- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.243
- 823
benim ailem 12 yıldır bu şekilde yaşıyolar babam bir hafta istanbulda bir hafta izmirde...
bu kadar olayın ıcınde size açıklama yapacagım diye sıkım sıkım sıkınıyorum...
hepiniz haklısınız tamam mı anne olarak bı ben haksızım pazar gunu en geç pazartesi sabahı burda olacagını kesınlestırdı ....
ogluma kavusucam allahın ıznıyle hepınıze cabalarınız ıcın verdıgınınız akıllar ıcın yanımda oldugunuz ve olmadıgınız ıcın tesekkur ederım...
mune editorum konunun fake bılmem nesınden bahsedıyolar allah rızası ıcın konumu kapat yorumlara ıcım acıyor
kac gundur burda yazıyor olmam vs bıle hersey olay hakkınıza gırmıyım acıklama yapım konu actım yarım bırakmıyım dıyorum ama arkadaslarım gercekten cok acımasız son olarak evladım geldıgı gıbı yazıcam kı kendını yerıme koyan anneler anne adayları rahatlasın
E hani bebeğe bakmak için geçici süreliğine gelmişlerdi özellikle yazmıştınız bunu bir soru üzerine şimdi 12 yıl mı oldu. O zaman anneniz hasta yaşlı annesini de yanına alsaydı neden İzmir'e taşınıyor 1 hafta kalıyor diyorsunuz sizin eşiniz çalışmıyor muydu işi yok mu annen gittiğinde 1 hafta babası mı bakıyor çocuğa. Nasıl kesinleştirdi eşiniz neye dayanarak kesin diyorsunuz demek ki telde konuştunuz ya da mesaj attı vs hala yer belirlemek için neyi bekiyorsunuz. Onun sözüne inanarak bekliyorsunuz. İşte şuraya da yazıyorum o adam eğer gerçekten çocuğu kaçırdıysa ya getirmeyecek getirse de babanız aranızı yapacak siz de barışacaksınız ve dava açılacak ne birşey bir gün yine burada konu açacaksınız kaynanam bunu yaptı eşim şunu yaptı diye..