Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu nası iş benim aklım almadı
bi de düzenli olarak mı gidiyor, her ayın bir haftası gibi?
sen kendini bu kadar çekersen daha neler yapar bu adam allah korusun
mazallha ağzını açtırmıor sana
eşinix gitmiş sanırım bekle bakalım ne şekilde döncek geri yüz ifadesi bell ieder kend,ini
ay takip ederdim herhalde:)
meger askımı karsılıgı buymus...ben demek mutlulugu haketmıyorum...cok daraldım benı dınleyecek kımse yok sadece sıze ıcımı acıyorummm.ben esım cok sevıyorum o bende kopuyor ve uzaklasıyor bı hıcmısım gıbı davranıyor..benı bı kere bıle aramadı ya
belki bana kızanlar olabilir ama.... yok yani.bu böyle çekilmez.size kendimi örnek gösterdim...eşime hiç bir şey olmadı hala aynı adam .yapar, eder, gelir hiç bişey olmamış gibi konuşur....ama ben eski ben değilim diyorum..nasıl ki o beni mutsuz ettiyse ben de onu mutsuz etmek için elimden ne geliyorsa yapıyorum....hangi konulardan rahatsız oluyor.,hangi olaylara kızıyorsa inadına onları yapıyor.ve hiç birşey olmamış gibi pişkince davranıyorum..
seviyorum diyorsunuz peki o sizi seviyor mu?sizi seven bir insan gibi davranıyor mu?bunları düşünün
ve gençliğinizin kıymetini bilin derim.
sıkılırsın sen tek de sana eşlik etmek istıyorum de banada değişiklik olur de...
bensız eğlenemezsın de..
:)
yok canım duzenlı gıtmıyor bu ay boyle bı sey oldu...duzenlı gıtse bu kadar uzulmem ve daha aramadı ulastı gıttı mı nerde kalıyor ne yapıyor haberım yok kocam dan haberım yok boyle kotu bısey olabılır mı
Evınam cok uzuldum gercekten
pekı bu saate kadar aradı mı?
Ne yapıyormuŞ beyefendİ?
meger askımı karsılıgı buymus...ben demek mutlulugu haketmıyorum...cok daraldım benı dınleyecek kımse yok sadece sıze ıcımı acıyorummm.ben esım cok sevıyorum o bende kopuyor ve uzaklasıyor bı hıcmısım gıbı davranıyor..benı bı kere bıle aramadı ya
canım bu yazın beni çok üzdü ama sorun neyki eşin senden uzaklaşıyo ilk evlendiğinde nişanlıykendemı böyleydi yoksa sonradanmı değişti.:teselli: