• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim menemen yüzünden bana hakaretler etti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım o seni sindirmek istemiş zaten o hareketleriyle, bunu nereden biliyorum benim eşiminde öfke kontrolü yoktu evlendiğimiz zamanlar. Sinirlenip öyle bir yerlere vurma huyu vardı hatta bir keresinde abartıp vantilatöre vurdu düştü ama kırılmadı yerden sessizce kaldırdım sonra bir tekme vurdum vantilatöre her bir parçası bir tarafa gitti öyle vurulmaz böyle vurulur canım anladın mı dedim. Sen bu evde bir şeylere vurup kırdıkça bende kıracağım en sonunda kuru halının üzerinde otururuz artık dedim. O olaydan sonra o hareketini kesti neden mi çünkü beni korkutup sindiremeyeceğini anladı.
Keşke diyorum öyle yapsaydım senin gibi ama işte yapmadım akıl edemedim

Canım o seni sindirmek istemiş zaten o hareketleriyle, bunu nereden biliyorum benim eşiminde öfke kontrolü yoktu evlendiğimiz zamanlar. Sinirlenip öyle bir yerlere vurma huyu vardı hatta bir keresinde abartıp vantilatöre vurdu düştü ama kırılmadı yerden sessizce kaldırdım sonra bir tekme vurdum vantilatöre her bir parçası bir tarafa gitti öyle vurulmaz böyle vurulur canım anladın mı dedim. Sen bu evde bir şeylere vurup kırdıkça bende kıracağım en sonunda kuru halının üzerinde otururuz artık dedim. O olaydan sonra o hareketini kesti neden mi çünkü beni korkutup sindiremeyeceğini anladı.
helal ya kız sana... :rapci:

Hayırlı günler KK kadınları.

Bugün sabah kahvaltı sofram rezil oldu eşim sağolsun. Çok bunaldım ne yapacağımı bilmiyorum nasıl davranacağım bana destek verin lütfen.

Sabah kahvaltı da kızım da(2.5 yaşında) yesin diye kiymali menemen yapacaktım. Neyse herşeyi hazır koydum tavaya pişiyor bir domatesleri ekleyeceğim içine. Eşim de uyuyordu. Kalkmış geldi yanıma ne hazırlıyorsun dedi tavanın kapağını açınca delirdi.

Ben bunu yemem sen neden yaptın sen ne biçim insansın bir şeyi doğru yapamadın diyor. Bende sinirlendim normal şekilde söylesen sana hazırlardım hemen sade menemen dedim ama bağırdığın için yapmayacağım çok biliyorsan sen yap dedim.

Eşimin gözü döndü defalarca tezgaha yumruk attı. Sen ne adi şerefsiz kadınsın sen ne terbiyesizsin diye defalarca bağırdı bana. Ailem terbiye vermemiş öyle söyledi. Bende ona dedim ki sen mi diyorsun bana terbiye saygı bilmiyorsun diyen bir saattir kaç yıllık eşine dünyanın hakarettini ettin dedim. Hakediyormusum :/ birde üstüne beni yatağından kovdu.

Bu adama nasıl davranmalıyım çok gururum kırıldı. Hiç yoktan sebep beni aşağıdadı. Siz olsanız ne yapardınız?

İnanın uzun zamandır küçük çekişmeler dışında hiç kavgamız olmadı. Yatana kadar güldük eğlendik. Gecemiz de çok güzel geçti. Aklım almıyor bir insan neden böyle davranır karısına.
Ne hayalleri vardı kocanın, güzel geçen gecenin ardından sabah kalkacaktı, domatesli menemenini yiyecekti. Oysa öğrendiki karısı daha kıymalı yumurtayla menemeni ayırt edemiyor. :KK57: Adam şok! kızmış, tezgahı yumruklamış olsun ama ağır tahrik var. Hey yavrum hey.! Nereden baksam adamı haklı görüyorum! Bir daha yapma! Menemen, şakaya gelmez :sinirli: kıyma ve menemen... tövbeestağfirullah.. :KK53:

Aç uyanıp agresiflesenlerden benim eşim :KK43: eşim yemekte sevmediği şeyleri hep söyler bu menemeni ilk kez yaptığım için bilemedim. Bu yine de bana hakaret etmesini gerektirmezdi. Yatak mevzusu zaten ne alakaysa onuda kattı kavgaya.

sabahları benzer sorunlar oluyorsa insülin direnci olabilir.normal bi anınızda makul bi şekilde teşvik edin mutlaka baktırsın.hersabah aynı terane çekilmez çünkü.iyice yüz göz olursunuz.

sabahları benzer sorunlar oluyorsa insülin direnci olabilir.normal bi anınızda makul bi şekilde teşvik edin mutlaka baktırsın.hersabah aynı terane çekilmez çünkü.iyice yüz göz olursunuz.
Her sabah olmuyor hatta toplasan 4 5 defa kahvaltıdan sebep kavga etmisizdir. O da ilk evlendiğimiz aylarda oldu istediği sevdiği herşeyi yaptım yapıyorum da bu ilk defa olmuş filan yok yani kesinlikle direkt kavga etmeye uyandı sanki benimle

belki rüyasında ona kötü davrandınız :)

Aç uyanıp agresiflesenlerden benim eşim :KK43: eşim yemekte sevmediği şeyleri hep söyler bu menemeni ilk kez yaptığım için bilemedim. Bu yine de bana hakaret etmesini gerektirmezdi. Yatak mevzusu zaten ne alakaysa onuda kattı kavgaya.
Bakın bende aç uyanan, uykusunu alamayınca veya hemen kahvaltı edemeyince sinirlenen biriyim ama kendimi bildiğim için aklımı birşeylerle meşgul ediyorum, keza eşimde aç olunca agresiftir, kan şekeri düşer bu da onda sinir yapar ama bugüne kadar hakaret etmedi hiç veya yataktan kovmadı.

Kaldı ki artık eviniz bebekli bir ev, eşinizin sevmediği yemeklerde pişecek mecburen, o sevmiyor diye çocuğunuza yedirmemezlik edemezsiniz, bunu o aklına sokması için elinizden geleni yapın.
Bende kerevizden hiç haz etmem ama eşim seviyor diye, kızıma da faydası dokunur diye yaptım yapıyorum.

Hiçbiri bahane değil, hayır yani sevmiyorsa o sevmiyor sanki kahvaltı da menemenden başka seçenek mi yoktu? Peynir zeytin yese doymayacak mıydı? Öfkelenmek yerine güzelce söyleseydi kahvaltınız ne kadar güzel geçecekti, zehir etmeye hakkı yoktu.

bi gün bi ortamda bir bayan buna benzer bi olay anlatmıştı. oda eşiyle kavga kıyamet kopmuş kadın epey cazgır biri ama, adamda esmiş gürlemiş ama ufak tefek bi bayan bu, göze göz dişe diş diyebilecek biri ama herlade gözü kesmemiş yinede adaam çatmayı o da almış plazmayı yere atmış az daha laf edersen camdan atıcam haberin olsun demiş..baktıki gözü dönmüş kadının yapacak ,adam aşkım sakın aşkım daha borcu bitmedi aşkım diye peşinde dolanmaya başlamış..ufak etek biri kucağında koca tv.odanın içinde dört dönüyorlar.. ne gülmüştüm duyunca...o geldi aklıma

Bakın bende aç uyanan, uykusunu alamayınca veya hemen kahvaltı edemeyince sinirlenen biriyim ama kendimi bildiğim için aklımı birşeylerle meşgul ediyorum, keza eşimde aç olunca agresiftir, kan şekeri düşer bu da onda sinir yapar ama bugüne kadar hakaret etmedi hiç veya yataktan kovmadı.

Kaldı ki artık eviniz bebekli bir ev, eşinizin sevmediği yemeklerde pişecek mecburen, o sevmiyor diye çocuğunuza yedirmemezlik edemezsiniz, bunu o aklına sokması için elinizden geleni yapın.
Bende kerevizden hiç haz etmem ama eşim seviyor diye, kızıma da faydası dokunur diye yaptım yapıyorum.

Hiçbiri bahane değil, hayır yani sevmiyorsa o sevmiyor sanki kahvaltı da menemenden başka seçenek mi yoktu? Peynir zeytin yese doymayacak mıydı? Öfkelenmek yerine güzelce söyleseydi kahvaltınız ne kadar güzel geçecekti, zehir etmeye hakkı yoktu.
Maalesef şu söylenenlerin yüzde 1 ini bile düşünmedi benim eşim. :( sevmediği yemekleri ona asla vermem biz yeriz kızımla. Bu menemeni bilmiyordum sevmeyecegini çünkü kiymali yemekleri köfteleri vs hepsini yer sever bugün niye böyle oldu hiç anlamadım. Konuşmak için onun özürünü bekleyeceğim :/

bi gün bi ortamda bir bayan buna benzer bi olay anlatmıştı. oda eşiyle kavga kıyamet kopmuş kadın epey cazgır biri ama, adamda esmiş gürlemiş ama ufak tefek bi bayan bu, göze göz dişe diş diyebilecek biri ama herlade gözü kesmemiş yinede adaam çatmayı o da almış plazmayı yere atmış az daha laf edersen camdan atıcam haberin olsun demiş..baktıki gözü dönmüş kadının yapacak ,adam aşkım sakın aşkım daha borcu bitmedi aşkım diye peşinde dolanmaya başlamış..ufak etek biri kucağında koca tv.odanın içinde dört dönüyorlar.. ne gülmüştüm duyunca...o geldi aklıma

Bazen delirmek ama tam delirmek gerekiyor, alttan almam gerektiği kadar almıştım küllükleri duvara fırlattığını bilirim eşimin düşünün yani. Ben delirmeyeyim de kim delirsin.

Maalesef şu söylenenlerin yüzde 1 ini bile düşünmedi benim eşim. :KK43: sevmediği yemekleri ona asla vermem biz yeriz kızımla. Bu menemeni bilmiyordum sevmeyecegini çünkü kiymali yemekleri köfteleri vs hepsini yer sever bugün niye böyle oldu hiç anlamadım. Konuşmak için onun özürünü bekleyeceğim :/
Özür dilemeden ama sağlam bir özür olmadan konuşmayın zaten, kendini affettirirse alın karşınıza kırıldığınız noktaları ve evinizde bebeğiniz sebebiyle tüm yemeklerin pişebileceğini, kısaca aklınızdaki her konuyu konuşun.
O evde tek başına yaşamıyor, yeri gelecek kıymalı menemen yenecek, yeri gelecek benim gibi sevmediğiniz halde kereviz pişecek.
Ben bunu yemem deyip kavga çıkarmak ayıptır, sevdiğini bilseniz ne olacak evde paşa beyimizin isteğine göre mi yemek pişecek?
Söylediği ben bunu yemem lafı bile özür dilerim ama kendinden başkasını düşünmediğini gösterir benim nazarımda, yeme git peynir zeytin ye efendim.

Özür dilemeden ama sağlam bir özür olmadan konuşmayın zaten, kendini affettirirse alın karşınıza kırıldığınız noktaları ve evinizde bebeğiniz sebebiyle tüm yemeklerin pişebileceğini, kısaca aklınızdaki her konuyu konuşun.
O evde tek başına yaşamıyor, yeri gelecek kıymalı menemen yenecek, yeri gelecek benim gibi sevmediğiniz halde kereviz pişecek.
Ben bunu yemem deyip kavga çıkarmak ayıptır, sevdiğini bilseniz ne olacak evde paşa beyimizin isteğine göre mi yemek pişecek?
Söylediği ben bunu yemem lafı bile özür dilerim ama kendinden başkasını düşünmediğini gösterir benim nazarımda, yeme git peynir zeytin ye efendim.
Aynen öyle çok haklısın ben bu konuyu eğer doğru düzgün bir özür dilerse etraflıca konuşacağım. Bu ev tek kişilik ev değil küçük kızımız var biz yemesek o yemek zorunda sağlığı için. Diye konuşacağım ayrıca hakaretleri için de konuşacağım inşaAllah insan olurda anlar kırıldığımı :(

Bunlar yaşanırken kızınız neredeydi?Şahit olmamıştır inşallah.Gerçi sesleri duyması yeter.

Asla inanmıyorum bu patlamanın menemenden olduğuna.Bildiğin dolup taşmış gibi tavırları eşinin.Tezgah yumruklamak nedir.Ya kendine hakim olamayıp sana vurursa bir gün.

Ne bu şiddete meyil bu erkeklerde.Aklımı yitiricem yeminle.

Sakın ciddi bir özür duymadan barışma.Hiçbir şey de yapma.Zıkkımın kökünü yesin.

Bunlar yaşanırken kızınız neredeydi?Şahit olmamıştır inşallah.Gerçi sesleri duyması yeter.

Asla inanmıyorum bu patlamanın menemenden olduğuna.Bildiğin dolup taşmış gibi tavırları eşinin.Tezgah yumruklamak nedir.Ya kendine hakim olamayıp sana vurursa bir gün.

Ne bu şiddete meyil bu erkeklerde.Aklımı yitiricem yeminle.

Sakın ciddi bir özür duymadan barışma.Hiçbir şey de yapma.Zıkkımın kökünü yesin.
Kızımı odaya götürdüm çizgi film açtım kapıyı da tam kapatmadım aralik bıraktım küçük.

Bende inanamıyorum çok mantıksız ama gerçekten sadece menemen den çıktı bu kavga

belliki sinirleri bozulmuş bişeylerin sinirini sizden çıkatmış kafanıza takmayın rahat olun ilk kez sizi kırmış bence pişmandır oda.Neler duyuyoruz evlilik hayatında hayat bize takmamayı öğretiyor artık :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back