Esim neden boyle yapıyor

Hayatlar hayaller iste
Ya sabredeceksiniz yada bitirceksiniz
Maalesef baska yolu yok
Tam da hayaller hayatlar
Bir gün böyle olacağımızı hayal etmemiştim. Hep güzel olacağını hayal etmiştim. Sonuç böyle oldu. Sabrediyorum sonu nasıl olur bilmiyorum

Artik onunla bu denli uğraşmayı kafana takmayı bırak.Seviyorsub seviyorsun cok seviyorsun bunu burdan ben bile hissettim ama esin bu sevginin rahatlığını yaşıyor.Saclarini kesmen ciddi çaresizliktir.Adam görmemiş bile sen bir daha kesmissinEsinden uzaklas biraz beklentilerini en aza indir.Kendine sosyal cevre hatta bir uğraş bul.Esinin sana yaklaşmasi icin bence uzaklasman gerekiyor.Baktin bu da çare değil.O zaman onu böyle kabul edip duygusalligi kenara bırakacaksın.
Lütfen artik üzülme.Ailesinin yanina gitmekte mecbursaniz köyün keyfini çıkarın.Erkekler evlenince ailesi kiymete biner.Benim esimde babasindan nefret eder arkasından sayar söverdi.Ben zorla konuşturmustumSimdi baba kelimesi ona duygusal bir tını.

El tutmak öpmek sarılmak bunlari ben yaparım o da karşılık verir. Ama kendiliğinden gelip dur içimden geldi diye sarıldığını öptüğünü pek bilmem. Beni sevdiğini de sık sık duymam. Ben çok söylerim. Ama ondan Duyunca anlamlı olur. Bilgisayar programcısı genelde bilgisayarla uğraşır. Oyle romantik bir insan değildir. Bende başta ilgisizlikten yakiniyordum. Ama onu anladım o böyle. Ama şöyle bir ayrıntı var ben bunlara rağmen konuşma tarzından ve bazı detaylar dan sevildiğimi hissettim. Ev işi de yapmaz bu arada size göre bir kaideyse Beni aşırı yorar habire toplarım

Yapım duygusal . daha önce kenara daha birakmistim. Şimdi yine öyle yapmaya çalışıyorum.

Evet beni farketmiyor yeni değil baştan beri böyle hiç dikkat çekmiyorum heralde diyorum. Başka şeyler buldum yaptim hala yapıyorum ama sevdıgini gostermemesi bu aralar beni iyice bunalttı. Yine baska islerle uzaklaşmak çözüm mu

Olani kabul etmek için belkide çözümdür

Sevmese evin işlerine yardım etmez gözü disaroda olur evine bağlıdır
Mantığınıza hayran kalmamak elimde değil. Bu mantığa göre kocanız size sırılsıklam aşık, deli divane... Ama gerçek sizin sandığınız gibi değil. Kocanız sizi zerre sevmiyor. Seven insan sevdiğinin teninden, kokusundan ayrı kalabilir mi? Kalamaz. Siz gerçekleri görmek yerine kendinizi seviyor diyerek kandırıyorsunuz.

Hadi ben istedim yap olmaz zaten başlangıçta olan şeyler sonra sonra kesildi. Bana sürekli seni seviyorum demesi hiç samimi gelmez zaten ama arada dokunsun söylesin. Ben de biliyor ve hissediyorum sevdiğini illa ki belli ediyor

bu dün açılan konuya yorumum

"bence sevgi beklentileriniz çok farklı

yani cinsellik isteğin ok ama bana sarılsın okşasın vs farklı beklentiler

yani 8 yıllık evlilik en az 30 olan yaşlar belki de daha fazla

bu yaştan sonra adamı dokunsal yapamayız

yani kimi insan sevmez dokunmayı, yukarıda da yazdım bu adam herkese mi böyle

mesela şu karşılaşıp öpüşmeyi hiç sevmem yani tanıdık ile karşılaşıp yanaktan öpüşmek kastettiğim

korona iyi oldu o yönden diyorum kimseye temas yok

kimseye dokunmayı sevmem, mümkün ise dokunmadan yaşayalım derim

belki eşin de böyledir

dokunulmak sınırlıdır benim hayatımda

ama bu cinsellik yaşamadığım yahut hayatımdaki kişileri sevmediğim anlamına gelmez

ben sözel ifade ederim vs"

o arkadaş da eşinin cinsellikte de sıkıntıları olduğunu ama mesela boynu ağrıdığında omzumu ov dediğini eşinin sadece omzunu görev gibi hatta tv izlerken ovduğunu kendisine karşı ilgi duymadığını vs yazmıştı

saçımı okşamıyor gece ayrı yatakta yatıyor kocama sarılıp uyuyamadım bunca yıl vs

ben cidden bu tarz istekleri anlayamıyorum yani herkes farklı adam zorla dokunsa zaten iğreti durur

Bakım mesajların arasında da var kimileri diyor konusmasindan hareketlerinden hissediyorum diye. Ben de bu şekilde hissediyorum. Sadece ev işi yaptığı için sevdiğini söylemiyorum eskiden olan sevgi gitti buna çözüm bulmak istiyorum.

Selin ciğerci taktiği uygulayacaksin o zaman. Ben dünyanın en güzel kadınıyım diyor ya. Sen umursadikca onun için olay oluyor. Umursama sen kendine değer ver. Kendin için giyin bakimlarini kendin için yap kendine zaman ayir. Umursama. Kendimi iyi hissetmek için ona ihtiyacım yok de bir süre. Bakalım nereye kadar sürecek

İnsanlar işitsel dokunsa ve görsel olarak genel olarak siniflandirilmis. Ne kadar doğru bilemeyiz ama böyle ayırmışlar. Bir arkasası vardı asla saçlarına dokunulmasini sevmezdi. Nefret ederDi tabi ki bu kişiyi dokunarak etkileyemezsin. Erkeklerde de dokunmayı sevmiyor olabilir. Hatta ben de biri beni öpsün silerim ama eşime dokununca öyle değil ondan bekliyorum haliyle. Onu dokunsal olmayabilir ama hiç mi gelip dokunmayacak bunca yil

Bir arkadasim vardi olacaktı

Önceden saçımı toplar öyle gezerdim saldım ozendim falan topla hiç yakışmıyor. Ne hissedebilirim ki bu durumda onun için yapmıyorum artık bu saç kesmeden sonra çünkü hala gelip sevmiyor

Bir de ben kapalıyım beni açık gorenler saçımı yüzümü görünce ne kadar farklısın gencsin güzelsin derler örtü daha olgun gösteriyormuş. Saçımı görünce keşke benimki de senin gibi olsa dümdüz uzun. Tabi bayanlar bunu söyleyen kıyaslama yapmiyorum

Kendinize bakın, kendinize odaklanın Kaçan kovalanır olayını mantıksız buluyorum ama karşı tarafın ilgisine sevgisine bu kadar hasret bu kadar muhtaç olmak da normal değil Çoğumuz sevilmeyi beğenilmeyi iltifatı ilgiyi severiz bunlar çok sevdiğimiz birisinden geliyorsa. Ama ona bunu belli etmeyin. Soğul davranmayın, trip atmayın ve kendinizi geri çekmeyin. Demek istediğim bunlar değil. Yine kendiniz gibi davranın. Sadece kendinize daha çok odaklanın ve eşinizin sevgisini ilgisini birazcık boşverin.

Orta yolu bulmak evet ilgi görmeyince soğuk davranıyorum son zamanlarda biraz aklımdan çıkarmam lazım. Korona olmasa da dışarı çıksam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…