• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim menemen yüzünden bana hakaretler etti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla erkekler kusura bakmasın, evlilik sadece kadının idareciliğiyle yürümez, kadının da sinirli olduğu, canının sıkkın olduğu, keyifsiz moralsiz olduğu zamanlar olmuyor mu?
Zamanında flört ederken parfüm şişelerini üstüne boca eden adamlar evlenince kadının karşısında göbeği kocaman olmuş geğirerek gezen varlıklar haline dönmüyorlar mı? Başka bir konuda da yazmıştım, bizden süslenip püslenmemizi istiyorlar, hemcinslerimizde bu yönde tavsiye veriyor ama ben bugüne kadar evinde akşam yemeği yerken eşinin karşısına frakla çıkan koca görmedim, kaç tane erkek yemek masasına otururken eşinin elini öpüp sandalyeye oturmasına yardımcı oluyor, hani sanarsınız ki hepsi her an takım elbiseyle dolaşan haza salon beyefendileri.

Biz onları her türlü severken onlar neden bizi idare etmiyor, her daim Victoria Secret mankenleri gibi gezmemizi bekliyorlar, alttan alacakmışım niye efendim niye?
Adam beni yataktan kovacak, ben kırmızı saten gecelikle hoşgeldin kocacığım diyeceğim, yok öyle bir dünya.
Anlayış istiyorlarsa anlayış gösterecekler, sevecekler sayacaklar, bakımlı mı olmalıyım o zaman para kesesinin ağzını açacak, bebek gibi baksın bebek gibi bakayım.

Burası annesinin evi değil, o da istekleri yapılıp şımartılan bebe değil, ben demiyorum ki adamların kafasını duvardan duvara vurun, haklı olduğunuz zamanlarda alttan almayın, kırgınlıklarınızı dile getirin, hep idare eden, fedakarlık yapan taraf olmayın, azıcık sesiniz çıksın.
:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

Bazi insanlar uykudan uyanınca böyle sinirli olur kendininkini ve cevresindekilerin keyfini kacirir. Belki de sizin esinizde oyle ama bu kadar hakarete gidecek ne vardi anlayamadım. Acaba özür diledi mi sonra ?

Demek ki geceden bir şeylere bilenmiş dolmuş ki sabah da bahane arıyormuş sorun menemen değil.
Başka bir sey olsa o da sorun olurdu.
Bence gece neden size yatma dediği konusu üzerinde durun.

Bazı erkekler neden böyle dilini terbiye etmeyi bilmezki.elbet bizde biliriz lafı en inceden dokundurup canlarını acitmayi ama kiyiliyoruz ama kiyamiyoruz sevdiklerimize.üzme kendini

Bence bu menemen sorunu degil. Cunku size terbiyesiz gibi cumleler kurdu belliki sizde biseyler soylediniz yada bundan once baska seyler yasadiniz ki birilim yapmis.

Merak ediyorum kıyma, tuz her neyse yemek gibi basit sebeplerden bu derece kalp kıran bir herifin
güzel yanı oluyor mu?
Her şey meseledir onun için heralde.
Allah sabır versin.
Ben b.k ye derdim muhtemelen..

Bence hiç konusmayin özür dileyene kadar cocugunuzla ikiniz yapin biseyler yiyin ki hatasını farketsin dengesiz adam.sevmiyorsa yemesin cocugun ihtiyaci var ete onun degil.daha çok sey saydim içimden ama yazamadim neyse ...Allah yardımcınız olsun .

Başka bir şeyin hıncını çıkarmış gibi ya da bu olayı bahane etmiş gibi.

Sabahtan beri konu başlığını "eşim memelerim yüzünden bana hakaretler etti" diye okuyup duruyorum. Kadının memeleri mi küçükmüş yoksa? Benim de küçük, kimse bize hakaret edemez diye düşünüp hıyyaaa diye konuya atlarken menemen olduğunu fark ediyorum.

Eşiniz sinir harbi mi geçirmiş ne olmuş anlamadım. Kıyma için böyle kalp kırılır mı, çok ayıp. Kocaman adam "ühühüh menemenim kıymalı oldu" diye çıldırmaya utanır. Sizinki utanmamış bir de etrafı yumruklamış. Siz de o an ne yapacağınızı bilememişsinizdir, zor bir durum. Neyse ki çocuk görmemiş.

Burnunu sürtün bi güzel. Kıymalı menemen olsa da yesek dedirtene kadar durmak yok :KK62:

Siz de yani hem konu aciyosunuz hem de kalkip yeni menemen yapiyorsunuz.
Ofke kontrol sorunu var esinizin

Sacmalamis ama belki baska bi sıkıntisi vardi ve nazi sana gectigi icin sana patladi boyle bisey yapmaya hakki yok tabi ama normalde boyle degilse seninle alakali degildir diye dusunuyorum

Bazen de sorun fazla simartmak oluyor. Fazla simartmis olabilir misin? Tabi ki insan eşini memnun etmek ister ama bazı karakterler yumuşak başlı insanı görünce, karşısında ezebilecegi biri var sanıyor. Böyle durumlarda azıcık diş göstermek iyi oluyor.
Mesela seni yataktan kovmak nedir? Beyefendi sana küsmüş ama rahatını bozamiyor. Azıcık haddini bildir. Üslubunca tabi.
Ben eşim çooook sinirliyse genelde susup birsey demem. Siniri tamamen geçene kadar (ertesi gün, 3 gün sonra gibi). Sinirliyken insan ancak boşluğa konuşuyor. Siniri gittiginde oturup konuşurum ya da kuser tavrımı koyarım. En sonunda muhakkak anlatırım beni nasıl ve neden kırıp, uzdugunu. Biz de ise yarıyor genelde böyle davranmak.
Ben de bu yolu izlerim.Ama ben eşimin değil kendi sinirimin geçmesini beklerim.Böyle bir şey yaşamadım ama,gündelik sorunlarda eşimin öfkesi çabucak geçer.Ben de çözmeden üstünü örtmeyi sevmediğim için,konuyu uygun bir zamanda açar,söyleyeceğimi,beklentimi belirtirim.Bu çok faydalı oluyor.Aksini duymadıkça hareketlerini normal görüyorlar çünki...

Sabahtan beri konu başlığını "eşim memelerim yüzünden bana hakaretler etti" diye okuyup duruyorum. Kadının memeleri mi küçükmüş yoksa? Benim de küçük, kimse bize hakaret edemez diye düşünüp hıyyaaa diye konuya atlarken menemen olduğunu fark ediyorum.

Eşiniz sinir harbi mi geçirmiş ne olmuş anlamadım. Kıyma için böyle kalp kırılır mı, çok ayıp. Kocaman adam "ühühüh menemenim kıymalı oldu" diye çıldırmaya utanır. Sizinki utanmamış bir de etrafı yumruklamış. Siz de o an ne yapacağınızı bilememişsinizdir, zor bir durum. Neyse ki çocuk görmemiş.

Burnunu sürtün bi güzel. Kıymalı menemen olsa da yesek dedirtene kadar durmak yok :KK62:
Hahahahah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back