- 3 Nisan 2019
- 5.510
- 10.957
- 198
Ben de böyle diyorum zaten kaç yıldır kendime itiraf edemiyordum ama eşim ben saç sevmem falan diyor.
Ev işlerini yapıyor olması sorumluluk sahibi bir insan olduğunu gösterir. Evliyken gözünün dışarıda olmaması da karakteriyle alakalıdır. Maalesef ortada ne sevgi ne de aşk var. İlk önce bunu kabullenip beklenti içine girmemelisiniz daha fazlaSevmese evin işlerine yardım etmez gözü disaroda olur evine bağlıdır
Hayatlar hayaller isteNe yapsam bilmiyorum açık açık söyledim böyle olaçağını hiç tahmin etmezdim
Okuyup cevapladiginiz için teşekkür ederim. Koca yılları satırlara sığdırmak zor. Aslında birazını yazmıştım yine yazayım. Bi anda olmuyor tabi ki herşey. Başta iyiydi ama işimiz yoğun çok yorgun geliyorduk. Aksam bi kac saat kaliyordu vakir gecirmek icin. Sonra zamanla dokunmayı sevmeyi bırakıp bilgisayar başına geçmeyi tercih etti. Bu beni rahatsız ediyordu ama beni bunun normal olduğuna inandırdı. Ben de öyledır dedim geçtim normali buymuş dedim. Normalin bu olduğuna inanınca cinsellik de oluyor ama gorev gibi. Bunu simdi anlayabiliyorum. Yaşım olgunlastikca nasıl böyle olduğumuzu sorgulamaya başladım sevgiye hasret kaldığımı anladım.çok özür dileyerek sorucam ama anlattıklarınızdan hiç normal bir tablo canlanmadı gözümde. çocuğu nasıl yaptınız bu kadar temassızlıkla?
Boğaeşiniz ne burcu?
O kadar iyi anlamışsınız ki beni. Yazıp uzatmak istemedim ama yazmasam eksık kalacaktı. Bu duruma alismadigim için hep beni suçladı daha bu yıl beni anladi. Böyle olduğunu bilsem şartları düzeltip öyle evlenirdik. Herkes flört ile evliliğin farklı olduğunu söylerdi. Başa gelince daha iyi anlaşılıyor. Bir suru etken giriyor araya.flort zamaniyla evlilik cok farkli oluyor malesef.. ailesinin koydeki sartlarindan haberiniz bile yokmus. her yaz gidip tatilimizi orada harcayacagiz dese asigim evlenecegim der miydiniz, demezdiniz bence.. soyleydi aslinda boyleydi diyoruz ama kimse degismiyor evlenince biz de degismiyoruz. esiniz hep boyle bir insanmis bence. genel olarak kadinlarin o bahsettiginiz beklentilerini karsilayan erkek cok az. koye gitmeniz hata ama.. mecbur degilsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?