• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim menemen yüzünden bana hakaretler etti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adama bak ya sirf bogazi icin neler yapmis. ölmez ya yemesin baska bisey yesin ne var sanki o kadar laf söylemeye terbiyesiz.

Tartışma mutfakta geçiyor sonra eşim kahvlati masasına oturuyor bende o yaparken kahvaltı insan gibi söyleseydin nolur du yemezsin sevmezsin anlarım diye bağırdım o da sen saygisizsin ailen terbiye vermemiş bundan sonra yanımda yatma sakın istemiyorum seni aynı yatakta dedi
çok ciddi söylüyorum al çocuğu çık git evden soran olursa menemeni beğenmediği için aile terbiyesi almadığımı artık onunla aynı yatakta yatmamı istemediğini söyleyen bu adamla evli kalmamı gönül rızası ile ister misiniz de.
edit:zıkkımın kökünü yesin ,boğazında kalsın yedikleri.böyle bir arsıza su dahi vermeyeceksin.

mutfakta onun istediği olacak yatak odasındaki kararlar ona ait...ee sizin yaşam alanınız tam olarak nerde başlayıp bitiyor.o saygısız biri belli ki ama siz ona uymayın.haklıyken haksız duruma düşmeyin.yatağa gelme mi dedi ona ben karar veririm eğer istemiyorsan o senin sorunun çözümünü sen bul de..elinde çarşaf ve yastıkla oda oda dolaşmak o zihniyettki birine epey koyar diye düşünüyorum.

ayrıca bu kadar ani ve abartılı tepki vermesi için ya psikolojik sorunları veya şekeri falan olması lazım.aksi mümkün değil

Hayırlı günler KK kadınları.

Bugün sabah kahvaltı sofram rezil oldu eşim sağolsun. Çok bunaldım ne yapacağımı bilmiyorum nasıl davranacağım bana destek verin lütfen.

Sabah kahvaltı da kızım da(2.5 yaşında) yesin diye kiymali menemen yapacaktım. Neyse herşeyi hazır koydum tavaya pişiyor bir domatesleri ekleyeceğim içine. Eşim de uyuyordu. Kalkmış geldi yanıma ne hazırlıyorsun dedi tavanın kapağını açınca delirdi.

Ben bunu yemem sen neden yaptın sen ne biçim insansın bir şeyi doğru yapamadın diyor. Bende sinirlendim normal şekilde söylesen sana hazırlardım hemen sade menemen dedim ama bağırdığın için yapmayacağım çok biliyorsan sen yap dedim.

Eşimin gözü döndü defalarca tezgaha yumruk attı. Sen ne adi şerefsiz kadınsın sen ne terbiyesizsin diye defalarca bağırdı bana. Ailem terbiye vermemiş öyle söyledi. Bende ona dedim ki sen mi diyorsun bana terbiye saygı bilmiyorsun diyen bir saattir kaç yıllık eşine dünyanın hakarettini ettin dedim. Hakediyormusum :/ birde üstüne beni yatağından kovdu.

Bu adama nasıl davranmalıyım çok gururum kırıldı. Hiç yoktan sebep beni aşağıdadı. Siz olsanız ne yapardınız?

İnanın uzun zamandır küçük çekişmeler dışında hiç kavgamız olmadı. Yatana kadar güldük eğlendik. Gecemiz de çok güzel geçti. Aklım almıyor bir insan neden böyle davranır karısına.
hatasını anlayana kadar konuşmaz ona yemekte koymazdım ona

Biz genelde temizlik yüzünden kavga ederiz. Yemek konusunda hiç etmedik beni över yeri gelir yalnızken yada misafir varken hiç çekinmez. Kiymali menemen biz evlendiğimiz den bu güne hiç yapmadım ilk defa yapacaktım. Bilmiyordum sevip sevmediğini. Belki bekarken annesi yapardı ondan sebep bilmiyor musun dedi

Canım anlıyorum ama konuyu yazarken bu ilk hakaret değil yazmışsın. Bu adam bir gecede böyle olmamıştır zaten.. ve ortada ciddi bir saygısızlık var ne demek yumruklamak etrafı? E bu sadece menemen yüzünden böyle yaptıysa başka kavgalarda neler yapıyor düşünemiyorum.
Sen de idare etmek adına yeni bir menemen yapmışsın bu bence yanlış. Ödüllendiriyorsun resmen aç kalsın da aklı başına gelsin ya

mutfakta onun istediği olacak yatak odasındaki kararlar ona ait...ee sizin yaşam alanınız tam olarak nerde başlayıp bitiyor.o saygısız biri belli ki ama siz ona uymayın.haklıyken haksız duruma düşmeyin.yatağa gelme mi dedi ona ben karar veririm eğer istemiyorsan o senin sorunun çözümünü sen bul de..elinde çarşaf ve yastıkla oda oda dolaşmak o zihniyettki birine epey koyar diye düşünüyorum.
Evet ben de tam olarak bunu yapacağım kesinlikle o yatak tek onun değil beni kovamaz istemiyorsa alır yastığı pideyi gider koltukta yatar. Dediğiniz gibi uzun bir süre kahvaltı hazirlamayacagim kıymet bilmez nankör bir insanmış eşim.

Canım anlıyorum ama konuyu yazarken bu ilk hakaret değil yazmışsın. Bu adam bir gecede böyle olmamıştır zaten.. ve ortada ciddi bir saygısızlık var ne demek yumruklamak etrafı? E bu sadece menemen yüzünden böyle yaptıysa başka kavgalarda neler yapıyor düşünemiyorum.
Sen de idare etmek adına yeni bir menemen yapmışsın bu bence yanlış. Ödüllendiriyorsun resmen aç kalsın da aklı başına gelsin ya
Hayır bu ilk kavga değil önceden de bu kadar büyük kavga ettik ama hiç bana hakaret etmezdi yada yataktan koymazdı bu ilk bu denli acayip kavgamızdi

Bu adam gerizekalı mı? Ben bunu yemem nedir? Dur bakalım daha yeni açmışsın gözünü nedir ne değildir bir sor öküz herif...

Sende onu çocuğa yapıyorum. Senin için de ayrı yaparım deseydin diyeceğim ama adam mevzuya öyle bir girmişki tavayı kafasına nasıl geçirmedin asıl ona şaşırdım...

Birde mevzu sadece menemen değil sanırım, birşeylere sinirlenip menemen mevzusunda patlamış gibi ama yinede dibine kadar haksız...

çok ciddi söylüyorum al çocuğu çık git evden soran olursa menemeni beğenmediği için aile terbiyesi almadığımı artık onunla aynı yatakta yatmamı istemediğini söyleyen bu adamla evli kalmamı gönül rızası ile ister misiniz de.
edit:zıkkımın kökünü yesin ,boğazında kalsın yedikleri.böyle bir arsıza su dahi vermeyeceksin.
Eşim asla kabul etmez beni geçtim kızımı asla bırakmaz biliyorum. Çok bağımlı kızımıza. Evden gitmem ama onu pişman edeceğim çok kırıldım üzüldüm. Burada ki kadınların dediği gibi yapacağım.

Eşiniz şımarık bir ergen sanırım. Kusura bakmayın ama sizde de hata var o kadar hakaretin üstüne bir de ona istediği şekilde menemen yapmışsınız. Ben olsam bırak ona menemen yapmayı o tavayı kafasına geçirmiştim hadsizin!!!!

Bu adam gerizekalı mı? Ben bunu yemem nedir? Dur bakalım daha yeni açmışsın gözünü nedir ne değildir bir sor öküz herif...

Sende onu çocuğa yapıyorum. Senin için de ayrı yaparım deseydin diyeceğim ama adam mevzuya öyle bir girmişki tavayı kafasına nasıl geçirmedin asıl ona şaşırdım...

Birde mevzu sadece menemen değil sanırım, birşeylere sinirlenip menemen mevzusunda patlamış gibi ama yinede dibine kadar haksız...
Canım cidden sadece sebep menemen gerçekten bu :/ kime sorsan güler o kadar saçma ki ben bile inanamıyorum

Eşiniz şımarık bir ergen sanırım. Kusura bakmayın ama sizde de hata var o kadar hakaretin üstüne bir de ona istediği şekilde menemen yapmışsınız. Ben olsam bırak ona menemen yapmayı o tavayı kafasına geçirmiştim hadsizin!!!!
Evet yapmam hataydı ama cidden o tezgaha yumruklar atınca ben mecburen yaptım yani

Yemek sebep değil asıl sebebi neymiş bir sorun ona yemek bahane konuşmadan sorunu çözemezsiniz

ayrıca bu kadar ani ve abartılı tepki vermesi için ya psikolojik sorunları veya şekeri falan olması lazım.aksi mümkün değil
Eşimin sabahları açlık siniri oluyor maalesef benden menemen istedi bende onun sevmediğini bilmediğim için gerçekten ilk defa kiymali yaptım farklılık olsun istedim. Dediğim gibi bir sorunumuz kavgamız tartışmamız bile olmadı kaç gündür gayet iyiydik. Yataktan kalkar kalmaz elini yüzünü yıkamadan benimle kavga etti

Evet yapmam hataydı ama cidden o tezgaha yumruklar atınca ben mecburen yaptım yani

Canım o seni sindirmek istemiş zaten o hareketleriyle, bunu nereden biliyorum benim eşiminde öfke kontrolü yoktu evlendiğimiz zamanlar. Sinirlenip öyle bir yerlere vurma huyu vardı hatta bir keresinde abartıp vantilatöre vurdu düştü ama kırılmadı yerden sessizce kaldırdım sonra bir tekme vurdum vantilatöre her bir parçası bir tarafa gitti öyle vurulmaz böyle vurulur canım anladın mı dedim. Sen bu evde bir şeylere vurup kırdıkça bende kıracağım en sonunda kuru halının üzerinde otururuz artık dedim. O olaydan sonra o hareketini kesti neden mi çünkü beni korkutup sindiremeyeceğini anladı.

Canım cidden sadece sebep menemen gerçekten bu :/ kime sorsan güler o kadar saçma ki ben bile inanamıyorum
Velev ki sebep farklı da olsa ki bence de menemendir yine de bu sizi yataktan kovmasına haklı bir gerekçe değil, yaptığı çok ayıp.

Aç uyanıp agresifleşen türdense bile otokontrolünü sağlaması lazım.

Velev ki sebep farklı da olsa ki bence de menemendir yine de bu sizi yataktan kovmasına haklı bir gerekçe değil, yaptığı çok ayıp.

Aç uyanıp agresifleşen türdense bile otokontrolünü sağlaması lazım.
Aç uyanıp agresiflesenlerden benim eşim :( eşim yemekte sevmediği şeyleri hep söyler bu menemeni ilk kez yaptığım için bilemedim. Bu yine de bana hakaret etmesini gerektirmezdi. Yatak mevzusu zaten ne alakaysa onuda kattı kavgaya.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back