İnsanlar işitsel dokunsa ve görsel olarak genel olarak siniflandirilmis. Ne kadar doğru bilemeyiz ama böyle ayırmışlar. Bir arkasası vardı asla saçlarına dokunulmasini sevmezdi. Nefret ederDi tabi ki bu kişiyi dokunarak etkileyemezsin. Erkeklerde de dokunmayı sevmiyor olabilir. Hatta ben de biri beni öpsün silerim ama eşime dokununca öyle değil ondan bekliyorum haliyle. Onu dokunsal olmayabilir ama hiç mi gelip dokunmayacak bunca yil
dokunmasın yani nedir bu dokunulma isteği
cidden yani nasıl bir his ille de dokunsun
siz kendiniz diyorsunuz adam dokunsal değil diye
bazıları da vardır seni seviyorum demez de gözünüzün içine bakar
yani o adama zorla seni seviyorum dedirtseniz de içten gelmez yapmacık olur eşiniz de laf olsun diye dokunmuyor demek ki
neden bekliyorsunuz
hayatımızı bu beklentiler zorlaştırıyor
eğer siz dokununca sizi ittirmiyorsa vs siz dokunun ama o dokunulmaktan hoşlanmıyorsa farklı sevgi aktarımı yollarına gidin
neden kalıplarla yaşıyoruz
kadınlar ilgi ister, kadınlar okşanmak ister, kadınlar sarılmak ister bla bla
neden genelliyoruz, eşim bana sarılmadı, beni sevmiyor mu demek yerine alternatif sunulan sevgileri değerlendirsek
hep mi dokunmayacak diyorsunuz ya evet hep dokunmayacak zira eğer dokunmaya başlarsa o artık eşiniz olmayacak yeni bir kişi olacak
kişiler değişir, dönüşür bunda bir sıkıntı yok ama bu tarz tutturmalar ile yaşanan değişim ya da dönüşüm değil düpedüz darbe olur onların da sonuçları çok hayırlı olmaz