İnsanlar işitsel dokunsa ve görsel olarak genel olarak siniflandirilmis. Ne kadar doğru bilemeyiz ama böyle ayırmışlar. Bir arkasası vardı asla saçlarına dokunulmasini sevmezdi. Nefret ederDi tabi ki bu kişiyi dokunarak etkileyemezsin. Erkeklerde de dokunmayı sevmiyor olabilir. Hatta ben de biri beni öpsün silerim ama eşime dokununca öyle değil ondan bekliyorum haliyle. Onu dokunsal olmayabilir ama hiç mi gelip dokunmayacak bunca yil
İşte sen bu güzelliklerinin farkında ol. Evet türban biraz daha olgun gösterebilir ama bu aslında.giyim tarzınla da alakalıBir de ben kapalıyım beni açık gorenler saçımı yüzümü görünce ne kadar farklısın gencsin güzelsin derler örtü daha olgun gösteriyormuş. Saçımı görünce keşke benimki de senin gibi olsa dümdüz uzun. Tabi bayanlar bunu söyleyen kıyaslama yapmiyorum
Giyimim yaşım gibi değil ağıt giyinemem zaten bana uymuyor hep genç ve spor tarzim. Arkadasim örtüsüz oldugum videoyu gorunce 18 yasinda gibisin demisti. Zaten herkes küçük gorundugumu söyler.İşte sen bu güzelliklerinin farkında ol. Evet türban biraz daha olgun gösterebilir ama bu aslında.giyim tarzınla da alakalı
Genelde bu şekilde tavsiye etmiş herkes bu konuya girmeyecegim artık. Belki kafasına dank eder.Kendini biraz geri çek, çok üzerine düşme. Bu muhabbetlere girme.
O kendisi bi dursun afallasin artık bana karşı hareketleri değişti ne oluyor diye. Bi şok etkisi yap. Cocugunla ve hobilerinle ilgilen. Arkadaslarinla gez dolaş. 2 3 hafta böyle bir yap bakalım. Bu arada ilişki koclarini takip et youtube tan. Onlar daha güzel fikir verecektir.
Ben bunu herkes istiyor diye değil içimden geldigi için istiyorum. Yoksa a bak şu aşkım aşkım diye konuşuyor a bak bunlar hep elele diye değil. Benim içimden gelenin onun icinden gelmemesi doğaldır bunu anlamaya çalışıyorum. Zaten bu yüzden buradayım. Ama cevaplara baktiysaniz genelde kadınlar istiyor eşinin dokunmasını.dokunmasın yani nedir bu dokunulma isteği
cidden yani nasıl bir his ille de dokunsun
siz kendiniz diyorsunuz adam dokunsal değil diye
bazıları da vardır seni seviyorum demez de gözünüzün içine bakar
yani o adama zorla seni seviyorum dedirtseniz de içten gelmez yapmacık olur eşiniz de laf olsun diye dokunmuyor demek ki
neden bekliyorsunuz
hayatımızı bu beklentiler zorlaştırıyor
eğer siz dokununca sizi ittirmiyorsa vs siz dokunun ama o dokunulmaktan hoşlanmıyorsa farklı sevgi aktarımı yollarına gidin
neden kalıplarla yaşıyoruz
kadınlar ilgi ister, kadınlar okşanmak ister, kadınlar sarılmak ister bla bla
neden genelliyoruz, eşim bana sarılmadı, beni sevmiyor mu demek yerine alternatif sunulan sevgileri değerlendirsek
hep mi dokunmayacak diyorsunuz ya evet hep dokunmayacak zira eğer dokunmaya başlarsa o artık eşiniz olmayacak yeni bir kişi olacak
kişiler değişir, dönüşür bunda bir sıkıntı yok ama bu tarz tutturmalar ile yaşanan değişim ya da dönüşüm değil düpedüz darbe olur onların da sonuçları çok hayırlı olmaz
Çok kavga etmisizdir bundan daha önemli şeyler de vardır ama bu ruhumu çok acitiyor daha önceden gidip özür dilemek zor gelirdi. Şimdi ne olursa olsun sakinleştikten sonra gidiyorum bana bu şekilde davrandin var mı bi hatam ne yapmalıyım diye olgunlukla soruyorum. Bu konuda da ciddi ciddi konuştum bayağı konustuk o da dokunmayı sevmediğini soyledi. Bunun erkeklerde böyle oldugunu söyledi.Ben olsam bu söylediklerinizi açıklar ve bu sebeple ayrılmak istediğimi söylerdim. Sizi kaybetmekten korkarsa kendine çeki düzen verir yok korkmazsa zaten bu evlilik değil ev arkadaşlığı.
Sadece dokunmaksa mevzu evet dokunmaktan hoşlanmıyor olabilir. Ama sevmek sadece dokunmaktan ibaret değil. Size ilgi de göstermiyor anladığım kadarıyla. Yeterince vakit de ayırmıyor. Ben de sizin gibi sevmeyi ve sevilmeyi çok sevdiğim için ne hissettiğinizi çok iyi anlıyorum. Sevgi, ilgi görmemek (hem de hayatta en sevdiğin insanlardan biri olan eşinden) insanı yıpratır. Bekara eş boşamak kolay gelir derler ama zarar görmemek için ya bu durumu umursamamayı öğrenmelisiniz ya da ayrılmalısınızÇok kavga etmisizdir bundan daha önemli şeyler de vardır ama bu ruhumu çok acitiyor daha önceden gidip özür dilemek zor gelirdi. Şimdi ne olursa olsun sakinleştikten sonra gidiyorum bana bu şekilde davrandin var mı bi hatam ne yapmalıyım diye olgunlukla soruyorum. Bu konuda da ciddi ciddi konuştum bayağı konustuk o da dokunmayı sevmediğini soyledi. Bunun erkeklerde böyle oldugunu söyledi.
Bazı arkadaşlar da evet böyle olabilir diyorlar benim hissim böyle değil. Belki bazısı böyle seviyordur diyorlar
Yani şuan kullandığıniz nick le bile kendini gömüyorsunuz. Ne gerek var ..Giyimim yaşım gibi değil ağıt giyinemem zaten bana uymuyor hep genç ve spor tarzim. Arkadasim örtüsüz oldugum videoyu gorunce 18 yasinda gibisin demisti. Zaten herkes küçük gorundugumu söyler.
Biraz da kendim için yola bakacağım artık. sagolun
Ben bunu herkes istiyor diye değil içimden geldigi için istiyorum. Yoksa a bak şu aşkım aşkım diye konuşuyor a bak bunlar hep elele diye değil. Benim içimden gelenin onun icinden gelmemesi doğaldır bunu anlamaya çalışıyorum. Zaten bu yüzden buradayım. Ama cevaplara baktiysaniz genelde kadınlar istiyor eşinin dokunmasını.
Evet kesinlikle ilgi yok. Geçen yıl dedim bak yapma oyun oynama gel oturalım konuşalım bi film izleyelim. Böyle soğuyoruz birbirimizden. Her akşam böyle mi olacak. Bu iyiye gitmez böyle. Bi iki kez yaptık yine aynı devam. Büyük bir kavga olsa tamam diyeceğim ama bu kadar açık acik söylediğimi bile umursamıyor ne yapayım.Sadece dokunmaksa mevzu evet dokunmaktan hoşlanmıyor olabilir. Ama sevmek sadece dokunmaktan ibaret değil. Size ilgi de göstermiyor anladığım kadarıyla. Yeterince vakit de ayırmıyor. Ben de sizin gibi sevmeyi ve sevilmeyi çok sevdiğim için ne hissettiğinizi çok iyi anlıyorum. Sevgi, ilgi görmemek (hem de hayatta en sevdiğin insanlardan biri olan eşinden) insanı yıpratır. Bekara eş boşamak kolay gelir derler ama zarar görmemek için ya bu durumu umursamamayı öğrenmelisiniz ya da ayrılmalısınız
Konuyu açarken bu geldi aklıma başka bişey bulamadımYani şuan kullandığıniz nick le bile kendini gömüyorsunuz. Ne gerek var ..
O istemiyor zaten ben de söylemiyorum çoğu kışi bu yönde tavsiye etmiş yapmıyorsa soylemeyin diye. Konuşmayacağım bunu artikişte o genele dahil olmak neden önemli
siz istiyorsunuz eşiniz istemiyor
siz dokununca eşiniz sorun etmiyorsa siz sokunun
yani ille de bana o dokunsun, bunu kendi düşünsün şeklindeki tutturmalar sizin yaşam kalitenizi düşürür
Aman salla ya sana değer verene değer ver eşin bile olsa haketmiyorsa salla...Evet kesinlikle kadınlar bu yüzden mutsuz hep ilgisizlikten. Ben de hiç sevgi görmedim babamdan sadece annem vardı. Sevgiyi eşimden gördüm onunla hissettim evlendikten sonra böyle olması beni üzüyor.
Öyle yapıyormuşum anca farkına vardım yine devam böyle okuyup cevap verdiğiniz için sagolunAman salla ya sana değer verene değer ver eşin bile olsa haketmiyorsa salla...
Hepimiz öyle yapıyoruz iki güler yüze kanıp yine pişman oluyoruz.Kadınlar kinci derler ama erkekler bunu hesabını daha çok yapar.Benim eşim saftır hani iyi niyetlidir ama bazen öyle şeyler söyler ki şok olurum annemin bana söylediği en ufak sert söz mesela bunu kaydeder derim bu mu saf...Pek bir malzemesi yok ama bende malzeme çok daha fazla...Öyle yapıyormuşum anca farkına vardım yine devam böyle okuyup cevap verdiğiniz için sagolun
Evet kesinlikle yeri geldi mi oyle seyler duyuyorum ki. Bunlara alistim artik.Hepimiz öyle yapıyoruz iki güler yüze kanıp yine pişman oluyoruz.Kadınlar kinci derler ama erkekler bunu hesabını daha çok yapar.Benim eşim saftır hani iyi niyetlidir ama bazen öyle şeyler söyler ki şok olurum annemin bana söylediği en ufak sert söz mesela bunu kaydeder derim bu mu saf...Pek bir malzemesi yok ama bende malzeme çok daha fazla...
Aaah aaah çoğu öküz bunların boşver.Evet kesinlikle yeri geldi mi oyle seyler duyuyorum ki. Bunlara alistim artik.
Benim şikayetçi olduğum şeyi çoğu kadın der ki şükret aldatmıyor sana yardımcı oluyor. İnsan sadece bedenen değil ruhen de iyi hissetmek istiyor.
Evini ve babasını sevmeyen eşim beni her yaz tatilinde orada kalmaya mecbur bıraktı.
Istemiyordum zorla oluyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?