Eşim şehir dışına gidiyor , ama...

aslında yaptıgı her sey cırkın canım sırf bu geze için bana el bile kaldırdı..ne onemlı geziyniş meger...esıme dedımkı annemlere benı gonderırsen gelmem dedım annnemlerde esımde dıyorkı sen benı mı korkutuyormusun yanı ben cocuk degılım dedı

Diyecek pek bir şeyim kalmadı maalesef..
Ben olsam da demiyorum,ağır olacak yazacaklarım..
Allahım kolaylık versin size inşallah..:nazar:

ya kızlar belki bana kızıcaksınız ama davulun sesi uzaktan hoş geliyo siz içinde olsaydınız napardınız el kaldırmış diyor el kaldıranda döver elbette hheee ozamn boşan gitsin diyenleriniz olucak bi yuvayı yıkmak kolaymı ne olursanız olun kim olursanız olun erkeklerle asla bir olamazsınız.ya kafasına koymuş kadın napsın belkide evde tek kalmasın die annesine gönderiyo ne var bunda.

evet bak bende onu demek istiyorum bence cok dogru umursamadıgın zaman bak nasıl oluyo çünkü bende bu yöntemi deniyorum :) :dilcikar:

bakalım ınasllah ıse yarar...bende denıyecem..yorumlarınız ıcın hepınıze ayrı ayrı tesekkurler

canım dernek bahene arkadasler arabayla gıdecekler...esler gelmıyormus dıyor....esım cok ınatcı ben goturmez sabah ıse gıtmeden once ogle dogru elbıselerım ayarla ben gelıp alıp gıdecem dedı senınde annelere bırakacam...ben eve donmeyene kadar sen eve gelme dedı...boyle bı konusma tarzı var mı ya ooofff

" ben eve dönmeyene kadar sen eve gelme" cümlesine takıldım kaldım..

ne alaka yani? belki evden alacağın birşey olacak? eve gitmeyecekmisin?

canım annenlerle sizin evinizin , yada işinle sizin evinizin arası ne kadar? mesafe ne? merak ettim açıkçası.. yoksa sizin evdemi kalacaklar, gidiyoruz deyipteCADIARZU

arkadaşlarının eşlerini tanıyormusun? onlar inanıyorlarmı acaba?

ya eski konularına şöyle bir baktımda daha 16 ay falan olmuş evleneli
zaten 9 ay önce falanda benimle ilgilenmiyor ,bişi diyorum cevap vermiyor ,umursamıyor beni flan demişsin..sanırım aynı olaylar hala devam etmekte ki ssana böyle davranıyor ve gitmek için bile senin kalbini kırıyor..tokat bile atma noktasına geliyor..
açık açık derdini sor,evlilik mi onu bunaltmış ,bekar hayatını mı özlemiş ki sen yokmuşsun gibi davranıyor...derdini sor bakalım..ama 9 ay önce yaşadığın sorunlar sonrasında şimdi olanlar beni şaşırtmadı
birde bu adam 1 hafta çalışmayacak mı yani..bu da kafama takıldı
yazdklarınıza bakılırsa eşiniz saygısızlığı iyice eline almış...ne derseniz diyin hiç bişi umurunda değil..kalp kırıcı olaylar

Son düzenleme:
kızlar benim eşimde pazartesi gidiyor hemde acıkca gezmeye gdyrm diyor.amann gitsin napayım git banane dedim napıcam yaa zaten benle gitmek istese der beraber gidelim.bunu kafaya takıp kendimi yıpratamam :dilcikar:

büyük konuşmak yada akıl vermek istemiyorum ama eşim benimle evli olduğu sürece öyle bir geziye ne gidebilir ne de bana teklif edebilir :nazar:
bensiz bir hafta eğlenmeye gidecek arkadaşlarıyla peeeh, yaşatır mıyım ben adamı be :kızgın:
izin verme tek gitmesine, konuşmaları davranışları çok çirkin, ne halt yemeye evde gül gibi karısı dururken bir hafta arkadaşlarıyla eğlenmeye gider ki bi adam
kafa dağıtmaksa sen varsın, eğlenmek dinlenmekse sen varsın
eğer bunlar için sana değilde arkadaşlarına ihtiyaç duyuyorsa sen neden varsın :kızgın:

büyük konuşmak yada akıl vermek istemiyorum ama eşim benimle evli olduğu sürece öyle bir geziye ne gidebilir ne de bana teklif edebilir :nazar:
bensiz bir hafta eğlenmeye gidecek arkadaşlarıyla peeeh, yaşatır mıyım ben adamı be :kızgın:
izin verme tek gitmesine, konuşmaları davranışları çok çirkin, ne halt yemeye evde gül gibi karısı dururken bir hafta arkadaşlarıyla eğlenmeye gider ki bi adam
kafa dağıtmaksa sen varsın, eğlenmek dinlenmekse sen varsın
eğer bunlar için sana değilde arkadaşlarına ihtiyaç duyuyorsa sen neden varsın :kızgın:

şair olcak kızsın hekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

başlık sahibi arkadaşım ben senin yerinde olsam aynı tarihlere kendime bi tur ayarlarım, ooohhhh mis gibi gezerim, eşin düşünsün o zaman oturup karım bensiz napıyo acep diyekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

benim burnuma guzel kokular gelmedi pek.. bi gariplik var bu iste sanki.. ille de gitmen lazim degil ama sana olan tavri cok ama cok cirkin.. basibos birakmissin sanki bu adami canim ya ole elini kolunu sallaya sallaya gidiyorum deyip gidiyor yani.. hos bir durum degil..

" ben eve dönmeyene kadar sen eve gelme" cümlesine takıldım kaldım..

ne alaka yani? belki evden alacağın birşey olacak? eve gitmeyecekmisin?

canım annenlerle sizin evinizin , yada işinle sizin evinizin arası ne kadar? mesafe ne? merak ettim açıkçası.. yoksa sizin evdemi kalacaklar, gidiyoruz deyipteCADIARZU

arkadaşlarının eşlerini tanıyormusun? onlar inanıyorlarmı acaba?

anemlerle bızım ev 15 dk suruyor...ama ben annemlere gitmiyecem

ya eski konularına şöyle bir baktımda daha 16 ay falan olmuş evleneli
zaten 9 ay önce falanda benimle ilgilenmiyor ,bişi diyorum cevap vermiyor ,umursamıyor beni flan demişsin..sanırım aynı olaylar hala devam etmekte ki ssana böyle davranıyor ve gitmek için bile senin kalbini kırıyor..tokat bile atma noktasına geliyor..
açık açık derdini sor,evlilik mi onu bunaltmış ,bekar hayatını mı özlemiş ki sen yokmuşsun gibi davranıyor...derdini sor bakalım..ama 9 ay önce yaşadığın sorunlar sonrasında şimdi olanlar beni şaşırtmadı
birde bu adam 1 hafta çalışmayacak mı yani..bu da kafama takıldı
yazdklarınıza bakılırsa eşiniz saygısızlığı iyice eline almış...ne derseniz diyin hiç bişi umurunda değil..kalp kırıcı olaylar

evet canım haklısın 9 ay once bnları yasadım atlattım zanedıyordum ama olamamıs meger eertlemıs esım boyle tavırlar bılıyorum ne yapmak istiyor...bı gezi içn el kaldırması cok cırkın korkuyrom ve uzuluyorum

vallaha bu kadar ısrarlıysa çokda iyi şeyler aklıma gelmedi. niye yalan söyleyeyim. bence sen hiç tepki verme. ama o geldikten 1-2 ay sonrada sen il dışına tek gitmek istediğini söyle. belki bunu güzel bişey olmadığını anlarda birdaha yapmaz böyle bi şey:jeyyar:

benim burnuma guzel kokular gelmedi pek.. bi gariplik var bu iste sanki.. ille de gitmen lazim degil ama sana olan tavri cok ama cok cirkin.. basibos birakmissin sanki bu adami canim ya ole elini kolunu sallaya sallaya gidiyorum deyip gidiyor yani.. hos bir durum degil..

evet bencede bıraz rahat bı davranıs suc bende ben cok yuz verdım tepeme cıktı

şair olcak kızsın hekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

başlık sahibi arkadaşım ben senin yerinde olsam aynı tarihlere kendime bi tur ayarlarım, ooohhhh mis gibi gezerim, eşin düşünsün o zaman oturup karım bensiz napıyo acep diyekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sinirlenince ilham geliyo çesim kaydirigubbakcemile3

X