Esim neden boyle yapıyor

Bu konuda yalan söylemiyordu babası gerçekten aşağılamis hep cok zorluklarla okudu o da ben de. üni okurken de aynı şeyler devam ediyordu ne zamanki esim eline işini aldı ve evlendik o zaman değişti babasi. Ben de kesinlikle babasindan saygısızlık görmedim ama bu zamana kadar yapmadıkları seyleri biz çekiyoruz şimdi.

Cinsellikle ilgili hiç bir şey okumadım kimse anlatmadı bu da benim eksigim. Ben kaçıyorum istemiyordum çok canım yanıyordu. Doktora gidince de ilaç yazıp yolluyorlar ya öyle oldu. O aslinda beni yonlendiriyordu. Doğum yaptiktan sonra bu problemler kalktı. Yanma acıma geçti. Tamamen o suçlu denilemez bu konuda.

Önceden bağıra çağıra anlatıyordum sinirlerime yenik düşüyordum. Şimdi artık sakince ne istedigimi söylüyorum. Açık açık ne istediğimi söyledim yazın 15 er gün kalalım evimizde olalım dedim kaç kez. Haklı olduğumu söylüyor ama yine de gitmekten vazgecmiyor. Bilgisayarda oturma gel oturalım şuraya diyorum yine aynı.

Kocamı seviyorum onunda beni sevdiğini biliyorum gösteremiyor yazana kadar üzgün üzgün okuyordum. Kendinizi kandırıyosunuz malesef. Seven adam böyle bi saç okşaması için yalvartmaz insanı. Kaldı ki kendi ağzınızla istemişsiniz hala daha yapmıyorsa sevdiğini gösteremiyor değil göstermiyodur. Seviyorsa tabi. Gerçeklerle bi an önce yüzleşin bence.

canim
Merhabalar sana tavsiyem o yokmuş gibi davram. Belki farketmiycek ilk zamanlar ama evde sanki o yokmuş gibi bir kelam dahi etme. Hele hele neden boylesin gibi laflar hiç etme. O salondaysa sen yatak odasinda otur. Hiçbirsey demeden işiği kapa uyu. Ama evde de neşeli ol kendi kendine. Çocugu al gezmelere çikar. Arkadaşlarinla buluş. Dizi falan izle. Yani farzetki boşandiniz. Onsuz kaliyorsunuz. Illaki farkedicek değişimi. Sonra heo suslenin. Kokular sürün. Saçinizi kesmek yerine boyatin mesela. Evdeyken bile guzel mini etek mini şort hafif ruj makyaj bi de koku mutlaka olsun. Çekici olun ve onu umursamayin. Hergun yapin. Inanin işe yariycakdir. Günü yarindan konusmamakla ve kendinizi değistirmekle başlayin işe. 1) mutlu gorunun 2) guzel, süslü gorunun 3) umursamaz görünün.

Kendinizi kandırmayın. Adam basbaya sizi sevmiyor. Yuzlesin bu gerçekle.
Sadece bu mesaja göre değerlendirmeyin önceden sevdiğini ve değer verdigini yazmıştım bunu o kişinin sorusuna göre cevapladım. Aldatıyor dedi eşiniz ben de oyle olmadığını anlatmak istedim.
İlgilenmiyor sevgisini belli etmiyor

Onunla hiç konuşmazsam çok sinirlenir ama normal hayatima devam edebilirim. 3 madde de buna uyuyor. Bu konuyu kafama takmadan ilerlemeye calisacagim

Cinsellik konusunda da kendisini suçlamış. Diyecek bir şey yok. Cinsellikte kendini geliştiren Türk kadını kim acaba? Bu tür şeyler partnerle öğrenilir. Karşı taraf sizi sever, sevdiğini hissettirir, zorlama ile yapmaz. Ne desek boş sanırım.

Evet biliyorum sorularıma cevap arıyorum. cevaplar arasında biri de siz öyle istiyorsunuz diye olmaz o nasıl isterse öyle olur kimisi dokunmaktan hoşlanmaz dedi.
Kesinlikle olması gereken bu saçımı kestiğim halde 1 kez oksamiyor ise problem var çözüm arıyorum. Çok da iyi anlamışsınız durumu

Mesajim eksik kaldı. Aslında yazacak şey coktu ama silinmesi için yazdığım kadarını gönderdim. Ben bunu anlayinca niye daha once konusmadin niye anlatmadin dedim zaten. İlk cümleye takildiniz zorla değil benim istemememden dolayı zorla bunu da yazmıştım. Kendim istemiyordum. Anlatmamasi konusmamasi onun da hatasi. Bunu neden anlatmadığını konustum tabi. Neden kendimi suçlayayım sadece

Sizi sevdiğinden nasil bu kadar emin oluyorsunuz ki. Kendini duzeltmeyen biri var karsinizda. Insanlarin sevilmeye ihtiyaclari vardir. Birbirlerini sevdikleri icin evlenirler. Gosterilmeyen sevgiden de emin olunmaz. Kimse muneccim degil. Size bakarken gözlerinin içi gülmüyorsa, acınızı, mutlulugunuzu, sevginizi paylaşmıyorsa, siz konusurken soyledikleriniz ona batip kendini düzeltmiyorsa siz tek tarafli bir sevgiyi iki tarafa da yetirmeye calisiyorsunuz demektir. Pesinden kosmayi birakin. Kendi kendinizi mutlu etmeye bakin. Esinizi gormezden gelin ihtiyaclarina cavap vermeyin. Uzaktan olanlari bir takip edin. Ikinizi de gözlemleyin.

Keşke deney olsa da ben de o konuyu açmamış onca sinir harbini geçirmemiş olsaydım ..
Ben de çok yıprandım bu durumdan ... konuyu takipteyim

Eşinin sana anlatmadığı birşeyler var. Kafasını oyunla dağıtıyor. Hemen evlilik terapist ine gitmelisiniz.

Eşinin sana anlatmadığı birşeyler var. Kafasını oyunla dağıtıyor. Hemen evlilik terapist ine gitmelisiniz.
Ben bildim bileli hep oyun oynar arkadaşlarıyla buluşunca da oynar. Önceden de sevmiyordum ama artık sinir oluyorum. Benden bir şey saklamaz her şeyini bilirim o da benimkini bilir. Saklayacak bir şey yok. Duygulari mi değişti bilmiyorum

Ozaman sende ondan uzak dur. Hiç önemseme değer verme gerekirse ona yemek yapma çamaşırlarını yıkama. Merkezinden tamamen çıkart. Ne oluyor demeye başlar

Ozaman sende ondan uzak dur. Hiç önemseme değer verme gerekirse ona yemek yapma çamaşırlarını yıkama. Merkezinden tamamen çıkart. Ne oluyor demeye başlar
Eşim o dediklerinizi yapıyor zaten ben söylemeden yapar içinden geldiği için. uzak durdum ama en sonunda patliyorum bu sefer sabredecegim

Bağlılık var birbirimize bu yüzden seviyiyim diyorum belki. Çok haklısınız kendi sevgile iki tarafa yetişeye calisiyorum galiba.

Eşim o dediklerinizi yapıyor zaten ben söylemeden yapar içinden geldiği için. uzak durdum ama en sonunda patliyorum bu sefer sabredecegim
Kendi sofrasını kendisi hazırlasın yemeğini kendi pişirin. Kıyafetlerini kendi ütülesin hiç bir işini yapma.. Donunu bile yıkama. Bakalım nolcak sabır et biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…