Ben de böyle diyorum zaten kaç yıldır kendime itiraf edemiyordum ama eşim ben saç sevmem falan diyor.Sevdigine nasil emin oluyorsunuz?
Dokunmayan, sevmeyen, elini tutmayan insan nasil seviyor?
Sevgisini gosteremiyor diye birşey olduğuna ben inanmiyorum. Seven insan yani başindaki kadina dokunmaktan kendini çekemez.
Sevmese evin işlerine yardım etmez gözü disaroda olur evine bağlıdırSevdigine nasil emin oluyorsunuz?
Dokunmayan, sevmeyen, elini tutmayan insan nasil seviyor?
Sevgisini gosteremiyor diye birşey olduğuna ben inanmiyorum. Seven insan yani başindaki kadina dokunmaktan kendini çekemez.
Saçmalamayın lütfen ev işlerine yardım etmesini sevgiye nasıl bağladınız. O bir sorumluluk ! Eşlerin aynı evin içerisinde ortak görevleri..Sevmese evin işlerine yardım etmez gözü disaroda olur evine bağlıdır
Sevmese evin işlerine yardım etmez gözü disaroda olur evine bağlıdır
Aynı anda eve giriyoruz aynı anda çıkıyoruz aynı yerde çalışıyoruz. Aramizdaki bagi hissedebiliyorum. Çevremdeki hiç bir eş ev işi yapmadığı için bana seviyormuş gibi hissettiriyordu bu durum.Saçmalamayın lütfen ev işlerine yardım etmesini sevgiye nasıl bağladınız. O bir sorumluluk ! Eşlerin aynı evin içerisinde ortak görevleri..
Ayrıca gözünün dışarıda olmadığı kanısına nasıl vardınız. Bana hiç öyle gelmedi de
Ev arkadaşiyla yaşasaniz o da ev islerine yardim eder.
Ev işi yapinca aşık olunmuyor. Sizinle evde ev arkadasi gibi belli bir duzen oturtmuş öylece yaşiyor gibi daha çok.
Anlattiklarinizdan bu gorunuyor.
Şiir yazmiyor, degisik suprizler yapmiyor deseniz herkes şiirler, suprizler yapmayabilir derim ama seven insan dokunmaktan, elini tutmaktan kacmaz aksini dusunemem.
Ne yapsam bilmiyorum açık açık söyledim böyle olaçağını hiç tahmin etmezdimEv arkadaşiyla yaşasaniz o da ev islerine yardim eder.
Ev işi yapinca aşık olunmuyor. Sizinle evde ev arkadasi gibi belli bir duzen oturtmuş öylece yaşiyor gibi daha çok.
Anlattiklarinizdan bu gorunuyor.
Şiir yazmiyor, degisik suprizler yapmiyor deseniz herkes şiirler, suprizler yapmayabilir derim ama seven insan dokunmaktan, elini tutmaktan kacmaz aksini dusunemem.
Kusura bakmayın ama güldüm. Normal ev arkadaşları da ortaklaşa iş yaparlar ne yani?Aynı anda eve giriyoruz aynı anda çıkıyoruz aynı yerde çalışıyoruz. Aramizdaki bagi hissedebiliyorum. Çevremdeki hiç bir eş ev işi yapmadığı için bana seviyormuş gibi hissettiriyordu bu durum.
Çok sağolun ben de böyle düşünüyorum üstüne gittikçe olmuyor bir gün ilgisinin gelmesini bekleyeceğimBu ara bu tarz konuları çok görür oldum. Sizin adınıza çok üzgünüm sanırım size olan sevgisi azalmış hatta bitmiş bile olabilir .. çünkü bu saydıklarınızın hiçbiri seven insanın yapabileceği şeyler değil.
Size tavsiyem bir şeyleri söyleyerek veya zorlamayla yaptırmayın geri teper. Daha da uzaklaşmasına sebep olabilir.
Sevesi varsa zaten sizin bir şeyleri diretmenizle yapacak değil.
Eşiniz diye gurur yapmamazlık etmeyin bence gurur yapmanın tam zamanı. Biraz salın kendinizi. Duygularınızı içinizde yaşayın ve mümkün olduğunca uzaklaşın eşinizden birgün dikkatini çekecektir.
Eğer yine olmuyorsa paylaşımların olmadığı evlilikler bana göre boştur. Bitirmelisiniz
Çevremde ev işlerine yardım eden tek benim eşim herkes ona giptayla bakıyor. Ama bana göre de bu normal bir durum 2 kişi çalışınca nasıl hepsini kadın yaparKusura bakmayın ama güldüm. Normal ev arkadaşları da ortaklaşa iş yaparlar ne yani?
Umarım başarılı olursunuz bol şans.Çok sağolun ben de böyle düşünüyorum üstüne gittikçe olmuyor bir gün ilgisinin gelmesini bekleyeceğim
Sizin çevreniz neresi dağ başında falan mi yaşıyorsunuz ? Size yardım etmesi gayet normal bir durum bunun sevgiyle ne alakası var? Ben demek istediğimi anlatamadım heralde. Yada anladınız ama anlamamazlıktan geliyorsunuz.Çevremde ev işlerine yardım eden tek benim eşim herkes ona giptayla bakıyor. Ama bana göre de bu normal bir durum 2 kişi çalışınca nasıl hepsini kadın yapar
Eskilerde çocuk sevgisi bile gösterilmiyor ayıp karsilanıyordu. Bilmiyorum kadınlar sevildiğini dokunularak hissetmek istiyorBenm esim de aynenbboyle onn sevgisini gosterme sekli biseylere onay vermek maddi imkan artdirmak ya da evde yardm etmek..
Dediginiz gibi çok uğraşıyor tablet telefonla kendi is yeri var ve uzun iş saatleri de var geldiğinde işten bayagi yorgun olup kpltuga yigilir telefonda online oyun oynar ilk bastaj beri boyleydi sevglilik ayri tabi...
Bana eşiniz sevmiyor gbi gelmedi normal geldi annem babamda birbirine cok saygili babam anneme cok da düşkündür ama sacini oksadigini sevgi sozcukleri soyledgni hic gormedim her insann sevgisini anlatma sekli farklidir..
Ben anladımSizin çevreniz neresi dağ başında falan mi yaşıyorsunuz ? Size yardım etmesi gayet normal bir durum bunun sevgiyle ne alakası var? Ben demek istediğimi anlatamadım heralde. Yada anladınız ama anlamamazlıktan geliyorsunuz.
neyse ben söylemem gerekenleri söylediğime inanıyorum, hayatta başarılar:)
Hepsi okumuş insanlar neresi olduğunu söylesem gülersiniz ama burası Türkiye.Sizin çevreniz neresi dağ başında falan mi yaşıyorsunuz ? Size yardım etmesi gayet normal bir durum bunun sevgiyle ne alakası var? Ben demek istediğimi anlatamadım heralde. Yada anladınız ama anlamamazlıktan geliyorsunuz.
neyse ben söylemem gerekenleri söylediğime inanıyorum, hayatta başarılar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?