• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim neden boyle yapıyor

flort zamaniyla evlilik cok farkli oluyor malesef.. ailesinin koydeki sartlarindan haberiniz bile yokmus. her yaz gidip tatilimizi orada harcayacagiz dese asigim evlenecegim der miydiniz, demezdiniz bence.. soyleydi aslinda boyleydi diyoruz ama kimse degismiyor evlenince biz de degismiyoruz. esiniz hep boyle bir insanmis bence. genel olarak kadinlarin o bahsettiginiz beklentilerini karsilayan erkek cok az. koye gitmeniz hata ama.. mecbur degilsiniz.

Ben de böyle diyorum zaten kaç yıldır kendime itiraf edemiyordum ama eşim ben saç sevmem falan diyor.

Siz bütün ilginizi, enerjinizi hayatınızın odak noktasını eşiniz haline getirmişsiniz ondan böyle olmuş. Saçınızı kestirmişsiniz, bu size bir değer kattı mı? Hayır. Kötü bir ilişki, sırtta büyük bir yüktür. Zaman zaman hayatımızın merkezine karşımızdaki insanı, eşimizi, sevgilimizi alıyoruz. Hatayı bu yüzden yapıyoruz.

İlgi beklemeniz, sevgi istemeniz çok normal. Bunu konuşmuşsunuz da zaten ama artık daha fazlası sanki onun ilgisi ve sevgisi, sizin değerinizi belirliyormuş hissi yaratır.

Siz, eşiniz sizi sevmediği, ilgilenmediği için kendinizi değersiz hissedersiniz. Oysa siz eşiniz sizle ilgilenmese de değerlisiniz. Bunun farkına varmıyorsunuz. Tüm evlilikler ve ilişkilerin bozulma sebebi hep hayatın merkezine karşımızdaki insanı koymaktan geçiyor.

Ona %100 güven sağlamaktan geçiyor. işte bu yüzden kadınlara okuyun, çalışın deniliyor bence.

Yapmanız gereken kendinize dönmeniz. Erkeklerin de etkin olduğu kurslara katılabilirsiniz şu an pandemi var ama ne bileyim yürüyüş yapın her gün, o evde oldupu saatlerde. sırf merakınızdan açıköğretimde yeni bir bölüme başlayın. Kitaplara sarın, filmlere. Onun ilgisine muhtaç olmadan da mutlu olduğunuzu gösterin. Her şeyi ayağına getirmeyin. Yemeğini gitsin kendi yesin. Kendinizle ilgilenin ama bunu, onun dikkatini çekmek için yapmayın. Kendiniz için yapın.

Hiçbir şey düzelmezse de, noktalayın bitsin.

Üstüne gittikcede olmuyor gitmeyince birsey denmeyincede sen kendi kendini yersin.. allah kolaylık versin..
Biraz siz ilgi alakalı olun..
Ondan istediklerinizi siz yapın...
Gerimi tepecek belki bole bole düzelir

Sevmese evin işlerine yardım etmez gözü disaroda olur evine bağlıdır
Ev işlerini yapıyor olması sorumluluk sahibi bir insan olduğunu gösterir. Evliyken gözünün dışarıda olmaması da karakteriyle alakalıdır. Maalesef ortada ne sevgi ne de aşk var. İlk önce bunu kabullenip beklenti içine girmemelisiniz daha fazla

Eşiniz sizi sevse, bunları hissetmezdiniz emin olun. Üzgünüm ama sizi sevmiyor. Ayrica ev işi yapması sevdiğini göstermez.

E bu adam flört ederken gayet de sevgisini gösterebiliyormuş. Hiç gösteremese o da öyledir derdim de. En sevmediğim 1. Şey yaptığı bi şeyi sonradan ben yapamıyoruma çevirmek. 😒😒

2. En sevmediğim durumsa karşılıklı dertleşiyorsunuz, aile öykülerinizi, yaralarınızı paylaşıyorsunuz sonra nasıl oluyorsa adam bunu sizin aleyhinize kullanıyor. Ne hakla acaba? 40 gün sevmediği babasının banyosu dışarda olan evinde asla kalmazdım yerinizde olsam. O istediği kadar kalsın. Kendi aileme de ben ne kadar yakınmış olursam olayım söz söyleme hakkı vermezdim ona

Son olarak da sevmek ve sevilmek böyle bi şey değil

Adamın karakteri bu değil
Evlenmeden romantikmiş
Uzaklaşmış olabilir
Terapiste gidin beraber
Bide bekledim gelmedi diyorsunuz ya e siz gidin hep adamı beklemişsiniz
Baktınız ışık yok
Ben hayatıma aşksız ilgisiz devam edemem sabrettim ama sen aynısın ayrılmaya ne dersin belki böyle daha mutlu oluruz gibisine blöf yapın
Gerçi sizde o cesareti göremedim ama
Ayrıca ev işi yapan bi ton erkek var
Bu bi kıstas değil
Aksine şöyle düşünün: adam ev işi bile yapıyor ama eşine ilgi göstermeye üşeniyor
Bence bu daha üzücü

Yine bir dokunmuyor konusu

Deney falan mı

Dün de 8 yıllık evlilik öncesinde sevgililik ama dokunmuyor okşamıyor hikayesi bugün de

Belki ikisi de gerçektir belki ikisi de fake ama bende yarattığı duygu bir deney

Kadınları okşayacaksın dokunacaksın ancak öyle mutlu olurlar konulu bir araştırma yapılıyor sanki

Adam sevmemiş ki sizi ne yaparsanız yapın değişmez.. bu saatten sonra sevip size aşık olacağınıda sanmam. Ev arkadaşı,çocuğunda annesisiniz onun için..

çok özür dileyerek sorucam ama anlattıklarınızdan hiç normal bir tablo canlanmadı gözümde. çocuğu nasıl yaptınız bu kadar temassızlıkla?

çok özür dileyerek sorucam ama anlattıklarınızdan hiç normal bir tablo canlanmadı gözümde. çocuğu nasıl yaptınız bu kadar temassızlıkla?
Okuyup cevapladiginiz için teşekkür ederim. Koca yılları satırlara sığdırmak zor. Aslında birazını yazmıştım yine yazayım. Bi anda olmuyor tabi ki herşey. Başta iyiydi ama işimiz yoğun çok yorgun geliyorduk. Aksam bi kac saat kaliyordu vakir gecirmek icin. Sonra zamanla dokunmayı sevmeyi bırakıp bilgisayar başına geçmeyi tercih etti. Bu beni rahatsız ediyordu ama beni bunun normal olduğuna inandırdı. Ben de öyledır dedim geçtim normali buymuş dedim. Normalin bu olduğuna inanınca cinsellik de oluyor ama gorev gibi. Bunu simdi anlayabiliyorum. Yaşım olgunlastikca nasıl böyle olduğumuzu sorgulamaya başladım sevgiye hasret kaldığımı anladım.

flort zamaniyla evlilik cok farkli oluyor malesef.. ailesinin koydeki sartlarindan haberiniz bile yokmus. her yaz gidip tatilimizi orada harcayacagiz dese asigim evlenecegim der miydiniz, demezdiniz bence.. soyleydi aslinda boyleydi diyoruz ama kimse degismiyor evlenince biz de degismiyoruz. esiniz hep boyle bir insanmis bence. genel olarak kadinlarin o bahsettiginiz beklentilerini karsilayan erkek cok az. koye gitmeniz hata ama.. mecbur degilsiniz.
O kadar iyi anlamışsınız ki beni. Yazıp uzatmak istemedim ama yazmasam eksık kalacaktı. Bu duruma alismadigim için hep beni suçladı daha bu yıl beni anladi. Böyle olduğunu bilsem şartları düzeltip öyle evlenirdik. Herkes flört ile evliliğin farklı olduğunu söylerdi. Başa gelince daha iyi anlaşılıyor. Bir suru etken giriyor araya.
Mecbur değilim ama bu durumda çok kavga ediyoruz ve çıkmaza giriyor her şey gitmekten başka çare kalmiyor

Bir terapiste gitseniz aslında.. Sevmediğini düşünmedim sanki bilgisayar daha ön plana çıkmış gibi onın hayatında biraz ona bagımlı olduysa ondanda olabılır belki...

Back