amın gusel arkadasım kesınlıkle babasını bı anlatsam roman olur az once bı konuya yorum yaptım kocaısnın ılgısınden bunalan bır kadının yazmıs oldugu konuya benım kocam evladı ıcın herseyı yapar emın ellerde bılıyorum onun psıkolojısının bozuklugu kendıne saglıklı dusunemıyo tek sıgınada evladımız ama benden ayırmamalıydı bunu farkedecek vıcdan azabıyla gelecek bılıyorum cocugumda benı arıyacak dayanamıycak anne dedıgınde ayyy koptum zırıl zırıl aglıyorumm hıc olmadıgı kadar yarabbım sen yardımcım oll sen dayanma gucu ver bana kurban oldugum
Ağlama demeyeceğim, ağla ki at içinde tutma sıkıntını...
Bu akşam belki yine arar yavrunu özlediğini konuşmak istediğini söyle, sesini duymaya ihtiyacın olduğunu söyle, evladınla konuşunca belki çocuk da seni ister, tepki verir babasına, ağlar filan dayanamaz insafa gelir, getirir ne bileyim, of fena oldum... ((
Gene anne diyecek merak etme, aradığında ılımlı konuş buluşmayı kabul et derim... aman ha asla ve asla yalnız gitme, polise de haber ver buluşma yerini, mutlaka onlarda tedbirli olsunlar. Allah yar ve yardımcın olsun, kimseyi evladından ayırmasın... Bu çok zor bir sınav