• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim menemen yüzünden bana hakaretler etti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Demek ki geceden bir şeylere bilenmiş dolmuş ki sabah da bahane arıyormuş sorun menemen değil.
Başka bir sey olsa o da sorun olurdu.
Bence gece neden size yatma dediği konusu üzerinde durun.
Ben eşimle sarmaş dolaş uyuyorum aklı sıra beni cezalandiriyor. Gerçekten gecemiz çok güzel geçti uyurken öperek koklayarak uyuduk birbirimize sarılarak. Gerçekten benim de beynimi yoran sebebin sadece menemen olması

Bence bu menemen sorunu degil. Cunku size terbiyesiz gibi cumleler kurdu belliki sizde biseyler soylediniz yada bundan once baska seyler yasadiniz ki birilim yapmis.
Terbiyesizmisim çünkü begenmiyorsan kalk kendin yap menemeni dedim diye öyle söyledi zaten üstüne tezgaha vurmaya basladi

Hayırlı günler KK kadınları.

Bugün sabah kahvaltı sofram rezil oldu eşim sağolsun. Çok bunaldım ne yapacağımı bilmiyorum nasıl davranacağım bana destek verin lütfen.

Sabah kahvaltı da kızım da(2.5 yaşında) yesin diye kiymali menemen yapacaktım. Neyse herşeyi hazır koydum tavaya pişiyor bir domatesleri ekleyeceğim içine. Eşim de uyuyordu. Kalkmış geldi yanıma ne hazırlıyorsun dedi tavanın kapağını açınca delirdi.

Ben bunu yemem sen neden yaptın sen ne biçim insansın bir şeyi doğru yapamadın diyor. Bende sinirlendim normal şekilde söylesen sana hazırlardım hemen sade menemen dedim ama bağırdığın için yapmayacağım çok biliyorsan sen yap dedim.

Eşimin gözü döndü defalarca tezgaha yumruk attı. Sen ne adi şerefsiz kadınsın sen ne terbiyesizsin diye defalarca bağırdı bana. Ailem terbiye vermemiş öyle söyledi. Bende ona dedim ki sen mi diyorsun bana terbiye saygı bilmiyorsun diyen bir saattir kaç yıllık eşine dünyanın hakarettini ettin dedim. Hakediyormusum :/ birde üstüne beni yatağından kovdu.

Bu adama nasıl davranmalıyım çok gururum kırıldı. Hiç yoktan sebep beni aşağıdadı. Siz olsanız ne yapardınız?

İnanın uzun zamandır küçük çekişmeler dışında hiç kavgamız olmadı. Yatana kadar güldük eğlendik. Gecemiz de çok güzel geçti. Aklım almıyor bir insan neden böyle davranır karısına.

Ben olsam boşanmak istediğimi söyler, gerçekten ikna olmadıkça da fikrimi değiştirmez boşanırdım.

Ayrıca ağır dengesizmiş. 1 gece önce yatana kadar gül eğlen, sabahında menemen yüzünden yataktan kov. Daha neler!

Merak ediyorum kıyma, tuz her neyse yemek gibi basit sebeplerden bu derece kalp kıran bir herifin
güzel yanı oluyor mu?
Her şey meseledir onun için heralde.
Allah sabır versin.
Ben b.k ye derdim muhtemelen..
İnanın önceden de şiddetli kavga ettik kendisinin haklı olduğu zamanlar da bile bana bu şekilde hakaret etmedim. İnanın sebebin menemen olmasına mı yanayım dünya kadar hakaret işittiğime mi yanayım şaşırdım

Ağzının ortasında çarpıp çeviremedin mi tavayı? Ne bu erkeklerin öküzlüğü ya. Karşısında sanki hizmetçisi var. Sanki kadın stres topu da bütün herşeylerini ona boşaltıyorlar.:kızgın:

Peh sizede, zıkkım yeseydi .o kadar lafi duydunuz kalbiniz oldu paramparça siz beyin keyfini cattiniz öyle mi yazik.
Canım napayim ya tezgahı yumruklamaya başlayınca daha da ofkelenmesin diye bende yaptım kavganın boyutu değti çünkü

Esimde suslenme der bana makyaj yapma sevmiyorum diyip durur kendimden sogudum bu yuzden bakimsiz goruyorum bi rimel dahi surme bahane hazir ben boyle seviyorum
Gelince hemen ust bas cikar ortaya,atilir ben yapsam pijama giysem guzel giyin yaa pijama ney der cikilir
Hersey hep bizden isteniyo bekleniyo
Simartma bitti artik bende valla

Koyu renkle işaretlediğim kısımda yanlış, giyinmeyi makyaj yapmayı seven bir kadın bu alışkanlığını eşi için değiştirmemeli, bu eşimin bana mune ben sarı saç seviyorum, saçlarını sarıya boya demesi gibi birşey, ben esmerim kaşlar gözler kara, ten buğday, sarıya boyasam maskaraya dönerim.

Sende belki eşini fit ve bakımlı seviyorsun, şöyle üçgen vücut falan olsun istiyorsun belki, eşin üçgen vücut mu?
Sevmek böyle kalıplara sokulmaz, insan karşı cinsi olduğu gibi sevmelidir, ben kırışabilirim, saçlarımda beyazlar çıkabilir, gençliğimdeki gibi zayıf kalamayabilirim, erkeğin saçları dökülebilir, göbeği fırlayabilir.

Sevmeyi görselliğe bağladık toplumca.

O yüzden geçmişteki örnekleri verdim zaten, insanlar birbirini olduğu gibi severdi, sorunları yok muydu vardı tabii ki ama en azından birbirlerine bir saygıları vardı, kadının ve erkeğin ailesine büyük oldukları için bir hürmet vardı, şimdilerde adamın ailesi paşazade soyu, kadının ailesi ağaç kavuğu muamelesi görüyor, artık sevgilerde bile bir doyumsuzluk var, taviz verdikçe aman evine bağlı olsun, aman benle ilgilensin, aman yemeği aşı eksik olmasın, gömleği ütüsüz kalmasın, peki gülüm dedikçe doyumsuzlukları artıyor, saygı deseniz attaya gitti, sevgisiz saygısız evlilikler çoğaldı, genelleme gibi olmasın ama artık 10 evlilikten 8'i mutsuz evlilikler olmaya başladı.

Kadınların hiç mi suçu yok? Elbette var, kadınların da doyumsuzları var, en sabırlı insanı bile çileden çıkaran tutumları var ama geneline bakınca nedense çoğunlukla erkeklerin şımarıklıkları ağır basıyor.

Hayırlı günler KK kadınları.

Bugün sabah kahvaltı sofram rezil oldu eşim sağolsun. Çok bunaldım ne yapacağımı bilmiyorum nasıl davranacağım bana destek verin lütfen.

Sabah kahvaltı da kızım da(2.5 yaşında) yesin diye kiymali menemen yapacaktım. Neyse herşeyi hazır koydum tavaya pişiyor bir domatesleri ekleyeceğim içine. Eşim de uyuyordu. Kalkmış geldi yanıma ne hazırlıyorsun dedi tavanın kapağını açınca delirdi.

Ben bunu yemem sen neden yaptın sen ne biçim insansın bir şeyi doğru yapamadın diyor. Bende sinirlendim normal şekilde söylesen sana hazırlardım hemen sade menemen dedim ama bağırdığın için yapmayacağım çok biliyorsan sen yap dedim.

Eşimin gözü döndü defalarca tezgaha yumruk attı. Sen ne adi şerefsiz kadınsın sen ne terbiyesizsin diye defalarca bağırdı bana. Ailem terbiye vermemiş öyle söyledi. Bende ona dedim ki sen mi diyorsun bana terbiye saygı bilmiyorsun diyen bir saattir kaç yıllık eşine dünyanın hakarettini ettin dedim. Hakediyormusum :/ birde üstüne beni yatağından kovdu.

Bu adama nasıl davranmalıyım çok gururum kırıldı. Hiç yoktan sebep beni aşağıdadı. Siz olsanız ne yapardınız?

İnanın uzun zamandır küçük çekişmeler dışında hiç kavgamız olmadı. Yatana kadar güldük eğlendik. Gecemiz de çok güzel geçti. Aklım almıyor bir insan neden böyle davranır karısına.

Yataga almadi ne demek oluyo salonda mi yattin? Ne kadar beyinsiz bir esin var. Insan yemek icin kavga eder mi?

Koyu renkle işaretlediğim kısımda yanlış, giyinmeyi makyaj yapmayı seven bir kadın bu alışkanlığını eşi için değiştirmemeli, bu eşimin bana mune ben sarı saç seviyorum, saçlarını sarıya boya demesi gibi birşey, ben esmerim kaşlar gözler kara, ten buğday, sarıya boyasam maskaraya dönerim.

Sende belki eşini fit ve bakımlı seviyorsun, şöyle üçgen vücut falan olsun istiyorsun belki, eşin üçgen vücut mu?
Sevmek böyle kalıplara sokulmaz, insan karşı cinsi olduğu gibi sevmelidir, ben kırışabilirim, saçlarımda beyazlar çıkabilir, gençliğimdeki gibi zayıf kalamayabilirim, erkeğin saçları dökülebilir, göbeği fırlayabilir.

O yüzden geçmişteki örnekleri verdim zaten, insanlar birbirini olduğu gibi severdi, sorunları yok muydu vardı tabii ki ama en azından birbirlerine bir saygıları vardı, kadının ve erkeğin ailesine büyük oldukları için bir hürmet vardı, şimdilerde adamın ailesi paşazade soyu, kadının ailesi ağaç kavuğu muamelesi görüyor, artık sevgilerde bile bir doyumsuzluk var, taviz verdikçe aman evine bağlı olsun, aman benle ilgilensin, aman yemeği aşı eksik olmasın, gömleği ütüsüz kalmasın, peki gülüm dedikçe doyumsuzlukları artıyor, saygı deseniz attaya gitti, sevgisiz saygısız evlilikler çoğaldı, genelleme gibi olmasın ama artık 10 evlilikten 8'i mutsuz evlilikler olmaya başladı.

Kadınların hiç mi suçu yok? Elbette var, kadınların da doyumsuzları var, en sabırlı insanı bile çileden çıkaran tutumları var ama geneline bakınca nedense çoğunlukla erkeklerin şımarıklıkları ağır basıyor.

Bu aslında hep bizim suçumuz. Mune abla çünkü eşim evin tek oğlu pohpohlanmis gerçekten. Bende tek kızım 14 yaşımdan beri çalıştım evlenirken kendi çeyiz paramı vs babamın maaşımı biriktirdiği parayla aldık. Eşim ise hiç bir kuruş para biriktirmeyen harvurup harman savuran insandı bekarken. Bunun suçlusu maalesef kv. Çünkü oğlu onun yüzüne bakmamış işten gelir odaya kapanirmis selamsız Sabah siz bir adammış. Ne bir fatura ne bir kira hiç birşeye destek olmamış bekarken.

Biz evlendik eşime çok ağır geldi. Çünkü rahat değildi istediği gibi para harcayamiyordu. Kira fatura derken bizim cicim ayları hep kavgalarla geçti. Hiç ağzını bozmadı bana ama bu denli. Kv yeni evliyiz oğlunun eski halinden çok memnummus gibi sen zorlamasaydin oğlumu evlendirmezdim dedi şok oldum. Dedim bende eşim biz sevgiliyken babaannemin cenazesinde bile bana baskı yapıyordu ben kimseyi zorlamadim 2 aylık sevgiliyken evlenme teklifi etti haberin var mı dedim. Bunu duyan eşim yine benimle kavga etti oysa ki ben haklıydım. Kimseyi silah zoruyla evlendirmedim.

Eşim bir düzene alisti ne kadar sevgiliyken birbirimizi taniyorum desekte ayni eve girince işin rengi değişti. Eşimin bilmediğim huylari çıktı. Kabul bende susmadım hiç çünkü sussaydım daha fena tepeme çıkardı. Ah mune abla büyük kavga her evlilikte olur benim hatam olur yada onun ben hiç bir zaman kavga sırasında eşime hakaret etmedim. Sadece kendimi savunmak için bağırdım o kadar. Eşimde bana hakaret etmezdi hiç ama kapıları duvarları yumruklardi. O tezgah olayı ilk değildi yani. Biz ogullarimiza hizmetçisi gibi muamele ettiğimiz sürece bu işkence hiç bitmeyecek kıyamete kadar.

Bu aslında hep bizim suçumuz. Mune abla çünkü eşim evin tek oğlu pohpohlanmis gerçekten. Bende tek kızım 14 yaşımdan beri çalıştım evlenirken kendi çeyiz paramı vs babamın maaşımı biriktirdiği parayla aldık. Eşim ise hiç bir kuruş para biriktirmeyen harvurup harman savuran insandı bekarken. Bunun suçlusu maalesef kv. Çünkü oğlu onun yüzüne bakmamış işten gelir odaya kapanirmis selamsız Sabah siz bir adammış. Ne bir fatura ne bir kira hiç birşeye destek olmamış bekarken.

Biz evlendik eşime çok ağır geldi. Çünkü rahat değildi istediği gibi para harcayamiyordu. Kira fatura derken bizim cicim ayları hep kavgalarla geçti. Hiç ağzını bozmadı bana ama bu denli. Kv yeni evliyiz oğlunun eski halinden çok memnummus gibi sen zorlamasaydin oğlumu evlendirmezdim dedi şok oldum. Dedim bende eşim biz sevgiliyken babaannemin cenazesinde bile bana baskı yapıyordu ben kimseyi zorlamadim 2 aylık sevgiliyken evlenme teklifi etti haberin var mı dedim. Bunu duyan eşim yine benimle kavga etti oysa ki ben haklıydım. Kimseyi silah zoruyla evlendirmedim.

Eşim bir düzene alisti ne kadar sevgiliyken birbirimizi taniyorum desekte ayni eve girince işin rengi değişti. Eşimin bilmediğim huylari çıktı. Kabul bende susmadım hiç çünkü sussaydım daha fena tepeme çıkardı. Ah mune abla büyük kavga her evlilikte olur benim hatam olur yada onun ben hiç bir zaman kavga sırasında eşime hakaret etmedim. Sadece kendimi savunmak için bağırdım o kadar. Eşimde bana hakaret etmezdi hiç ama kapıları duvarları yumruklardi. O tezgah olayı ilk değildi yani. Biz ogullarimiza hizmetçisi gibi muamele ettiğimiz sürece bu işkence hiç bitmeyecek kıyamete kadar.

Evlilikle flört apayrı şeyler zaten, istersen 40 yıl flört et aynı eve girince işin rengi değişir.
Kadınlar erkek çocuklarını yetiştirirken suçlu, erkek diye diye pohpohlayıp paşa muamelesi yapıyorlar, sorumluluk yüklemiyorlar, evlenecek kızlarda aşktan gözü kör olup mantıklarını bir kenara bıraktıkları için suçlu, bu adam bekarken hiç sorumluluk almamış, şımartılmış evlenirse ne yapacağı belliymiş.

Dört dörtlük evlilik yoktur, kavga da olur anlaşmazlıkta olur, her çift birbiriyle benzer karakterde değil ki, hatta çoğu çift aşırı zıt karakterlere sahiptir ama saygıyı korudukları sürece mutlu olurlar, birbirlerine uyum sağlarlar.

Sorumluluk sahibi olmamak müstesna, eşinin bu kötü davranışının altta yatan bir sebebi varsa ne senin dış görünüşün ne de başka birşey sorun kendisi, anlattıklarından yola çıkarak eşin sorumluluk sahibi olmayı beceremiyor diyebilirim, ben bunu yemem vs tavırları da bekarlıktaki kendinden başkasını düşünmeyen halinin değişmediğini gösteriyor, yapmaktan kaçtığı şeylerin sorumluluğunu almayan kişiler hep karşısındakini suçlu çıkarmaya çalışır ki egoları tatmin olsun, genel evlilik değerlendirmesi yapacak olursam aldatılan kadınların kocalarının savunması eşlerini bakımsız buldukları içindir, para hesabını bilmeyenler eşlerinin çok harcadığı bahanesini ortaya sürerler, alkol alırlar sebebi evde mutsuz olmalarıdır, eşlerini dışarıya çıkarmazlar yanına yakıştırmadıklarını veya herkesin eşlerine baktığını bahane ederler, kimse yoğurdum ekşi demez.

Kayınvaliden bile sana yüklenmiş, oğlum aşık oldu evlenmek istedi dememiş.
Evlilik uyum ve saygıyı yakalayınca güzeldir ama bir o kadar da meşakkatlidir, bu meşakkat tek taraflı olmaz, kadın da erkekte üstüne düşeni yapmalı, hep bir tarafın sırtına yüklenilirse o gemi su alır.

Bu gece için söyledi onu Okay sabah oldu geceyi de kattı işin içine. Sözde beni cezalandiriyor aklı sıra.
beğenmiyorsa kendisi yapsın.
hiç muhatap olma, adam gibi özür dileyene kadar.
hadi uyku mahmuru saçmalar insan.
hakaret etmek ne demek?
bir de öyle sağa sola yumruk tekme atmasının da bir çaresini bulsun.
baba o artık, kızına yakışır örnek bir baba olmayı öğrensin artık.

İnsanların bazen eşref saati, bazen eşşek saati vardır. EşiniZin eşşşek saatine denk gelmiş. Barışmayın, gönlünüzü alsın.

Hanımlar birbirinizle tartışmayın isterseniz.

Kadına menemen yüzünden bağırılıp yataktan kovulmaz, yataktan kovmak ne kadar ağır bir hakaret farkında mısınız acaba? Kadın erkeği yataktan kovsa mesela?
Oh ne ala valla kadın kilo alır kavga et, menemeni beğenmez yataktan kov, biz adamların saçı dökülüp kel kaldı, göbeği ayrı bir birey oldu, akşam eve geldiğinde üçlü koltukla bütünleşti diye kavga çıkarıyor muyuz? Her hallleriyle seviyoruz ama iş kadına gelince göbeği olmasın, 7/24 makyajlı gezsin, kocayı pohpohlasın, yürü aslanım koçum deyip sırt sıvazlasın, oldu gülüm.

Eş beni karşısında bakımlı görmek istiyorsa o zaman kıyacak paracıklarına eve yardımcı alacak, çocuğa bakıcı tutacak, ben kuaföre, spor salonuna gitmeye fırsat bulacağım, akşamda karşısına bakımlı çıkacağım.

Eskiden kadınlar bırakın bakımlı olmayı saçını taramaya fırsat bulamıyordu, başında kayınvalide kayınpeder, 2-3 kayın, biri beşikte biri kucakta bebe, yine de o evlilikler yürüyordu, eşler eve gelince sıcak yemek kokusunu alıp oh mis gibi kuru fasulye kokuyor, hanım yanına kuru soğanla turşu da çıkar deyip fasulyeyi yiyecek olmanın mutluluğuyla sofraya oturuyordu, zamane erkekleri fazla şımardı.

Surda okuduğum en doğru yorum kadın onca işin arasında manken gibi dolaşamaz kimse kusura bakmasın 5 dk ev işini çocuğu o adama bırakın bakalım ne oluyor ki kendileri de acayip fizikli baklavar falan yok yani :KK34:

Evlilikle flört apayrı şeyler zaten, istersen 40 yıl flört et aynı eve girince işin rengi değişir.
Kadınlar erkek çocuklarını yetiştirirken suçlu, erkek diye diye pohpohlayıp paşa muamelesi yapıyorlar, sorumluluk yüklemiyorlar, evlenecek kızlarda aşktan gözü kör olup mantıklarını bir kenara bıraktıkları için suçlu, bu adam bekarken hiç sorumluluk almamış, şımartılmış evlenirse ne yapacağı belliymiş.

Dört dörtlük evlilik yoktur, kavga da olur anlaşmazlıkta olur, her çift birbiriyle benzer karakterde değil ki, hatta çoğu çift aşırı zıt karakterlere sahiptir ama saygıyı korudukları sürece mutlu olurlar, birbirlerine uyum sağlarlar.

Sorumluluk sahibi olmamak müstesna, eşinin bu kötü davranışının altta yatan bir sebebi varsa ne senin dış görünüşün ne de başka birşey sorun kendisi, anlattıklarından yola çıkarak eşin sorumluluk sahibi olmayı beceremiyor diyebilirim, ben bunu yemem vs tavırları da bekarlıktaki kendinden başkasını düşünmeyen halinin değişmediğini gösteriyor, yapmaktan kaçtığı şeylerin sorumluluğunu almayan kişiler hep karşısındakini suçlu çıkarmaya çalışır ki egoları tatmin olsun, genel evlilik değerlendirmesi yapacak olursam aldatılan kadınların kocalarının savunması eşlerini bakımsız buldukları içindir, para hesabını bilmeyenler eşlerinin çok harcadığı bahanesini ortaya sürerler, alkol alırlar sebebi evde mutsuz olmalarıdır, eşlerini dışarıya çıkarmazlar yanına yakıştırmadıklarını veya herkesin eşlerine baktığını bahane ederler, kimse yoğurdum ekşi demez.

Kayınvaliden bile sana yüklenmiş, oğlum aşık oldu evlenmek istedi dememiş.
Evlilik uyum ve saygıyı yakalayınca güzeldir ama bir o kadar da meşakkatlidir, bu meşakkat tek taraflı olmaz, kadın da erkekte üstüne düşeni yapmalı, hep bir tarafın sırtına yüklenilirse o gemi su alır.
Mune abla çok haklısın ben eşimi çok seviyorum severek evlendim bilmiyordum evde böyle olduğunu düğün olduktan sonra görümcelerim anlattı. Biz sana inanıyoruz kardeşim pek bilmez saygıyı kimseyi arayıp sormaz hal hatır sormaz dediler ben daha şok oldum.çünkü tanıdığım adam bu değildi. Elimden geldiğince ben köprü oldum. Yine ben suçlu oldum :( inan mune abla eşimin düzelmiş hali bu yıprandım boşanma eşiğinden döndük. Çok şükür uzun zamandır ufak tartışmalar dışında hiç kavgamız olmadı.

Eşimin bana bu şekilde davranmasının altında içinde baskiladigi duygularının olduğunu düşünmeye başladım. Sıkıldı belki de durduk yere herşey yolundayken bu şekilde davranması aklımı karıştırdı.

Gece ben onun için suslenirken o da benim için tras oldu tras kolonyası sürdü. Temiz giyindi. Krem sürdü ayaklarına ben rahatsız olmayayım diye. İnsan uykudan uyanıp bu denli ofkeli olmasının sebebi kendi içinde ki sorunlarından sebep kesinlikle. Bu yüzden kendi sorunlarının suçlusu benim olduğumu düşündü.

cok haklisin mune abla gercekten once sirf o istiyo diye nelerden vazgectim bi bilsen ama kendisi hicc
Baan telefon kullanma,diyo tl yuklemek istemez paket yaptirmazki cok ugrascam tlf diye (face instagram whatsapp) kullanmiyorum kkyi bile bilmiyo o olmadigi saatler girerim ama kendisi elinde tlf bide enn kalitelisi benimtlf ekrabini kizim kirdi saatlerce tlf elinde oynar face instagram gezer durur ama ben tlf iki dk elime alsam kiyametler kopuyo kadin tlf kullanamazmis sebebide
Bu yzden sayisiz kavga cikti
Annene tek gidemezsin disari tek cikamazsin onu giyemezsin makyaj yapamazsin ben yillarca,calisan biriydim istedigimi giyen istedigim yere giden biriydin isten ciktim bu yuzden hayatimi degistirdim herseyimi degistirdim ama bi tartisma olsa ben hayatimi degistirdim hersryimi degistiedim diyio cikiyo ne yaptin dersem ne degistirdin geceleri arkadaslariyla cikmiyomus heryere benle gidiyomus benle geziyomus degisme buymus
Ben saysam nasil degistigimi bide
Gulusum bile degisti cok guluyosun az,gul cok konusma oyle ol boyle ol o bu derken ee ben evlenmeden kendim gibiydim evlenince degistim diyelim ama sen ben olan kisiye asik olup evlendin ee degistirince ne anlami kaliyo sen benden ne istiyosun diyince haklisin! Oluyo hemen

evlilik cokk zormus bunu cok cok iyi anladim ama cokta yiprandim bu kadarcik surede Rabbim sonumuzu hayr etsin :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back