• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim oğlumu alıp kayıplara karıştı!Desteğinize ihtiyacım var...

acılı biri olarak kalbinizi kırdıysam kusura bakmayın sızler hakkınızı helal edın
bi cogunuz tahmın bıle edemessınız bu halde ıs yerımde calısmaya calısıyorum agrı kesıcıler sakınlestırıcıler vıtamınler nasıl ayakta durdugumu soranlara soyluyım bu sekıl yuzumu gorsenız benden korkarsınızz

çocugumu bulacaklar bunu biliyırum ve bulana kadar bişi yazmak istemiyorum cok acımasızca yorumlar var ınanın yuregım goturmuyor ben sızden destek sıgınacak kucak ararken sız baska seyler pesınde olmayın ınsan evladıyım bende anlamaya calsın tesekkurler kendınıze ıyı bakın cocugum bulununca gırıp yazarım

olumsuz yorumlara takılma bi de bununla canını sıkma.zaten yeterince acılısın.kimi kimin ne kadar sakin olup olmadığını bilemez ki bazen sakinlik gerekir.sonuçta eşin arada bi iletişime geçiyo çocuk iyi şu anda yakalama emri çıkmış er geç çocuğun eve gelcek.

anne olan olmayan herkes acını anlıyor şu anda anlamayanlarında kendi bileceği iş.sen buraya yazıyorsun ki yalnız kalmayayım derdimi paylaşayım diye yoksa biliyorum ki kafayı yersin bu sakinlikte değil aslında biliyorum.

hele son yazdığı nasıl bi halde olduğunu açıklıyor.

Sizinle ve etrafıyla iletişim kurması çok önemli bir gelişme
bana göre
Hiç haber olmaması, ses çıkmaması akla çok kötü senaryolar
getirecekti.
En azından planlaeından haberdarsınız, psikolojisnin kötü
olduğu ve arada kalıp anlamsız davranışlara başvurduğu belli
ama bunu bu şekilde ortaya koyması çok kötü.
Umarım yaptığı yanlışın farkına varır bir an evvel.
Allah tez zamanda yavrunuza kayuştrsun sizi inşallah.

ofkelenmedım bunu soylemek zorundaydım bı belge ımzaladım bununla ılgılı tebliğ
sakın konustum eve cagırdım gel bas basa karar verelım dedım
aılem alt katımda oturuyo dogru ama sole bı durum var temellı burda yerlesık degıller aslında ızmırde ıkamet edıyolar cocugun dogumundan sonra ben calısıyorum dıye bakmak ıcın gecıcı oturuyo annem burda ve o calıstıgım gun yanı pazar gunu annem ızmırdeydı evde olmadıgı ıcın aynı sekılde babamda mecburen esıme bıraktım oda yoklugumu fırsat bılıp yaptı bunu...

aılem pasif degıl gayet netler aslında aılesınede bunu dıle getırdıler bakın kızım bu sekılde yasamı kabul etmıyor evladınızla konusun kararı neyse bıldırsın bu tarz bı yasamı secıyosa bosanma davası acacagız dıyerekten

babam gerı donusu olmayan bır yola fıkır almadan gırmek ıstemıyo adam ne durumda belkı gercekten cok zor durumda tek taraflı bakma kızım olaya dıyor yanlıs anlamayın kımse evladının yuvasının dagılmasını ıstemez kaldıkı zarar gorecegımı hıssettıgı anda tavrını koyar benden once ekstra su gun bosansak sırtını donecek bı babam yok karsımda elhamdullıllah cok cok ıyı bır gelıre sahıp omur boyu bıze bakacak kadar da arkamda ama yınede yuvamı toplamaya cabalıyo esımın kotu bırı olmadıgını bılıyo bundan sebep yanı ıfade edemıyorum kendımı ama durum bundan kaynaklı o son sansıda ona verıcez kızım lutfen sık dısını dıyor

Esiniz cocugunuzu kaçiriyor ve babaniz ona bir sans dahami vermek istiyor? Ondan dolayimi bir hamle yapmak istemiyor? Ondan dolayimi bosanma islemleri baslamiyorsunuz? Dogrumu anladim simdi?

Bu dogruysa gerçekten sok içindeyim. Benim esim çoçugumu kaçirsaydi, annem babam heralde cinnet geçirirlerdi ve derhal bosanmami isterlerdi. Bunun üstünde babam ne kadar sakin olursa olsun, esimi eger bir daha görse kendine hakim olamazdi.

olumsuz yorumlara takılma bi de bununla canını sıkma.zaten yeterince acılısın.kimi kimin ne kadar sakin olup olmadığını bilemez ki bazen sakinlik gerekir.sonuçta eşin arada bi iletişime geçiyo çocuk iyi şu anda yakalama emri çıkmış er geç çocuğun eve gelcek.

anne olan olmayan herkes acını anlıyor şu anda anlamayanlarında kendi bileceği iş.sen buraya yazıyorsun ki yalnız kalmayayım derdimi paylaşayım diye yoksa biliyorum ki kafayı yersin bu sakinlikte değil aslında biliyorum.

hele son yazdığı nasıl bi halde olduğunu açıklıyor.

Kimsenin canini sikma niyetinde degilim. 2 cocugum var gözümü kapatiyorum ve ecmel hanimin yerine koyuyorum kendimi ve hissettiklerimi yaziyorum bu kadar.Ve int gecen zamanda mesela esinin irtibatta bulundugu kisilerin evlerine gidip baksa belki o yavru bu guzel anneye daha cabuk kavusur mu acaba diye dusunmektrn kendimi alamiyorum

Kimsenin canini sikma niyetinde degilim. 2 cocugum var gözümü kapatiyorum ve ecmel hanimin yerine koyuyorum kendimi ve hissettiklerimi yaziyorum bu kadar.Ve int gecen zamanda mesela esinin irtibatta bulundugu kisilerin evlerine gidip baksa belki o yavru bu guzel anneye daha cabuk kavusur mu acaba diye dusunmektrn kendimi alamiyorum

bunu hepimiz düşünüyoruz dünden beri çıldırdık burada sanki çocuğun annesiymişiz gibi ben sizinde demek istediğinizi anlıyorum ama kimin ne durumda olduğunu neler yaşadığını bilgisayar başından anlayamayız ki.ya da neden bazen bişey yapmadağını bilemeyiz.blkide anlatmadığı şeyler vardır.ne bileyim ben daha ılımlı olmaya çalışıyorum canı çok yanıyor çünkü.

bi de sizin msjınız bana da biraz acımasızca geldi açıkçası.yoksa hepimizin aklına geliyo bunlar tabii ki.

Daha önce açtığım konudan beni hatırlıycak çok kişi vardır.Kaynanamın yüzünden geldiğimiz nokta diye...İşte o zamandan beri eşimle aramız düzelemıyor.Gerek yaptıklarından gerekse benı sındırmeye calısmalarından abuk sabuk hareket ve son noktada artık dın mevzusunda hoslanmadıgım ne varsa kılık kıyafete burunmesınden(cubbe,takke,sarık,şalvar vs...) bagları tumden kopardı ve acıkca karşıma alıp adam gibi konuştum...Düzel düzelmeye niyetin yoksa al eşyalarını lütfen git bu evden bu sekılde sana tahammul edemıyorum yaptıkların sınırları herseyı astı artık ınsanın ınadına ınadına bu kadar ustune gıdılmez gecınmeye gonlun yok bellıkı sonunun bosanmaya gıdecegını bıle bıle yaptıgın seyler bunu gosterıyo bu konuda ne kadar hassas oldugumu bılıyosun dedım ona gore ınsan gıbı yuzlerce kez uyardım tıye almıyosan bılgın olsun ben boyle bır hayatın ıcınde olmam bılesın dedım.Benden bı oncelık beklıyosan bunuda yaparım amacını anlıyorum nafaka vs ugrasmak ıstemıyosun sanırım dedım... Benım dınıme karısamassın dedı...Bugune dek karısmadım zaten ne namazına ne sohbetlerıne ne dıger dını vecıbelerıne aksıne hosuma gıttı ama sen bu boyutu astın artık kacıncı boyutta yasadıgını anlamıyorum.Ben senı boyle tanımadım nasıl tanıdıysam o sekılde yaslanmak ıstıyorum kılık kıyafet sunnettır bılırım ama farz degıldır yapmak zorunda degılsın kaldıkı evlılıgımızı bıtırecek bır durumsa hıc yapmamalısın ama sen kafaya koymussun ben manı olmayayım sana gelecegımde bu sekılde bır adam ıstemıyorum cocugum nasıl etkılenır dıye dusunuyomusun? Hayır lutfen mantıklı ol adam akıllı dusun o beynını yıkayan aılenı bı kenara bırak dedım... 18 ekım cuma aksamıydı bu lafları soyledım.Hıcbısı yokmus gıbı devam ettı....

Bayram haftası ıs yerımden bır program yapıldı malı musavır burasundayım kdv donemındeyız ıslerın yetısmeyecegı dusunulerek pazar gunu calısılmamız ıstendı esımde bılıyordu bunu.Pazar sabahı ısıme geldım evımın alt katında calıtıgım yer.Esım cocuga bakacaktı kahvaltılarını hazırladım uyandırdım cıktım ısten bısı yoktu yanı aramızda...Aradan 2 saat gectı ıs yerı telım caldı cocugun ıctıgı ılaclar nelerdı verıyım dedı soledım 11 sularında bır daha haber alamadım... Saat 13,30 da bır telefon geldı eskı alt komsum aynı zamanda akrabamız ve esımın sırket muduru olan ınsanın esı hayırdır ecmel dedı bısı mı var? Ne oldu abla dedım bısı yok esın esıme msj atmıs arabanın anahtarlarını ordakı esnafın bırıne bırakıp cekıp gıtmıs :26: esnafa ben memlekete gıdıyorum x gelıp alcak anahtarı demıs...İşini bırakmış yani beynımden kaynar sular bosaldı arıyoruz ulaşamıyoruz dedı.Abla ben sana doncem dedım kapattım eve bı cıkısım var merdıvenlerı 3 er 3 er cıktım...Cocugun bebek arabası yok dedım kotu nıyetlenme parka goturmustur.Eve ck bak esyalarını vs de toplamısmı?eve cıktım cocugun herseyı evde duruyo kabanı ufak bı cantasını almıs 3-5 tane bez ve su bıberonu dedım aksama gelırler telas yapma...Telefonları kapalı devamlı arıyorum kapatmıs...Şirket telefonu zaten arabanın ıcıne bırakmıs işini bıraktıgı ıcın aramadım bıle ....Aksam oldu bekledım bekledım yoklar bu olaylardan aılemınde haberı var babamla aynı ıs yerındeyız doğal olarak bılıyo...Kızım bekle aksam ne olcak yarını beklıycez aılesını ararız aksama gelmezse onlarında haberı yoksa once onların bulmasnı saglarız bulamıyolarsa avukatları devreye sokar yakalatma cıkartırız senın fıkrı ne o onemlı bu evlılıkle ılgılı kararın ne? dedım bıtırmıs baba ılıskıyı ustelık cocugu kacırdıysa temellı bıttı benden bunu hangı vıcdanla yapar ana kuzusu daha benım kuzum nasıl acımaz benı dusunmez bılıyo kalbım sıkısıyo felc ble olabılırım donup kalıyorum nasıl yapar bunu ne sevgısı kalmıs ne de bısı beklıyelım bakalım dedım...

Aksam saat 22 ne gelen var ne gıden babama dedım lutfen ara baba aılesını ben dayanamıyorum.Annesını arayıp ıyı aksamlar dıyıp gırdı konuya onlarda otobustelermıs memleketlerıne gıdıyolarmıs abdestlıyım yemın bıllah haberım yok abı demıs...Babamda pekı haberınız olsun oglunuza bı sekılde ulasın bulun oturun aılecek bı karar alın ne yapmak ıstıyorsanız bızede donup bıldırın aksı halde hukukı ıslem başlatıp yakalatma cıkarıcam bılgınız olsun dedı kapattı babam.

Bugun oldu hıcbır haber yok aklımı oynatmak uzereyım bugun haber beklıycez aılesınden gelmesse avukatları devreye sokucaz ...
elim ayagım tıtrıyo bır anneye asla yapılmayacak en buyuk yanlısı yaptı nasıl yapar bunu anlayamıyorum:14: destegınıze ıhtıyacım var sız olsaydınız ne yapardınız???Oğlumun kokusu burnumda goz kapaklarımı acamıyorum gozlerım acık ama goremıyorum Allahım sen yardım et
:24:

Inanamiyorum ya bir anneye bu yapilamaz. Insan degilmis bu adam. Ben olsam isimden izin alir ve Muge Anli ya gider yardim isterdim. Kayiplarla ilgileniyor. Bosanma davasini da acardim.

bunu hepimiz düşünüyoruz dünden beri çıldırdık burada sanki çocuğun annesiymişiz gibi ben sizinde demek istediğinizi anlıyorum ama kimin ne durumda olduğunu neler yaşadığını bilgisayar başından anlayamayız ki.ya da neden bazen bişey yapmadağını bilemeyiz.blkide anlatmadığı şeyler vardır.ne bileyim ben daha ılımlı olmaya çalışıyorum canı çok yanıyor çünkü.

bi de sizin msjınız bana da biraz acımasızca geldi açıkçası.yoksa hepimizin aklına geliyo bunlar tabii ki.

Saygi duyarim.Hep destek verici yazdiginizi goruyorum bende sizin.Aylardir okuyucuyum forumda kadin bakis acisiyla ilgili bilimsel tez hazirlamis biri olarak dikkatimi cektigi icin.Ilk kez yorum yaptim cunku ne bilimsel ne psikolojik bakamadim konuya tamamen duygusal yaklasiyorum.Ve yine diyorum en kisa zamanda kavusurlar umarim.

aılem alt katımda oturuyo dogru ama sole bı durum var temellı burda yerlesık degıller aslında ızmırde ıkamet edıyolar cocugun dogumundan sonra ben calısıyorum dıye bakmak ıcın gecıcı oturuyo annem burda ve o calıstıgım gun yanı pazar gunu annem ızmırdeydı evde olmadıgı ıcın aynı sekılde babamda mecburen esıme bıraktım oda yoklugumu fırsat bılıp yaptı bunu...

aılem pasif degıl gayet netler aslında aılesınede bunu dıle getırdıler bakın kızım bu sekılde yasamı kabul etmıyor evladınızla konusun kararı neyse bıldırsın bu tarz bı yasamı secıyosa bosanma davası acacagız dıyerekten

babam gerı donusu olmayan bır yola fıkır almadan gırmek ıstemıyo adam ne durumda belkı gercekten cok zor durumda tek taraflı bakma kızım olaya dıyor yanlıs anlamayın kımse evladının yuvasının dagılmasını ıstemez kaldıkı zarar gorecegımı hıssettıgı anda tavrını koyar benden once ekstra su gun bosansak sırtını donecek bı babam yok karsımda elhamdullıllah cok cok ıyı bır gelıre sahıp omur boyu bıze bakacak kadar da arkamda ama yınede yuvamı toplamaya cabalıyo esımın kotu bırı olmadıgını bılıyo bundan sebep yanı ıfade edemıyorum kendımı ama durum bundan kaynaklı o son sansıda ona verıcez kızım lutfen sık dısını dıyor

B Aksam oldu bekledım bekledım yoklar bu olaylardan aılemınde haberı var babamla aynı ıs yerındeyız doğal olarak bılıyo...Kızım bekle aksam ne olcak yarını beklıycez aılesını ararız aksama gelmezse onlarında haberı yoksa once onların bulmasnı saglarız bulamıyolarsa avukatları devreye sokar yakalatma cıkartırız senın fıkrı ne o onemlı bu evlılıkle ılgılı kararın ne? dedım bıtırmıs baba ılıskıyı ustelık cocugu kacırdıysa temellı bıttı benden bunu hangı vıcdanla yapar ana kuzusu daha benım kuzum nasıl acımaz benı dusunmez bılıyo kalbım sıkısıyo felc ble olabılırım donup kalıyorum nasıl yapar bunu ne sevgısı kalmıs ne de bısı beklıyelım bakalım dedım...

Aksam saat 22 ne gelen var ne gıden babama dedım lutfen ara baba aılesını ben dayanamıyorum.Annesını arayıp ıyı aksamlar dıyıp gırdı konuya onlarda otobustelermıs memleketlerıne gıdıyolarmıs abdestlıyım yemın bıllah haberım yok abı demıs...Babamda pekı haberınız olsun oglunuza bı sekılde ulasın bulun oturun aılecek bı karar alın ne yapmak ıstıyorsanız bızede donup bıldırın aksı halde hukukı ıslem başlatıp yakalatma cıkarıcam bılgınız olsun dedı kapattı babam.

[

Bakın ama annem İzmir'de burada yerleşik değiller diyorsunuz tabii aynı şekilde babamda İzmir'deydi diyorsunuz ama ana sayfada açtığınız başlıkta babamla çalışıyoruz diyorsunuz babam öğrendi aynı işyerinde olduğum için diyorsunuz babam aradı ailesini diyorsunuz yani bu da bir çelişki. Yerleşik değillerse baban neden senin çalıştığın yerde çalışıyor alt katınızda oturuyorlar tekrar eşya mı döşediler eve yerleştiler ayrı ev mi açtılar. Babanı bırakıp neden gitti annen baban oradayken ve sen çalışırken ben anlayamadım yani. Nasıl bir tebliğ imzaladınız konuşmanızla ilgili. Polisten gizli birşey yapın demedim ki güzellikle konuşun dedim ama siz ben boşanıcam senden polise de haber verdim demişsiniz öyle derseniz tabii adam telfonu kapatır daha çok sinirlenir şu anda amacınız eşinizi polise yakalatmak değil evladınıza kavuşmak olmalı bir şekilde ılımlı konuşup eve gelmesini sağlamalıydınız zaten polislerin haberi var bir buluşma tertip eder polise haber verirdim ya da eve geldi mi alır çocuğumu babama inerim kapatırım kapıyı uzaklaştırma kararı çıkartırım zaten şikayet dilekçeniz var poliste çocuğu kaçırdığına dair. Babam yuva yıkılsın istemiyor diyorsunuz ama olanlara bakın demek ki hiçte öyle iyimser olmamak gerekiyormuş ben babanız yuvanızı yıksın demiyorum eğer sen kızımla nasıl konuşuyorsun onun bir ailesi var tarzında konuşsaydı gözünü korkutsaydı zaten cesaret edemezdi çocuğu kaçırmaya. Hem de aranız böyle limoniyken keşke annenizi göndermeseydiniz İzmir'e ya da siz zaten aşağıdasınız işyerinde babanızı yukarı eşinizin yanına gönderseydiniz ailesinin de yanında değilse bebeğinde eşyalarını almadıysa nasıl bakıyor adam annesi kadar hiçbir baba iyi bakamaz bebeğe. Ne yiyor içiyor mama yapabiliyor mu seni isteyince nasıl sustuyor. Yani nasıl içiniz rahat ediyor. Zarar göreceğimi hissettiği anda babam tavrını koyar diyor ee siz daha önceki kavgalarda ağlayarak aşağıya inmediniz mi kaynanızda eşinizden de bıktığınızı söylemediniz mi daha neyi bekliyordu tepki vermek için ilk kavganız değil ki. Neyse umarım açıklığa kavuşur. Ama bana fazlaca rahat geldiniz mesela nete girip yazabiliyorsunuz. Ben nete girmeyi yazmayı düşünemezdim şahsne bu durumda elim kolum bağlı duramazdım.

ne diyeceğim bilemiyorum korktuğun başına geldi sonunda. ama çok sinsice davranmış eşin. keşke şu katıldıkları tarikatta kılık kıyafeti benimsemeden önce, bir çocuğu annesinden ayırmanın günahını benimseseydi.

babnız inanılmaz soğuk kanlı bir insan. ilk görüşte aaa olurmu öyle şey koşsun vursun kırsın diye düşünüyo insan ama düşününce tüm kararları mantıklı. inşallah öyedir tabi. eşinizin ayrı bir ev sevdasıda sanırım yaptığı densizlikler karşısında babanız ona öyle konuşmalar yapıyoki nutku tutuluyo eziliyo. bu yüzden babanızadan uzak size daha rahat kötü davranabileceğini dşünüyo. tabi diğer bir nedenide ailesi bunu kafasına sokuyodur en son babanıza sığınmanızdan yola çıkarak çıkın o evden demşlerdir eşinize.

babanızın dediği gibi eşiniz sizi seviyısa ki aradığındada bunu kanıtlayacak şekilde konuşmuş. kendi yaptığınında şokunu yaşıyo sanırım. eşinizi affetmeyi düşündüğünüzü savunarak çıkışan arkadaşlar var. bazı olaylar uzaktan rest çekilmelik gözükebilir birde yaşayanın gözünden bakmak gerekir.
ama devam edecek olursanızda bi süre ayrı kalıp terapi ya çift olarak yada sadece eşinizin görmesi gerek diye düşünüyorum. tabi bu olaydan sonra bidaha güvenebilirmiiniz bilemem.

buraya yazdığınız için sizi rahat bulan arkadaşlar var kırıcı konuşanlarda onlarıda siz anlayın bu ruh halinizde buda zor emiminim sizin için. ama şimdi bende sizin yerinize koyuyorum kendimi. rabbim hiç bir anneye yaşatmasın. bilgisayarda bu siteyi açmak bile gelmezdi aklıma. ama sanırım sizde babanız sayesinde daha sakinsiniz. sonuçta babası ne kötülük yapabilir çocuğuna düşüncesindesiniz ama sizin bu tavrınızı anormal bulmamakta elde olmuyo. o yüzden böyle yazan arkadaşlar içinde ayrıca moralinizi bozmayın.

umarım en kısa zamanda kucaklayp yavrunuzu koklarsınız. o aynanın üzerindeki parmak izlerini öptüğünüzü yazdınız ya benim bittiğim an oldu. rabbim yardımcınız olsun eşinize hidayet akıl fikir versin. polis vs ye gerek kalmadan inşallah kendisi getirir bebeği birde yavrucak korkmaz babasından polisler alırken.

sürekli aklımdasın ecmel evladından varmı bir haber lütfen iyi haberlerle dön bizeeee... dua ediyorum. sende dua et kuranı kerim oku. ağla yalvar rabbime. hakkınızda hayırlısı olsun canım.

babanıza katılmıyorum. geridönüşü olmayan yola çocuğunuzu kaçırarak zaten eşiniz girmiş.
affedilecek şey var birde asla affedilmeyecek ve şans tanınmayacak.
bence bu o şeylerden biri ve en önemlisi.
bir anneye yaşatılacak en kötü şey. bu adama mı şans vereceksiniz.
bu pisliği ve acımasızlığı size yaşatan adama.
çok yanlış
düşünüyor babanız.
ben sizin yerinizde olsam ona aans vermek değil, tükürük yağmuruna tutardım.
yok kafayı yemiş, yok psikolojisi gitmiş. hadi oradan
. hiçbir insan oğlu bir anneye bunu yaşatamaz.
yaşatanda sonuçlarına katlanır.
ne şansı ya. :47:
onun tek şansı hapistir.

Son düzenleme:
Arkadaslar yapmayin buraya yazmak arkadas omzunda aglamak gibi bir sey bazilarimiz icin. Cutemom icin gunlerce insanlar uzuldu, hastaneden bile bizi habersiz birakmadi simdi biri ona hastayken hala buraya yaziyosun dese ne dusunurdunuz? Cutemomin acisiyla kiyaslanamaz tabi ama bu da bir aci. En basta ben de sert konustum ama polise gitmedigini sandigimdan bir aksiyon almadigi icin. Sonucunda iyi bir seylerin olmasini umdugum elestirilerdi bunlar. Sen de ne rahatsin diyerek, kalp kirmak disinda siz neyi amacliyorsunuz ki?

ecmel,
baban eşinin düzelebileceğini düşünüyor demek ki.
bütün bu yaşananlarda eşini fazlaca suçlu görmüyor sanırım.
bi de büyükler bizlere göre daha temkinlidir ve olaylara sukunetle yaklaşır.
şu an en önemlisi yavruna sağsalim kavuşman bence.
eşinle ilgili ne karar vereceğin biraz da bundan sonraki yaşananlara bağlı olacaktır.
o yüzden gerek yok şimdiden peşin hükümlü konuşmalara.
burada anlattıkların çerçevesinde bizler eşin hakkında olumlu bir fikir edinmedik.
en son çocuğunu alıp gitmesi ve tarikat bağlantısının olması hepimizde çok kötü
çağrışımlar yaptı.hemen hepimiz eşinin çocuğuna zarar verebileceğini düşünüyoruz açıkca söyleyeyim.
ama sen eşine bu konuda çok güveniyorsun.
sonuçta sen tanıyorsun eşini.neyi nereye kadar yapabilir sizler tahmin edebilirsiniz doğal olarak.
eşinin istifa etmesi-sarıkla cübbe ile dolaşması-çocuğu alıp kayıplara karışması-ailesinin baskıları filan
derken aklımızda bambaşka senaryolar çiziyoruz seni okudukça.
ona göre de yorumlarımız seni uyarmak harelete geçirmek için sert oluyor.
ama sen ise eşinin çocuğuna çok iyi baktığından şüphe etmiyorsun.
sanırım içgüdüsel olarak hissediyorsun.
umarım en kısa zamanda hayırlısı ile kavuşursun evladına.daha çok küçük.
eşin bir yere kadar ilgilenir
aklı karışık şu anda çünkü.

ecmelim ağzı olan konuşuyor
dilin kemiği yok olumsuz konuşanlara uyma sen
kimse kimsenin ne çektiğini bilemez
yok mu yaa hala bir haber
o kocanı boğasım geliyor...

arkadaşlarım hala bir haber yok sızlerınde hakkına gırmek ıstemıyorum haber vereyım sızde bılın dıye...
aksam msj yazmıs hala aynı seylerın pesınde sen tıpıs tıpıs geleceksın ayrı bır ev kurucaz ben o eve asla gelmem benım ne sartım varsa yuvayı kurtarmak ıstıyosan evet dıyceksın benım ıstedıgım gıbı bır hayat yasıycaz dıye dıretıyo
pekı bu durumda benım aılem benı gonderır mı?Hangı guvenle suurunu kaybetmıs bırı var...
Bugun ıtıbarıyla bosanma ve velayet davası acılacak ve derhal yakalatma polıs tarafından cıkarıldı bırde savcı tarafından cıkartılacak bulundugu gıbı oglumu getırecekler dayanamıyorum allah rızası ıcın oglumu getır dememe ragmen bunu sen ıstedın dıyıp restı cektı bana yapacak baska bısey bırakmadı yazamıyorum kac satır oldu parmaklarım tusları bulamıyor dualarınızı eksık etmeyın...

Arkadaslar yapmayin buraya yazmak arkadas omzunda aglamak gibi bir sey bazilarimiz icin. Cutemom icin gunlerce insanlar uzuldu, hastaneden bile bizi habersiz birakmadi simdi biri ona hastayken hala buraya yaziyosun dese ne dusunurdunuz? Cutemomin acisiyla kiyaslanamaz tabi ama bu da bir aci. En basta ben de sert konustum ama polise gitmedigini sandigimdan bir aksiyon almadigi icin. Sonucunda iyi bir seylerin olmasini umdugum elestirilerdi bunlar. Sen de ne rahatsin diyerek, kalp kirmak disinda siz neyi amacliyorsunuz ki?

katılıyorum.eşi arayana kadar hiç de sakin değildi arkadaş ama eşi arayıp çocuğunun iyi oyduğunu öğrenince haliyle rahatladı biraz.en azından biliyor ki hayattalar.bir de çocuğu kaçıran babası yani şu bu değil zaten.

kız yalnız kendi babası bile destek olmuyor hala kocan çıksın gelsin konuşun bilmem ne diyor yani kızının arkasında çok da duran bi aile yok ortada.e napsın şimdi ne yapabilir.mecbur sabredecek,sakin kalmaya çalışacakbderdini buraya da yazmazsa kimle paylaşsın tanımadığı görmediği insanlarla konuşmak daha rahat geliyor demek ki.

bulunacak oğlun biran önce hayırlısıyla
offff hala tıpış tıpış geleceksin mi diyo g.zekalı!!!
onun polise verdiğinden haberi var mıydı yok muydu
sölemediysen ondan rahattır bu kadar

arkadaşlarım hala bir haber yok sızlerınde hakkına gırmek ıstemıyorum haber vereyım sızde bılın dıye...
aksam msj yazmıs hala aynı seylerın pesınde sen tıpıs tıpıs geleceksın ayrı bır ev kurucaz ben o eve asla gelmem benım ne sartım varsa yuvayı kurtarmak ıstıyosan evet dıyceksın benım ıstedıgım gıbı bır hayat yasıycaz dıye dıretıyo
pekı bu durumda benım aılem benı gonderır mı?Hangı guvenle suurunu kaybetmıs bırı var...
Bugun ıtıbarıyla bosanma ve velayet davası acılacak ve derhal yakalatma polıs tarafından cıkarıldı bırde savcı tarafından cıkartılacak bulundugu gıbı oglumu getırecekler dayanamıyorum allah rızası ıcın oglumu getır dememe ragmen bunu sen ıstedın dıyıp restı cektı bana yapacak baska bısey bırakmadı yazamıyorum kac satır oldu parmaklarım tusları bulamıyor dualarınızı eksık etmeyın...
yok ecmelciğim,senin eşin kafayı yemiş.inşallah kavuşursun çocuğunada bundan da uzak durursun.
bu belli,her istediği olmadığında çocuğu kaçıracak.
ve sana ve çocuğa yaklaşmama kararı çıkarırsın sonrada.
Allah yardımcın olsun.

Gecmis olsun, allah yardimcin olsun.

Onceki konunada bakarsak esin yuzde yuz ailesinin yaninda veya akrabalardan birinin. Sana cekdirmek istiyo em ailesini kovdun hemde goruslerine saygi duymuyosun diye. [kendince hakliyim saniyor] ve bence bu adam ailenden rahatsiz oldugu icin uzaklara tasinmak istiyor. Acik acik itiraf edemesede ailenin seni yonlendirdigini dusunuyor.
Tabiki zor insanin cocuguyla sinanmasi. Yapdigi cok kotu bisy. Guveninde kalmadi anliyorum, ama olaki evine donerse tedavu gormeye bisekilde razi olursa ailelerden uzak yasarsaniz deneyin sonkez derim. ,,sahsen,, kimse esine ölüp bittiginden yaninda durmuyo bence. Kimse dort dortluk degil. Herkezin bi drrdi var. Cocuk da olunca caba gostermek gerekiyo mutlu olmak icin. Siddet kavga dayak kotek olmadigi surece bir sans verilmeli. Bende sinirlendigimde cocugumu alip bir ay yurtdisina gittim esimden habersiz. Heryerde aramislar beni. Gozum bisry gormemisdi ozamanlar.resmen kacmisdim. Belki esinde bunalim geciriyodur suan. Allah biran once cocuguna kavustursun ins. Iyi gunler..

Tipis tipis kim geliyormus gorucez yakinda. Sen kalbini ferah tut.

Back