• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim menemen yüzünden bana hakaretler etti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayırlı günler KK kadınları.

Bugün sabah kahvaltı sofram rezil oldu eşim sağolsun. Çok bunaldım ne yapacağımı bilmiyorum nasıl davranacağım bana destek verin lütfen.

Sabah kahvaltı da kızım da(2.5 yaşında) yesin diye kiymali menemen yapacaktım. Neyse herşeyi hazır koydum tavaya pişiyor bir domatesleri ekleyeceğim içine. Eşim de uyuyordu. Kalkmış geldi yanıma ne hazırlıyorsun dedi tavanın kapağını açınca delirdi.

Ben bunu yemem sen neden yaptın sen ne biçim insansın bir şeyi doğru yapamadın diyor. Bende sinirlendim normal şekilde söylesen sana hazırlardım hemen sade menemen dedim ama bağırdığın için yapmayacağım çok biliyorsan sen yap dedim.

Eşimin gözü döndü defalarca tezgaha yumruk attı. Sen ne adi şerefsiz kadınsın sen ne terbiyesizsin diye defalarca bağırdı bana. Ailem terbiye vermemiş öyle söyledi. Bende ona dedim ki sen mi diyorsun bana terbiye saygı bilmiyorsun diyen bir saattir kaç yıllık eşine dünyanın hakarettini ettin dedim. Hakediyormusum :/ birde üstüne beni yatağından kovdu.

Bu adama nasıl davranmalıyım çok gururum kırıldı. Hiç yoktan sebep beni aşağıdadı. Siz olsanız ne yapardınız?

İnanın uzun zamandır küçük çekişmeler dışında hiç kavgamız olmadı. Yatana kadar güldük eğlendik. Gecemiz de çok güzel geçti. Aklım almıyor bir insan neden böyle davranır karısına.
bazi erkekler sabahlari cok huysuz aksi olur benim esimde oyle yoktan yere sacma seylerden kavga cikartir ama bu boyutta degil yumruk vurmalar serefsiz kadin falan bana dese ben ceker giderdim valla cok terbiyesizlik yapmis birde sebebe bak “menemen” Allah akil fikir versin demekten baska birsey diyemiycem..takmiycaksin boyleleri hasta olursun yoksa

bahane gibi geldi bana. dolmuş.

sabahları bende tersimdir pek yüzüm gülmez ama eşinizinki başka boyuta geçmiş. barışmayın. hatasını anlasın.

Aynen öyle çok haklısın ben bu konuyu eğer doğru düzgün bir özür dilerse etraflıca konuşacağım. Bu ev tek kişilik ev değil küçük kızımız var biz yemesek o yemek zorunda sağlığı için. Diye konuşacağım ayrıca hakaretleri için de konuşacağım inşaAllah insan olurda anlar kırıldığımı :KK43:
Umarım anlar, hiçbirimiz dört dörtlük değiliz, agresif ters yanlarımız var ama bunu bir doğru dürüst dile getirmek var, bir de kıra döke karşındakini üzerek inciterek söylemek var.
Sabahları aç kalkıp agresif oluyorsa o zaman diyecek ki hayatım ben sabahları sinirli oluyorum, birşey dersem ses etme, ağzımdan birşey kaçarsa da önemseme, sinirli halim benim suçum, söyleyebileceklerim için şimdiden özür dilerim, bu kadar basit, sizde en azından bilirsiniz ki bu adam sabah kalkınca ne dediğini bilmiyor.

Çocuklu evde herşey pişer, pişmek zorunda, ben sevmediğim yemekleri sıralasam ohooooo ama yine de kendimi zorlayarak sevmediğim ne varsa pişirdim çünkü kızımın herşeyi yemesi lazımdı.
Kadınlar farklı denebilir hayır efendim kadın ne kadar düşünüyorsa erkekte düşünecek çocuğunu, sonuçta biz çeyizimizde getirmedik bebelerimizi.

Eşimin sabahları açlık siniri oluyor maalesef benden menemen istedi bende onun sevmediğini bilmediğim için gerçekten ilk defa kiymali yaptım farklılık olsun istedim. Dediğim gibi bir sorunumuz kavgamız tartışmamız bile olmadı kaç gündür gayet iyiydik. Yataktan kalkar kalmaz elini yüzünü yıkamadan benimle kavga etti
Açlık siniri falan bahane annem de şeker hastası sabahları uyanınca aç uyanır ciddi manada açıkıyor acıkınca eli felan titrer mesela öğününü geçirse ama ne bize nede babama böyle yapmadı,eşinizin pskiyatriye gitmesi gerek öfke kontrolü için.

beğenmediği bi olay karşısında patronunun_müdürünün de, marketteki kasiyerin de, pazardaki domates satan adamın da, ptt deki fatura tahsile den kişinin de, yemeklerini beğenmediği zman annesin tazgahını da yumruklamasını tavsiye edin bakalım olaylar nasıl gelişirmiş o şartlarda. zira erkekliğini her ortamda gösterebilmeli bu zihniyet sadece evde değil !! takkesini önüne alıp düşünmesini sağlayın birşekilde..o evde minik bi can yetişiyor..ne görürüse onu model alacak.

beğenmediği bi olay karşısında patronunun_müdürünün de, marketteki kasiyerin de, pazardaki domates satan adamın da, ptt deki fatura tahsile den kişinin de, yemeklerini beğenmediği zman annesin tazgahını da yumruklamasını tavsiye edin bakalım olaylar nasıl gelişirmiş o şartlarda. zira erkekliğini her ortamda gösterebilmeli bu zihniyet sadece evde değil !! takkesini önüne alıp düşünmesini sağlayın birşekilde..o evde minik bi can yetişiyor..ne görürüse onu model alacak.
Evet çok doğru erkeklik evde kukremekle olmuyor hadi bana yaptığını çıksın sokakta bi adama yapsın. Yapamaz niye çünkü yemez yani onun bi tarafları. Evdeki ne bağırmak ne kolay oh ne ala ya ben sabahın köründe kalkayım çocukla oynayayım beyimiz aç uyanmış bunu yemezmis yani ne desem inan bilmiyorum. Özürünü bekliyorum 4 gözle. Ama o yatakta kesinlikle yatmak yan yana artık

SEN yapman gerekeni yapmışın.. bi süre sessiz kalcan gelip özür dilicek ( özür dileyince geçiyor sanki) :işsiz:. Solundan kalkmış. Hemen yüz verme yaptığı hatayı bilsin

yani bi menemenden bu kadar olay çıkar mı, şeker hastası falan mı, bazı şeker hastalığı açlığa tahammül edemez, öfke patlamaları yaşar ya öyle bişey mi, ya da arka planda seninle alakalı kafaya taktığı bişey var, doldu doldu patladı gibi

hayır o yatakta geniş geniş yatın o hükümdar değil sizde cariye değilsiniz istersem gel istemezsem geri dur diyemez..

Bazen de sorun fazla simartmak oluyor. Fazla simartmis olabilir misin? Tabi ki insan eşini memnun etmek ister ama bazı karakterler yumuşak başlı insanı görünce, karşısında ezebilecegi biri var sanıyor. Böyle durumlarda azıcık diş göstermek iyi oluyor.
Mesela seni yataktan kovmak nedir? Beyefendi sana küsmüş ama rahatını bozamiyor. Azıcık haddini bildir. Üslubunca tabi.
Ben eşim çooook sinirliyse genelde susup birsey demem. Siniri tamamen geçene kadar (ertesi gün, 3 gün sonra gibi). Sinirliyken insan ancak boşluğa konuşuyor. Siniri gittiginde oturup konuşurum ya da kuser tavrımı koyarım. En sonunda muhakkak anlatırım beni nasıl ve neden kırıp, uzdugunu. Biz de ise yarıyor genelde böyle davranmak.

Eşinizin psikolojik problemleri var gibi geldi bana, akşamdan sabaha bu kadar değişimin başka bir açıklaması olabilir mi bilmiyorum.

Yemezsen yeme paşa gönlün bilir sendeki fazla terbiyeden verirsin artık bana deyip onu görmemezlikten gelip adam yerine koymamaliydiniz

Boşuna kendinizi uzmussunuz ciddiye almanıza değecek biri değil. Saygısız adam

Kıymalı yiyiverse ne olacaktı ki ?
Çoğu insan kıyma alamıyor evine bu ne şükürsüzlük ?

Sizin abarttığınız bir durum yok, eşiniz çok büyük bir kabalık etmiş.
Kibarca bir dahakine sade yapar mısın hayatım ben öyle seviyorum diye söyleyebilirdi bu kadar basit.

Ayrıca beğenmiyorsa kendisi yapsın. Alttan almayın özür dileyene kadar bence.

Hayırlı günler KK kadınları.

Bugün sabah kahvaltı sofram rezil oldu eşim sağolsun. Çok bunaldım ne yapacağımı bilmiyorum nasıl davranacağım bana destek verin lütfen.

Sabah kahvaltı da kızım da(2.5 yaşında) yesin diye kiymali menemen yapacaktım. Neyse herşeyi hazır koydum tavaya pişiyor bir domatesleri ekleyeceğim içine. Eşim de uyuyordu. Kalkmış geldi yanıma ne hazırlıyorsun dedi tavanın kapağını açınca delirdi.

Ben bunu yemem sen neden yaptın sen ne biçim insansın bir şeyi doğru yapamadın diyor. Bende sinirlendim normal şekilde söylesen sana hazırlardım hemen sade menemen dedim ama bağırdığın için yapmayacağım çok biliyorsan sen yap dedim.

Eşimin gözü döndü defalarca tezgaha yumruk attı. Sen ne adi şerefsiz kadınsın sen ne terbiyesizsin diye defalarca bağırdı bana. Ailem terbiye vermemiş öyle söyledi. Bende ona dedim ki sen mi diyorsun bana terbiye saygı bilmiyorsun diyen bir saattir kaç yıllık eşine dünyanın hakarettini ettin dedim. Hakediyormusum :/ birde üstüne beni yatağından kovdu.

Bu adama nasıl davranmalıyım çok gururum kırıldı. Hiç yoktan sebep beni aşağıdadı. Siz olsanız ne yapardınız?

İnanın uzun zamandır küçük çekişmeler dışında hiç kavgamız olmadı. Yatana kadar güldük eğlendik. Gecemiz de çok güzel geçti. Aklım almıyor bir insan neden böyle davranır karısına.
menemen için olay çıkardı yedi gitti de yatağa mı yattı sonra sizi kovdu arayı anlayamadım. konuşmayın yalvarana bır daha böyle bir terbiyesizlik yapmayacagindan emin olana kadar

Konuşmadık ben ona yaptım kavga ederken hemde yeni menemen onu yedi az önce de çıktı gitti evden.
Utanmadan yedi mi o menemeni eşiniz!! Çocuk gibi ben bunu yemem diye tezgah dövmeler!! Benim oğlum sevmediği yemek olunca kendini yerlere atıyor tabi o daha 3 yaşında sayılır eşiniz için birşey diyemiyorum ...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back