Bu konuda yalan söylemiyordu babası gerçekten aşağılamis hep cok zorluklarla okudu o da ben de. üni okurken de aynı şeyler devam ediyordu ne zamanki esim eline işini aldı ve evlendik o zaman değişti babasi. Ben de kesinlikle babasindan saygısızlık görmedim ama bu zamana kadar yapmadıkları seyleri biz çekiyoruz şimdi.Eşinizin size baştan beri hiç dürüst olmadığını ve kendince size yansıtma yaparak, kandırdığını düşünüyorum. Siz ailemle ilgili sıkıntı duyuyorum demişsiniz ve o da AA evet biz de öyleyiz diyerek sizi uyutmuş. Koşacaksın dürüst davranmamış ve siz hayal edip, inanmışsınız.
Kendinden başka birini sevebilecek biri değil. Bencil. Cinsellikte zorlama diye bir şey olmamalı. Karşıdakine aşkı kalmasaydı bile sevgisi, saygısı olan biri buna göre davranırdı.
Siz ne istiyorsanız açık açık, korkmadan ve bunun sizin hakkınız olduğunu bilerek anlatın. Geriye Adim atmayın ve korkmayın. Çift terapisine gitmeyi önerin. Kesinlikle böyle devam etmeyeceğini bildirin. Aileye gitme mevzusunda da siz kendi ailenizin yanına o da kendisinin ailesinin yanına gitsin. Kabul etmiyorsa eşit gitmeyi önerin ya da bir daha gitmem dersiniz. Şu ana kadar kaybetmekten, sevilmemekten korkmuşsunuz. Siz sevilmeyi hak ediyorsunuz. Karşınızdaki içten pazarlıklı ve bencil biri. Belki bir umut düzeltirsiniz ama kendinizi değersiz hissettirmesine kimsenin izin vermeyin.
Cinsellikle ilgili hiç bir şey okumadım kimse anlatmadı bu da benim eksigim. Ben kaçıyorum istemiyordum çok canım yanıyordu. Doktora gidince de ilaç yazıp yolluyorlar ya öyle oldu. O aslinda beni yonlendiriyordu. Doğum yaptiktan sonra bu problemler kalktı. Yanma acıma geçti. Tamamen o suçlu denilemez bu konuda.
Önceden bağıra çağıra anlatıyordum sinirlerime yenik düşüyordum. Şimdi artık sakince ne istedigimi söylüyorum. Açık açık ne istediğimi söyledim yazın 15 er gün kalalım evimizde olalım dedim kaç kez. Haklı olduğumu söylüyor ama yine de gitmekten vazgecmiyor. Bilgisayarda oturma gel oturalım şuraya diyorum yine aynı.