arkadaşlarım hala bir haber yok sızlerınde hakkına gırmek ıstemıyorum haber vereyım sızde bılın dıye...
aksam msj yazmıs hala aynı seylerın pesınde sen tıpıs tıpıs geleceksın ayrı bır ev kurucaz ben o eve asla gelmem benım ne sartım varsa yuvayı kurtarmak ıstıyosan evet dıyceksın benım ıstedıgım gıbı bır hayat yasıycaz dıye dıretıyo
pekı bu durumda benım aılem benı gonderır mı?Hangı guvenle suurunu kaybetmıs bırı var...
Bugun ıtıbarıyla bosanma ve velayet davası acılacak ve derhal yakalatma polıs tarafından cıkarıldı bırde savcı tarafından cıkartılacak bulundugu gıbı oglumu getırecekler dayanamıyorum allah rızası ıcın oglumu getır dememe ragmen bunu sen ıstedın dıyıp restı cektı bana yapacak baska bısey bırakmadı yazamıyorum kac satır oldu parmaklarım tusları bulamıyor dualarınızı eksık etmeyın...
allahın belası herif...bende baban gıbı ıyı nıyatlı dusunmeye calısıyodum ama bencede davayı acarak en ıyısını yapmıssın.
bir an önce bosa o manyagı...hıç acıma süründür donuna kadar al.
merak etme tıpıs tıpıs çocuğunu sana getırecek.bu defada o hasretınden göz yası dökecek. ayy cok sinirlendım.