- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.943
- 798
acılı biri olarak kalbinizi kırdıysam kusura bakmayın sızler hakkınızı helal edın
bi cogunuz tahmın bıle edemessınız bu halde ıs yerımde calısmaya calısıyorum agrı kesıcıler sakınlestırıcıler vıtamınler nasıl ayakta durdugumu soranlara soyluyım bu sekıl yuzumu gorsenız benden korkarsınızz
çocugumu bulacaklar bunu biliyırum ve bulana kadar bişi yazmak istemiyorum cok acımasızca yorumlar var ınanın yuregım goturmuyor ben sızden destek sıgınacak kucak ararken sız baska seyler pesınde olmayın ınsan evladıyım bende anlamaya calsın tesekkurler kendınıze ıyı bakın cocugum bulununca gırıp yazarım
olumsuz yorumlara takılma bi de bununla canını sıkma.zaten yeterince acılısın.kimi kimin ne kadar sakin olup olmadığını bilemez ki bazen sakinlik gerekir.sonuçta eşin arada bi iletişime geçiyo çocuk iyi şu anda yakalama emri çıkmış er geç çocuğun eve gelcek.
anne olan olmayan herkes acını anlıyor şu anda anlamayanlarında kendi bileceği iş.sen buraya yazıyorsun ki yalnız kalmayayım derdimi paylaşayım diye yoksa biliyorum ki kafayı yersin bu sakinlikte değil aslında biliyorum.
hele son yazdığı nasıl bi halde olduğunu açıklıyor.