Bu konuda yalan söylemiyordu babası gerçekten aşağılamis hep cok zorluklarla okudu o da ben de. üni okurken de aynı şeyler devam ediyordu ne zamanki esim eline işini aldı ve evlendik o zaman değişti babasi. Ben de kesinlikle babasindan saygısızlık görmedim ama bu zamana kadar yapmadıkları seyleri biz çekiyoruz şimdi.Eşinizin size baştan beri hiç dürüst olmadığını ve kendince size yansıtma yaparak, kandırdığını düşünüyorum. Siz ailemle ilgili sıkıntı duyuyorum demişsiniz ve o da AA evet biz de öyleyiz diyerek sizi uyutmuş. Koşacaksın dürüst davranmamış ve siz hayal edip, inanmışsınız.
Kendinden başka birini sevebilecek biri değil. Bencil. Cinsellikte zorlama diye bir şey olmamalı. Karşıdakine aşkı kalmasaydı bile sevgisi, saygısı olan biri buna göre davranırdı.
Siz ne istiyorsanız açık açık, korkmadan ve bunun sizin hakkınız olduğunu bilerek anlatın. Geriye Adim atmayın ve korkmayın. Çift terapisine gitmeyi önerin. Kesinlikle böyle devam etmeyeceğini bildirin. Aileye gitme mevzusunda da siz kendi ailenizin yanına o da kendisinin ailesinin yanına gitsin. Kabul etmiyorsa eşit gitmeyi önerin ya da bir daha gitmem dersiniz. Şu ana kadar kaybetmekten, sevilmemekten korkmuşsunuz. Siz sevilmeyi hak ediyorsunuz. Karşınızdaki içten pazarlıklı ve bencil biri. Belki bir umut düzeltirsiniz ama kendinizi değersiz hissettirmesine kimsenin izin vermeyin.
Merhabalar sana tavsiyem o yokmuş gibi davram. Belki farketmiycek ilk zamanlar ama evde sanki o yokmuş gibi bir kelam dahi etme. Hele hele neden boylesin gibi laflar hiç etme. O salondaysa sen yatak odasinda otur. Hiçbirsey demeden işiği kapa uyu. Ama evde de neşeli ol kendi kendine. Çocugu al gezmelere çikar. Arkadaşlarinla buluş. Dizi falan izle. Yani farzetki boşandiniz. Onsuz kaliyorsunuz. Illaki farkedicek değişimi. Sonra heo suslenin. Kokular sürün. Saçinizi kesmek yerine boyatin mesela. Evdeyken bile guzel mini etek mini şort hafif ruj makyaj bi de koku mutlaka olsun. Çekici olun ve onu umursamayin. Hergun yapin. Inanin işe yariycakdir. Günü yarindan konusmamakla ve kendinizi değistirmekle başlayin işe. 1) mutlu gorunun 2) guzel, süslü gorunun 3) umursamaz görünün.Eşim benim saçımı okşamaz yüzümü oksamaz elimi tutmaz. Biz birbirimizi 4 yıl tanıdık sonrasinda da evlendik 8 yıldır da evliyiz. Evlenmeden böyle değildi onun yanımda olması bile kalbimi yerinden oynatirdi. Sevdigini hissettirirdi cok kibardi. Cok severek isteyerek evlendik. Ikimizde calisiyorduk yorgun eve geliyorduk yemek yemeye ancak fırsat buluyorduk. Ama sonrasinda benimle ilgilenmesi gerekirken hep bilgisayar oyunları oynadı. Konustum ama erkekler böyledir falan dedi gecistirirdi. Ben içsel olarak dokunmasını bekliyorum ama o sevgisini bana hissettirmiyordu. Ben ona sarılsam da şaka yollu boğuluyorum git falan diyordu. Her yaklaşmamda bi şeyler diyordu. Ben de evlenince normalin bu olduguna inandim ve ben de bilgisayara farkli seylere vakit harcamaya başladım. Bir de evlenmeden önce o kibar adam gitti yerine kaba biri geldi konuşması bile değismisti. Evlenmeden ikimizin de kendi ailesi ile problemi vardı. Onun babası onu hep küçümsemis yok saymış tek çocuk olmasina ragmen. Bana 4 yil boyunca babasini sevmediğini eve bağlı olmadığını anlatir dururdu. Benim de benzer problemlerim vardı. Annem babam hep kavga ederdi evde. İkimiz de bu yüzden birbirimizi iyi anliyorduk. Bu yüzden evlenince çok mutlu olacağız diyorduk. Ama böyle olmadı. Evini ve babasını sevmeyen eşim beni her yaz tatilinde orada kalmaya mecbur bıraktı. Ben şehirde oturuyordum o koyde. Hiç hayalimde koca yazı köyde geciririm diye yoktu. Tuvalet banyo dışarıda ben bunu hiç bilmiyordum bile. Konuştum rahat olamadığımi soyledim köyü çok sevdiği için kalacakmisiz benim ailemde kavga oldugu için gitmek istemiyormuş. Bütün yazlarimiz böyle geçti. 40 gün orada 15 gün benim orada. Kavga ettiğimiz tek şey budur belki de.
Gelelim asil meseleye önceleri umursamıyordum normal olduğunu düşünüyordum ama 1 yildir canima tak etti bu durum. Cinsel iliskimizi de sorgulamaya başladım onceden hemen olsun bitsin istiyordum canim yaniyordu. Istemiyordum zorla oluyordu. Bana sevgi gostermemesi gibi bunun da yanlis oldugunu anladim. 9 ay once konuyu actim. Cinsel iliskimizi düzeltmeye basladik. Bu konuda ne kadar yanlis yaptığımi anladim. Belki sevgi gösterseydi anlasaydı cinsel ilişkimiz de böyle olmayacaktı bilmiyorum. Ama bu konunun uzerine kac kez sevilmek istedigimi soylesem de konuşmadan sonra yanima gelip sevdigini hatirlamiyorum. Yine bilgisayar yine bilgisayar. Konuyu açtım bir kez bile yanıma gelmedi. O sinirle saçlarımı kestim belime geliyordu neredeyse. 1-2 hafta anlamadı bile ben söyleyince anladı. Sonra yine söyledim bak sevmiyorsun beni üzülüyorum diye yine gelmedi bir kez daha kestim saçımı. Kestim de ne oldu yine gelip sevmedi bunun üstüne kaç kez de söylesem yine de gelmiyor sevmiyor. 4 yaşında çocuğumuz var uyku uyuması çok zor onu bazen eşim uyutuyor bekliyorum uyuyunca gelsin iyi geceler desin bir oksasın yok. Dokunmadan gidiyor yatıyor. Soylemesem tamam ne yazilar buldum kadinlar bunu ister sunu hisseder. Her gece kabus oldu benim için. Her gece bekliyorum o dokunmadan gidiyor ya ben kahroluyorum ben ne yaptım da böyle oldu diye konuşmaktan ne istediğimi söylemekten yoruldum. Ben eşimi çok seviyorum onun da sevdiğini biliyorum. Ev işleri falan çok yardımcıdır ama sevgisini gostermemesi beni çok üzüyor dayanamıyorum. İlla ki benim hatalarım vardır olmuştur karşıma aldım bunları da söyledim yine de yok. Ne yapmalıyım
Kendinizi kandırmayın. Adam basbaya sizi sevmiyor. Yuzlesin bu gerçekle.Sevmese evin işlerine yardım etmez gözü disaroda olur evine bağlıdır
Sadece bu mesaja göre değerlendirmeyin önceden sevdiğini ve değer verdigini yazmıştım bunu o kişinin sorusuna göre cevapladım. Aldatıyor dedi eşiniz ben de oyle olmadığını anlatmak istedim.Kendinizi kandırmayın. Adam basbaya sizi sevmiyor. Yuzlesin bu gerçekle.
Onunla hiç konuşmazsam çok sinirlenir ama normal hayatima devam edebilirim. 3 madde de buna uyuyor. Bu konuyu kafama takmadan ilerlemeye calisacagimcanim
Merhabalar sana tavsiyem o yokmuş gibi davram. Belki farketmiycek ilk zamanlar ama evde sanki o yokmuş gibi bir kelam dahi etme. Hele hele neden boylesin gibi laflar hiç etme. O salondaysa sen yatak odasinda otur. Hiçbirsey demeden işiği kapa uyu. Ama evde de neşeli ol kendi kendine. Çocugu al gezmelere çikar. Arkadaşlarinla buluş. Dizi falan izle. Yani farzetki boşandiniz. Onsuz kaliyorsunuz. Illaki farkedicek değişimi. Sonra heo suslenin. Kokular sürün. Saçinizi kesmek yerine boyatin mesela. Evdeyken bile guzel mini etek mini şort hafif ruj makyaj bi de koku mutlaka olsun. Çekici olun ve onu umursamayin. Hergun yapin. Inanin işe yariycakdir. Günü yarindan konusmamakla ve kendinizi değistirmekle başlayin işe. 1) mutlu gorunun 2) guzel, süslü gorunun 3) umursamaz görünün.
Cinsellik konusunda da kendisini suçlamış. Diyecek bir şey yok. Cinsellikte kendini geliştiren Türk kadını kim acaba? Bu tür şeyler partnerle öğrenilir. Karşı taraf sizi sever, sevdiğini hissettirir, zorlama ile yapmaz. Ne desek boş sanırım.Kocamı seviyorum onunda beni sevdiğini biliyorum gösteremiyor yazana kadar üzgün üzgün okuyordum. Kendinizi kandırıyosunuz malesef. Seven adam böyle bi saç okşaması için yalvartmaz insanı. Kaldı ki kendi ağzınızla istemişsiniz hala daha yapmıyorsa sevdiğini gösteremiyor değil göstermiyodur. Seviyorsa tabi. Gerçeklerle bi an önce yüzleşin bence.
Evet biliyorum sorularıma cevap arıyorum. cevaplar arasında biri de siz öyle istiyorsunuz diye olmaz o nasıl isterse öyle olur kimisi dokunmaktan hoşlanmaz dedi.Kocamı seviyorum onunda beni sevdiğini biliyorum gösteremiyor yazana kadar üzgün üzgün okuyordum. Kendinizi kandırıyosunuz malesef. Seven adam böyle bi saç okşaması için yalvartmaz insanı. Kaldı ki kendi ağzınızla istemişsiniz hala daha yapmıyorsa sevdiğini gösteremiyor değil göstermiyodur. Seviyorsa tabi. Gerçeklerle bi an önce yüzleşin bence.
Mesajim eksik kaldı. Aslında yazacak şey coktu ama silinmesi için yazdığım kadarını gönderdim. Ben bunu anlayinca niye daha once konusmadin niye anlatmadin dedim zaten. İlk cümleye takildiniz zorla değil benim istemememden dolayı zorla bunu da yazmıştım. Kendim istemiyordum. Anlatmamasi konusmamasi onun da hatasi. Bunu neden anlatmadığını konustum tabi. Neden kendimi suçlayayım sadeceCinsellik konusunda da kendisini suçlamış. Diyecek bir şey yok. Cinsellikte kendini geliştiren Türk kadını kim acaba? Bu tür şeyler partnerle öğrenilir. Karşı taraf sizi sever, sevdiğini hissettirir, zorlama ile yapmaz. Ne desek boş sanırım.
Sizi sevdiğinden nasil bu kadar emin oluyorsunuz ki. Kendini duzeltmeyen biri var karsinizda. Insanlarin sevilmeye ihtiyaclari vardir. Birbirlerini sevdikleri icin evlenirler. Gosterilmeyen sevgiden de emin olunmaz. Kimse muneccim degil. Size bakarken gözlerinin içi gülmüyorsa, acınızı, mutlulugunuzu, sevginizi paylaşmıyorsa, siz konusurken soyledikleriniz ona batip kendini düzeltmiyorsa siz tek tarafli bir sevgiyi iki tarafa da yetirmeye calisiyorsunuz demektir. Pesinden kosmayi birakin. Kendi kendinizi mutlu etmeye bakin. Esinizi gormezden gelin ihtiyaclarina cavap vermeyin. Uzaktan olanlari bir takip edin. Ikinizi de gözlemleyin.Eşim benim saçımı okşamaz yüzümü oksamaz elimi tutmaz. Biz birbirimizi 4 yıl tanıdık sonrasinda da evlendik 8 yıldır da evliyiz. Evlenmeden böyle değildi onun yanımda olması bile kalbimi yerinden oynatirdi. Sevdigini hissettirirdi cok kibardi. Cok severek isteyerek evlendik. Ikimizde calisiyorduk yorgun eve geliyorduk yemek yemeye ancak fırsat buluyorduk. Ama sonrasinda benimle ilgilenmesi gerekirken hep bilgisayar oyunları oynadı. Konustum ama erkekler böyledir falan dedi gecistirirdi. Ben içsel olarak dokunmasını bekliyorum ama o sevgisini bana hissettirmiyordu. Ben ona sarılsam da şaka yollu boğuluyorum git falan diyordu. Her yaklaşmamda bi şeyler diyordu. Ben de evlenince normalin bu olduguna inandim ve ben de bilgisayara farkli seylere vakit harcamaya başladım. Bir de evlenmeden önce o kibar adam gitti yerine kaba biri geldi konuşması bile değismisti. Evlenmeden ikimizin de kendi ailesi ile problemi vardı. Onun babası onu hep küçümsemis yok saymış tek çocuk olmasina ragmen. Bana 4 yil boyunca babasini sevmediğini eve bağlı olmadığını anlatir dururdu. Benim de benzer problemlerim vardı. Annem babam hep kavga ederdi evde. İkimiz de bu yüzden birbirimizi iyi anliyorduk. Bu yüzden evlenince çok mutlu olacağız diyorduk. Ama böyle olmadı. Evini ve babasını sevmeyen eşim beni her yaz tatilinde orada kalmaya mecbur bıraktı. Ben şehirde oturuyordum o koyde. Hiç hayalimde koca yazı köyde geciririm diye yoktu. Tuvalet banyo dışarıda ben bunu hiç bilmiyordum bile. Konuştum rahat olamadığımi soyledim köyü çok sevdiği için kalacakmisiz benim ailemde kavga oldugu için gitmek istemiyormuş. Bütün yazlarimiz böyle geçti. 40 gün orada 15 gün benim orada. Kavga ettiğimiz tek şey budur belki de.
Gelelim asil meseleye önceleri umursamıyordum normal olduğunu düşünüyordum ama 1 yildir canima tak etti bu durum. Cinsel iliskimizi de sorgulamaya başladım onceden hemen olsun bitsin istiyordum canim yaniyordu. Istemiyordum zorla oluyordu. Bana sevgi gostermemesi gibi bunun da yanlis oldugunu anladim. 9 ay once konuyu actim. Cinsel iliskimizi düzeltmeye basladik. Bu konuda ne kadar yanlis yaptığımi anladim. Belki sevgi gösterseydi anlasaydı cinsel ilişkimiz de böyle olmayacaktı bilmiyorum. Ama bu konunun uzerine kac kez sevilmek istedigimi soylesem de konuşmadan sonra yanima gelip sevdigini hatirlamiyorum. Yine bilgisayar yine bilgisayar. Konuyu açtım bir kez bile yanıma gelmedi. O sinirle saçlarımı kestim belime geliyordu neredeyse. 1-2 hafta anlamadı bile ben söyleyince anladı. Sonra yine söyledim bak sevmiyorsun beni üzülüyorum diye yine gelmedi bir kez daha kestim saçımı. Kestim de ne oldu yine gelip sevmedi bunun üstüne kaç kez de söylesem yine de gelmiyor sevmiyor. 4 yaşında çocuğumuz var uyku uyuması çok zor onu bazen eşim uyutuyor bekliyorum uyuyunca gelsin iyi geceler desin bir oksasın yok. Dokunmadan gidiyor yatıyor. Soylemesem tamam ne yazilar buldum kadinlar bunu ister sunu hisseder. Her gece kabus oldu benim için. Her gece bekliyorum o dokunmadan gidiyor ya ben kahroluyorum ben ne yaptım da böyle oldu diye konuşmaktan ne istediğimi söylemekten yoruldum. Ben eşimi çok seviyorum onun da sevdiğini biliyorum. Ev işleri falan çok yardımcıdır ama sevgisini gostermemesi beni çok üzüyor dayanamıyorum. İlla ki benim hatalarım vardır olmuştur karşıma aldım bunları da söyledim yine de yok. Ne yapmalıyım
Keşke deney olsa da ben de o konuyu açmamış onca sinir harbini geçirmemiş olsaydım ..Yine bir dokunmuyor konusu
Deney falan mı
Dün de 8 yıllık evlilik öncesinde sevgililik ama dokunmuyor okşamıyor hikayesi bugün de
Belki ikisi de gerçektir belki ikisi de fake ama bende yarattığı duygu bir deney
Kadınları okşayacaksın dokunacaksın ancak öyle mutlu olurlar konulu bir araştırma yapılıyor sanki
Eşinin sana anlatmadığı birşeyler var. Kafasını oyunla dağıtıyor. Hemen evlilik terapist ine gitmelisiniz.Okuyup cevapladiginiz için teşekkür ederim. Koca yılları satırlara sığdırmak zor. Aslında birazını yazmıştım yine yazayım. Bi anda olmuyor tabi ki herşey. Başta iyiydi ama işimiz yoğun çok yorgun geliyorduk. Aksam bi kac saat kaliyordu vakir gecirmek icin. Sonra zamanla dokunmayı sevmeyi bırakıp bilgisayar başına geçmeyi tercih etti. Bu beni rahatsız ediyordu ama beni bunun normal olduğuna inandırdı. Ben de öyledır dedim geçtim normali buymuş dedim. Normalin bu olduğuna inanınca cinsellik de oluyor ama gorev gibi. Bunu simdi anlayabiliyorum. Yaşım olgunlastikca nasıl böyle olduğumuzu sorgulamaya başladım sevgiye hasret kaldığımı anladım.
Ben bildim bileli hep oyun oynar arkadaşlarıyla buluşunca da oynar. Önceden de sevmiyordum ama artık sinir oluyorum. Benden bir şey saklamaz her şeyini bilirim o da benimkini bilir. Saklayacak bir şey yok. Duygulari mi değişti bilmiyorumEşinin sana anlatmadığı birşeyler var. Kafasını oyunla dağıtıyor. Hemen evlilik terapist ine gitmelisiniz.
O siz miydiniz aradim aradim bulamadım bu kadar bunalmasam buraya yazmazdim Allah yardım etsin ikimize deKeşke deney olsa da ben de o konuyu açmamış onca sinir harbini geçirmemiş olsaydım ..
Ben de çok yıprandım bu durumdan ... konuyu takipteyim
Ozaman sende ondan uzak dur. Hiç önemseme değer verme gerekirse ona yemek yapma çamaşırlarını yıkama. Merkezinden tamamen çıkart. Ne oluyor demeye başlarBen bildim bileli hep oyun oynar arkadaşlarıyla buluşunca da oynar. Önceden de sevmiyordum ama artık sinir oluyorum. Benden bir şey saklamaz her şeyini bilirim o da benimkini bilir. Saklayacak bir şey yok. Duygulari mi değişti bilmiyorum
Eşim o dediklerinizi yapıyor zaten ben söylemeden yapar içinden geldiği için. uzak durdum ama en sonunda patliyorum bu sefer sabredecegimOzaman sende ondan uzak dur. Hiç önemseme değer verme gerekirse ona yemek yapma çamaşırlarını yıkama. Merkezinden tamamen çıkart. Ne oluyor demeye başlar
Bağlılık var birbirimize bu yüzden seviyiyim diyorum belki. Çok haklısınız kendi sevgile iki tarafa yetişeye calisiyorum galiba.Sizi sevdiğinden nasil bu kadar emin oluyorsunuz ki. Kendini duzeltmeyen biri var karsinizda. Insanlarin sevilmeye ihtiyaclari vardir. Birbirlerini sevdikleri icin evlenirler. Gosterilmeyen sevgiden de emin olunmaz. Kimse muneccim degil. Size bakarken gözlerinin içi gülmüyorsa, acınızı, mutlulugunuzu, sevginizi paylaşmıyorsa, siz konusurken soyledikleriniz ona batip kendini düzeltmiyorsa siz tek tarafli bir sevgiyi iki tarafa da yetirmeye calisiyorsunuz demektir. Pesinden kosmayi birakin. Kendi kendinizi mutlu etmeye bakin. Esinizi gormezden gelin ihtiyaclarina cavap vermeyin. Uzaktan olanlari bir takip edin. Ikinizi de gözlemleyin.
Kendi sofrasını kendisi hazırlasın yemeğini kendi pişirin. Kıyafetlerini kendi ütülesin hiç bir işini yapma.. Donunu bile yıkama. Bakalım nolcak sabır et biraz.Eşim o dediklerinizi yapıyor zaten ben söylemeden yapar içinden geldiği için. uzak durdum ama en sonunda patliyorum bu sefer sabredecegim
AminO siz miydiniz aradim aradim bulamadım bu kadar bunalmasam buraya yazmazdim Allah yardım etsin ikimize de
Adil yıldırım ı takip ediyorum ben.Genelde bu şekilde tavsiye etmiş herkes bu konuya girmeyecegim artık. Belki kafasına dank eder.
Var mı ilişki koçu olarak isim verebileceğiniz hiç izlemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?