması hiç hoş değil lmaz:ama belkide kafasını erkek erkeğe dağıtmak istemiştir sadece fisfisfis
ben olsam peşinden giderdim mutlaka ama seni bilmem şimdi ben beceriyorum bu tarz işleri belki sen takip ediim derken yanlış bişeyler olur, felan allah korusun :Saruboceq:
sen genede üzülme canım git kendine hoş şeyler al, saç rengini şeklini vs değiştir yep yeni halinle karşıla onu,
ne yaptın ben yokken derse cilve yap kıskandıran cevaplar ver, kudursun iyice uyuz olsun :dance:
sonra önemseme tepene çıkarma bu hareketler hiç te hoş haraketler değil beğenmedim yani :bbo:
canım bana gençliğimi hatırlattın.benim eşimde aynı seninki gibiydi.hiç bir lüksünden ödün vermez.
bekar günleri gibi yaşamaya devam ederdi.yani evlilik onun için evinde bir kadın ve bir çocuk olmasından
ibaretti.evdekileri aç değilse açık değilse görevini yapmış olduğunu düşünüp vicdanını rahatlatırdı.
bende oturup senin gibi arkasından ağlardım.hatta gelince, birde suratım asıksa eğer neden suratın
asık diye şiddetli kavgalar çıkartırdı.böyle adamlar evliliğin anlamını bilmezler.evliliğin paylaşmak
olduğundan bihaberdirler.şimdi ben sana bu adamdan boşan desem,bazı arkadaşlar beni suçlar...
ben mi? ben boşanmadım.oğlum büyüdü,okumak için evden ayrıldı,ben yaşlandım,bir sürü hastalık
sahibi oldum.olan yıllarıma oldu..bence hayatını bir erkek için harcama...
o gelmeden git annenlere ve bir daha asla dönme...
ya kızlar belki bana kızıcaksınız ama davulun sesi uzaktan hoş geliyo siz içinde olsaydınız napardınız el kaldırmış diyor el kaldıranda döver elbette hheee ozamn boşan gitsin diyenleriniz olucak bi yuvayı yıkmak kolaymı ne olursanız olun kim olursanız olun erkeklerle asla bir olamazsınız.ya kafasına koymuş kadın napsın belkide evde tek kalmasın die annesine gönderiyo ne var bunda.
ee noldu hiç aradımı???
VEYA Bİ GLİŞME FELAN YOKMU HİÇ
aklım sende kaldı valla...
o zaman butun kadinlar eslerinden siddet gormemek icin sussun herseye tamam desin tatlim bu mudur yani? biz de evliyiz ve emin ol tokat vs. gibi olaylar bizim evliliklerimizde de gundeme geliyor yani biz de biliyoruz el kaldirilmanin nasil kotu bir sey oldugunu. o yuzden tabii ki bu olaylari yasayan arkadaslara hemen bosan demiyoruz. benim anlatmak istedigim su: el kaldirmaya, hakarete sessiz kalirsaniz bu olaylar gittikce fazlalasir. hic kimse aksini beklemesin evliliklerden. aman esimdir, evimin erkegidir, cocugumun babasidir vs gibi dusunurek susan cok insan var ve ben bunun cok yanlis oldugunu dusunuyorum. biliyorum bir cok kadinin esiyle arasi bozulursa gidecek bir yeri bile yok bu yuzden ses cikaramiyor bir cogu ama benim de gidecek bir yerim yok, ustelik yurt disindayim gece kapisini calacak yakinim bile yok(olanlar maalesef esimin kardesleri ve aram cok guzel degil). vallahi ben acik acik soyluyorum evet ben de tokat yedim ama altta mi kaldim? hayir, esimin vucudun da cizilmedik yer, kafasina firlatmadik sey birakmadim daha neler neler...hatta tirnak izlerimin bazilari hala duruyor(ki bu olay gecen kis olmustu)...ve bir daha boyle bir seye asla cesaret edemedi...siz siz olun tokatlara, hakaretlere, dayaklara sessiz kalmayin. esim bana ne yaparsa, ne soylerse benden de aynisini gordu bu gune kadar, o yuzden benim de onun bana davrandigi gibi davranacagimi biliyor ve ona gore haraket ediyor...siz sinerseniz, gucsuz gorunurseniz daha cok tepenize cikiyorlar, gucunuzu gosterin biraz kizlar. bakin o zaman nasil kuzu gibi oluyorlar. bu konuyu acan arkadasa da tekrar soyluyorum, sessiz kalma. keske gondermeseydin esini, korkmasaydin dayaktan falan. ama olan olmus. simdi esini orada rahat birakma surekli ara, kontrol et nerden ne yapiyor falan ogren.geceleri odasina gidince hemen seni aramasini soyle, uzun uzun konustur onu ozellikle geceleri...ha bi de telefonunun sarjini sik sik kontrol etmesini tembih et , telefonunu kapatip ''sarji bitmisti'' diye bahane uyduramasin :dance: