Esim neden boyle yapıyor

Evet çok sevdiğim için hayatımın merkezi o. o yüzden de böyle hissediyorum.

Eşim evde her şeyi yapar ben onun ayağına getirmem kim müsaitse o yapar kimi zaman o çay getirir kimi zaman ben. Bu açıdan değersiz hissetmiyorum kendimi.

Erkeklerin de etkin olduğu kurslara gidin derken ne demek istediniz o kısmı anlamadım.

Her cevap o kadar iyi geliyor ki sagolun

Bir terapiste gitseniz aslında.. Sevmediğini düşünmedim sanki bilgisayar daha ön plana çıkmış gibi onın hayatında biraz ona bagımlı olduysa ondanda olabılır belki...
Her şeyi konuşabiliyoruz açık açık söyledim neyi istedigimi önceden olsa söyleyemezdim ama artık ne istediğimi ifade ediyorum. Onu da söyledim birlikte gidelim demistim geçen yil. Öyle kaldi

Çoğu erkek böyle.Sevgi görmemişler ki göstersinler.Sokakta büyüyüp ana babadan bir haber olan adam türü bu...
Evet kesinlikle kadınlar bu yüzden mutsuz hep ilgisizlikten. Ben de hiç sevgi görmedim babamdan sadece annem vardı. Sevgiyi eşimden gördüm onunla hissettim evlendikten sonra böyle olması beni üzüyor.

Üstüne gittikcede olmuyor gitmeyince birsey denmeyincede sen kendi kendini yersin.. allah kolaylık versin..
Biraz siz ilgi alakalı olun..
Ondan istediklerinizi siz yapın...
Gerimi tepecek belki bole bole düzelir
Kendimi çekmedim ama biraz soğudum bu durumdan. Bunu da deneyelim bakalım ne olacak

Gidiyor derken nereye gidiyor hep nasıl bir evlilik anlayışı eşinizin.

Neden evlendi o zaman hiç bir şey yoktu. Bana karışmaz bu sesiz falan diye mi

Neden evlendi o zaman hiç bir şey yoktu. Bana karışmaz bu sesiz falan diye mi
Sevgililik çok farklı birşey. Orada hormonlar insanın gözünü kör ediyor. Evlilik çok farklı birşey. Ama görünen o ki kocanız doğru tercih yapmış. Adam bir ömür böyle huzurlu yaşar gider siz de daha çok saç kesersiniz.

Bütün yazı köyde geçirebildiğinize göre muhtemelen öğretmensiniz.İnşallaj öğlesinizdir ve elinizde mesleğiniz vardır bir an önce boşarsınız şu adamı.Düzelmez sizi sevmiyor evlilik bu değil

Arkadaşım sevmeyen adamı sevmeye zorlayamazsın ki? Bunlar içten gelen davranışlar.
Gösteriş için ya da demeyle olmaz. Seven bir adam uyurken de karısını öpüp koklayabilir (cinsel anlamda demiyorum) karısının haberi yoktur mesela. Yani bu muhabbet gönülden gelir. Yoksa maalesef ne yapsan olmaz

Öncesinde normal bu diye dusunmustum bir de yogunuz ya vakit yok. Şimdi şimdi farkına varıyorum. Sırf sevmediği için yaptım bi kere oturup dokunmuyor ben onun için salıyorum şekil veriyorum o saç sevmiyormus. Bi ben seviyormuşum gibi söylüyor of of

Evet istediğim bu zaten cinsellikte oluyor insan istiyor ki normal zamanda da yapsın artık beni çok üzüyor bu durum

Dogru tahmin
Evlilik bu değil kesinlikle. Bu şekilde benim için çok zor ama eskisi gibi sevebilir belki. Önceden hissederdim bunu.

Evet haklısınız bunlar karakter ve sorumluluk ile ilgili. Çok dogru

Tüm noktalara deginmissiniz iyi ki varsınız. Ben sevgi nedir onunla bildim yoksa nasıl evleneyim çok sevdiğimiz için evlendik.

İstemiyorum her seferinde bu konudan kavga etmekten yoruldum ben alisamiyormusum. Bu yıl anlamaya başladı.

Değil sevmek değil nasıl sevdireyim nasıl sevsin

Bunun için
Eşimi tanıyorum kesinlikle romantik biriydi. Evlenince de supriz yaptı genellikle düşüncelidir. Sevgisini göstermiyor. Ben gidiyorum yanina ama şaka yollu boğuluyorum sıkıldım falan diyince insan istemez kendini çekiyor. Bundan hoslanmayinca kendimi çektim. Ama bunun doğal olmadığının yeni farkına vardım ve en sonunda konuştum konustuktan sonra insan bi şekilde gelip sevmez mi 9 aydır kaç kez söyledim bak böyle olmuyor diye yine gelmedi. Dokunsam bu şey buluyor beklesem gelmiyor. Ne yaptım ben niye böyle yapıyorsun dedim yine değişmiyor.

Dünkü konuyu hic görmedim. Yazdığım şeyler çok mu yapay duruyor. Oysa ki ailevi problemleri dahi yazmıştım. Çok uzun yazdığım için cevap gelmeyecegini düşünüyordum. Her cevap bana ilaç gibi anlatacak kimse yok çünkü. Buraya yazıp yazmama konusunda çok gittim geldim en sonunda yazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…