Valla erkekler kusura bakmasın, evlilik sadece kadının idareciliğiyle yürümez, kadının da sinirli olduğu, canının sıkkın olduğu, keyifsiz moralsiz olduğu zamanlar olmuyor mu?
Zamanında flört ederken parfüm şişelerini üstüne boca eden adamlar evlenince kadının karşısında göbeği kocaman olmuş geğirerek gezen varlıklar haline dönmüyorlar mı? Başka bir konuda da yazmıştım, bizden süslenip püslenmemizi istiyorlar, hemcinslerimizde bu yönde tavsiye veriyor ama ben bugüne kadar evinde akşam yemeği yerken eşinin karşısına frakla çıkan koca görmedim, kaç tane erkek yemek masasına otururken eşinin elini öpüp sandalyeye oturmasına yardımcı oluyor, hani sanarsınız ki hepsi her an takım elbiseyle dolaşan haza salon beyefendileri.
Biz onları her türlü severken onlar neden bizi idare etmiyor, her daim Victoria Secret mankenleri gibi gezmemizi bekliyorlar, alttan alacakmışım niye efendim niye?
Adam beni yataktan kovacak, ben kırmızı saten gecelikle hoşgeldin kocacığım diyeceğim, yok öyle bir dünya.
Anlayış istiyorlarsa anlayış gösterecekler, sevecekler sayacaklar, bakımlı mı olmalıyım o zaman para kesesinin ağzını açacak, bebek gibi baksın bebek gibi bakayım.
Burası annesinin evi değil, o da istekleri yapılıp şımartılan bebe değil, ben demiyorum ki adamların kafasını duvardan duvara vurun, haklı olduğunuz zamanlarda alttan almayın, kırgınlıklarınızı dile getirin, hep idare eden, fedakarlık yapan taraf olmayın, azıcık sesiniz çıksın.