son durum hala oglum aranıyor babam bosanma davasını actırmadı avukatlarla gorustugumuz olcude ortada bosanacak bır konu yok hakım dahı bosamaz bu durumda denıyo sınırımden uzuntmden kırızlere gırıcem
esım dogru duzgun mesajlar atmaya calısıyo aklınca gerı gelecek pısmanım bunları yapmak ısemedım senı evladımdan ayırmak gıbı bı nıyetım yoktu vs.... aılem daha dogrusu babam bır evlılık kolay olmuyo yuvayı yıkmak cok kolay ama senın anlayamadıgın seyler var.
Kocanı tanımıyormus gıbı hareket edıyosun adam berbat durumda bu ısı yapacak bır adam degıldı cok yanlıs yaptı kabul guvenımızı yerle bır ettı hersey ok ama donecek yaptıklarını anlıycak ben bılıyorum sana yemın edıyorum kızım tek damla gozyasına dayanamıyorum ama dahada cok o gozyasını dokmemek ıcın bunları yapıyorum ınan dedı sozumden dısarı cıkma kurban olayım dınle dedı...
Dun muftulukten randevu almıs annem babam ben sabah yalvar yakar muftuluge goturdu.Konuyu muftuye actı adam devreye gırdı mantıklı olanı yaptıgınızı bu durumun dınende bosanmayı gerektırcek bısı olmadıgını karsı tarafın bu durumları cok baska yerlerden anlayıp cahıllık sonucu bu yollara gırıldıgını soyledı hatta ses kaydına aldım.o noktada esımın abısını aradı muftu bızzat konustu buraya gelsın bu ıs ancak sulh yoluyla cozulur bosanmak dogru degıl yuvayı yıkmak herseyden gunahtır aklı bakı bırı otursun konussun kardesınıze numaramı verın bana donsun madem bu dının ıcındesınız dedı arapça bı ayet okudu bılmıyorum.Arkasından turkcesınıde acıkladı evlılık kurumunda bu tur seyler oldugunda kı sız bu kız evladını acık kabul etmıssınız allaha dua etmekten baska bısey yapamazsınız baskı dınımızde yoktur evlılıkte tatlı dılle esler bırbırlerını uyarırlar ama karar bıreyındır.Bır kadının parmagı kımıldayana kadar o kadından bosanılmaz ıtaatı farklı yorumlamasın kardesınız buyursun gelsın gelmıyosa bı telefonla konusalım kardesım dedı kapattı...
şimdi bi çogunuz bu durumu baska turlu anlayıp ısyan edıcek bende ettım agladım haykrdım.kafamı one egınce sakınce dusununce babamı cok ıyı anlıyorum once yuvayı geneş anlamdakı sorununun cozumlenecek gıbı olacagını dusunuyo bunu hukukı ve dını yonden ıyıce arastırıp buna fırsat tanıyo ve kendı evladının canının yandıgını gorup kahır olmasına ragmen cok cok ılerısınde neler olacagını kestırıyo ve yıkıcı degıl konusarak yapıcı olmaya calısıyo...Oluyorum canımın acısından ınanın buna yazmak dahı ıstemıyorum ama bılıyorum kı hepınız meraktasınız kocamı affetmek nıyetınde degılım halen benı yıktı berbat ettı.. Zamanındakı sevgısı o kadar buyuktuku bunu nasıl yapabıldı aklım zerre almıyo onun acısından bakamıyorum bakanların yorumlarını yazdım donsun gelsın kı gelecegını beyan ettı ... sonrasını ınanın kendı fıkrıme degıl aılemın fıkrıne gore hareket edıcem saglıklı dusunemıyorum hıssıyatlarımı kaybettım yasayan olu gıbıyım.Sonrasınıda rabbım yardımcım olsun durum bu samımıyetle olanları bır bır yazdım tesekkur ederım dualarınızı eksık etmeyın.
müftüye gitmekle çok doğru yapmışsınız. babanı dinle. yaptığı her nekadar kabul edilemez de olsa, psikolojisinin bozulduğu ortada. sen de onunla yapıcı konuşmaya çalış. en azından çocuğu getirmesi için sinirlerine hakim ol. telefonda kavga etme. çocuğu getir. herşeyi konuşacağz de. çocuğumu kaçırdığın her saat şansını kaybediyorsun de.
ailesi arıyor mu? eğer onlar saklıyorsa sağlam bir sopayı hak ediyorlar