Tam da hayaller hayatlarHayatlar hayaller iste
Ya sabredeceksiniz yada bitirceksiniz
Maalesef baska yolu yok
Artik onunla bu denli uğraşmayı kafana takmayı bırak.Seviyorsub seviyorsun cok seviyorsun bunu burdan ben bile hissettim ama esin bu sevginin rahatlığını yaşıyor.Saclarini kesmen ciddi çaresizliktir.Adam görmemiş bile sen bir daha kesmissinEşim benim saçımı okşamaz yüzümü oksamaz elimi tutmaz. Biz birbirimizi 4 yıl tanıdık sonrasinda da evlendik 8 yıldır da evliyiz. Evlenmeden böyle değildi onun yanımda olması bile kalbimi yerinden oynatirdi. Sevdigini hissettirirdi cok kibardi. Cok severek isteyerek evlendik. Ikimizde calisiyorduk yorgun eve geliyorduk yemek yemeye ancak fırsat buluyorduk. Ama sonrasinda benimle ilgilenmesi gerekirken hep bilgisayar oyunları oynadı. Konustum ama erkekler böyledir falan dedi gecistirirdi. Ben içsel olarak dokunmasını bekliyorum ama o sevgisini bana hissettirmiyordu. Ben ona sarılsam da şaka yollu boğuluyorum git falan diyordu. Her yaklaşmamda bi şeyler diyordu. Ben de evlenince normalin bu olduguna inandim ve ben de bilgisayara farkli seylere vakit harcamaya başladım. Bir de evlenmeden önce o kibar adam gitti yerine kaba biri geldi konuşması bile değismisti. Evlenmeden ikimizin de kendi ailesi ile problemi vardı. Onun babası onu hep küçümsemis yok saymış tek çocuk olmasina ragmen. Bana 4 yil boyunca babasini sevmediğini eve bağlı olmadığını anlatir dururdu. Benim de benzer problemlerim vardı. Annem babam hep kavga ederdi evde. İkimiz de bu yüzden birbirimizi iyi anliyorduk. Bu yüzden evlenince çok mutlu olacağız diyorduk. Ama böyle olmadı. Evini ve babasını sevmeyen eşim beni her yaz tatilinde orada kalmaya mecbur bıraktı. Ben şehirde oturuyordum o koyde. Hiç hayalimde koca yazı köyde geciririm diye yoktu. Tuvalet banyo dışarıda ben bunu hiç bilmiyordum bile. Konuştum rahat olamadığımi soyledim köyü çok sevdiği için kalacakmisiz benim ailemde kavga oldugu için gitmek istemiyormuş. Bütün yazlarimiz böyle geçti. 40 gün orada 15 gün benim orada. Kavga ettiğimiz tek şey budur belki de.
Gelelim asil meseleye önceleri umursamıyordum normal olduğunu düşünüyordum ama 1 yildir canima tak etti bu durum. Cinsel iliskimizi de sorgulamaya başladım onceden hemen olsun bitsin istiyordum canim yaniyordu. Istemiyordum zorla oluyordu. Bana sevgi gostermemesi gibi bunun da yanlis oldugunu anladim. 9 ay once konuyu actim. Cinsel iliskimizi düzeltmeye basladik. Bu konuda ne kadar yanlis yaptığımi anladim. Belki sevgi gösterseydi anlasaydı cinsel ilişkimiz de böyle olmayacaktı bilmiyorum. Ama bu konunun uzerine kac kez sevilmek istedigimi soylesem de konuşmadan sonra yanima gelip sevdigini hatirlamiyorum. Yine bilgisayar yine bilgisayar. Konuyu açtım bir kez bile yanıma gelmedi. O sinirle saçlarımı kestim belime geliyordu neredeyse. 1-2 hafta anlamadı bile ben söyleyince anladı. Sonra yine söyledim bak sevmiyorsun beni üzülüyorum diye yine gelmedi bir kez daha kestim saçımı. Kestim de ne oldu yine gelip sevmedi bunun üstüne kaç kez de söylesem yine de gelmiyor sevmiyor. 4 yaşında çocuğumuz var uyku uyuması çok zor onu bazen eşim uyutuyor bekliyorum uyuyunca gelsin iyi geceler desin bir oksasın yok. Dokunmadan gidiyor yatıyor. Soylemesem tamam ne yazilar buldum kadinlar bunu ister sunu hisseder. Her gece kabus oldu benim için. Her gece bekliyorum o dokunmadan gidiyor ya ben kahroluyorum ben ne yaptım da böyle oldu diye konuşmaktan ne istediğimi söylemekten yoruldum. Ben eşimi çok seviyorum onun da sevdiğini biliyorum. Ev işleri falan çok yardımcıdır ama sevgisini gostermemesi beni çok üzüyor dayanamıyorum. İlla ki benim hatalarım vardır olmuştur karşıma aldım bunları da söyledim yine de yok. Ne yapmalıyım
Evet bunu sevgi ve aşk sanıyoruzÖyle bir hale geldikki kocan evine bagliysa bunu nimet sayiyoruz.
Yazacak baska sey bulamadim, üzgünüm.
Yapım duygusal . daha önce kenara daha birakmistim. Şimdi yine öyle yapmaya çalışıyorum.Artik onunla bu denli uğraşmayı kafana takmayı bırak.Seviyorsub seviyorsun cok seviyorsun bunu burdan ben bile hissettim ama esin bu sevginin rahatlığını yaşıyor.Saclarini kesmen ciddi çaresizliktir.Adam görmemiş bile sen bir daha kesmissinEsinden uzaklas biraz beklentilerini en aza indir.Kendine sosyal cevre hatta bir uğraş bul.Esinin sana yaklaşmasi icin bence uzaklasman gerekiyor.Baktin bu da çare değil.O zaman onu böyle kabul edip duygusalligi kenara bırakacaksın.
Lütfen artik üzülme.Ailesinin yanina gitmekte mecbursaniz köyün keyfini çıkarın.Erkekler evlenince ailesi kiymete biner.Benim esimde babasindan nefret eder arkasından sayar söverdi.Ben zorla konuşturmustumSimdi baba kelimesi ona duygusal bir tını.
Evet beni farketmiyor yeni değil baştan beri böyle hiç dikkat çekmiyorum heralde diyorum. Başka şeyler buldum yaptim hala yapıyorum ama sevdıgini gostermemesi bu aralar beni iyice bunalttı. Yine baska islerle uzaklaşmak çözüm muArtik onunla bu denli uğraşmayı kafana takmayı bırak.Seviyorsub seviyorsun cok seviyorsun bunu burdan ben bile hissettim ama esin bu sevginin rahatlığını yaşıyor.Saclarini kesmen ciddi çaresizliktir.Adam görmemiş bile sen bir daha kesmissinEsinden uzaklas biraz beklentilerini en aza indir.Kendine sosyal cevre hatta bir uğraş bul.Esinin sana yaklaşmasi icin bence uzaklasman gerekiyor.Baktin bu da çare değil.O zaman onu böyle kabul edip duygusalligi kenara bırakacaksın.
Lütfen artik üzülme.Ailesinin yanina gitmekte mecbursaniz köyün keyfini çıkarın.Erkekler evlenince ailesi kiymete biner.Benim esimde babasindan nefret eder arkasından sayar söverdi.Ben zorla konuşturmustumSimdi baba kelimesi ona duygusal bir tını.
Olani kabul etmek için belkide çözümdürEvet beni farketmiyor yeni değil baştan beri böyle hiç dikkat çekmiyorum heralde diyorum. Başka şeyler buldum yaptim hala yapıyorum ama sevdıgini gostermemesi bu aralar beni iyice bunalttı. Yine baska islerle uzaklaşmak çözüm mu
Mantığınıza hayran kalmamak elimde değil. Bu mantığa göre kocanız size sırılsıklam aşık, deli divane... Ama gerçek sizin sandığınız gibi değil. Kocanız sizi zerre sevmiyor. Seven insan sevdiğinin teninden, kokusundan ayrı kalabilir mi? Kalamaz. Siz gerçekleri görmek yerine kendinizi seviyor diyerek kandırıyorsunuz.Sevmese evin işlerine yardım etmez gözü disaroda olur evine bağlıdır
Hadi ben istedim yap olmaz zaten başlangıçta olan şeyler sonra sonra kesildi. Bana sürekli seni seviyorum demesi hiç samimi gelmez zaten ama arada dokunsun söylesin. Ben de biliyor ve hissediyorum sevdiğini illa ki belli ediyorEl tutmak öpmek sarılmak bunlari ben yaparım o da karşılık verir. Ama kendiliğinden gelip dur içimden geldi diye sarıldığını öptüğünü pek bilmem. Beni sevdiğini de sık sık duymam. Ben çok söylerim. Ama ondan Duyunca anlamlı olur. Bilgisayar programcısı genelde bilgisayarla uğraşır. Oyle romantik bir insan değildir. Bende başta ilgisizlikten yakiniyordum. Ama onu anladım o böyle. Ama şöyle bir ayrıntı var ben bunlara rağmen konuşma tarzından ve bazı detaylar dan sevildiğimi hissettim. Ev işi de yapmaz bu arada size göre bir kaideyseBeni aşırı yorar habire toplarım
Belki deOlani kabul etmek için belkide çözümdür
Dünkü konuyu hic görmedim. Yazdığım şeyler çok mu yapay duruyor. Oysa ki ailevi problemleri dahi yazmıştım. Çok uzun yazdığım için cevap gelmeyecegini düşünüyordum. Her cevap bana ilaç gibi anlatacak kimse yok çünkü. Buraya yazıp yazmama konusunda çok gittim geldim en sonunda yazdım.
Bakım mesajların arasında da var kimileri diyor konusmasindan hareketlerinden hissediyorum diye. Ben de bu şekilde hissediyorum. Sadece ev işi yaptığı için sevdiğini söylemiyorum eskiden olan sevgi gitti buna çözüm bulmak istiyorum.Mantığınıza hayran kalmamak elimde değil. Bu mantığa göre kocanız size sırılsıklam aşık, deli divane... Ama gerçek sizin sandığınız gibi değil. Kocanız sizi zerre sevmiyor. Seven insan sevdiğinin teninden, kokusundan ayrı kalabilir mi? Kalamaz. Siz gerçekleri görmek yerine kendinizi seviyor diyerek kandırıyorsunuz.
İnsanlar işitsel dokunsa ve görsel olarak genel olarak siniflandirilmis. Ne kadar doğru bilemeyiz ama böyle ayırmışlar. Bir arkasası vardı asla saçlarına dokunulmasini sevmezdi. Nefret ederDi tabi ki bu kişiyi dokunarak etkileyemezsin. Erkeklerde de dokunmayı sevmiyor olabilir. Hatta ben de biri beni öpsün silerim ama eşime dokununca öyle değil ondan bekliyorum haliyle. Onu dokunsal olmayabilir ama hiç mi gelip dokunmayacak bunca yilbu dün açılan konuya yorumum
"bence sevgi beklentileriniz çok farklı
yani cinsellik isteğin ok ama bana sarılsın okşasın vs farklı beklentiler
yani 8 yıllık evlilik en az 30 olan yaşlar belki de daha fazla
bu yaştan sonra adamı dokunsal yapamayız
yani kimi insan sevmez dokunmayı, yukarıda da yazdım bu adam herkese mi böyle
mesela şu karşılaşıp öpüşmeyi hiç sevmem yani tanıdık ile karşılaşıp yanaktan öpüşmek kastettiğim
korona iyi oldu o yönden diyorum kimseye temas yok
kimseye dokunmayı sevmem, mümkün ise dokunmadan yaşayalım derim
belki eşin de böyledir
dokunulmak sınırlıdır benim hayatımda
ama bu cinsellik yaşamadığım yahut hayatımdaki kişileri sevmediğim anlamına gelmez
ben sözel ifade ederim vs"
o arkadaş da eşinin cinsellikte de sıkıntıları olduğunu ama mesela boynu ağrıdığında omzumu ov dediğini eşinin sadece omzunu görev gibi hatta tv izlerken ovduğunu kendisine karşı ilgi duymadığını vs yazmıştı
saçımı okşamıyor gece ayrı yatakta yatıyor kocama sarılıp uyuyamadım bunca yıl vs
ben cidden bu tarz istekleri anlayamıyorum yani herkes farklı adam zorla dokunsa zaten iğreti durur
Bir arkadasim vardi olacaktıİnsanlar işitsel dokunsa ve görsel olarak genel olarak siniflandirilmis. Ne kadar doğru bilemeyiz ama böyle ayırmışlar. Bir arkasası vardı asla saçlarına dokunulmasini sevmezdi. Nefret ederDi tabi ki bu kişiyi dokunarak etkileyemezsin. Erkeklerde de dokunmayı sevmiyor olabilir. Hatta ben de biri beni öpsün silerim ama eşime dokununca öyle değil ondan bekliyorum haliyle. Onu dokunsal olmayabilir ama hiç mi gelip dokunmayacak bunca yil
Önceden saçımı toplar öyle gezerdim saldım ozendim falan topla hiç yakışmıyor. Ne hissedebilirim ki bu durumda onun için yapmıyorum artık bu saç kesmeden sonra çünkü hala gelip sevmiyorSelin ciğerci taktiği uygulayacaksin o zaman. Ben dünyanın en güzel kadınıyım diyor ya. Sen umursadikca onun için olay oluyor. Umursama sen kendine değer ver. Kendin için giyin bakimlarini kendin için yap kendine zaman ayir. Umursama. Kendimi iyi hissetmek için ona ihtiyacım yok de bir süre. Bakalım nereye kadar sürecek
Bir de ben kapalıyım beni açık gorenler saçımı yüzümü görünce ne kadar farklısın gencsin güzelsin derler örtü daha olgun gösteriyormuş. Saçımı görünce keşke benimki de senin gibi olsa dümdüz uzun. Tabi bayanlar bunu söyleyen kıyaslama yapmiyorumSelin ciğerci taktiği uygulayacaksin o zaman. Ben dünyanın en güzel kadınıyım diyor ya. Sen umursadikca onun için olay oluyor. Umursama sen kendine değer ver. Kendin için giyin bakimlarini kendin için yap kendine zaman ayir. Umursama. Kendimi iyi hissetmek için ona ihtiyacım yok de bir süre. Bakalım nereye kadar sürecek
Orta yolu bulmak evet ilgi görmeyince soğuk davranıyorum son zamanlarda biraz aklımdan çıkarmam lazım. Korona olmasa da dışarı çıksamKendinize bakın, kendinize odaklanın Kaçan kovalanır olayını mantıksız buluyorum ama karşı tarafın ilgisine sevgisine bu kadar hasret bu kadar muhtaç olmak da normal değil Çoğumuz sevilmeyi beğenilmeyi iltifatı ilgiyi severiz bunlar çok sevdiğimiz birisinden geliyorsa. Ama ona bunu belli etmeyin. Soğul davranmayın, trip atmayın ve kendinizi geri çekmeyin. Demek istediğim bunlar değil. Yine kendiniz gibi davranın. Sadece kendinize daha çok odaklanın ve eşinizin sevgisini ilgisini birazcık boşverin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?