• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim neden boyle yapıyor

Dokunmadan sevmek olmaz ki.
Artık üstüne düşme hatta soguk davran.
keyifli görün.
O zaman ne yapacak bak bakalım.
işine gelir de oh rahat ettim gibi davranırsa ilişkiniz bitmiş demektir.
Yok n’oluyo deyip yaklaşmaya çalışırsa ne ala.
Belki senin de kendini değiştirmen gerekiyordur.

Okuyup cevapladiginiz için teşekkür ederim. Koca yılları satırlara sığdırmak zor. Aslında birazını yazmıştım yine yazayım. Bi anda olmuyor tabi ki herşey. Başta iyiydi ama işimiz yoğun çok yorgun geliyorduk. Aksam bi kac saat kaliyordu vakir gecirmek icin. Sonra zamanla dokunmayı sevmeyi bırakıp bilgisayar başına geçmeyi tercih etti. Bu beni rahatsız ediyordu ama beni bunun normal olduğuna inandırdı. Ben de öyledır dedim geçtim normali buymuş dedim. Normalin bu olduğuna inanınca cinsellik de oluyor ama gorev gibi. Bunu simdi anlayabiliyorum. Yaşım olgunlastikca nasıl böyle olduğumuzu sorgulamaya başladım sevgiye hasret kaldığımı anladım.
tüm sayfaları okumuştum aslında, dini kitaplarda bile geçer kadın sevilmek ister diye. benim sormak istediğim sevmeden öpmeden dokunmadan nasıl çocuk yapabildiniz"di ama anladığım kadarıyla onda bile çok sınırlı bir temas var. sizin istediğiniz hayatın normal akışında sizinle ilgilenmesi, sevmesi, öpmesi...çok doğal istekler ki ben de boğa burcuyum mesela temas bağımlısıyımdır. anlam veremedim bu duruma... bilgisayarı bozun dicem neredeyse

tüm sayfaları okumuştum aslında, dini kitaplarda bile geçer kadın sevilmek ister diye. benim sormak istediğim sevmeden öpmeden dokunmadan nasıl çocuk yapabildiniz"di ama anladığım kadarıyla onda bile çok sınırlı bir temas var. sizin istediğiniz hayatın normal akışında sizinle ilgilenmesi, sevmesi, öpmesi...çok doğal istekler ki ben de boğa burcuyum mesela temas bağımlısıyımdır. anlam veremedim bu duruma... bilgisayarı bozun dicem neredeyse
Bu şak diye kesilen bi durum değil zamanla olan bir şeydi. Önceden normal geliyordu sonra böyle olmaması gerektiğini hissettim bir yıldır her şeyi okudum ben de. Dediğiniz gibi dini kitaplarda da farklı kitaplarda da kadınin dokunulmasi gerektiğinden bahsediyor. Ben mi hissediyorum sadece böyle diye düşündüm ama genel olarak tüm kadınlar istiyormuş. Bunu anlayınca konuştum onunla her şeyı anlattım bi kaç ay bekledim yine konuştum ama benim içimen gelen onun içinden gelmiyor ki yapmiyor, olmuyor.
Buradaki arkadalar yok say falan diyor hepsini yaptım ve bekledim yine olmadi. Yine sabırla bekleyeceğim.

Bilgisayarından sileceğim bu oyunları diye geçen yıllarda söylüyordum. Ben sıkılınca siliyorum zaten dedi. Bu sene söylediğimde sakın öyle bi şey yapma dedi. Bu oyun geçecek bir şey degil bunu anladım

Başlar da bir soun oldu ve esiniz sizden mi soğudu acaba bu kadar tepkiye kayitsiz kamamsi lazımdı yani bazi seyler vardir evliligi bitirmez ama araya buz gibu bir soğukluk sokar esinizle konusun bu konuyu belki size kirginliklari vardır kin ci vir yapısı mi var eşinizin yada baska biri olmasa bile acaba gönlü nu baska birinde kaldi

Dokunmadan sevmek olmaz ki.
Artık üstüne düşme hatta soguk davran.
keyifli görün.
O zaman ne yapacak bak bakalım.
işine gelir de oh rahat ettim gibi davranırsa ilişkiniz bitmiş demektir.
Yok n’oluyo deyip yaklaşmaya çalışırsa ne ala.
Belki senin de kendini değiştirmen gerekiyordur.
Ben de dokunsun istiyorum ama kimisi sevmezmiş öyle diyorlar bunun cevabını arıyorum.
Çoğunlukla bu tavsiye geldi kendimi geri çekeceğim. Belki benim de değişmem gerekiyordur

Başlar da bir soun oldu ve esiniz sizden mi soğudu acaba bu kadar tepkiye kayitsiz kamamsi lazımdı yani bazi seyler vardir evliligi bitirmez ama araya buz gibu bir soğukluk sokar esinizle konusun bu konuyu belki size kirginliklari vardır kin ci vir yapısı mi var eşinizin yada baska biri olmasa bile acaba gönlü nu baska birinde kaldi
Baslarda benim onun ailesiyle ilgili sorunlarım oldu. Yazmıştım hatta yazın gidiyoruz diye. Başka şeyler de var tabi aileyle ilgili. Hiç benim isteklerimi görmedi hep kendi dediği oldu. Bundan hep üzüldüm sonra dayanamayıp patlıyordum. Çözüm yolu kaç kez sundum bak 2 hafta kalalım dediysem de kabul etmedi. Rahat edemediğimi bile bile kendi rahatı için gittik. Kin tutmaz ama bu neden dolayı cok kavga ettik.
Önceden bağırıp çağırıyordum isteklerimi gormediği için bu yıl sakince aldım karşıma konuştum bak hayalim bu değildi biz ne hayaller kurmuştuk böyle mi düşünüyordun ben seni istiyorum dedim
Yine aynı.
Onun benden başka sevgilisi olmadi benim de öyle. Aklinin kalacağı kimse yok. Ama yukarıdaki sebepler belki yeterlidir

Baslarda benim onun ailesiyle ilgili sorunlarım oldu. Yazmıştım hatta yazın gidiyoruz diye. Başka şeyler de var tabi aileyle ilgili. Hiç benim isteklerimi görmedi hep kendi dediği oldu. Bundan hep üzüldüm sonra dayanamayıp patlıyordum. Çözüm yolu kaç kez sundum bak 2 hafta kalalım dediysem de kabul etmedi. Rahat edemediğimi bile bile kendi rahatı için gittik. Kin tutmaz ama bu neden dolayı cok kavga ettik.
Önceden bağırıp çağırıyordum isteklerimi gormediği için bu yıl sakince aldım karşıma konuştum bak hayalim bu değildi biz ne hayaller kurmuştuk böyle mi düşünüyordun ben seni istiyorum dedim
Yine aynı.
Onun benden başka sevgilisi olmadi benim de öyle. Aklinin kalacağı kimse yok. Ama yukarıdaki sebepler belki yeterlidir
Belki ankattiginiz nedenlerden dolayi araya soğukluk girmiştir bazen ustelemek daha kötü yapiyor bir sure sizde artik onu umursamıyor gibi uapin arkadaşlarınız la falan takilmaya baslayin yada sizde online bir oyin oynayın yabamci diziye falan sarin kacan kovalanir hesabı siz kovalamadan vazgecip olgisiz olunca o busefer noluyor ya der

Belki ankattiginiz nedenlerden dolayi araya soğukluk girmiştir bazen ustelemek daha kötü yapiyor bir sure sizde artik onu umursamıyor gibi uapin arkadaşlarınız la falan takilmaya baslayin yada sizde online bir oyin oynayın yabamci diziye falan sarin kacan kovalanir hesabı siz kovalamadan vazgecip olgisiz olunca o busefer noluyor ya der
Evet olabilir ben de diziye sarabilirim onun yaptigini yapinca belki bana neler yaptığını görür bu sekilde.

Bu şak diye kesilen bi durum değil zamanla olan bir şeydi. Önceden normal geliyordu sonra böyle olmaması gerektiğini hissettim bir yıldır her şeyi okudum ben de. Dediğiniz gibi dini kitaplarda da farklı kitaplarda da kadınin dokunulmasi gerektiğinden bahsediyor. Ben mi hissediyorum sadece böyle diye düşündüm ama genel olarak tüm kadınlar istiyormuş. Bunu anlayınca konuştum onunla her şeyı anlattım bi kaç ay bekledim yine konuştum ama benim içimen gelen onun içinden gelmiyor ki yapmiyor, olmuyor.
Buradaki arkadalar yok say falan diyor hepsini yaptım ve bekledim yine olmadi. Yine sabırla bekleyeceğim.

Bilgisayarından sileceğim bu oyunları diye geçen yıllarda söylüyordum. Ben sıkılınca siliyorum zaten dedi. Bu sene söylediğimde sakın öyle bi şey yapma dedi. Bu oyun geçecek bir şey degil bunu anladım
Allah yardımcınız olsun keşke elimizden birşey gelse... eşinizi seviyorsunuz ve o da sizi seviyor anladığım kadarıyla başka birinin olması durumu da yok. evde o size nasıl davranıyorsa siz de ona o şekilde davranın bence. kişisel ilişkiler, sohber, yemek, dizi oyun vs vs her konuda siz de onun kadar umursamaz olun

Eşim benim saçımı okşamaz yüzümü oksamaz elimi tutmaz. (...)Ben eşimi çok seviyorum onun da sevdiğini biliyorum.
Sizi sevdiğini nereden biliyorsunuz, nasıl anlıyorsunuz? Hiç bir sevgi göstergesi yok ki. Çok üzgünüm yaşadıklarınız için. Ama seven insan yakın olmak ister sizin gibi. Aile terapistine mi gitseniz acaba

Eşim benim saçımı okşamaz yüzümü oksamaz elimi tutmaz. Biz birbirimizi 4 yıl tanıdık sonrasinda da evlendik 8 yıldır da evliyiz. Evlenmeden böyle değildi onun yanımda olması bile kalbimi yerinden oynatirdi. Sevdigini hissettirirdi cok kibardi. Cok severek isteyerek evlendik. Ikimizde calisiyorduk yorgun eve geliyorduk yemek yemeye ancak fırsat buluyorduk. Ama sonrasinda benimle ilgilenmesi gerekirken hep bilgisayar oyunları oynadı. Konustum ama erkekler böyledir falan dedi gecistirirdi. Ben içsel olarak dokunmasını bekliyorum ama o sevgisini bana hissettirmiyordu. Ben ona sarılsam da şaka yollu boğuluyorum git falan diyordu. Her yaklaşmamda bi şeyler diyordu. Ben de evlenince normalin bu olduguna inandim ve ben de bilgisayara farkli seylere vakit harcamaya başladım. Bir de evlenmeden önce o kibar adam gitti yerine kaba biri geldi konuşması bile değismisti. Evlenmeden ikimizin de kendi ailesi ile problemi vardı. Onun babası onu hep küçümsemis yok saymış tek çocuk olmasina ragmen. Bana 4 yil boyunca babasini sevmediğini eve bağlı olmadığını anlatir dururdu. Benim de benzer problemlerim vardı. Annem babam hep kavga ederdi evde. İkimiz de bu yüzden birbirimizi iyi anliyorduk. Bu yüzden evlenince çok mutlu olacağız diyorduk. Ama böyle olmadı. Evini ve babasını sevmeyen eşim beni her yaz tatilinde orada kalmaya mecbur bıraktı. Ben şehirde oturuyordum o koyde. Hiç hayalimde koca yazı köyde geciririm diye yoktu. Tuvalet banyo dışarıda ben bunu hiç bilmiyordum bile. Konuştum rahat olamadığımi soyledim köyü çok sevdiği için kalacakmisiz benim ailemde kavga oldugu için gitmek istemiyormuş. Bütün yazlarimiz böyle geçti. 40 gün orada 15 gün benim orada. Kavga ettiğimiz tek şey budur belki de.

Gelelim asil meseleye önceleri umursamıyordum normal olduğunu düşünüyordum ama 1 yildir canima tak etti bu durum. Cinsel iliskimizi de sorgulamaya başladım onceden hemen olsun bitsin istiyordum canim yaniyordu. Istemiyordum zorla oluyordu. Bana sevgi gostermemesi gibi bunun da yanlis oldugunu anladim. 9 ay once konuyu actim. Cinsel iliskimizi düzeltmeye basladik. Bu konuda ne kadar yanlis yaptığımi anladim. Belki sevgi gösterseydi anlasaydı cinsel ilişkimiz de böyle olmayacaktı bilmiyorum. Ama bu konunun uzerine kac kez sevilmek istedigimi soylesem de konuşmadan sonra yanima gelip sevdigini hatirlamiyorum. Yine bilgisayar yine bilgisayar. Konuyu açtım bir kez bile yanıma gelmedi. O sinirle saçlarımı kestim belime geliyordu neredeyse. 1-2 hafta anlamadı bile ben söyleyince anladı. Sonra yine söyledim bak sevmiyorsun beni üzülüyorum diye yine gelmedi bir kez daha kestim saçımı. Kestim de ne oldu yine gelip sevmedi bunun üstüne kaç kez de söylesem yine de gelmiyor sevmiyor. 4 yaşında çocuğumuz var uyku uyuması çok zor onu bazen eşim uyutuyor bekliyorum uyuyunca gelsin iyi geceler desin bir oksasın yok. Dokunmadan gidiyor yatıyor. Soylemesem tamam ne yazilar buldum kadinlar bunu ister sunu hisseder. Her gece kabus oldu benim için. Her gece bekliyorum o dokunmadan gidiyor ya ben kahroluyorum ben ne yaptım da böyle oldu diye konuşmaktan ne istediğimi söylemekten yoruldum. Ben eşimi çok seviyorum onun da sevdiğini biliyorum. Ev işleri falan çok yardımcıdır ama sevgisini gostermemesi beni çok üzüyor dayanamıyorum. İlla ki benim hatalarım vardır olmuştur karşıma aldım bunları da söyledim yine de yok. Ne yapmalıyım
Bence bunlarin tek sebebi o bilgisayar. Erkekler böyle dedi demissiniz asla öyle degiller birde diger erkekleri kendisine ortak yapiyo onun kendi cevresi öyle bence yada sallıyor
Yine söylüyorum tek sebep bilgisayar. Bu böyle olmamali evli barkli insanda kadin olsun erkek olsun bir aksam evde oluyo onuda nette oyuna geciremez sorumlulugunu bilsin herkes. 1 saat filan hadi neyse yani.
Yanlış iliskilerde netten doguyo. Simdi olmasada yarın bir gun netten birini bulur allahim korusun. Cingar çıkarın netle arasina girin. Çocukken oynadigi oyun yetsin herkese. Karısıyla ilgilensin

Daha önce hiç yapmadım o kadar üzüldüm ki bunu yaptım zaten bi daha da yapmam. Kendimi kaybetti. Başka biri yok kesinlikle. Dediğiniz doğru ilgi ve ask bitti evlenince
Başka biri yoksa inşallah düzelirsiniz evlilikte en büyük sorun aldatmadır o yoksa herşey düzelir inşallah

Kardeş senin kocan ‘Alan aldı satan sattı. Artık böyle gider. Çocuk sahibi de oldum. Nasıl olsa bu kadın benden vazgeçmez. Yerimi garantiledim.’moduna almış, kendini. Vazgeçilir olduğunu anlamadan düzelmez maalesef.

Back